• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد خیلی ساده و راحت بدون نشستن پشت سیستم

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
صفحه VPS که لود شد شما سایت 98بازدید و یا سایت های دیگه شبیه آن رو باز کرده و صفحه کسب درآمد رو بارگذاری نموده و بعد خارج شده سیستم رو خاموش و استراحت کنید فقط هر چند ساعت یکبار روی remote Desktop connection کلیک کرده و لوگین نموده و اگر صفحه کسب درآمد قطع شده بود آن را دوباره بارگذاری کنید
مودم رو هم خاموش کنیم من واقعا نگرفتم دقیقا باید چیکار کرد

ats200

Registered User
لایک‌ها
18
استفاده از vps ممنوع اعلام شده

در صورت استفاده احتمالا از سایت اخراج میشید

امروز اعلام شد

ats200

Registered User
لایک‌ها
18
روزی چند ساعت بازدیدخودکار انجام دادی؟

اگه حساب کنید میبینید که روزی میشه دقیقا 4320 بازدید انجام داد توی 24 ساعت

حالا خودتون حساب کنید که چقدر میشه کسب درامد کرد

برنزی: 8640 ریال روزی
نقره ای: 17280 ریال روزی
طلائی: 34560 ریال روزی

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
روزی چند ساعت بازدیدخودکار انجام دادی؟

اگه حساب کنید میبینید که روزی میشه دقیقا 4320 بازدید انجام داد توی 24 ساعت

حالا خودتون حساب کنید که چقدر میشه کسب درامد کرد

برنزی: 8640 ریال روزی
نقره ای: 17280 ریال روزی
طلائی: 34560 ریال روزی

خیلی درامدش کمه حتی در حالت طلایی 24 ساعت سیستم روشن باشه+مودم+هزینه اینترنت+پول برق+استهلاک سیستم اصلا نمیصرفه

maziyar1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
vps میشه استفاده کرد من خودم از پشتیبانی پرسیدم فقط گفتند بهتره ار ایران باشه vps همین

maziyar1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش تو 3 روز کارکرد پولتو بدست میاری چطوری اونوقت میگی نمی صرفه الان روز به روز داره میره بالاتر بازدید و کاربراش و رتبه اکساشم داره میاد پایین هر روز

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
داداش تو 3 روز کارکرد پولتو بدست میاری چطوری اونوقت میگی نمی صرفه الان روز به روز داره میره بالاتر بازدید و کاربراش و رتبه اکساشم داره میاد پایین هر روز

چجوری حساب کردی شما دوست عزیز؟

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
من که فعالیتم رو قطع کردم اصلا نمیصرفه کلی از گیگم کم شد همینجوری و چقدر هم به سیستم و مودم فشار میاد
5 روزه کل درآمدم 500 تومن هم نشده واقعا کارمزد فعالیت اینترنتی تو ایران اصلا به صرفه نیست

benim1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من که فعالیتم رو قطع کردم اصلا نمیصرفه کلی از گیگم کم شد همینجوری و چقدر هم به سیستم و مودم فشار میاد
5 روزه کل درآمدم 500 تومن هم نشده واقعا کارمزد فعالیت اینترنتی تو ایران اصلا به صرفه نیست
دوست عزیز و ساید دوستانی که در این نوع سایتها کار میکنید
سود واقعی و پول بیشتر رو استارتر تاپیک میکنه
شما و خیلی های دیگه وقتی میاید و در سایتی که معرفی کرده ثبت نام میکنید زیر مجموعه طرف میشید
هر فعالیتی که شما انجام میدید پولی به حساب اون شخص واریز یکنید
استارتر هم کمترین زحمت رو به خودش میده چون کار اصلی رو شما انجام میدید
کلا اصلا فعالیت در این نوع سایتها به خصوص جدا میگم کلا سایتهای ایرانی درامدی برای شما نخواهد که هیچ فقط وقت و برق و ... رو الکی به هدر میدید
هر کس که تبلیغ پر و سرو صدا راه میندازه مطین باشید به فکر جذب نفرات بیشتر برای سود خودش هست
وگرنه شما و بقیه کسانی که زیر مجموعه استارتر شدن کافیه یک روز فقط کار نکنند همگی تا ببینید خود استارتر هم پولی در نمیاره
حالا هر چی شما فعالیت بیشتر باشه به نفع استارتر هست
از مدیران تقاضا دارم این جور تاپیکها که عده ای برای نفع خودشون میزنند و هیچ سودی برای کاربر معمولی نداره ببندن تا وقتشون رو تو سایتها بهتر بگذرونند

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141

شما و خیلی های دیگه وقتی میاید و در سایتی که معرفی کرده ثبت نام میکنید زیر مجموعه طرف میشید
کلا اصلا فعالیت در این نوع سایتها به خصوص جدا میگم کلا سایتهای ایرانی درامدی برای شما نخواهد که هیچ فقط وقت و برق و ... رو الکی به هدر میدید
هر کس که تبلیغ پر و سرو صدا راه میندازه مطین باشید به فکر جذب نفرات بیشتر برای سود خودش هست
وگرنه شما و بقیه کسانی که زیر مجموعه استارتر شدن کافیه یک روز فقط کار نکنند همگی تا ببینید خود استارتر هم پولی در نمیاره
از مدیران تقاضا دارم این جور تاپیکها که عده ای برای نفع خودشون میزنند و هیچ سودی برای کاربر معمولی نداره ببندن تا وقتشون رو تو سایتها بهتر بگذرونند
من زیر مجموعه کسی نشدم مستقیم ثبت نام کردم

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
دوستان چند تا سوال داشتم
اول اینکه هنوز میشه از وی پی اس استفاده کرد ؟
دوم اینکه آی پی وی پی اس حتما باید واسه ایران باشه ؟

pejmanhasani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام من که مستقیم ثبت نام کردم نسبت به سایر سایتهای مشابه واقعا عالی بود هم پرداختشون سریع بود هم در امدم بیشتر بود در 7 روز 39000 تومن بدون زیر مجموعه دریافت کردم

بالا