• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirhsy81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اون بازیه دیشب ارزانتینیه خیلی با حال بود.و حیف شد ضریب چهار پرید.
اره بیجاره اون بدبختی که فقط از رو ضریب 100 تا رفته ......پلنته از تو این لیستش که لیگ هارو زده لیگ 1 انگلیس رو انتخاب کن

silent94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
11$ از طریق بیت کوین به roadbet واریز کردم بعد 6ساعت هیچ پولی به بالانس اضافه نشده history deposit هم خالیه
ایمیل هم دادم بهشون اما هیچ جوابی ندادن
:( حالا چیکار کنم؟

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
Untitled.png
0.41BTC = 174$

Untitled1.png
0.071BTC = 30$

خیلی این لیگ برزیل باحاله .
یعنی لیگ تو لیگه ! یه لیگ ملی دارند بعد همه تیم ها تو لیگ استانی هم بازی میکنند بعد لیگ شهر و منطقه ... تعداد داورها تعداد تعویض ها همه چی فرق داره اصلا یه قانون فوتبالی جدا از دنیا دارند

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
نظرتون در مورد بازی ایران عمان چی هستش؟

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
دوستان میشه توضیح بدید روش کنسل کردن شرط در صورتی که میبینید احتمال باخت شرطتتون هست توی پلنت چه طور انجام میشه ممنون
روش کنسل کردن شرط فقط زمانی وجود داره که شما شرط رو بین بازی بسته باشید و اختلاف گل هم بیشتر یکی نباشه .

pishbini_site

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان اگر فرم تو سایت پلنت بالای 100 هزار ضریب داشته باشه به نظرتون این سایت پول رو میده یا حساب رو میبنده ؟

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
11$ از طریق بیت کوین به roadbet واریز کردم بعد 6ساعت هیچ پولی به بالانس اضافه نشده history deposit هم خالیه
ایمیل هم دادم بهشون اما هیچ جوابی ندادن
:( حالا چیکار کنم؟
پول از حساب بیت کوینت ببین کم شده ؟ چک کن ببین درست انجام دادی
این سایتها کلاه بردار نیستند زیاد نگران نباشید
از پلنت استفاده کنید بهتره

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
سلام دوستان اگر فرم تو سایت پلنت بالای 100 هزار ضریب داشته باشه به نظرتون این سایت پول رو میده یا حساب رو میبنده ؟
ضریب 100 هزار :D فوقش واسه بت های بعد اکانت شما رو محدود می کنند

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
پول از حساب بیت کوینت ببین کم شده ؟ چک کن ببین درست انجام دادی
این سایتها کلاه بردار نیستند زیاد نگران نباشید
از پلنت استفاده کنید بهتره

وقتی از طریق بیت کوین شارژ می کنید باید صبور باشید تا بانک بلاک چین پرداخت رو تایید کنه ( از چند دقیقه تا 1 روز زمان می بره )

اگر باز هم افزایش موجودی ندادند حتما سایت اسکم هست

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
من قبلا از roadbet می کردم دوستان که هنوز باهاش کار میکنند اعلام کنند .داستانش چه جوری هست هنوز مورد تایید هست یا نه
دلار بود راحت معلوم میشد . بیت کویین شاید اولین بارش باشه داره واریز میکنه یه جا رو اشتباه کرده این دوستمون

saeedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من قبلا با رود بت کار می کردم پرفکت مانی انی واریز می شد و انی هم پرداخت می شد ولی الان را نمی دونم من حتی مبلغ 400 دلار را هم برداشت کردم که انی پرداخت کردن

silent94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
مشکل حل شد
واریز بعد 30 دقیقه انجام شده بود
باره اولم هم نیست که از بیتکوین استفاده میکنم که
بعد 24 ساعت به بالانس اضافه کردن :) داشتم دیگه نا امید میشدم

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بازی های مقدماتی جام جهانی 2018 در آمریکای جنوبی در دو روز آینده چه خبره
وای برزیل چه تیمی آورده اگر مربی بتونه یک هماهنگی بین این بازیکنان ایجاد کنه چه تیمی میشه درسته هیچ موقع تیم ملی برزیل به قدرت تیم 2002 نمیشه ولی این تیم فوق العاده است
پریرا مربی دوست داشتنی برزیل راجب رناتو آگوستو هافبک تیم برزیل این مدت زیاد صحبت کرده و گل زیبا و دریبل تکنیکی دروازه بان اروگوئه یه چشمه از بازی خوبش بود
هافبک های فوق العاده ای هم داره مثل لوکاس لیما بازیکن تیم سانتوس که یک بازیکن فوق العاده سرعتی و تکنیکیه
به نظر من برزیل الان از لحاظ دروازه بان کمی به مشکل برخورده و الا تیم قدرتمندی برای 2018 داره حالا ببینیم جلو پاراگوئه چکار می کنند ! در خود برزیل با پاراگوئه 1-1 مساوی کردند.
ضریب خیلی خوبی هم داره 2.2 خودم تصمیم دارم روی برزیل بت بزارم البته قبلش چند دقیقه از بازی رو نیگا می کنم ! در ضمن نیمار هم از این بازی محرومه به خاطر 2 کارته شدن ! به هیشکی هم پیشنهاد نمیدم روی این بازی بت بزاره چون هنوز هماهنگی که باید پیدا کنند رو دونگا نتونسته ایجاد کنه !!!
این هم خلاصه بازی برزیل و اروگوئه https://www.1varzesh.com/football/southamerica/worldcupqualification/video/highlights/83352

Last edited:

M.persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تا چه حدی میشه روی این دو شرط ریسک کرد؟ احتمال درستیش چقدره؟ مرسی

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
درود
دوستان من برای سرگرمی می خوام شرط بندی کنم، وب مانی هم می تونم پرداخت و دریافت کنم.
چه سایت هایی رو پیشنهاد می دید؟

اینجا بچه ها بیشتر Planet , parsgoal بت میزارند ولی فکر کنم planet برای وب مانی احراز هویت بخواد البته مطمئن نیستم !!
به نظر خودم هیچ کدوم حرفه ای نیستند سایت هایی مثل bet365 , 1xbet حرفه ای و خاص هستند
در هر دو سایت می تونید بازی ها رو به صورت آنلاین مشاهده کنید
در 1xbet می تونید به عنوان کاربر ایرانی عضو بشید ولی برای برداشت باید احراز هویت بشید که یک عکس از کارت ملی هم براشون بفرستید کافیه و یا شماره پاسپورت در صورتی که پاسپورت دارید
پشتیبانی آنلاین و 24 ساعته دارند و می تونید قبل از عضویت باهاشون ارتباط برقرار کنید

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
@OVH
درود
سپاس از راهنماییتون.
پس به bet365 و 1xbet می شه اعتماد کرد؟ چه دلیلی داره دوستان از سایت های دیگه استفاده می کنن؟ ضریب ها متفاوت هستش؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا