• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
هیچکدوم حاجی
من کاری به حرف های ایشون ندارم.
اگر مطلب مفیدی در مورد موضوع تاپیک به ذهنتون رسید بگید در غیر این صورت تز ندید.
با تشکر

کامنت های بنده به شما هیچ ارتباطی نداره
در ضمن دقیقا به موضوع تاپیک ربط داشت
کامنت رو مطالعه کنید متوجه میشید
شما که هیچ فعالیتی در تاپیک نداری کامنت شما دقیقا اسپم هست

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
کامنت های بنده به شما هیچ ارتباطی نداره
در ضمن دقیقا به موضوع تاپیک ربط داشت
کامنت رو مطالعه کنید متوجه میشید
شما که هیچ فعالیتی در تاپیک نداری کامنت شما دقیقا اسپم هست

:D
Lol

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
انشاالله همیشه لبات به خنده واشه :D

pishbini_site

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان یه سایت معرفی کنید که مبالغ بالای 20 میلیون رو هم بدون مشکل پرداخت کنه (من در مورد پلنت شک دارم که پرداخت کنه )
منتظر راهنمایی شدوستان با سابقه هستم

amirhsy81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام دوستان من استارتر تاپیک بت های روزانه هستم که 340 پیج شده بود ولی بدلیل کرم ریختن یکی از دوستان اون تاپیک بسته و من هم برای همیشه بن شدم الان هم بعد مدت ها برگشتم که این تاپیکو دیدم

amirhsy81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوستان جای مطمعن برا خرید پرفکت معرفی کنید میخام 1 تومن بخرم

M.persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
Irchange.org
من ازش خرید داشتم
سیستمش اتوماتیکه
وقتی دلار میخری کمتر از یه مین به حسابته

Pars GoalL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستانی که علاقه به شرط بندی دارن حتما باید اطلاعات کافی داشته باشن مثل هر کاری که اگر بدون مطالعه و یاد گرفتن قواعدش باشه به شکست می رسه. من برای کمک به دوستان مطالعه این مطلب رو توصیه می کنم
یک نکته هم که من در این انجمن دیدم عدم آموزش هستش ،و اینکه کاربران به دو دسته تقسیم می شن یا خیلی حرفه ای هستن یا تازه کارن و دنبال بازی های صددرصد هستن. ولی من می خوام دسته سوم رو پایه ریزی کنم اما به دلیل یک سری مشکلات از یک و نیم دو ماه دیگه می خوام شروع کنم ولی دوستان حرفه ای می تونن از الان شروع کنن. یک چیزی که همیشه میگم این کار مثل نقاشی هست اگر بهترین قلمو ها ، رنگها و ابزارها رو دست یک نقاش بی استعداد و کم تجربه بدی هیچ چیزی به جز یک کاغذ خط خطی نمی بینی ولی اگر فقط یک مداد دست یک نقاش حرفه ای و کهنه کار بدید زیباترین نقاشی ها رو به شما تحویل می ده، منظورم اینه که کار رو باید به بلد بدی تا نتیجه بگیری . این کارم (شرط بندی رو عرض می کنم) از بقیه کارا جدا نیست و باید دنبال یادگیری و جمع آوری اطلاعات باشید و به اون دسته از دوستانی که می گن نمی شه باید بگم خیلی خوب هم شدنیه اما باید تجربه درست کسب کنید اینم یک نمونه از بت های من ولی بعد از اون به دلیل مشکلی که واسم پیش اومد دیگه شرط نبستم ولی اگه خدا خواست تا چند وقت دیگه شروع می کنم و سعی می کنم ی سری آموزش هم بزارم تا دوستان استفاده کنن ولی برای شروع فعلا این جزوه رو مطالعه کنید و با من همراه باشید تا بعد ببینیم خدا چی می خواد
ببخشید دیشب با گوشی وارد شدم نمی تونستم عکس بزارم این عکس یکی از آخرین بت های من
ParsGoalL.jpg

amirhsy81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
Velez Sarsfield - Quilmes
Double chance
X or 2
Odds 1.72 دوستان تیم Quilmes در سه بازی اخیر پیروز بوده بنظر من میتونه بازی جالبی باشه .

amirhsy81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
Velez Sarsfield - Quilmes
Double chance
X or 2
Odds 1.72 دوستان تیم Quilmes در سه بازی اخیر پیروز بوده بنظر من میتونه بازی جالبی باشه .
به عجب بازی شد ضریب برد Quilmes 4 بود. من اهل ریسک نبودم بخاطر همین دبل چنس رفتم که خدا رو شکر 2-1 برد . Win
WIN WIN

amirhsy81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
Scunthorpe United - Swindon Town
Double chance
X or 2
1.83

Last edited:

amirhsy81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دو بازی بالا از لیگ یک انگلیس هست و کاملا با تحلیل هست .بنظر بازی های بدی نمیان.

M.persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان میشه توضیح بدید روش کنسل کردن شرط در صورتی که میبینید احتمال باخت شرطتتون هست توی پلنت چه طور انجام میشه ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا