• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
دوستانی که بازی ها رو زنده دنبال میکنن سعی کنید از بت365 که به عنوان مرجع هست دنبال کنید که بتونید به صورت زنده انیمیشن بازی رو هم ببینید،
گاهی اوقات یه فرصتهایی پیش میاد که خیلی شاید کم پیش باید! ولی اگر همیشه انلاین باشید شاید بتونید استفاده ببرید ازش!
bett1797a.PNG

من به این بازی دیر رسیدم ولی توی 7 دقیقه 5 تا گل ردوبدل شد! و من دقیقه 85 به بازی رسیدم تازه دقیقه 89 بت رو گذاشتم :D:D:D 13-0 تموم شد بازی!

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
Bayer Leverkusen - Wolfsburg
Will both teams score in the match?
Yes

Odds 1.67
====================
نکات آماری:
* لورکوزن بیش از 2.5 گل در 14 دیدار از 15 دیدار اخیرش برابر ولفسبورگ، دریافت کرده است.
* ولفسبورگ در 4 بازی اخیرش برابر لورکوزن به پیروزی رسیده است.
* لورکوزن حداقل 2 گل در 7 بازی از 8 مسابقه اخیر خانگی خود برابر ولفسبورگ به ثمر رسانده است.
*Head to Head
Wolfsburg 2 : 1 Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen 4 : 5 Wolfsburg
Wolfsburg 4 : 1 Bayer Leverkusen
Wolfsburg 3 : 1 Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen 3 : 1 Wolfsburg
Bayer Leverkusen 1 : 1 Wolfsburg
=====================
*مبلغ زیاد نزنید چون هر دو تیم مصدوم زیاد دارن ممکن هست یه موقع بت خراب بشه *
نظر خودتون رو هم در مورد این بازی بگید

M.persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان در صورتی که مایل بودید عضو گروه تلگرام ما بشید و اونجا هم شرط های پیشنهادیتون رو مطرح کنید

گروه تلگرام بحث و تبادل نظر در زمینه بت
https://telegram.me/joinchat/CDAeeQgouG64AzWSzK4RAA

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
چه بازی بشه بازی امشب
امیدوارم یک بازی با حواشی زیاد ببینیم ( هر چی تنفر بیشتر باشه بازی جذاب تر میشه ) :D
خوبیش اینه تا دندون مسلح وارد بازی میشن اما ضریب واقعا مسخره است :D بازم تف به هر چی بوکر

amirhsy81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
کمبو بازی های امروز لالیگا :100 تا رفتم روش

2016-04-02 15.46.29.png

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
بارسا - رئال
برد بارسا > هر دوتیم هم گل میزنند (انشالله :D)
البته اگه اتفاق خاصی پیش نیاد ! مثلا دقیقه 1 پیکه سایه توپ رو نزنه . سوارز کسی رو گاز نگیره یا pepe جفت پا نره تو کمر مسی و رونالدو نیاد انریکه رو پرت کنه اونور زمین ! و ... :D

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
@dvlsh
:D:D:D
به نظر شما الان بت ببندم یا بزارم نزدیک بازی یا شروع بازی؟ چون نمی دونم چرا بازی شروع می شه ضریب ها بیشتر می شه!
من هم چون 500 دلار می خوام بزارم رو این بازی می خوام اگر قرار باشه ببرم (که می برم :D) بیشترین سود رو داشته باشه.

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
@dvlsh
به نظر شما الان بت ببندم یا بزارم نزدیک بازی یا شروع بازی؟ چون نمی دونم چرا بازی شروع می شه ضریب ها بیشتر می شه!
من هم چون 500 دلار می خوام بزارم رو این بازی می خوام اگر قرار باشه ببرم (که می برم :D) بیشترین سود رو داشته باشه.

این ضریب ها برای قبل بازیه ...بقول معروف این ضریب های روی کاغذه ! بین بازی ضریب های برد بالا میره چون زمان بازی داره کم میشه در نتیجه شانس دو تیم برای برد کمتر میشه و ضریب میره بالا .
شما رقم بالا اگه میخوای بت یزاری بهتره همون بین بازی 3way result ببندی که اگه خدایی نکرده نتیجه اونی که خواستی نشد بتونی مقداری از مبلغ رو برگردونی که همه پول سوخت نشه . اگه الان ضریب برد بارسا 1.5 هستش مثلا دقیقه 30 بازی اگه گلی نزده باشند میشه 1.8 یک وقت هم ممکنه همون دقیقه 5 بارسا گل بزنه و ضریب برد بشه 1.2
به نظر من شما همه مبلغ رو یکجا نذار ... اگر 100% به برد بارسا مطمئنی بخشی رو قبل بازی ببند و بقیه رو بین بازی بر اساس شرایط بازی روی برد بارسا ببند که از ضریب های بالاتر هم بتونی بیشتر ببری .

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
bayern.png

ببینیم امشب بارسا چه می کنه :D

500 دلار بت بستی واقعا ؟ اگر ببازی نزدیک 2 میل میره تو پاچتا عزیز !! ولی خوب ببری هم نزدیک 1 میل کاسبی

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خاک بر سر سوارز کنند 60 دقیقه بازی دست بارسا بود بی عرضه ببین چند موقعیت گل داشت و خراب کرد
تیمی که گل نزنه گل می خوره دقیقا مثل بازی چند روز پیش آلمان با انگلیس شد.

Lose_barca.png

امروز کلا 2.26 ضرر کردم
:D

saeedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نیمه اول بازی با نیمه دومش از زمین تا اسمون با هم فرق داشت معلوم نشد چرا بارسا نیمه دوم اینجوری شد

Last edited:

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
امروز از عصر تا الان با 30 دلار شروع کردم تا 100 دلار سود رفتم و دوباره برگشتم به همون 30 دلار! (چندتا شرط بستم) خدا رو شکر ضرر نشد دیگه :دی
بریم واسه فردا ببینیم چی میشه

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
دوستان سعی کنن رو بازی های خیلی حساس و برابر مثل این بازی روی برد و باخت نزارن بهتره، چه برسه که ضریب بارسا رو روی 1.5 ببندن انگار با تیم ته جدولی بازی داره!

Teb

Registered User
لایک‌ها
161
ضریب واقعا مسخره است :D بازم تف به هر چی بوکر
بازم همون اعتراض تکراری به ضرایب و باز هم نتیجه برعکس .
روزی 20-10 تا ضریب 1.4 خلافش درمیاد ولی شما منتظری یکیش بشه 1.9 بزنی سود هم بکنی
معلوم نشد چرا بارسا نیمه دوم اینجوری شد
دلیل اونجوری شدن من سیتی که معلوم شد
اینجوری شدن بارسا رو هم میشه حدس زد
500 دلار که یکی از کاربران اینجا میخواست Gift بفرسته برای بوکی
سود بین المللیش رو حساب کنین

خوب شد امروز من گرفتار بودم حتی نتونستم ببینم
از چند روز پیش تو فکر مساوی بودم که خطر رفع شد

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بازم همون اعتراض تکراری به ضرایب و باز هم نتیجه برعکس .
روزی 20-10 تا ضریب 1.4 خلافش درمیاد ولی شما منتظری یکیش بشه 1.9 بزنی سود هم بکنی

دلیل اونجوری شدن من سیتی که معلوم شد
اینجوری شدن بارسا رو هم میشه حدس زد
500 دلار که یکی از کاربران اینجا میخواست Gift بفرسته برای بوکی
سود بین المللیش رو حساب کنین

خوب شد امروز من گرفتار بودم حتی نتونستم ببینم
از چند روز پیش تو فکر مساوی بودم که خطر رفع شد

جمله ای از انیشتین !!! :D کار بلد ... wow .. اینکاره ... بچه ها سعی می کنند از این به بعد نسبت به بوکر ها انتقاد نکنند :D بنده نتیجه برعکس تا حالا نگرفتم اینو از کجات درآوردی ؟ مثل بقیه حرفات دیگه از ....
این همه برد رو شما نظری راجبش نداری بعد یک Lose تا این حد بهت اعتماد به نفس داده برا انتقاد و استفاده بهینه از وضعیت ( آب گلالود ؟ ) این تازه واردا هم که همه شاس...
در ضمن بارسا جوری نشد تیمی که 60 دقیقه موقعیت 100% رو گل نکنه میشه این ( رضا شربتی و برهانی بودند گل بود بعد سوارز .... ) :D
کلا بازی رو شانس بود پیش بینی مساوی که کلا تو آفساید بود ( کریستیانو رونالدو در خط دفاع !! ببین وضعیت چطوری بوده :D )
شما به جای انتقاد سعی کن یکم آنالیز کنی ما اینجا برای آنالیز و پول کشیدن از بوکر میایم
این ضرایب هم ربط مستقیم به سیاست های بوکر داره , اینا رو یاد بگیر هر کسی بهت یاد نمیده پسر خوب

Last edited:

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
زندگی وقتی شیرین میشه که روی تیم مورد علاقه ات بت بزنی اونم با ضریب 5 و خورده ای و وین بشه یه حال اساسی بده. پیش بینی خودم برا این بازی 3-1 به نفع رئال بود که 2-1 شد.

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
@dvlsh
امیدوارم 500 دلار رو نزاشته باشی :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا