• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد حرفه ای از اینترنت با کم ترین فعالیت

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
تکرار مجدد بر رعایت قوانین

قوانین قرار دادن لینک های گرفتن زیر مجموعه

ج - لینک باید صحیح باشد ! گذاشتن لینک سایت هایی که آدرس وب رو کوتاه و مخفی میکنند ، ممنوع است ! ( مثلا سایت هایی مثل tinyurl )

مجددا مطالعه کنید

http://forum.persiantools.com/t10609.html

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
تکرار مجدد بر رعایت قوانین

قوانین قرار دادن لینک های گرفتن زیر مجموعه

ج - لینک باید صحیح باشد ! گذاشتن لینک سایت هایی که آدرس وب رو کوتاه و مخفی میکنند ، ممنوع است ! ( مثلا سایت هایی مثل tinyurl )

مجددا مطالعه کنید

http://forum.persiantools.com/t10609.html
کاش قبل از اینکه قوانین رو یاد آوری کنید حداقل یه نگاهی به سایتی که معرفی میشه بندازید،این سایت فقط لینک کوتاه شده رو برای معرفی به دیگران ارائه میده و آدرسی که میده خلاصه شده اسم سایت اصلی و اختصاصی هست،نه adf.ly یا goo.gl یا bit.ly...:)

Last edited:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
کاش قبل از اینکه قوانین رو یاد آوری کنید حداقل یه نگاهی به سایتی که معرفی میشه بندازید،این سایت فقط لینک کوتاه شده رو برای معرفی به دیگران ارائه میده و آدرسی که میده خلاصه شده اسم سایت اصلی و اختصاصی هست،نه adf.ly یا goo.gl یا bit.ly...:)

گذاشتن لینک سایت هایی که آدرس وب رو کوتاه و مخفی میکنند
حتما نبایستی که هم کوتاه کند و هم مخفی! همین کوتاه کننده نیز کافی است که خلاف قوانین حساب شود.صرفا به علت داشتن و بین کوتاه و مخفی دلیل نمیشود که قوانین دور زده شود.از نظر بنده این موارد نیز شامل میشود .

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
گذاشتن لینک سایت هایی که آدرس وب رو کوتاه و مخفی میکنند
حتما نبایستی که هم کوتاه کند و هم مخفی! همین کوتاه کننده نیز کافی است که خلاف قوانین حساب شود.صرفا به علت داشتن و بین کوتاه و مخفی دلیل نمیشود که قوانین دور زده شود.از نظر بنده این موارد نیز شامل میشود .
خوب یعنی چون این سایت فقط لینک کوتاه رو میده نباید اینجا معرفیش کرد؟ من اسم کامل سایت رو هم توی پستم می نویسم که اگر کسی قبلا عضو شده بود متوجه بشه.اگر بازم مشکلی هست بگید تا لینک رو حذف کنم.در ضمن بهتر بود این موارد رو از طریق پی ام یادآوری می کردید چون تاپیک کلا از بحث اصلیش داره خارج میشه...

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دوستان دیدین روی بعضی از کلیپهای یوتیوب اولش یه تبلیغ چند ثانبه ای هست؟ که میشه بستش تبلیغو
تا جایی که میدونم بابت این تبلیغات هم یه پولی میدن ولی نمیدونم چه جوری به کلیپ اضافه میکنن. اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه لطفا

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان دیدین روی بعضی از کلیپهای یوتیوب اولش یه تبلیغ چند ثانبه ای هست؟ که میشه بستش تبلیغو
تا جایی که میدونم بابت این تبلیغات هم یه پولی میدن ولی نمیدونم چه جوری به کلیپ اضافه میکنن. اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه لطفا
برای این کار باید Partner یوتیوب بشی که یه سری شرایط داره.
اولا "نباید" ایرانی باشی
دوما کلیپ هات رو خودت باید ساخته باشی
سوما باید کلیپ هات جذاب باشن و یه عالمه بازدید کننده داشته باشن
چهارما نمیشه با چیز پی ان یوتیوب رو دور زد چون درآمدت رو با چک می فرسته که هم به ایران نمی فرسته،هم اگه به دستت برسه نقد کردنش خیلی سخته واسه همین باید کلا بیخیال این روش بشی...

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
برای این کار باید Partner یوتیوب بشی که یه سری شرایط داره.
اولا "نباید" ایرانی باشی
دوما کلیپ هات رو خودت باید ساخته باشی
سوما باید کلیپ هات جذاب باشن و یه عالمه بازدید کننده داشته باشن
چهارما نمیشه با چیز پی ان یوتیوب رو دور زد چون درآمدت رو با چک می فرسته که هم به ایران نمی فرسته،هم اگه به دستت برسه نقد کردنش خیلی سخته واسه همین باید کلا بیخیال این روش بشی...
مرسی بابت توضیحت
قبلا یه کلیپ اموزش دیده بودم در مورد اینکه از طریق affiliate چطور در سه روز ۵۰۰ دلار کسب کنین.
اقا یارو هر روشی رو که گفته بود رفتم دیدم ایرانی تحریمه
واقعا از ایرانی بودنم پشیمون شدم
واسه همین دارم کارامو درست میکنم برم ارمنستان اقامت بگیرم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
مرسی بابت توضیحت
قبلا یه کلیپ اموزش دیده بودم در مورد اینکه از طریق affiliate چطور در سه روز ۵۰۰ دلار کسب کنین.
اقا یارو هر روشی رو که گفته بود رفتم دیدم ایرانی تحریمه
واقعا از ایرانی بودنم پشیمون شدم
واسه همین دارم کارامو درست میکنم برم ارمنستان اقامت بگیرم
بله الان تو هر قسمتی می خوای فعالیت کنی به دلیل تحریمات نمیشه...اما بازم آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند!!! :D

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
خوب یعنی چون این سایت فقط لینک کوتاه رو میده نباید اینجا معرفیش کرد؟ من اسم کامل سایت رو هم توی پستم می نویسم که اگر کسی قبلا عضو شده بود متوجه بشه.اگر بازم مشکلی هست بگید تا لینک رو حذف کنم.در ضمن بهتر بود این موارد رو از طریق پی ام یادآوری می کردید چون تاپیک کلا از بحث اصلیش داره خارج میشه...

مثل اینکه هر چه می گویم شما به هر شکل شده میخواین این کار خلاف قوانین رو انجام بدین و به هر نحو شده اون رو بپیچونین.اگر این کار رو انجام بدین فردا دوباره کاربر دیگری همین کاری که شما انجام میدین رو انجام خواهد داد یا به شکلی دیگر و انتظار خواهد داشت بخاطر نادیده گرفتن این مورد کار اون هم نادیده گرفته شود برای همین است که همین بحث رو در همین تاپیک انجام میدیم که متوجه اشتباهتون بشوید و بقیه کاربران نیز در جریان باشن که قوانین رو نباید دور بزنن.بنابراین لینک رو حذف کرده و لینک اصلی رو جایگزین کنید.

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
غیر از آپلود بوی چه سایتهایی هستند برای آپلود پول میدن ؟ سایت آپلود ایرانی باشه بهتره چون میخوام با سایت ایرانی ویدئو رو شر کنم .

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بنابراین لینک رو حذف کرده و لینک اصلی رو جایگزین کنید.
لینک رو کلا حذف کردم،اگه قرار باشه لینک رفرال گذاشته نشه همون بهتر که اصلا معرفی نشه،در ضمن یه سری تاپیک ها هستن که هنوز بهشون رسیدگی نشده و لینک کوتاه دارن،بهتره اون ها رو هم ادیت کنید.
نمونه: http://forum.persiantools.com/t435695.html
:)

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
غیر از آپلود بوی چه سایتهایی هستند برای آپلود پول میدن ؟ سایت آپلود ایرانی باشه بهتره چون میخوام با سایت ایرانی ویدئو رو شر کنم .
من فعلا سایت ایرانی دیگه ای رو نمی شناسم،اما همین آپلودبوی ایرانیه دیگه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
کدوم یوزر ؟ مثلا من یک کلیپ را تو آپارات شر می کنم برای مشاهده اون هم پول میدن یا فقط برای دانلودش حساب می کنن ؟
این یوزر: نمایش مشخصات: ehsandalir - PersianTools Forums
همونطور که گفتم تبلیغات در آپارات سودی نداره و هدف ما این نیست که کاربر بیاد و کلیپ ما رو دانلود کنه،هدف اینه که یه فایلی رو که ما توی آپلودبوی آپلود کردیم و در توضیحات ویدئو قرار دادیم رو دانلود کنه،مثال هم زدم،به پست های اول این تاپیک رجوع کنید.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
کسب درآمد از آپلود فایل به ازای هر دانلود

حدود قیمت هر دلار میانگین قیمت در بازارمبادلاتی و بازار ایران = 28000 ریالبا آپلود هر فایل و قرار دادن لینک دانلود فایل در سایتتان ، به ازای هر بار که فایل شما دانلود می شود درآمد کسب می کنید .
قراردادن لینک در سایتهای خارجی = 2 تا 3 برابر درآمد بیشتر

آپلودبوی اولین سایت ایرانی با ماهیت بین المللی است که اقدام به پرداخت پول به ازای هر دانلود می نماید لازم به ذکر است شما علاوه بر امکان دریافت پول می توانید به ازای درآمد خود حساب کاربری ویژه دریافت کرده و به دوستان خود بفروشید .سایتهای با بازدید ایرانی
میزان درآمد به ازای 1 دانلود توسط دانلود کننده ایرانی ، بین 15 تا 90 ریال بوده و این مقدار بر حسب حجم فایل تغییر می یابد لذا درآمد شما به ازای هر 1000 بار دانلود فایلهای شما بصورت زیر خواهد بود :
  • 1000 بار دانلود فایلهای زیر 50 مگابایت : 0.50 دلار
  • 1000 بار دانلود فایلهای 50 تا 500 مگابایت : 1 دلار
  • 1000 بار دانلود فایلهای بین 500 تا 1000 مگابایت : 2 دلار
  • 1000 بار دانلود فایلهای بالای 1010 مگابایت : 3 دلار
بطور مثال فقط با یک اکانت رایگان ، اگر شما فقط 20 فایل 5 مگابایتی داشته باشید و بطور متوسط هر فایل در روز 200 بار دانلود شود درآمد شما فقط در یک روز به مبلغ 2 دلار خواهد رسید و بعد از 3 روز و رسیدن به مبلغ 5 دلار می توانید دریافتی خود را داشته باشید .لازم به ذکر است درآمد شما از دانلود از سایر کشورها تا 5 برابر این مقدار می باشد و در صورت ارتقاع اکانت به حساب ویژه می توانید تا روزانه 50 دلار درآمد کسب کنید .سایتهای با بازدید خارجیاما درآمد از بازدیدکننده خارجی 2 تا 3 برابر می باشد بطور مثال اگر شما دانلود کننده آمریکایی یا انگلیسی داشته باشید میزان درآمد بصورت زیر خواهد بود :
  • 1000 بار دانلود فایلهای زیر 50 مگابایت : 2 دلار
  • 1000 بار دانلود فایلهای 50 تا 500 مگابایت : 3 دلار
  • 1000 بار دانلود فایلهای بین 500 تا 1000 مگابایت : 5 دلار
  • 1000 بار دانلود فایلهای بالای 1010 مگابایت : 20 دلار
این میزان بر اساس کشورهای مختلف متفاوت می باشد . چطور می توانم درآمد بیشتری کسب کنم ؟
میزان درآمد هر فرد بستگی به حجم فایل و کشور فرد دانلود کننده که فایل مورد نظر را دانلود می کند دارد بطور مثال اگر دانلود کنندگان شما ازخارج از ایران فایل های شما را دانلود نمایند درآمد شما 2 تا 5 برابر خواهد بود علت این امر نیز تحریم های ایران و عدم امکان نمایش تبلیغات خارجی در کشور ایران می باشد . لذا قرار دادن لینک دانلود در سایت های انگلیسی زبان و شبکه های اجتماعی درآمد بیشتری برای شما در پی خواهد داشت.
حدود قیمت هر دلار میانگین قیمت در بازارمبادلاتی و بازار ایران = 28000 ریالهر چه حجم فایل آپلودی بیشتر باشد درآمد شما نیز بیشتر خواهد بودبازدید خارجی = درآمد دو تا سه برابر
پس از رسیدن به حد نساب 5 دلار چطور می توانم درآمد خود را دریافت کنم ؟

شما می توانید با استفاده از لینک حساب من و دکمه درخواست پرداخت ، درخواست پرداخت خود را صادر نمایید ، پرداخت به شماره کارت بانکهای عضو شتاب طی کمتر از 7 روز کاری انجام می پذیرد .

• روش کسب درآمد از معرفی آپلودبوی به دیگران به چه صورتی می باشد ؟

با معرفی ما به دوستان خود 10% از درآمد آنها برای شما محاسبه و در لحظه به حساب شما اضافه خواهد شد .. برای اینکار کافیست به حساب من مراجعه کرده و لینک معرفی به دوستان و کسب درآمد را دریافت کنید و با استفاده از لینک معرفی و معرفی ما در سایت یا وبلاگ خود 10% از هر درآمد زیرمجموعه های خود را دریافت نمایید .

• آیا می توانم با درآمد کسب شده ، اکانت خود را به اکانت ویژه ارتقا دهم ؟

بله شما می توانید با استفاده از لینک حساب من و دکمه درخواست پرداخت ، به جای درخواست دریافت وجه ، اقدام به ارتقاء حساب خود به کاربری ویژه نمایید علاوه بر آن می توانید یک اکانت ویژه جداگانه دریافت به دوستان خود بفروشید .

• روش پرداخت به حساب من چگونه است ؟

حداقل میزان دریافت موجودی 5 دلار می باشد ، شما می توانید پس از رسیدن موجودی به 5 دلار ، این مبلغ را به ریال و با توجه به میانگین نرخ روز و نرخ ارز مبادله ای در ایران درآمد خود را دریافت نمایید برای انجام اینکار براحتی از لینک حساب من و دکمه درخواست پرداخت ، درخواست پرداخت را برای مدیران سایت ارسال می نمایید . مبلغ درخواستی طی 7 روز کاری به شماره کارتی که در این بخش اعلام کرده اید واریز خواهد شد.

آیا امکان دریافت پول باید حساب خارجی یا بین المللی داشته باشیم ؟

خیر شما می توانید براحتی شماره کارت بانکی (ملی - صادرات - سامان - پارسیان - ملت) خود را بجای حساب بین المللی در بخش حساب من قرار دهید تا موجودی به حساب شما بصورت مستقیم واریز گردد .
آیا می توانم از درآمد کسب شده اکانت اختصاصی به دیگران بفروشم ؟

بله می توانید .
منبع: آپلود بوی

MEISAM.ZX

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
میخواستم اگر میشه یک لطفی کنید این 11قانون سایت آپلود بوی رو ترجمه
فارسی روان کنید
خودم ترجمه کردم با گوگل ولی ترجمه خوب نبود چیزی درست متوجه نشدم
این سایت قوانینش هست:
UploadBoy file sharing
قسمت Earning Rules
ممنون.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام
میخواستم اگر میشه یک لطفی کنید این 11قانون سایت آپلود بوی رو ترجمه
فارسی روان کنید
خودم ترجمه کردم با گوگل ولی ترجمه خوب نبود چیزی درست متوجه نشدم
این سایت قوانینش هست:
UploadBoy file sharing
قسمت Earning Rules
ممنون.
1.چندین دانلود از یک آی پی شمرده میشه (0.05$ برای هر آی پی در روز)
2.فقط دانلود های کامل شده شمرده میشه
3.وقتی به حداقل برداشت یعنی 5 دلار رسیدی می تونی برداشت کنی که در طی 7 روز کاری به دستت می رسه
4.پولت رو از طریق وب مانی و کارت شتاب می تونی دریافت کنی
5.باید با حساب کاربریت Login کرده باشی توی سایت قبل از آپلود کردن فایل ها
6.فایل هایی که آپلود می کنی باید طبق قوانین باشه . کپی رایت رو نقض نکنه
7.نمی تونی چند تا اکانت داشته باشی و با اکانت دومت فایل های خودت رو دانلود کنی تا پول بگیری
8.محدودیت دانلود برای هیچ کشوری وجود نداره
9.تقریبا همون 6
10.نباید سعی در تقلب در سیستم داشته باشی چون باعث اخراج شدنت از سایت میشه
11.استفاده های مختلف از یک اکانت ممنوعه

بالا