• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Teb

Registered User
لایک‌ها
161
جمله ای از انیشتین !!! :D کار بلد ... wow .. اینکاره ... بچه ها سعی می کنند از این به بعد نسبت به بوکر ها انتقاد نکنند :D بنده نتیجه برعکس تا حالا نگرفتم اینو از کجات درآوردی ؟ مثل بقیه حرفات دیگه از ....
این همه برد رو شما نظری راجبش نداری بعد یک Lose تا این حد بهت اعتماد به نفس داده برا انتقاد و استفاده بهینه از وضعیت ( آب گلالود ؟ ) این تازه واردا هم که همه شاس...
در ضمن بارسا جوری نشد تیمی که 60 دقیقه موقعیت 100% رو گل نکنه میشه این ( رضا شربتی و برهانی بودند گل بود بعد سوارز .... ) :D
کلا بازی رو شانس بود پیش بینی مساوی که کلا تو آفساید بود ( کریستیانو رونالدو در خط دفاع !! ببین وضعیت چطوری بوده :D )
شما به جای انتقاد سعی کن یکم آنالیز کنی ما اینجا برای آنالیز و پول کشیدن از بوکر میایم
این ضرایب هم ربط مستقیم به سیاست های بوکر داره , اینا رو یاد بگیر هر کسی بهت یاد نمیده پسر خوب
چه تحلیلی ؟ کل تحلیلت اینه : "فلان بازیکن که خدا هم هست تو ترکیب ـه = پس فلان تیم پاره میکنه " :general710:
همون تیم با همون بازیکن قبلا چندین بار پاره شده .

نظر فوق کارشناسی شما قبل از بازی بایرن-یووه : " ضریب بایرن رو نگاه کنید انگار داره با بچه محله های ما بازی میکنه ! "
خب که چی ؟ مساوی ؟ برد یووه ؟ اور اندر ؟ بلاخره یه حدی داره ... هندی کپ + یووه ؟
مگه کارشناس شبکه سه شدی که " فلان تیم اینقدرا ضعیف نیست . میریم به ورزشگاه و گزارش عادل رو می شنویم " :general406:

نظر به وفور مشاهده شده شما : "من سعی میکنم رو این بازی نبندم "
خوب شدی گفتی . روزی شونصد میلیون بازی هست که نمی بندیم . به ما چه.

بوکرها سالهاست که به حدی با تیمها بده بستون دارن که اسپانسر تیم ها شدن
بعد اسم هر نتیجه خلاف جهتی میشه "شانس"

Last edited:

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
از صد در صد کسانی که بت میزنند شاید 20 درصد سود کنند :D هر چقد تحلیل کنید باز احتمال باخت هست ..
بهترین کار به نظرم من وقتی سود خوب کردید سریع تر پول رو به ریال تبدیل کنید . دنبال این نباشید که اون مقدار رو بیشتر کنید چون همه شو رو یه بازی از دست میدید :D
واسه دوستان تازه کار هم یه سری مبلغ های برد رو که دوستان میزارند نبینید قبلش چندبرابر باختن .فقط عکس برداشون رو میزارند:D

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
چه تحلیلی ؟ کل تحلیلت اینه : "فلان بازیکن که خدا هم هست تو ترکیب ـه = پس فلان تیم پاره میکنه " :general710:
همون تیم با همون بازیکن قبلا چندین بار پاره شده .

نظر فوق کارشناسی شما قبل از بازی بایرن-یووه : " ضریب بایرن رو نگاه کنید انگار داره با بچه محله های ما بازی میکنه ! "
خب که چی ؟ مساوی ؟ برد یووه ؟ اور اندر ؟ بلاخره یه حدی داره ... هندی کپ + یووه ؟
مگه کارشناس شبکه سه شدی که " فلان تیم اینقدرا ضعیف نیست . میریم به ورزشگاه و گزارش عادل رو می شنویم " :general406:

نظر به وفور مشاهده شده شما : "من سعی میکنم رو این بازی نبندم "
خوب شدی گفتی . روزی شونصد میلیون بازی هست که نمی بندیم . به ما چه.

