• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
جسارتا شما از كدوم سايت استفاده ميكنيد؟
این Marathonbet هست
بله ماراتن بت هست.

آپشن های بازی خیلی زیاد نیست ولی تعداد بازی در بعضی مواقع که خودم شاهد بودم بیشتر از بت365 هست.
در مورد برد/باخت هم برا من تقریبا یکسان بوده و دقیقا نمیتونم بگم قابل اعتماده یا نه ( برای برداشت پول در صورت برد متوالی) ولی چیزی که مشخصه برای واریز/برداشت بالای هزار دلار مشکوک میشن و مدارک میخوان (تا جایی که توی انجمن های خارجی خوندم)

در هر صورت از نظر من بهتر از پلنت هست (قابل مقایسه نیست)
در ضمن امکان کار با بیت کوین و پرفکت نیست در این سایت.(با وبمانی هست)

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
عزیزم تقریبا تمامی آپشن ها حذف شده و یا طوری این آپشن ها بسته شده که کلا ریسک کامله آخه مگه اجبار داریم که یک همچین کاری کنیم !!! تعجب می کنم شما یک رجوع به عقلت بکن یک آنالیز ساده هم انجام بده ببین جواب مغزت چیه !!!!
تمامی استراتژی ها رو بچه ها بلد هستند شما هر بار من و دیگر دوستان این موارد رو ذکر می کنیم می فرمائید دیگر آپشن ها فکر می کنید دیگر آپشن ها از طرف من و دیگر دوستان چک نمی شن ؟ :D

بوکرها این آپشن ها و ... رو طوری ضریب بندی می کنند که شما تقریبا هیچ شانسی نداشته باشید به جز زوج و فرد که اونم 50 - 50 و هیچ لذتی نداره و شما تا آخرین لحظه باید با استرس بازی رو دنبال کنید
این آپشن ها فقط استرس بازی رو بالا میبرند ( سلامتی که نباشه شما 100 میلیون دلار داشته باش چه ارزشی داره ؟ )

نه عزیز ... من رجوع به تجربه ام میکنم ! :D
اصل سود این کار به اتفاقات داخل بازیه واگرنه شانس پیش بینی درست قبل بازی بصورت تکی زیر 80% هستش اگه میکس بزنید که میاد زیر 60% .
گفتم اگه ایران نیمه اول گلی نزنه ضریب بردش میاد 1.5 و اون موقع زمان بستن هستش دقیقا سود به همین اگه ها هست . بنده اگه میگم هزار تا آپشن دیگه هست بخاطر اینکه هر لحظه شرایط بازیها ممکنه متفاوت بشه و شما میتونی سریع دست بکار بشی و سودش رو ببری .
بنده 73 سنت رو از طریق همین آپشن هایی که شما و دوستان دائم چک میکنید و میگید فایده نداره مثل 3Way - result و چند تای دیگه رسوندم به 100$ . اتم هم نشکافتم استرس و سکته هم درکار نبود :D فقط از اتفاقات داخل بازیها استفاده کردم

میتونید ببینید ... برام قدرت تیم ها بهتر و بدتر بودنشون مهم نیست فقط براساس شرایط داخل بازی بت زدم .
Untitled-1.jpg
اونایی که ضریب نداره بخاطر اینه که بت رو قبل اتمام بازی بستم از دست نره .
:general601:

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
نه عزیز ... من رجوع به تجربه ام میکنم ! :D
اصل سود این کار به اتفاقات داخل بازیه واگرنه شانس پیش بینی درست قبل بازی بصورت تکی زیر 80% هستش اگه میکس بزنید که میاد زیر 60% .
گفتم اگه ایران نیمه اول گلی نزنه ضریب بردش میاد 1.5 و اون موقع زمان بستن هستش دقیقا سود به همین اگه ها هست . بنده اگه میگم هزار تا آپشن دیگه هست بخاطر اینکه هر لحظه شرایط بازیها ممکنه متفاوت بشه و شما میتونی سریع دست بکار بشی و سودش رو ببری .
بنده 73 سنت رو از طریق همین آپشن هایی که شما و دوستان دائم چک میکنید و میگید فایده نداره مثل 3Way - result و چند تای دیگه رسوندم به 100$ . اتم هم نشکافتم استرس و سکته هم درکار نبود :D فقط از اتفاقات داخل بازیها استفاده کردم

میتونید ببینید ... برام قدرت تیم ها بهتر و بدتر بودنشون مهم نیست فقط براساس شرایط داخل بازی بت زدم .
مشاهده پیوست 918147
اونایی که ضریب نداره بخاطر اینه که بت رو قبل اتمام بازی بستم از دست نره .
:general601:

اینجا نیومدیم با هم کل کنیم و الا 73 سنت بشه 100 دلار فقط یک آرزوست با این حال بنده مدرک افزایش موجودی 30 دلاری دارم با برداشت 329.19 باز هم نمیام بگم اتم شکافتم
نه با 100 دلار کسی پولدار شده نه با 330 دلار وضعیت ضرایب همه بوکرها در حال حاضر به شدت خرابه این آپشن ها هم بعضی اوقات به کار آدم میاد بعضی اوقات هم آدم رو به اعماق چاه می فرستند
به فکر تداوم باید بود

در نظر داشته باشید اکثر دوستان مثل من و شما بت 2 دلار نمیزارند که شانس بردشون همیشه بیش از باختشون باشه ( کسانی که بت پایین میزارند احتیاج به ضرایب خوب و تعداد بازی های بیشتری در هفته دارند تا سود بیشتری داشته باشند!! منی که به این روش در طول چندین هفته این مقدار رو جمع کردم الان برام کاملا واضحه !! نمونش بازی یوونتوس و بایرن مونیخ که ضرایب کاملا غیر منطقی است در ضمن خود بنده هم بیشتر از آپشن های دیگه استفاده می کنم ) یکی مثل علیرضا میاد 200 دلار میزاره نبره وضعیت خراب میشه ببره عالی میشه

شما به جای چک کردن آپشن ها کمی سیاست های بوکر رو آنالیز کنید و ببینید چه مسیری رو داره دنبال می کنه که به هدفش برسه اگر شما در این مسیر قرار بگیرید و با چند برد خوشحال بشید در نهایت جوری میبازید که اینگار چند ماه ول معطل بودید )
غیر از آنالیز بازی باید افکار و ابزارهای بوکر برای رسیدن به هدفش رو هم آنالیز کنید اینجوری تبدیل به یک بتر موفق میشید حالا من هر چی هم بگم شما میاید نیمه اول و دومش می کنید پس در نتیجه آرزوی موفقیت می کنم برات
هدف ها مشترکه ولی ابزار یکی نیست موفق باشی

Polarstern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
161
دوستان يه راهنمايي ميخواستم
مثلا وقتي نوشته
Vip Bet

Nastved - Skive
Pick : Over 1.5

© @vipbet
منظور از Pick Over 1.5 چي هست؟ ممنون

pishbini_site

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

pishbini_site

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان به یه نتیجه ای رسیدم از دیشب هر چی بازی رو تحلیل میکنم و برعکس یعنی گزینه مقابلش رو میزنم میبرم
به نظرتون جرا اینطوری شد ؟
شانسی هست؟تصادفیه ؟ خداییش تو تنیس از اشتباه 10 دلار به برد شخصی زدم که ضریب بردش در بی وین 7 بود ولی اومد 2 به 1 حریفش رو برد در حالی که اگر بازی های قبلی بازیکن ها رو بررسی میکردم تو 6 بازی قبلی اصلاً نبرده بود
دقیقاً تو فوتبال هم همینه :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ببینید عزیزان یه گروهی تو تلگرام بزنید بازی ها رو یک روز قبل از نظر بازیکن و سرعت و اصولی بررسی کنیم
مگه هممون هدفمون برد در شرط هامون نیست ؟ خب به نظر من چند نفر که اطلاعات خوبی راجع به تیم ها دارن بیان جلو من خودم زیاد اطلاعاتی ندارم

pishbini_site

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینم یه پیش بینی منطقی
zlj74uvf8je7.png

:general206:

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
اینجا نیومدیم با هم کل کنیم و الا 73 سنت بشه 100 دلار فقط یک آرزوست با این حال بنده مدرک افزایش موجودی 30 دلاری دارم با برداشت 329.19 باز هم نمیام بگم اتم شکافتم
نه با 100 دلار کسی پولدار شده نه با 330 دلار وضعیت ضرایب همه بوکرها در حال حاضر به شدت خرابه این آپشن ها هم بعضی اوقات به کار آدم میاد بعضی اوقات هم آدم رو به اعماق چاه می فرستند
به فکر تداوم باید بود

در نظر داشته باشید اکثر دوستان مثل من و شما بت 2 دلار نمیزارند که شانس بردشون همیشه بیش از باختشون باشه ( کسانی که بت پایین میزارند احتیاج به ضرایب خوب و تعداد بازی های بیشتری در هفته دارند تا سود بیشتری داشته باشند!! منی که به این روش در طول چندین هفته این مقدار رو جمع کردم الان برام کاملا واضحه !! نمونش بازی یوونتوس و بایرن مونیخ که ضرایب کاملا غیر منطقی است در ضمن خود بنده هم بیشتر از آپشن های دیگه استفاده می کنم ) یکی مثل علیرضا میاد 200 دلار میزاره نبره وضعیت خراب میشه ببره عالی میشه

شما به جای چک کردن آپشن ها کمی سیاست های بوکر رو آنالیز کنید و ببینید چه مسیری رو داره دنبال می کنه که به هدفش برسه اگر شما در این مسیر قرار بگیرید و با چند برد خوشحال بشید در نهایت جوری میبازید که اینگار چند ماه ول معطل بودید )
غیر از آنالیز بازی باید افکار و ابزارهای بوکر برای رسیدن به هدفش رو هم آنالیز کنید اینجوری تبدیل به یک بتر موفق میشید حالا من هر چی هم بگم شما میاید نیمه اول و دومش می کنید پس در نتیجه آرزوی موفقیت می کنم برات
هدف ها مشترکه ولی ابزار یکی نیست موفق باشی

نه دوست عزیز کلی در کار نیست ...
بنده هم قصد به رخ کشیدن ارقام ندارم و فقط مدرک آوردم که میشه با کمی دقت و تجربه حتی 1$ دلار رو کرد 100$ که البته بنده کردم و آرزو نیست و مدرکش رو هم دارم . در ضمن اگه به تصویری که گذاشتم دقت میکردید دو بت هست که رقمی بین 40 تا 45 دلار برای هر کدام بستم ولی اینقدر مسئله رو پیچیده و سخت نمی بینم چون بوکر با هر هدف و کلکی هم که بخواد جلو بره باز اتفاقات بازیه که شرایط رو عوض میکنه (و من منتظر همون اتفاقات هستم ) نمونه هم همون بازی یووه و بایرن که خودتون فرمودید یا باختن اتلتیکو یا مساوی بارسلون یا یک هیچ عقب افتادن دورتموند از تیم 16 جدول و ...
درکل بقول خودت هدف ها مشترکه ولی ابزار یکی نیست
انشالله شما هم موفق باشی :general601:

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان من از روش ها کسب درآمد اینترنتی چیزی نمیدونم , یعنی اطلاعاتم واسه قدیمه مثلا روش ها کسب درآمد از گروه ها یاهو و یاهو مسنجر و همچین چیزایی برای زمان ها قدیمه
میخوام بدونم مثلا با سرمایه کم به فرض 200 تا 300 هزار چی کار میشه کرد که سود دهی داشته باشه؟ و این برای اول شروع کردنه چون میخوام پی این کار بگیرم

دیگه باید از دنیا کار ها سنتی فاصله گرفت که فقط مهارت ها فنی هستن که با پیشرفت دنیا هم این مشاغل کلا رو به نابودی رفتن و خیلی هاشون دیگه بازار کار ندارن
سال هاست کل دنیا میگن عصر عصر اطلاعاته -- میخوام منم تو این ضمینه فعال بشم و اگر بشه موفق هم بشم

بنظر شما من از چه کاری شروع کنم بهتره؟ تو فعالیت ها اینترنتی کدوم کار مطمعنتره و درآمد مناسبی داره؟
ممنون میشم کمکم کنید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دوستان من از روش ها کسب درآمد اینترنتی چیزی نمیدونم , یعنی اطلاعاتم واسه قدیمه مثلا روش ها کسب درآمد از گروه ها یاهو و یاهو مسنجر و همچین چیزایی برای زمان ها قدیمه
میخوام بدونم مثلا با سرمایه کم به فرض 200 تا 300 هزار چی کار میشه کرد که سود دهی داشته باشه؟ و این برای اول شروع کردنه چون میخوام پی این کار بگیرم

دیگه باید از دنیا کار ها سنتی فاصله گرفت که فقط مهارت ها فنی هستن که با پیشرفت دنیا هم این مشاغل کلا رو به نابودی رفتن و خیلی هاشون دیگه بازار کار ندارن
سال هاست کل دنیا میگن عصر عصر اطلاعاته -- میخوام منم تو این ضمینه فعال بشم و اگر بشه موفق هم بشم

بنظر شما من از چه کاری شروع کنم بهتره؟ تو فعالیت ها اینترنتی کدوم کار مطمعنتره و درآمد مناسبی داره؟
ممنون میشم کمکم کنید
مطمئنا بت به هیچ عنوان سرمایه شما رو زیاد نمی کنه و 100% چیزی که دارید هم از دست میدید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
صبح بازی آرژانتین و شیلی چه بازی بود چه بازیکنانی تو زمین بودن چه پاس گلی بانگا به دی ماریا داد :D
با این حال شیلی خیلی قدرتمنده !! اگر شبا بیدارید بازی ها رو نیگا کنید حتما

saeedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اتفاقا من این بازیو لایو دیدم شیلی خیلی خوب بازی کرد
خودم هم روی این بازی بت زدم اگه یادت باشه گل دوم ارژانتین از روی کرنر زده شد وقتی توپ رفت کرنر من سریع روی ارژانتین در نیمه اول بستم که کرنر را هم زدند و گل شد خیلی چسبید
6v7f_2016-03-26_082657.jpg

صبح بازی آرژانتین و شیلی چه بازی بود چه بازیکنانی تو زمین بودن چه پاس گلی بانگا به دی ماریا داد :D
با این حال شیلی خیلی قدرتمنده !! اگر شبا بیدارید بازی ها رو نیگا کنید حتما

Pars GoalL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستانی که علاقه به شرط بندی دارن حتما باید اطلاعات کافی داشته باشن مثل هر کاری که اگر بدون مطالعه و یاد گرفتن قواعدش باشه به شکست می رسه. من برای کمک به دوستان مطالعه این مطلب رو توسیه می کنم
یک نکته هم که من در این انجمن دیدم عدم آموزش هستش ،و اینکه کاربران به دو دسته تقسیم می شن یا خیلی حرفه ای هستن یا تازه کارن و دنبال بازی های صددرصد هستن. ولی من می خوام دسته سوم رو پایه ریزی کنم اما به دلیل یک سری مشکلات از یک و نیم دو ماه دیگه می خوام شروع کنم ولی دوستان حرفه ای می تونن از الان شروع کنن. یک چیزی که همیشه میگم این کار مثل نقاشی هست اگر بهترین قلمو ها ، رنگها و ابزارها رو دست یک نقاش بی استعداد و کم تجربه بدی هیچ چیزی به جز یک کاغذ خط خطی نمی بینی ولی اگر فقط یک مداد دست یک نقاش حرفه ای و کهنه کار بدید زیباترین نقاشی ها رو به شما تحویل می ده، منظورم اینه که کار رو باید به بلد بدی تا نتیجه بگیری . این کارم (شرط بندی رو عرض می کنم) از بقیه کارا جدا نیست و باید دنبال یادگیری و جمع آوری اطلاعات باشید و به اون دسته از دوستانی که می گن نمی شه باید بگم خیلی خوب هم شدنیه اما باید تجربه درست کسب کنید اینم یک نمونه از بت های من ولی بعد از اون به دلیل مشکلی که واسم پیش اومد دیگه شرط نبستم ولی اگه خدا خواست تا چند وقت دیگه شروع می کنم و سعی می کنم ی سری آموزش هم بزارم تا دوستان استفاده کنن ولی برای شروع فعلا این جزوه رو مطالعه کنید و با من همراه باشید تا بعد ببینیم خدا چی می خواد

M.persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام خدمت دوستان عزیر
اگه امکانش هست بت هایی که میبندید در طول روز رو که ریسک کمتری هم داره و احتمال سود کردنش بهتره پست کنید که امثال من که تجربه کمتری داریم بتونیم استفاده ببریم البته اگر مایل هستید
ممنون از لطف همگی

Pars GoalL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام خدمت دوستان عزیر
اگه امکانش هست بت هایی که میبندید در طول روز رو که ریسک کمتری هم داره و احتمال سود کردنش بهتره پست کنید که امثال من که تجربه کمتری داریم بتونیم استفاده ببریم البته اگر مایل هستید
ممنون از لطف همگی
با سلام
ببین داداش اولا یک بت زن خوب هر روز شرط نمی بنده وقتی بازی خوب حتی تو یک هفته یا ماه هم نباشه هیچ اجباری نیست شرط ببندیم باید منتظر بازی های خوب بود و ضمنا باید برای سود بیشتر سرمایه بیشتری بزاری وگرنه خورد خورد کل سرمایتو به باد می دی من به شما توسیه می کنم در ابتدا بری و قوانین رو یاد بگیری و برای خودت بدون پول و به صورت آزمایشی شرط ببندی تا قلق کار خودت دستت بیاد که مثلا بازی های کدوم لیگ ها رو خوب پیش بینی می کنی یا تو کجاها پیش بینی هات درست از آب در نمی یاد بعد سبک سنگین کنی اگر واست صرف داشت شروع کن وگرنه از رو شانس یا اینکه بخوای از این و اون سوال کنی در دراز مدت به جایی نمی رسی و در کل زده می شی . واسه شروع این جزوه رو مطالعه کن . در مورد شرط بندی های من هم و به دلیل مشکلی که تازگیا واسم پیش اومده تا یکی دو ما نمی تونم شرط ببندم یعنی فرصت تحلیل و دنبال کردن بازی ها رو ندارم. ولی بعدا از طریق ایمیل بهتون اعلام می کنم و پیش بینی هام و رو توی کانال تلگرامم می زارم تا دوستان هم استفاده کنن

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دوستانی که علاقه به شرط بندی دارن حتما باید اطلاعات کافی داشته باشن مثل هر کاری که اگر بدون مطالعه و یاد گرفتن قواعدش باشه به شکست می رسه. من برای کمک به دوستان مطالعه این مطلب رو توسیه می کنم
یک نکته هم که من در این انجمن دیدم عدم آموزش هستش ،و اینکه کاربران به دو دسته تقسیم می شن یا خیلی حرفه ای هستن یا تازه کارن و دنبال بازی های صددرصد هستن. ولی من می خوام دسته سوم رو پایه ریزی کنم اما به دلیل یک سری مشکلات از یک و نیم دو ماه دیگه می خوام شروع کنم ولی دوستان حرفه ای می تونن از الان شروع کنن. یک چیزی که همیشه میگم این کار مثل نقاشی هست اگر بهترین قلمو ها ، رنگها و ابزارها رو دست یک نقاش بی استعداد و کم تجربه بدی هیچ چیزی به جز یک کاغذ خط خطی نمی بینی ولی اگر فقط یک مداد دست یک نقاش حرفه ای و کهنه کار بدید زیباترین نقاشی ها رو به شما تحویل می ده، منظورم اینه که کار رو باید به بلد بدی تا نتیجه بگیری . این کارم (شرط بندی رو عرض می کنم) از بقیه کارا جدا نیست و باید دنبال یادگیری و جمع آوری اطلاعات باشید و به اون دسته از دوستانی که می گن نمی شه باید بگم خیلی خوب هم شدنیه اما باید تجربه درست کسب کنید اینم یک نمونه از بت های من ولی بعد از اون به دلیل مشکلی که واسم پیش اومد دیگه شرط نبستم ولی اگه خدا خواست تا چند وقت دیگه شروع می کنم و سعی می کنم ی سری آموزش هم بزارم تا دوستان استفاده کنن ولی برای شروع فعلا این جزوه رو مطالعه کنید و با من همراه باشید تا بعد ببینیم خدا چی می خواد

توصیه بنده به شما : شما به جای آموزش بت یک سری به کلاس های نهضت سواد آموزی بزنید بد نیستا !! ( توسیه ؟ یا توصیه ! ) :D شوخی بود ناراحت نشو البته شدی هم موردی نداره :D
تحلیلی در مورد بازی ها داری همینجا اعلام کن !! نداری و قصد تبلیغ برای گرفتن کمیسیون و تبلیغ تلگرام داری گزارش میشه
اینجا هدف معرفی line نیست باید بتونی بازی های فوتبال و ... رو آنالیز کنی خود اعضا line رو انتخاب می کنند.
قوانین انجمن رو مطالعه کن

Last edited:

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
توصیه بنده به شما : شما به جای آموزش بت یک سری به کلاس های نهضت سواد آموزی بزنید بد نیستا !! ( توسیه ؟ یا توصیه ! ) :D شوخی بود ناراحت نشو البته شدی هم موردی نداره :D
لطف کنید سنگین باشید

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
همدست شما تشریف دارند ؟ یا خودتون هستید ؟
هیچکدوم حاجی
من کاری به حرف های ایشون ندارم.
اگر مطلب مفیدی در مورد موضوع تاپیک به ذهنتون رسید بگید در غیر این صورت تز ندید.
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا