• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
@milad144

سپاسگذارم عمو میلاد، فعلا دارم با محیط آشنا می شم =))
فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم، خاطرم هستش دوستان گفته بودن پلنت لیگ های ایران رو هم داره اما من پیداش نکردم. از کجا می تونم بهش دسترسی پیدا کنم؟
5 دلار ریختم تو بازی و تا زمانی که این 5 دلار نشه 10 دلار پول تو بازی نمی ریزم دیگه. ببینیم امشب انگلیس چکار می کنه با هلند.
باز هم ممنون

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خب تا اینجا 3.5 دلار باخت دادم :))
اما از روند کار خوشم اومد، امیدوارم در ادامه به خاک سیاه نشینم.

در روزهای پنج شنبه و جمعه بازی ها اینجا تحلیل میشه و بعد شما می تونید تصمیم گیری کنید توصیه می کنم قبل از تحلیل بازی ها بت نزارید معرفی Line بدون تحلیل بازی فقط یک ریسکه ( بت در کل ریسکه ولی اینجوری بهترین تصمیم رو میشه گرفت )

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
@milad144

سپاسگذارم عمو میلاد، فعلا دارم با محیط آشنا می شم =))
فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم، خاطرم هستش دوستان گفته بودن پلنت لیگ های ایران رو هم داره اما من پیداش نکردم. از کجا می تونم بهش دسترسی پیدا کنم؟
5 دلار ریختم تو بازی و تا زمانی که این 5 دلار نشه 10 دلار پول تو بازی نمی ریزم دیگه. ببینیم امشب انگلیس چکار می کنه با هلند.
باز هم ممنون
همین کارو بکن بهتره :D الکی پول به این سایت ها نده
موقع بازی های لیگ ایران خودش میاد
الان چون بازی نداره نشون نمیده

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
@milad144 @OVH

5 دلاری که ریختم تو بازی خورده ‌ی حساب وب مانیم بود برداشتم رند بشه :D شانس من خیلی خوبه برا همین رو همین خوش شانسی این 5 دلار رو می کنم 10 تا.
این هم بت های امشب.

5.png

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
@milad144 @OVH

5 دلاری که ریختم تو بازی خورده ‌ی حساب وب مانیم بود برداشتم رند بشه :D شانس من خیلی خوبه برا همین رو همین خوش شانسی این 5 دلار رو می کنم 10 تا.
این هم بت های امشب.
دفعه بعد روی بازی دوستانه هم بت نزن :D
*فرانسه گل زد :D ضریب دو خوب بود واقعا خر شانسی :D

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بین فرانسه و آلمان مونده بودم رو کدوم بزارم بعد تصمیم گرفتم روی برد 2 تاش بزارم و در آخرین لحظه تصمیم گرفتم روی آلمان با ضریب 1.9 ببندم و 22 دلار و خورده ای امشب کاسب شدم :D:p
البته بیشتر روی ماریو گومز حساب باز کرده بودم که کلا نیاوردش داخل به نظر من خطرناک ترین مهاجم آلمان هم به حساب میاد

M.persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
@milad144

قسمت جالبش اونجاست که ذره ای از فوتبال سر رشته ندارم :D
آخرین بار که فوتبال دیدم عابدزاده دروازه بان بود :D

اگه میخوای رو فوتبال کارکنی باید تیم ها رو بشناسی! بت بستن رو اسم فایده نداره

این بازی اصلا ارزش بت گذاشتن نداره ضریب خیلی پایینه

جالبه که آرژانتین فقط 2-0 برد! ولی ضریبش...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بازی رو من نیگا کردم موقعیت آرژانتین زیاد داشت
بانگا هم زیاد موقعیت ساخت , یک پنالتی هم گرفت
مسی هم هر چی کاشته زد دروازه بان گرفت :D در کل تیم ها خیلی قدرتمند شدن سبک بازی ها به شدت سریع شده
برزیل هم دیشب با این حال که تا دقیقه هفتاد و نه بازی 0-2 از پاراگوئه عقب بود ولی 2 - 2 کرد حتی آخر سر نزدیک بود ببره.
برزیل چقدر بازیکن از سانتوس آورده یکی از گلهاش رو هم مهاجم سانتوس ریکاردو الیویرا زد یک ضربش هم به تیر خورد.
در کل جام ملت های اروپا و جام جهانی 2018 فوق العاده میشه

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
مکزیک نیمه اول 2-0 برد ولی نیمه دوم اعصاب برامون نذاشت خیلی افتضاح بازی کردن شانس ما:|
capture image.png

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
مکزیک نیمه اول 2-0 برد ولی نیمه دوم اعصاب برامون نذاشت خیلی افتضاح بازی کردن شانس ما:|
مشاهده پیوست 919319
مثل اینکه دقیقا مثل بازی ایران شد!! 2 گل راحت زدن منم گذاشتم رو هندیکپ -3.25 ولی نیمه دوم جالب نبودن اصلا. 40 دلار اینجا باختم ولی از اون طرف رو نیمه اول ایران گذاشته بودم @2.04 80 دلار [emoji2]

saeedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برزیل چرا این جوری شده با اینکه بازیکن های خوبی داره --- امروز که خلاصه بازی را دیدم خوب بازی نکردند در واقع من انتظارم از برزیل بیش از اینهاست و پاراگوئه موقعیت های بهتری داشت
bp9h_2016-03-30_104736.jpg

Last edited:

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
تازه الان دیدم ... خوشبختانه بازی های آمریکای جنوبی درست درومد . :general601:

0.12131 = 50$
Untitled1.png

2.png 3.png

saeedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
امروز سایت ورزش 3 یه خبری منتشر کرده با عنوان " مدافع منچسترسیتی به شرط بندی متهم شد" دوستان این مورد را مطالعه کنند
در متن خبر اومده که این بازیکن شرط بندی غیر قانونی داشته منظورش از غیر قانونی چیه؟

Teb

Registered User
لایک‌ها
161
مارتین دی میچلیس بازیكن آرژانتینی منچستر سیتی به خاطر شركت در شرط بندی مسابقات فوتبال محكوم شد. بنا بر اعلام اتحادیه فوتبال انگلستان این بازیكن 12 مورد تخلف در این مورد داشته و به همین دلیل محكوم شده است. او در دربی منچستر هم نمایش ضعیفی داشته كه گفته می شود نمایش ضعیف او به دلیل شركت در شرط بندی بوده است. یكی دیگر از تخلفات وی مربوط به لیگ آرژانتین است. طبق قانون، هیچ كدام از مربیان و بازیكنان حق شركت در شرط بندی ها را ندارند.

امروز سایت ورزش 3 یه خبری منتشر کرده با عنوان " مدافع منچسترسیتی به شرط بندی متهم شد" دوستان این مورد را مطالعه کنند
در متن خبر اومده که این بازیکن شرط بندی غیر قانونی داشته منظورش از غیر قانونی چیه؟
خودِ شرط بندی برای بازیکن ممنوعه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا