- نوشتهها
- 1,875
- لایکها
- 1,520
@OVH
درود
سپاس از راهنماییتون.
پس به bet365 و 1xbet می شه اعتماد کرد؟ چه دلیلی داره دوستان از سایت های دیگه استفاده می کنن؟ ضریب ها متفاوت هستش؟
درود
خواهش می کنم عزیزم
بله چون bet365 به کاربران ایرانی خدمات ارائه نمیده و 1xbet هم احراز هویت می خواد البته من اونجا اکانت دارم ولی احراز هویت انجام نشده و پرداختی انجام ندادم ولی با پشتیبانیشون که مکاتبه داشتم گفتند کاربران ایرانی فعلا فقط از طریق بیت کوین می تونند افزایش موجودی و درخواست برداشت داشته باشند. در صورتی که پاسپورت هم نداشته باشید id Cards ازتون می خوان که منظورشون همون کارت ملی است.
هر دو خصوصا bet365 ثروتمند ترین بوکر به حساب میان که تبلیغاتشون رو در لالیگا و دیگر لیگ ها بر روی پیراهن بازیکنان و در ورزشگاه ها می تونید مشاهده کنید
شما که رقم های پایین می خواید بت بزارید و جهت سرگرمیه از یکی از این 2 سایت استفاده کنید ! خود بنده هم بعضی اوقات در Planet و در بیشتر اوقات در Parsgoal فعالیت می کنم
ولی فکر کنم در همین تاپیک یا جای دیگه شنیدم که برای برداشت از طریق وب مانی در Planet نیاز به احراز هویت باشه ( مطمئن نیستم و از دوستانی که سابقه فعالیت بیشتری در کار با Planet دارند باید بپرسید ) طبق قوانین بوکر از هر متدی شارژ رو انجام بدید از همون متد هم باید برای برداشت استفاده کنید
در نتیجه توصیه می کنم از طریق پرفکت مانی این کار رو انجام بدید
از طریق این سایت هم می تونید پولتون رو change کنید
Last edited: