• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد حرفه ای از اینترنت با کم ترین فعالیت

Matin64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70

mahyjooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
مممنون از ارائه این روش، الان داره آپلود میکنه ولی کجا میره؟ به چه یوزری وصله؟ چطوری به یوزر خودم وصلش کنم؟
از منوی Tools گزینه Settings رو انتخاب کنید،از منوی سمت چپ File hosters رو بزنید و از قسمت Host آپلودبوی رو پیدا و انتخاب کنید،تیک Use account رو بذارید و در قسمت Name و Password اطلاعات اکانتتون رو وارد کنید و گزینه Add/Edit رو بزنید،اکانتتون به لیست بالا اضافه میشه و اگر اطلاعاتش درست باشه به رنگ سبز درمیاد،بعد از اون OK رو بزنید،حالا با زذن Add file یا همون علامت + سبز،فایل هاتون رو انتخاب کنید،از منوی File hosting آپلودبوی رو انتخاب کنید و تیک سبز رو بزنید تا فایل هاتون توی اکانتتون آپلود بشه :)

mahyjooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
از منوی Tools گزینه Settings رو انتخاب کنید،از منوی سمت چپ File hosters رو بزنید و از قسمت Host آپلودبوی رو پیدا و انتخاب کنید،تیک Use account رو بذارید و در قسمت Name و Password اطلاعات اکانتتون رو وارد کنید و گزینه Add/Edit رو بزنید،اکانتتون به لیست بالا اضافه میشه و اگر اطلاعاتش درست باشه به رنگ سبز درمیاد،بعد از اون OK رو بزنید،حالا با زذن Add file یا همون علامت + سبز،فایل هاتون رو انتخاب کنید،از منوی File hosting آپلودبوی رو انتخاب کنید و تیک سبز رو بزنید تا فایل هاتون توی اکانتتون آپلود بشه :)
ممنون از راهنماییاتون ولی من دو بار امتحان کردم ولی آخراش error میده! فایلشم 700 مگابایته. سرور دیگه ای نمیشناسین؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ممنون از راهنماییاتون ولی من دو بار امتحان کردم ولی آخراش error میده! فایلشم 700 مگابایته. سرور دیگه ای نمیشناسین؟
اگر فایلی که می خواید آپلود کنید توی نت هم پیدا میشه می تونید از Remote Upload استفاده کنید

golden b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام من یک ویدئو در یوتیوب آپلود کردم ولی 2ماه میگذره هنوز بازدیدش روی 301+views مونده. شما میدونید قضیه چیه؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام من یک ویدئو در یوتیوب آپلود کردم ولی 2ماه میگذره هنوز بازدیدش روی 301+views مونده. شما میدونید قضیه چیه؟
از چه سایتی برای افزایش بازدید استفاده کردید؟ اگر یوتیوب تشخیص بده که بازدید ها تقلبی بودن،برای همیشه بازدید ها روی 301 قفل میشه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
از سایت enhance views استفاده کردم.
اگر اینطوره نگران نباشید،احتمال اینکه بازدید ها برای همیشه قفل شده باشه کمه چون بازدید هایی که این سایت می فرسته طوریه که یوتیوب نمی تونه تشخیص بده تقلبی بودنشون رو،به نظرم یه مدت دیگه ادامه بدید به بازدید فرستادن و سعی کنید ویدئوتون رو چند جا تبلیغ کنید تا بازدید کننده های واقعی هم داشته باشه .لینک ویدئو رو هم اگه میشه بدید.

بالا