بله من براش تاپیک زدم و گفتم کلاه بردارن...نمی دونم طرف به چه امیدی 14 میلیون تا الان پرداخت داشته و رتبه الکساش هم روز به روز داره بالا میره... :wacko:با تمام احترامی که برای اسارتر قایلم ولی باید بگم من تو این سایت از بدو شروع به کارش عضوم و یادمه وقتی اولین درامدمو خواستم بگیرم اینقدر طولش داد تا اخر تبدیلش کردم به بازدید و حیفو میل شد رفت.البته حالا شاید خوب شده باشه که من خبر ندارم.ولی ۳ ریال برای طلایی خیلی کمه.
در ضمن بهترین بازدیدساز فورال هستش که اگه یه سری به فرومش بزنید میبینید که همه برای گرفتن درامدشون تو نوبت یکی دو ماهن.از جمله خودم.اینم عاقبت کار تو بازدیدسازها.
ُبا تمام احترامی که برای اسارتر قایلم ولی باید بگم من تو این سایت از بدو شروع به کارش عضوم و یادمه وقتی اولین درامدمو خواستم بگیرم اینقدر طولش داد تا اخر تبدیلش کردم به بازدید و حیفو میل شد رفت.البته حالا شاید خوب شده باشه که من خبر ندارم.ولی ۳ ریال برای طلایی خیلی کمه.
در ضمن بهترین بازدیدساز فورال هستش که اگه یه سری به فرومش بزنید میبینید که همه برای گرفتن درامدشون تو نوبت یکی دو ماهن.از جمله خودم.اینم عاقبت کار تو بازدیدسازها.
سلام
یعنی با بازدید خودکار پول واریز میکنه به ما ؟
بدون تایپ و اینها ؟
و چقدر برای چند ساعت واریز میکنه ؟
سلام دوست عزیز
درست فهمیدید فقط با بازدید خودکار به ازای هر بازدیدی که انجام دهید درآمد کسب میکنید حتی بدون اینکه جلوی سیستم باشید
اصلا نیازی نیست که تایپ کنید و فقط با بازدید خودکار بهترین درآمد رو کسب میکنید
درآمد بستگی به نوع عضویت داره در عضویت طلایی با هزینه 12 هزار تومن میتوان بیشترین درآمد رو از بازدید خودکار بدست آورد
اگر میانگین بازدید شما در روز 3500 بازدید و پورسانت 8 ریال در طلایی باشد در ماه 84 هزار تومن درآمد کسب میکنید بدون اینکه چندین ساعت جلوی سیستم باشید و اینکه پرداختها طی 6 ساعت به حساب فرد درخواست کننده واریز میشود
حالا بنظر شما کدوم درآمد بهتر هست بازدید خودکار از سایت98 بازدید یا تایپ کردن تو سایت تک رنک که برای تایپ کردن باید چندین ساعت جلوی سیستم بشینی تا 2000 تومن یا نهایت یه خورده بیشتر بدست بیاری و اینکه برای سلامتی به هیچ وجه من توصیه نمیکنم چون ارزش نداره بخاطر مبلغ ناچیزی که سایت تک رنک پرداخت میکنه سلامتی فرد تو خطر بیفته
دوست عزیز از دادن پست اسپم خوشت میاد ؟اگر اما شاید........
بابا آخه این مگه چقدر داره خودتو الاف میکنی
حداقل اسواگ باکس یه چیزی 350-400 میگیری
با 84 تومن فقط پول اینترنت و برق باید بدی کوفتم به آدم نمیرسه :lol:
منظور از کاربر برنزی همون معمولی هست یا باید برای برنزی هم پول پرداخت کرد ؟
دوست عزیز از دادن پست اسپم خوشت میاد ؟
دوست نداری فقط مطالعه کن بعدشم که در خروج معلومه بالا سمت راست اجبارت نکردن که حتما عضو بشی
بهت پیشنهاد میکنم بجای دادن پست اسپم یه کم منطقی باش و با فکر،مطالب به درد بخور ارسال کن تا ازت تشکر کنند.
حالا بنظر شما کدوم درآمد بهتر هست
دادا خودت نظر سنجی میزاری جواب میدیم ناراحت میشی بابا تو دیگه کی هستی دست BBC رو از پشت بستی![]()