• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد خیلی ساده و راحت بدون نشستن پشت سیستم

maziyar1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان من چند روزه تو 98 بازدید عضو شدم هم خیلی پشتیبانیش قویه هم چت آنلاین قرار داده و خیلی زود مبلغ پرداخت میکنه خیلی آدمای خوبین البته بنده از دیگران هم پرسیدم

sami0273

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یاران وفادارشان به شما مدیر عزیز و کاربران عزیز 98 بازدید تسلیت عرض می کنم و میخواستم بگم من از خیلی وقته عضو فعال این سایتم و قبلا این سایت برا کسب درآمد بوده من بودم و راضی بودم ازش بعد از چند وقتی به سایت بازدید از سایت ها تبدیل شد من کلا عضو فعال این سایت بودم و هستم خواهم بود اگر میبینید من نفر چهارمم چون نمیرسم محرمه میرم دسته و مسجد نمیرسم زیاد فعالیت کنم انشاالله بعد از دهه اول محرم خودمو به بالا خواهم کشید در ضمن من از این سایت برداشتی نداشتم ولی از صمیم قبلم این سایت رو دوست دارم چه برای کسب درآمد باشد چه برای کسب امتیاز من کلا یکی از طرفدارایه پروپا قرصه این سایت هستم با تشکر از مدیریت 98 بازدید.:rolleyes:

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سایت فیلتر شده؟برای من فقط با ...شکن وارد میشه.

برای من که تا الان از لحاظ ورود مشکلی پیش نیومده و با آی پی ایران دارم فعالیت میکنم

دوستان هر وقت مشکلی پیش اومد براتون ( صفحه اول سایت 98 بازدید پایین صفحه سمت چپ ) پشتیبان اگه آنلاین بود که چه بهتر اگر هم نبود پیغام بزارید همراه با نام کاربریتون تا به محض دریافت رسیدگی کنند خودم همیشه از این راه با پشتیبان در ارتباط هستم

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141

برای من که تا الان از لحاظ ورود مشکلی پیش نیومده و با آی پی ایران دارم فعالیت میکنم

دوستان هر وقت مشکلی پیش اومد براتون ( صفحه اول سایت 98 بازدید پایین صفحه سمت چپ ) پشتیبان اگه آنلاین بود که چه بهتر اگر هم نبود پیغام بزارید همراه با نام کاربریتون تا به محض دریافت رسیدگی کنند خودم همیشه از این راه با پشتیبان در ارتباط هستم

برای من مشکل از افزونه اد بلاک بود حذفش کردم درست شد

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
پیغام گذاشتم جواب ندادن.دیشب برام یه پیغام گذاشته بودن و خیلی دلخور بودن که چرا تو پرشین تولز ازشون تعریف خوبی نکردم.ممکنه کلا جلوی ایپی منو بسته باشن.البته هنوز مطمین نیستم.ولی اگه جواب ندن مشخص میشه.

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
پیغام گذاشتم جواب ندادن.دیشب برام یه پیغام گذاشته بودن و خیلی دلخور بودن که چرا تو پرشین تولز ازشون تعریف خوبی نکردم.ممکنه کلا جلوی ایپی منو بسته باشن.البته هنوز مطمین نیستم.ولی اگه جواب ندن مشخص میشه.

منم به مدیریت پیغام میدم تا مشکل شما حل شود نگران نباش ایشالله درست میشه

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24

سلام

با پشتیبانی در این مورد حرف زدم اما گفتن که از طرف ما مسدود نیست شما یه بار دیگه با IP ایران امتحان کن اگه نشد مودم رو ریست و دوباره امتحان کن باز هم مشکلی بود با پشتبانی درمیون بزار

av42emkfql2d81glk3lx.png

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
سلام

با پشتیبانی در این مورد حرف زدم اما گفتن که از طرف ما مسدود نیست شما یه بار دیگه با IP ایران امتحان کن اگه نشد مودم رو ریست و دوباره امتحان کن باز هم مشکلی بود با پشتبانی درمیون بزار

مشاهده پیوست 485589
سلام
لطف شمارو فراموش نمیکنم.خیلی ممنون.مودمو ریاستارت کردم تقریبا درست شد.اد بلاکر رو هم disable کردم.ولی صفحه اصلی رو نصفه میاره و ورود اعضا رو توش نمیبینم.تو کروم درست کار میکنه ولی تو فایرفاکس مشکل داره.جالب اینه که این اتفاق درست بعد از پیامشون افتاد ولی حالا مطمین شدم ربطی به اونها نداشته.
به هر حال از شما واقعا ممنون و سپاسگزارم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام
لطف شمارو فراموش نمیکنم.خیلی ممنون.مودمو ریاستارت کردم تقریبا درست شد.اد بلاکر رو هم disable کردم.ولی صفحه اصلی رو نصفه میاره و ورود اعضا رو توش نمیبینم.تو کروم درست کار میکنه ولی تو فایرفاکس مشکل داره.جالب اینه که این اتفاق درست بعد از پیامشون افتاد ولی حالا مطمین شدم ربطی به اونها نداشته.
به هر حال از شما واقعا ممنون و سپاسگزارم
من که اصلا توش عضو نیستم ولی الان تست کردم برای من هم صفحه اصلی نصفه لود میشه و نمیشه لاگین کرد

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
من که اصلا توش عضو نیستم ولی الان تست کردم برای من هم صفحه اصلی نصفه لود میشه و نمیشه لاگین کرد

برای من همچین مشکلی پیش نیومده میگم اون نفر آخری تو لیست کاربران برتر شما نیستی کلک
:p

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

برای من همچین مشکلی پیش نیومده میگم اون نفر آخری تو لیست کاربران برتر شما نیستی کلک
:p

نه من اگه بخوام عضو بشم سعی می کنم همه جا با همین یوزر عضو بشم :p
این هم اسکرین شات از سایت که ایراد داره:
48239016613296573723.jpg

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
اگه کاربر طلایی بشم که 14000 هزار تومنه در چند ساعت میتونم پول خودم رو برداشت کنم؟

دوست عزیز برای اینکه بخوای زودتر مبلغ سرمایه گذاری رو به همراه سود بدست بیاری باید 24 ساعت فعال باشی البته نظر من هست ولی باز هم شرایط و نظر شما ملاک عمل هست

بنده با شرایطی که دارم و در 24 ساعت کذشته 4120 بازدید انجام دادم که میشه تقریبا 3200 تومن که در عرض 4/5 روز مبلغ 14000 تومن رو میتونم بدست بیارم

هر چه فعال تر باشی موفق تر هستی

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
دوست عزیز برای اینکه بخوای زودتر مبلغ سرمایه گذاری رو به همراه سود بدست بیاری باید 24 ساعت فعال باشی البته نظر من هست ولی باز هم شرایط و نظر شما ملاک عمل هست

بنده با شرایطی که دارم و در 24 ساعت کذشته 4120 بازدید انجام دادم که میشه تقریبا 3200 تومن که در عرض 4/5 روز مبلغ 14000 تومن رو میتونم بدست بیارم

هر چه فعال تر باشی موفق تر هستی

یه روش بود که گفتین با سرور مجازی دیگه نیازی نیست سیستم 24 ساعته روشن باشه؟

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
یه روش بود که گفتین با سرور مجازی دیگه نیازی نیست سیستم 24 ساعته روشن باشه؟

استفاده از سرور مجازی یا VPS با IP ایرانی هست که در صورت نیاز میتونی اجاره کنی حداقل اجاره در ماه از 20000 تومن شروع میشه و طرز استفادش هم خیلی راحت و آسان هست

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
آموزش استفاده از وی پس اس

vps دقیقا چیکار میکنه؟
غیر از ساخت سایت دانلود چه کار خاصی میشه انجام داد؟میتونه درآمدزا هم باشه؟

پاسخ :
سرورهای تخصصی مجازی جزء سرورهای پیشرفته با آخرین تكنولوژی مجازی سازی هستند. پایه كار، تقسیم مجازی یك سرور قدرتمند فیزیكی به چندین سرور مجازی است به طوری که هر یك از سرورهای مجازی كاملا مانند یك سرور فیزیكی شبكه مشاهده می شوند و با همان ساختار اولیه و اسكریپت ها ، كاربران ، پردازش ها ، سیستم فایل و ... عمل می کنند و یک سیستم برای کسب درآمد هم میتواند باشد

یرای استفاده از VPS در start این رو سرچ کنید :

remote Desktop connection

اینتر بزنید .... میتونید با این روش هم پیداش کنید

5d3dd9808c5be0801.jpg

در قسمت computer ادرس VPS تون رو بنویسید

آدرس VPS شامل یه IP هست... یه صفحه باز میشه که یوزر و پسورد از شما میخواد

5d3db4de66815fdb2.jpg

یوزر و پسورد رو بزنید و صبر کنید تا لوگین کنه

5d3d75307e6b32443.jpg

یه محیط شبیه ویندوز باز میشه که میتونید از امکاناتش استفاده کنید وقتی وارد این فضا شدید
میتونید مرورگر خودتون رو باز کنید و فعالیت در سایت 98 بازدید ساز رو شروع کنید

5d3dacbc5ee513294.jpg

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
استفاده از سرور مجازی یا VPS با IP ایرانی هست که در صورت نیاز میتونی اجاره کنی حداقل اجاره در ماه از 20000 تومن شروع میشه و طرز استفادش هم خیلی راحت و آسان هست

بعدش دیگه نیاز نیست سیستم 24 ساعته روشن باشه ؟یکم واضح تر توضیح میدین دوست عزیز

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
بعدش دیگه نیاز نیست سیستم 24 ساعته روشن باشه ؟یکم واضح تر توضیح میدین دوست عزیز

صفحه VPS که لود شد شما سایت 98بازدید و یا سایت های دیگه شبیه آن رو باز کرده و صفحه کسب درآمد رو بارگذاری نموده و بعد خارج شده سیستم رو خاموش و استراحت کنید فقط هر چند ساعت یکبار روی remote Desktop connection کلیک کرده و لوگین نموده و اگر صفحه کسب درآمد قطع شده بود آن را دوباره بارگذاری کنید

بالا