• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد حرفه ای از اینترنت با کم ترین فعالیت

mahyjooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام دوست عزیز،
ممنون از پست های مفیدتون. سوالی داشتم در مورد یوتیوب و آپلودبوی.

میتونیم سریال هم بذاریم؟
البته فقط تبلیغشو در حد یکی دو دقیقه! (لینک دانلود هم از آپلودبوی تو describtion) و نه سریال های آمریکایی که همه جا ریخته. سریال های فرانسوی، کره ای... که بیشتر از تلویزیون پخش می شه و DVD نداره که مردم تو بازار بخرن.

و ممکنه یه مقداری بیشتر راجع به درآمد از یوتیوب بگید؟ و اون چکی که فرمودین رو یه آشنا تو آمریکا یا جای دیگه بگیره...

و در آخر این سایتی که بیننده رو میفرسته، نامحدوده؟ به میلیون هم میرسه؟

ممنون

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام دوست عزیز،
ممنون از پست های مفیدتون. سوالی داشتم در مورد یوتیوب و آپلودبوی.

میتونیم سریال هم بذاریم؟
البته فقط تبلیغشو در حد یکی دو دقیقه! (لینک دانلود هم از آپلودبوی تو describtion) و نه سریال های آمریکایی که همه جا ریخته. سریال های فرانسوی، کره ای... که بیشتر از تلویزیون پخش می شه و DVD نداره که مردم تو بازار بخرن.

و ممکنه یه مقداری بیشتر راجع به درآمد از یوتیوب بگید؟ و اون چکی که فرمودین رو یه آشنا تو آمریکا یا جای دیگه بگیره...

و در آخر این سایتی که بیننده رو میفرسته، نامحدوده؟ به میلیون هم میرسه؟

ممنون
خواهش می کنم
بله اگه تریلر سریال بذارید و لینک دانلود رو در توضیحات مانعی نداره.
اون روشی که درآمد رو با چک دریافت می کنید به این صورته که اول باید درخواست Partner شدن در یوتیوب رو بدید،اگر ویدئوهاتون رو همه رو خودتون ساخته باشید و اهل یکی از کشور های مورد قبول یوتیوب باشید،به عنوان پارتنر انتخاب میشید و از اون به بعد در ابتدای ویدئو های شما و در اطرافش تبلیغات مختلف توسط گوگل نمایش داده میشه و به ازای هر کدوم یه پورسانتی به شما پرداخت میشه که خوب از ایران امکانش نیست که استفاده کنیم از این ویژگی یوتیوب.
اون سایتی که برای ارسال بازدید کننده معرفی کردم تا وقتی که شما از ویدئو های دیگران بازدید کنید،براتون بازدید می فرسته،یا به قول شما محدودیتی نداره.

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
می تونید لینک های دانلود یا هر لینک دیگه ای از سایتتون رو در سایت کسب درآمد کوتاه کننده لینک|آی آر زیپ کوتاه کنید و کسب درآمد کنید
از هر آی پی می تونید نا محدود کسب درآمد کنید

اگه در سیستم ما 20 لینک کوتاه کنید و هر لینک در هر روز 25 بازدید داشته باشه روزی 600 تومان درآمد خواهید داشت
حالا اگه کل لینک های سایتتون 2000 تا باشه و هر کدوم روزی فقط 5 تا بازدید بخوره میشه روزی 12000 تومان درآمد

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
مرسی.روش خوبیه
فقط اگه ممکنه چند تا سایت خوب واسه کوتاه کردن لینک هم معرفی کنید که پرداختشون خوب باشه.
adf.ly چطوره؟ پرداختش خوبه؟

سلام
کسب درآمد کوتاه کننده لینک|آی آر زیپ بهترین سایت کوتاه کننده لینک فارسی با بیشترین نرخ پرداخت به ازای هر بازدید (12 ریال به ازای هر بازدید)

pasia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ممنون بابت توضيحات شما خودتون ماهي چند درميارين؟
عجالتا بند ٧ و ٨ رو بيتر توضيح ميدين؟ اكانت دوم يوتيوبم رو كه فيلمي اپل ود نكردم؟ به كجا وصل كنم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ممنون بابت توضيحات شما خودتون ماهي چند درميارين؟
عجالتا بند ٧ و ٨ رو بيتر توضيح ميدين؟ اكانت دوم يوتيوبم رو كه فيلمي اپل ود نكردم؟ به كجا وصل كنم
من خودم تازه شروع کردم و تا الان حدود یک دلار،چون چند روزه وقت نکردم بازدید و...برای ویدئوم جمع کنم.درآمد اصلی موقعی شروع میشه که ویدئوتون حداقل 50 هزار بازدید داشته باشه.
اون 11 قانون مربوط به آپلود بوی هست،نه یوتیوب،و البته واضح هم هست،7 یعنی اینکه شما نباید فایل هاتون رو در یک اکانت آپلود بوی آپلود کنید،و با اکانت دومتون همون رو دانلود کنید تا درآمد کسب کنید.8 هم واضحه،یعنی آپلود بوی اجازه میده که هر شخصی از هر کشوری که باشه فایل شما رو دانلود کنه.

pasia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
نه منظورم بند ٧ و ٨ توضيحات خودتون بود
بعدش أون سايتي كه بأيد تايپ ميكرديم اگر من روزي ١٠ ساعت از سيستم خودكار چند پنجره ايي استفاده كنم در ماه چقد گيرم مياد؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
نه منظورم بند ٧ و ٨ توضيحات خودتون بود
بعدش أون سايتي كه بأيد تايپ ميكرديم اگر من روزي ١٠ ساعت از سيستم خودكار چند پنجره ايي استفاده كنم در ماه چقد گيرم مياد؟
آهان :D
ببینید،شما یه اکانت دوم یوتیوب می سازید فقط و فقط برای جمع آوری امتیاز در اون سایتی که معرفی کردم،به این صورت که بعد از اینکه اکانت دوم یوتیوب رو ساختید و در اون سایت هم عضو شدید،از قسمت جمع آوری امتیاز،Power Watch رو انتخاب می کنید،بهتره از فایرفاکس استفاده کنید،بعد In Browser رو می زنید،و از اونجا گزینه متصل کردن اکانت دوم یوتیوب رو می زنید و لاگین می کنید در یوتیوب،بعد از بازگشت به سایت Start رو می زنید و صفحه رو باز می ذارید،فقط هر 7 الی 8 ساعت باید یه سر بزنید که اگر اتصال با اکانت یوتیوبتون اکسپایر شده بود،دوباره متصلش کنید.بعد از اون امتیاز های که به دست آوردید رو روی ویدئو های اکانت اول یوتیوبتون از قسمت Redeem خرج می کنید.
اون سایت تایپ هم بهترین راه برای درآمد اینه که حساب A بخرید،تا جایی که می تونید خودتون از حالت تک پنجره ای تایپ کنید،هر وقت کاری داشتید روی چند پنجره ای بذارید و به محض برگشت به پای PCتون فعالیت رو در حالت تک پنجره ای ادامه بدید.با این کار روزانه حداقل 3 تومن درآمد دارید.هر چی بیشتر از حالت تک پنجره ای استفاده کنید و خودتون تایپ کنید بهتره،چون در آمدتون خیلی بیشتر از حالت اتوماتیک میشه.

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
سایت هایی که معرفی کردی خیلی کارآمد و مناسبن
ممنون

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
پولایی که گفتی مستقیم ریخته میشه به حساب بانک ایران ؟ مثلا ملت و ملی و.... یا اینکه میره تو حساب پی پال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
پولایی که گفتی مستقیم ریخته میشه به حساب بانک ایران ؟ مثلا ملت و ملی و.... یا اینکه میره تو حساب پی پال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر درخواست واریز به کارت عضو شتاب بدید بله مستقیم واریز میشه و اگر درخواست دلار پرفکت مانی بدید به حساب پرفکت مانیتون ارسال میشه.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
آقا چی شد؟ غیر از استارتر کسی دیگه ای هم درآمدی داشته؟

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
فکر می کنم سخت ترین کارش پیدا کردن یک کلیپ جذاب و قرار دادن لینک دانلود برای اونه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
فکر می کنم سخت ترین کارش پیدا کردن یک کلیپ جذاب و قرار دادن لینک دانلود برای اونه
نه زیاد کار سختی نیست،شما می تونید خودتون یک کلیپ بسازید در رابطه با چیزی که برای دانلود می خواید بذارید،نمونه اش هم ضبط کردن یک قسمت از بازی و گذاشتن لینک دانلود اون بازی هست

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوست عزیز
از دانلودش فاکتور بگیر
فقط بابت لایک و بازدید از خود یوتیوب میشه پولی کسب کرد؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوست عزیز
از دانلودش فاکتور بگیر
فقط بابت لایک و بازدید از خود یوتیوب میشه پولی کسب کرد؟
نه،یوتیوب برای لایک و بازدید پول نمیده،شما از یوتیوب به عنوان محلی برای تبلیغ فایلتون و لینک دانلودش استفاده می کنید و با افزایش بازدید و لایک احتمال دانلودش رو بالا می برید

mahyjooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
AbolTheRocker عزیز، من دفعه ی اول که از آپلودبوی استفاده کردم، سریع آپلود کرد اما از دیروز تاحالا خیلی کند شده... میرور نداریم؟ سرور دیگه بذاریم؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بالا