• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد خیلی ساده و راحت بدون نشستن پشت سیستم

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
با تمام احترامی که برای اسارتر قایلم ولی باید بگم من تو این سایت از بدو شروع به کارش عضوم و یادمه وقتی اولین درامدمو خواستم بگیرم اینقدر طولش داد تا اخر تبدیلش کردم به بازدید و حیفو میل شد رفت.البته حالا شاید خوب شده باشه که من خبر ندارم.ولی ۳ ریال برای طلایی خیلی کمه.
در ضمن بهترین بازدیدساز فورال هستش که اگه یه سری به فرومش بزنید میبینید که همه برای گرفتن درامدشون تو نوبت یکی دو ماهن.از جمله خودم.اینم عاقبت کار تو بازدیدسازها.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
با تمام احترامی که برای اسارتر قایلم ولی باید بگم من تو این سایت از بدو شروع به کارش عضوم و یادمه وقتی اولین درامدمو خواستم بگیرم اینقدر طولش داد تا اخر تبدیلش کردم به بازدید و حیفو میل شد رفت.البته حالا شاید خوب شده باشه که من خبر ندارم.ولی ۳ ریال برای طلایی خیلی کمه.
در ضمن بهترین بازدیدساز فورال هستش که اگه یه سری به فرومش بزنید میبینید که همه برای گرفتن درامدشون تو نوبت یکی دو ماهن.از جمله خودم.اینم عاقبت کار تو بازدیدسازها.
بله من براش تاپیک زدم و گفتم کلاه بردارن...نمی دونم طرف به چه امیدی 14 میلیون تا الان پرداخت داشته و رتبه الکساش هم روز به روز داره بالا میره... :wacko:

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
ُ
سایت 98 بازدید تازه به روش کسب درآمد شروع به فعالیت کرده و باید بهش فرصت داد من که بابت اون 3 ریالی که داره میده ضرر نمیکنم چون از نتم میخوام بیشترین استفاده رو ببرم در کنار سایر سایتهای کسب درآمد که عضو هستم در این سایت هم دارم فعالیت میکنم و هیچ مشکلی در کارم ایجاد نمیشه پس فقط به خاطر تنها این سایت نیست که میگی 3 ریال کمه چون قرار نیست چیزی از دست بدم.

پیشنهاد میکنم دوستانیکه به هر حال رایانشون روشنه و بطور مثال در سایت ( تک رنک ) فعالیت میکنند در کنارش از سایت 98 بازدید هم کسب درآمد کنند.

در مورد فورال بازدید هم بگم که عضو هستم و دارم فعالیت میکنم 70 تومن برداشت زدم بعلت مشکلاتی که برای سایت پیش اومده پرداخت ها به نوبت انجام میشه و عجله ای هم ندارم برای بدست آوردن درآمد چون مطمئنم به وقتش پرداخت میشه.

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
همچین تازه هم نیست.حدود ۱ هفته بعد از فورال شروع کرده.همین سایتای بیدردسری که شما میگی هیچ وقت بدون سرکشی و ری استارت کردن محال ممکنه کار کنن.و این یعنی صرف وقت.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
طبیعیه که پرداخت ها خیلی طولانی انجام بشه

چون وقتی همین مبالغ در حسابشون باشه خیلی کارها میشه با این پول ها انجام داد حتی 1 روز هم کلی سود براشون داره !!!

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام دوستان گل

طی تماسها و درخواستها متعدد از مدیریت سایت 98بازدید هزینه ارتقاء و پورسانت های مربوط به هر عضویت تغییر و در پست اول ویرایش شد

دوستانیکه تا حالا عضو نشدند و میخواهند از این سایت درآمد داشته باشند با توجه به پیشنهاد بنده در پست اول اقدام کنند

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام دوستان و کاربران عزیز

امروز ظهر درخواست برداشت 10 هزار تومن زدم سه ساعته برام واریز شد

98499115178422066276.png

68848951586840191130.png

ats200

Registered User
لایک‌ها
18
سایت 98بازدید با اسپانسری که جذب کرده دیگه مشکلی واسه پرداخت نداره

با خیال راحت میتونید سرمایه گذاری و فعالیت کنید

باتشکر

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
یعنی با بازدید خودکار پول واریز میکنه به ما ؟
بدون تایپ و اینها ؟
و چقدر برای چند ساعت واریز میکنه ؟

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام
یعنی با بازدید خودکار پول واریز میکنه به ما ؟
بدون تایپ و اینها ؟
و چقدر برای چند ساعت واریز میکنه ؟

سلام دوست عزیز

درست فهمیدید فقط با بازدید خودکار به ازای هر بازدیدی که انجام دهید درآمد کسب میکنید حتی بدون اینکه جلوی سیستم باشید
اصلا نیازی نیست که تایپ کنید و فقط با بازدید خودکار بهترین درآمد رو کسب میکنید

درآمد بستگی به نوع عضویت داره در عضویت طلایی با هزینه 12 هزار تومن میتوان بیشترین درآمد رو از بازدید خودکار بدست آورد
اگر میانگین بازدید شما در روز 3500 بازدید و پورسانت 8 ریال در طلایی باشد در ماه 84 هزار تومن درآمد کسب میکنید بدون اینکه چندین ساعت جلوی سیستم باشید و اینکه پرداختها طی 6 ساعت به حساب فرد درخواست کننده واریز میشود

حالا بنظر شما کدوم درآمد بهتر هست بازدید خودکار از سایت98 بازدید یا تایپ کردن تو سایت تک رنک که برای تایپ کردن باید چندین ساعت جلوی سیستم بشینی تا 2000 تومن یا نهایت یه خورده بیشتر بدست بیاری و اینکه برای سلامتی به هیچ وجه من توصیه نمیکنم چون ارزش نداره بخاطر مبلغ ناچیزی که سایت تک رنک پرداخت میکنه سلامتی فرد تو خطر بیفته

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
سلام دوست عزیز

درست فهمیدید فقط با بازدید خودکار به ازای هر بازدیدی که انجام دهید درآمد کسب میکنید حتی بدون اینکه جلوی سیستم باشید
اصلا نیازی نیست که تایپ کنید و فقط با بازدید خودکار بهترین درآمد رو کسب میکنید

درآمد بستگی به نوع عضویت داره در عضویت طلایی با هزینه 12 هزار تومن میتوان بیشترین درآمد رو از بازدید خودکار بدست آورد
اگر میانگین بازدید شما در روز 3500 بازدید و پورسانت 8 ریال در طلایی باشد در ماه 84 هزار تومن درآمد کسب میکنید بدون اینکه چندین ساعت جلوی سیستم باشید و اینکه پرداختها طی 6 ساعت به حساب فرد درخواست کننده واریز میشود

حالا بنظر شما کدوم درآمد بهتر هست بازدید خودکار از سایت98 بازدید یا تایپ کردن تو سایت تک رنک که برای تایپ کردن باید چندین ساعت جلوی سیستم بشینی تا 2000 تومن یا نهایت یه خورده بیشتر بدست بیاری و اینکه برای سلامتی به هیچ وجه من توصیه نمیکنم چون ارزش نداره بخاطر مبلغ ناچیزی که سایت تک رنک پرداخت میکنه سلامتی فرد تو خطر بیفته

اگر اما شاید........:D

بابا آخه این مگه چقدر داره خودتو الاف میکنی
حداقل اسواگ باکس یه چیزی 350-400 میگیری
با 84 تومن فقط پول اینترنت و برق باید بدی کوفتم به آدم نمیرسه :lol:

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
اگر اما شاید........:D

بابا آخه این مگه چقدر داره خودتو الاف میکنی
حداقل اسواگ باکس یه چیزی 350-400 میگیری
با 84 تومن فقط پول اینترنت و برق باید بدی کوفتم به آدم نمیرسه :lol:
دوست عزیز از دادن پست اسپم خوشت میاد ؟
دوست نداری فقط مطالعه کن بعدشم که در خروج معلومه بالا سمت راست اجبارت نکردن که حتما عضو بشی

بعدشم مگه من گفتم فقط داخل همین سایت فعالیت میکنم یا اینکه دیگر دوستان رو ملزم به فعالیت فقط داخل همین سایت که بقول تو باشه؟

جهت اطلاع منم تو اسواگ باکس فعالیت میکنم و چندین سایت دیگه که به قول تو همین 84 تومنم توش گم شده و بقیه دوستان هم شاید مثل من باشند که تو چندتا سایت فعالیت داشته باشند پس بیخود نظر منفی نده این ساده ترین روش کسب درآمد هست که تعدادی از دوستان علاقه دارند و هر روز بر تعدادشون افزوده میشه.

بهت پیشنهاد میکنم بجای دادن پست اسپم یه کم منطقی باش و با فکر،مطالب به درد بخور ارسال کن تا ازت تشکر کنند.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
منظور از کاربر برنزی همون معمولی هست یا باید برای برنزی هم پول پرداخت کرد ؟

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
منظور از کاربر برنزی همون معمولی هست یا باید برای برنزی هم پول پرداخت کرد ؟

سلام دوست عزیز

کاربر برنزی یا معمولی = عضویت رایگان

فقط برای عضویت نقره ای و طلایی نیاز به پرداخت هزینه ارتقاء هست

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
دوست عزیز از دادن پست اسپم خوشت میاد ؟
دوست نداری فقط مطالعه کن بعدشم که در خروج معلومه بالا سمت راست اجبارت نکردن که حتما عضو بشی

بهت پیشنهاد میکنم بجای دادن پست اسپم یه کم منطقی باش و با فکر،مطالب به درد بخور ارسال کن تا ازت تشکر کنند.

حالا بنظر شما کدوم درآمد بهتر هست

دادا خودت نظر سنجی میزاری جواب میدیم ناراحت میشی بابا تو دیگه کی هستی دست BBC رو از پشت بستی:D

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دادا خودت نظر سنجی میزاری جواب میدیم ناراحت میشی بابا تو دیگه کی هستی دست BBC رو از پشت بستی:D

سلام دوست عزیز

آخه عزیزم من فقط جواب دوستیکه سوال پرسیده بودن رو دادم و نظر ایشون برام مهم بود که آیا تایپی بهتره یا این سایتی که معرفی کردم، قصد گذاشتن نظر سنجی کلی برای دوستان نداشتم چرا دقت نمیکنی عزیزم ( ببین طرف صحبت من با کی هست و ایشون چی ازم پرسیدن و حالا من چه جوابی دارم بهش میدم )

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام دوستان عزیز امروز هم برام 10 هزار تومن واریز شد بدون اینکه چندین ساعت پشت سیستم باشم فقط با بازدید خودکار

51154827244861550582.png
16685713187566683035.png

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام به دوستان عزیز و محترم

عزیزانی که دوست دارند درآمد از طریق بازدید خودکار داشته باشند زودتر اقدام و از پست اول این تاپیک عضو و از وقت - هزینه خود استفاده و سود ببرند

( دوستان زیادی عضو و فعالیت میکنند شما هم به جمع ما بپیوند )

بالا