توضیحاتت تا حدی درست بود ولی در مورد تیم های آلمانی اشتباه می کنی تیم هایی مثل بارسلونا هم در مقابل تیم های آلمانی به شدت خسته میشن و کارشون گره میخوره اصلا سبک بازی آلمان همینه
در مراکز آموزش فوتبالشون هم بازیکنان رو با شرایط سخت آشنا می کنند و آموزششون با تمام فوتبال دنیا متفاوت اینگار می خوان یک گلادیاتور تربیت کنند !!!
امیدوارم وولفسبورگ رو بتونه ببره و کارش گره نخوره !!!
اصلا نباید تیم ها رو دست کم گرفت
یک زمانی سنگال رو اصلا به حساب نمی آوردند در جام جهانی جهانی 2002 واقعا درخشید
تیم یونان رو در حد یک تیم شهرستانی هم نمیدیدند اومد در جام ملت های اروپا خوش درخشید
الان هم وولفسبورگ در لیگ آلمان و در لیگ قهرمانان وضعیت خوبی داشته
این بازی ها که کلا ریسک بالایی دارند
چند وفته یک استراتژی باحال پیدا کردم که هر هفته حسابی دارم ازش در میارم
البته برنامه ریزی 2 ماهه داشتم براش و خیلی پیگیر این لیگ بودم ! برای بوکر هم ناآشنا و دارای ضرایب بالاست ( کمترین ضریب 1.5 ) حالا توضیحاتش بماند ولی اینا رو گفتم که یکم بچه ها بازتر فکر کنند و دنبال راه حل های بیشتری باشند
خودتون تلاش کنید و بیشتر وقت بزارید تا درآمد بهتری داشته باشید , پول مگه علف خرسه که الکی میدید به این و اون !؟
اما در مورد کمیسیون بگیرها : این واقعا شغله ؟!! خوب کسی که اینقدر مطمئنه خودش بت بزاره و خودش کاسب بشه
دیگه فروشش چه صیغه ایه ! مردم از چه راه هایی پول در میارن !!
من فقط در مورد خط آخر توضیح میدم. قطعا دوست عزیز این شغله. یه دوری توی نت بزنید سایتهای بسیار زیادی پیدا میکنید که اینکار رو میکنن. هر کدوم با درصد های مشخص. برخی دروغ و برخی راست. از مبالغ کم تا مبالغ زیاد. حتی مبلغ 500 هزارتومنی هم برای هر لاین وجود داره. قطعا اون سایت که اینکار رو میکنه خودش هم بت میزنه. شما که میدونید هر لاین سقف داره. و اون نمیتونه بیشتر از یک سقفی بزنه. نکته بعدی . اگر لاین 100% باشه حق با شماست که نیازی نیست که بیاد لاین رو بفروشه چون خودش میتونه بزنه که معمولا در مافیای فوتبال شدنیه ولی وقتی لاین 100% نیست، قطعا ریسک فروش لاین خیلی کمتر از بت زدنه. من این کار رو نه تایید میکنم و نه رد. برخی مواقع هم راضی نبودم. مثلا دیشب که پول رو دادم و گفته برد بارسا. خب این که نیاز به پرداخت پول نبود خودم هم همینو میزدم. ولی همیشه اینگونه نیست. حد اقل برای من یک شرایط مثبت رو به جلو ایجاد کرده که قدرت ریسک من رو در مورد بازی های دیگه بیشتر کرده و عملا میتونم بدونم ضرر مالی ریسک کنم و البته روی درآمد مالی اون هم حساب کنم
حق با شماست ولی دروغ چرا، برای من بدست آوردن پول بدون تلاش جدی هم خیلی لذت دارهوالا چه عرض کنم ! ! ! هر کسی نظری داره و نظرش هم محترمه ! به نظر من برای هر چیزی باید تلاش کرد و الا بدست آوردنش لذت چندانی نداره !
به نظرم لیورپول شانسی نداره امشب. بهترین نتیجه براش مساویه( ولی بعیده بتونه بگیره) بازی های برگشت هم که عالی.ولی دارم فکر میکنم با این گندی که دیشب رئال زد، آیا واقعا رئال بارسا رو برد؟ یا بارسا به رئال باخت؟ تبانی؟ سایتهای شرطبندی؟ آنالیز بازیه الکلاسیکو هم که میبینم تازه دارم میفهمم چرا یهو همه چی عوض شد. چرا بارسا یهو ترکید.چرا نیمه اول سوارز پاس تک به تک رو لایی میخوره . چرا کریم بنزما سوباسایی گل میزنه به بارسا ولی تو آلمان.... چرا دروازه بان بارسال اینقدر قشنگ لایی میخوره و.... الان دقیقا به کجا داریم میریم؟
فساد تو فوتبال زیاده باید رو تیم های شرط بست که نیاز دارن بازی مـثل الکلاسیکو که دیدیم تیم بارسلونا نیازی به برد نداشت درسته کل کل دارن و دشمنی خونی ولی شاید چیزی حدود 200-300 میلیون یورو گیر بوکی ها اومد با اون نتیجه پس سهم بارسلونا هم 20-30 میلیون باشه خیلی وسوسه انگیز میشه!
البته به نظرم بازی دیشب رئال نشون از کم تجربگی زیدان و هنرنمایی استاد دنیلو(خیلی مشکوکه)
آمار دنیلو تو بازی دیشب اینجور که من تو پیج های خبری اینستاگرام دیدم :
صفر تکل موفق
صفر بازی سازی
صفر توپ ربایی
تایپک ایرادی نداره که بخوان ببندنشجالبه که مدیران پی تی همچین تاپیکی رو باز میزارن !!
طبق قوانین جمهوری اسلامی شرط بندی غیرقانونی هست . خودتون هم بهتر میدونید که تمامی سایتهای شرط بندی هم مسدود هستندتایپک ایرادی نداره که بخوان ببندنش
شرط بندی فقط از نظر اسلام حرومه
حالا شما از کجا میدونی همه کاربرای این انجمن مسلمونن یا ... ؟
برد و باخت حرامه . ما مساوی می زنیم که عین ثوابه . دوستی و برادری و برابریطبق قوانین جمهوری اسلامی شرط بندی غیرقانونی هست . خودتون هم بهتر میدونید که تمامی سایتهای شرط بندی هم مسدود هستند
من از این نظر گفتم جالبه چون اصولا مدیران پی تی تاپیکی که مورد دار باشه و باعث بشه کمیته فیلترینگ ورود کنه رو میبندن
پس قاعدتا این تاپیک هم جز موارد مورد دار میشه
خخخخخخخخخبرد و باخت حرامه . ما مساوی می زنیم که عین ثوابه . دوستی و برادری و برابری