بوکرها سالهاست که به حدی با تیمها بده بستون دارن که اسپانسر تیم ها شدن
بعد اسم هر نتیجه خلاف جهتی میشه "شانس"

اصلا داخل جملات بنده از بازیکن نام برده شد ؟ جز اون بازیکنی که تمام موقعیت ها رو از دست داد . اینا رو از کجات در میاری !! باز از همونجا .... :D
رئال که بازیکن بیشتر داشت :D شما کلا از فوتبال هیچی نمی دونی یکم برا بوکر ب م ا ل :D
بگذریم من تا فردا هم توضیح بدم متوجه نمیشی پس بازم اسپم کن:D

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
از صد در صد کسانی که بت میزنند شاید 20 درصد سود کنند :D هر چقد تحلیل کنید باز احتمال باخت هست ..
بهترین کار به نظرم من وقتی سود خوب کردید سریع تر پول رو به ریال تبدیل کنید . دنبال این نباشید که اون مقدار رو بیشتر کنید چون همه شو رو یه بازی از دست میدید :D
واسه دوستان تازه کار هم یه سری مبلغ های برد رو که دوستان میزارند نبینید قبلش چندبرابر باختن .فقط عکس برداشون رو میزارند:D

تمام کسایی که مبالغ بالا میزارند این وضعیت رو تجربه کردند
کلا تاپیک جز تبلیغات بوکرهای مختلف , حضور کاربران تازه وارد که یا دنبال کمیسیون معرفی لاین هستند ( معرفی خود به عنوان علامه :D ) و یا صاحب سایت های بت ایرانی هستند هیچ مطلب آموزنده ای نداره
نه تحلیلی انجام میشه و نه استراتژی خاصی معرفی میشه
کار همه شده اسپم من بردم , من باختم !! :D

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
:D
بگذریم من تا فردا هم توضیح بدم متوجه نمیشی پس بازم اسپم کن:D
حاجی کسی که تو این تاپیک اسپم میده فقط شمایی.
قبلا هم به قول خودتون دیگه نمیخواستید تو این تاپیک فعالیت کنید ولی بازم شروع کردید.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
حاجی کسی که تو این تاپیک اسپم میده فقط شمایی.
قبلا هم به قول خودتون دیگه نمیخواستید تو این تاپیک فعالیت کنید ولی بازم شروع کردید.

ablah.jpg

Last edited:

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
اینم بت دیروز من برای بازی رئال بارسا :general304::general304::general304::general304:
Untitled.jpg

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برد و باخت امروز :D

15farvardin95.png

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
سه میکس متفاوت برای بازیهای لیگ قهرمانان

Untitled.png

حالا از شانس ما بایرن مونیخ 1-1 میکنه ! هر 3 فرم میره هوااا ! :D

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سه میکس متفاوت برای بازیهای لیگ قهرمانان

مشاهده پیوست 920749

حالا از شانس ما بایرن مونیخ 1-1 میکنه ! هر 3 فرم میره هوااا ! :D

نه فکر نمی کنم اشتباهاتی که جلوی یوه داشتن مقابل بنفیکا هم انجام بدن ( به قول معروف آدم عاقل از یه سوراخ 2 بار گزیده نمیشه )
امیدوارم آلابا اشتباهات گذشته رو تکرار نکنه ! نویر هم جدیدا بد گند میزنه معلوم نیست چشه !!!
بایرن سر و پا حمله است این بازی امیدوارم ضد حمله بد نخوره گند بزنه به بتی که بستی

بارسا و آتلتیکو معمولا بازی هاشون کم گل هست امیدوارم شانس باهات یار باشه تا 3 گل رد و بدل بشه ولی خوبیش اینه خطا زیاد انجام میشه احتمال میدم این بازی اخراجی هم داشته باشه

saeedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نظرتون در مورد بازی های امشب و فردا شب اروپایی چیه؟
من خودم کمبو زدم روی رئال و پی اس جی و بایرن و بارسا
من کمبو ترکیبی 2 تایی 3تایی و 4 تایی تیم های بالا را زدم
حالا منتظرم ببینم چی میشه

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
نه فکر نمی کنم اشتباهاتی که جلوی یوه داشتن مقابل بنفیکا هم انجام بدن ( به قول معروف آدم عاقل از یه سوراخ 2 بار گزیده نمیشه )
امیدوارم آلابا اشتباهات گذشته رو تکرار نکنه ! نویر هم جدیدا بد گند میزنه معلوم نیست چشه !!!
بایرن سر و پا حمله است این بازی امیدوارم ضد حمله بد نخوره گند بزنه به بتی که بستی

بارسا و آتلتیکو معمولا بازی هاشون کم گل هست امیدوارم شانس باهات یار باشه تا 3 گل رد و بدل بشه ولی خوبیش اینه خطا زیاد انجام میشه احتمال میدم این بازی اخراجی هم داشته باشه

- البته بنفیکا اصلا قابل مقایسه با یووه نیست ولی باز فوتبال و هزار اتفاق . رو برد بایرن تقریبا مطمئنم فقط امیدوارم گل نخوره .
- بازی بارسا - اتلتیکو هم دیدم پیکه گفته این بازی میایم برای گلباران ! به نظرم گل بالای 2.5 داره ... بازی با رئال تابلو بود خسته بودن . مسی نیمار سوارز هر سه از بازیهای انتخابی جام جهانی برگشته بودن فلج شده بودن . بارسا تو لیگ قهرمانان خوب گل میزنه از اونطرف هم همیشه 1 گل رو خورده . 6-1 . 3-1 . 5-1 مخصوصا که دروازه بان ترشتگن هستش یهو دیدی از 40 متری گل خورد ! :D اتلتیکو هم بازی قبلیش رو 5 تا زده حسابی رو فرمه .
- رئال که الان عروسیشه :D مشاالله جفت 6 هم اورد که خورد به وولفسبورگ . اونم بردش تقریبا قطعی هستش
- فقط بازی پاریس - من سیتی یکم سخته . پاریسی ها فیزیکی و تکنیکی رو هوا هم قوی هستن ولی استاد گل خوردن تو ضد حمله . من سیتی هم سرعتی و تکنیکی رو هوا ضعیف ولی استاد گل زدن تو ضد حمله ! انشالله برد پاریس با درواره باز !!! :general106:

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
سلام. فردی مدعی شده بود که لاین های بازی ها رو میفروشه و ما میتونیم با خرید لاین از اون پیش بینی بی دردسر داشته باشیم. من قبلا از چند تا سایت خارجی خریده بودم و بد نبود. این آقا مدعی 90 % درستی هست. دیروز و پریروز رو ازشون گرفتم و درست بوده. امروز هم گرفتم. تا ببینیم چی پیش میاد. اگر واقعا 90% باشه خیلی خوبه و میشه درآمد قابل توجهی داشت.البته اگه راست باشه
راستی در مورد تحلیل بازی بارسا من با بیش از 2.5 مخالفم. چون در چند بازی رودررو بالای 2.5 نبودن. ولی نظرم روی برد بارسا هست.تو سایت ایرانی 400 میزارم رو برد بارسا و 300 هم بایرن مونیخ. البته ضریب مونیخ خیلی خوب نیست

Last edited:

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
سلام. فردی مدعی شده بود که لاین های بازی ها رو میفروشه و ما میتونیم با خرید لاین از اون پیش بینی بی دردسر داشته باشیم. من قبلا از چند تا سایت خارجی خریده بودم و بد نبود. این آقا مدعی 90 % درستی هست. دیروز و پریروز رو ازشون گرفتم و درست بوده. امروز هم گرفتم. تا ببینیم چی پیش میاد. اگر واقعا 90% باشه خیلی خوبه و میشه درآمد قابل توجهی داشت.البته اگه راست باشه

پیش بینی بی دردسر وجود نداره دوست عزیز ... 90% که هیچ ما بالای 95% مطمئن بودیم ولی نتیجه چیز دیگه ای شده . هر چقدر هم انالیز باشه باز اتفاقات بین بازی همه چیز رو عوض میکنه ...
مثلا بازی سویا - رئال سویداد که چند روز پیش بود . همه زدن برد سویا بالای 95% ولی سویا دقیقه 3 گل خورد بعدشم یه گل به خودی زد ! 25 دقیقه هم رئال سوسیداد 10 نفره بازی کرد ولی حتی نتونست بازی رو سویا به مساوی بکشونه !! 2-1 باخت !

مثلا برای بازیهای لیگ قهرمانان اینو پیش بینی کردن
بارسلون - اتلتیکو
نتیجه : 2-1 برد بارسلون
شانس دوبرابر : برد - برد

بایرن - بنفیکا
نتیجه : 3 - 0 برد بایرن
شانس دو برابر : برد - برد !
جالبه زده 3 - 0 به سود بایرن ولی ممکنه بنفیکا بازی رو ببره !!!

پاریس - من سیتی
نتیجه : 3-1 برد پاریس

ولفسبورگ - رئال
نتیجه : 2-1 برد رئال

حالا چه اتفاقاتی بی افته خدا داند :general405:

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
پیش بینی بی دردسر وجود نداره دوست عزیز ... 90% که هیچ ما بالای 95% مطمئن بودیم ولی نتیجه چیز دیگه ای شده . هر چقدر هم انالیز باشه باز اتفاقات بین بازی همه چیز رو عوض میکنه ...
مثلا بازی سویا - رئال سویداد که چند روز پیش بود . همه زدن برد سویا بالای 95% ولی سویا دقیقه 3 گل خورد بعدشم یه گل به خودی زد ! 25 دقیقه هم رئال سوسیداد 10 نفره بازی کرد ولی حتی نتونست بازی رو سویا به مساوی بکشونه !! 2-1 باخت !

مثلا برای بازیهای لیگ قهرمانان اینو پیش بینی کردن
بارسلون - اتلتیکو
نتیجه : 2-1 برد بارسلون

بایرن - بنفیکا
نتیجه : 3 - 0 برد بایرن
جالبه زده 3 - 0 به سود بایرن ولی ممکنه بنفیکا بازی رو ببره !!!

پاریس - من سیتی
نتیجه : 3-1 برد پاریس

ولفسبورگ - رئال
نتیجه : 2-1 برد رئال

حالا چه اتفاقاتی بی افته خدا داند :general405:
من بابت هر مسابقه ایی که ایشون میشده مبلغی بهشون میدم و اگر اشتباه بشه هم مبلغ و هم 20% ضرر و زیان ازشون میگیرم. امیدوارم که امروز هم درست در بیاد. از این روش تا الان راضی بودم. فرقش با خارجی ها اینه که اونها خیلی گرون بودن و البته در صورت اشتباه پولو پس نمیدادن. حالا با همین روش چند روز دیگه هم میرم جلو تا ببینیم خدا چه خواهد

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
فقط جسارتا فرمودین پیش بینی کردن. میتونم بپرسم کی پیش بینی کرده؟
و منظور از شانس دو برابر همون دابل شانس هست؟ یعنی مثلا برای بازی بایرن گفتن که در دبل شانس هیچ شانسی برای مساوی بازی نیست؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
توضیحاتت تا حدی درست بود ولی در مورد تیم های آلمانی اشتباه می کنی تیم هایی مثل بارسلونا هم در مقابل تیم های آلمانی به شدت خسته میشن و کارشون گره میخوره اصلا سبک بازی آلمان همینه
در مراکز آموزش فوتبالشون هم بازیکنان رو با شرایط سخت آشنا می کنند و آموزششون با تمام فوتبال دنیا متفاوت اینگار می خوان یک گلادیاتور تربیت کنند !!!

امیدوارم وولفسبورگ رو بتونه ببره و کارش گره نخوره !!!
اصلا نباید تیم ها رو دست کم گرفت

یک زمانی سنگال رو اصلا به حساب نمی آوردند در جام جهانی جهانی 2002 واقعا درخشید
تیم یونان رو در حد یک تیم شهرستانی هم نمیدیدند اومد در جام ملت های اروپا خوش درخشید
الان هم وولفسبورگ در لیگ آلمان و در لیگ قهرمانان وضعیت خوبی داشته

این بازی ها که کلا ریسک بالایی دارند
چند وفته یک استراتژی باحال پیدا کردم که هر هفته حسابی دارم ازش در میارم
البته برنامه ریزی 2 ماهه داشتم براش و خیلی پیگیر این لیگ بودم ! برای بوکر هم ناآشنا و دارای ضرایب بالاست ( کمترین ضریب 1.5 ) حالا توضیحاتش بماند ولی اینا رو گفتم که یکم بچه ها بازتر فکر کنند و دنبال راه حل های بیشتری باشند
خودتون تلاش کنید و بیشتر وقت بزارید تا درآمد بهتری داشته باشید , پول مگه علف خرسه که الکی میدید به این و اون !؟

اما در مورد کمیسیون بگیرها : این واقعا شغله ؟!! خوب کسی که اینقدر مطمئنه خودش بت بزاره و خودش کاسب بشه
دیگه فروشش چه صیغه ایه ! مردم از چه راه هایی پول در میارن !!

Last edited:

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
فقط جسارتا فرمودین پیش بینی کردن. میتونم بپرسم کی پیش بینی کرده؟
و منظور از شانس دو برابر همون دابل شانس هست؟ یعنی مثلا برای بازی بایرن گفتن که در دبل شانس هیچ شانسی برای مساوی بازی نیست؟

اینا پیش بینی سایت های آنالیز فوتبال هستش که مثلا از 10 تا بازی قبل تیم ها مو به مو انالیز کردن بقول خودمون یه چند تا مجید کامپیوتر ( مجید جلالی) دارند که بازی ها رو انالیز میکنند بعد آخرش یه چیز دیگه میشه ! :D
منظورشون همون double chance هستش . آره گفتن بازی مساوی نمیشه ولی نگفتن برد - مساوی بایرن اونوقت نتیجه رو میگن 3-0 به نفع بایرن !
یعنی حتی شانس 1 گل رو هم به بنفیکا ندادند (مثل خودم ! :D) درصورتی که بنفیکا خیلی تیم خطرناکیه

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
اینا پیش بینی سایت های آنالیز فوتبال هستش که مثلا از 10 تا بازی قبل تیم ها مو به مو انالیز کردن بقول خودمون یه چند تا مجید کامپیوتر ( مجید جلالی) دارند که بازی ها رو انالیز میکنند بعد آخرش یه چیز دیگه میشه ! :D
منظورشون همون double chance هستش . آره گفتن بازی مساوی نمیشه ولی نگفتن برد - مساوی بایرن اونوقت نتیجه رو میگن 3-0 به نفع بایرن !
یعنی حتی شانس 1 گل رو هم به بنفیکا ندادند (مثل خودم ! :D) درصورتی که بنفیکا خیلی تیم خطرناکیه

این تیکه آخرش خیلی منطقی نیست. وقتی دابل رو برد برد میگن یعنی برای بنفیکا شانس قائل شدن ولی عددی هیچ گلی رو براش متصور نیستن. به نظرم هم بارسا و هم بایرن امشب مشکلی ندارند و میبرند. بارسا اگه به شرایط خوبش برگرده اور هم میشه. والا میبره ولی با گل کم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا