دوستانی که علاقه به شرط بندی دارن حتما باید اطلاعات کافی داشته باشن مثل هر کاری که اگر بدون مطالعه و یاد گرفتن قواعدش باشه به شکست می رسه. من برای کمک به دوستان مطالعه
این مطلب رو توصیه می کنم
یک نکته هم که من در این انجمن دیدم عدم آموزش هستش ،و اینکه کاربران به دو دسته تقسیم می شن یا خیلی حرفه ای هستن یا تازه کارن و دنبال بازی های صددرصد هستن. ولی من می خوام دسته سوم رو پایه ریزی کنم اما به دلیل یک سری مشکلات از یک و نیم دو ماه دیگه می خوام شروع کنم ولی دوستان حرفه ای می تونن از الان شروع کنن. یک چیزی که همیشه میگم این کار مثل نقاشی هست اگر بهترین قلمو ها ، رنگها و ابزارها رو دست یک نقاش بی استعداد و کم تجربه بدی هیچ چیزی به جز یک کاغذ خط خطی نمی بینی ولی اگر فقط یک مداد دست یک نقاش حرفه ای و کهنه کار بدید زیباترین نقاشی ها رو به شما تحویل می ده، منظورم اینه که کار رو باید به بلد بدی تا نتیجه بگیری . این کارم (شرط بندی رو عرض می کنم) از بقیه کارا جدا نیست و باید دنبال یادگیری و جمع آوری اطلاعات باشید و به اون دسته از دوستانی که می گن نمی شه باید بگم خیلی خوب هم شدنیه اما باید تجربه درست کسب کنید اینم یک نمونه از بت های من ولی بعد از اون به دلیل مشکلی که واسم پیش اومد دیگه شرط نبستم ولی اگه خدا خواست تا چند وقت دیگه شروع می کنم و سعی می کنم ی سری آموزش هم بزارم تا دوستان استفاده کنن ولی برای شروع فعلا
این جزوه رو مطالعه کنید و با من همراه باشید تا بعد ببینیم خدا چی می خواد