maziyar1392
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 13
- لایکها
- 2
سلام دوستان من چند روزه تو 98 بازدید عضو شدم هم خیلی پشتیبانیش قویه هم چت آنلاین قرار داده و خیلی زود مبلغ پرداخت میکنه خیلی آدمای خوبین البته بنده از دیگران هم پرسیدم
سایت فیلتر شده؟برای من فقط با ...شکن وارد میشه.
سایت فیلتر شده؟برای من فقط با ...شکن وارد میشه.
برای من که تا الان از لحاظ ورود مشکلی پیش نیومده و با آی پی ایران دارم فعالیت میکنم
دوستان هر وقت مشکلی پیش اومد براتون ( صفحه اول سایت 98 بازدید پایین صفحه سمت چپ ) پشتیبان اگه آنلاین بود که چه بهتر اگر هم نبود پیغام بزارید همراه با نام کاربریتون تا به محض دریافت رسیدگی کنند خودم همیشه از این راه با پشتیبان در ارتباط هستم
پیغام گذاشتم جواب ندادن.دیشب برام یه پیغام گذاشته بودن و خیلی دلخور بودن که چرا تو پرشین تولز ازشون تعریف خوبی نکردم.ممکنه کلا جلوی ایپی منو بسته باشن.البته هنوز مطمین نیستم.ولی اگه جواب ندن مشخص میشه.
پیغام گذاشتم جواب ندادن.دیشب برام یه پیغام گذاشته بودن و خیلی دلخور بودن که چرا تو پرشین تولز ازشون تعریف خوبی نکردم.ممکنه کلا جلوی ایپی منو بسته باشن.البته هنوز مطمین نیستم.ولی اگه جواب ندن مشخص میشه.
سلامسلام
با پشتیبانی در این مورد حرف زدم اما گفتن که از طرف ما مسدود نیست شما یه بار دیگه با IP ایران امتحان کن اگه نشد مودم رو ریست و دوباره امتحان کن باز هم مشکلی بود با پشتبانی درمیون بزار
مشاهده پیوست 485589
من که اصلا توش عضو نیستم ولی الان تست کردم برای من هم صفحه اصلی نصفه لود میشه و نمیشه لاگین کردسلام
لطف شمارو فراموش نمیکنم.خیلی ممنون.مودمو ریاستارت کردم تقریبا درست شد.اد بلاکر رو هم disable کردم.ولی صفحه اصلی رو نصفه میاره و ورود اعضا رو توش نمیبینم.تو کروم درست کار میکنه ولی تو فایرفاکس مشکل داره.جالب اینه که این اتفاق درست بعد از پیامشون افتاد ولی حالا مطمین شدم ربطی به اونها نداشته.
به هر حال از شما واقعا ممنون و سپاسگزارم
نه من اگه بخوام عضو بشم سعی می کنم همه جا با همین یوزر عضو بشم
اگه کاربر طلایی بشم که 14000 هزار تومنه در چند ساعت میتونم پول خودم رو برداشت کنم؟
دوست عزیز برای اینکه بخوای زودتر مبلغ سرمایه گذاری رو به همراه سود بدست بیاری باید 24 ساعت فعال باشی البته نظر من هست ولی باز هم شرایط و نظر شما ملاک عمل هست
بنده با شرایطی که دارم و در 24 ساعت کذشته 4120 بازدید انجام دادم که میشه تقریبا 3200 تومن که در عرض 4/5 روز مبلغ 14000 تومن رو میتونم بدست بیارم
هر چه فعال تر باشی موفق تر هستی
یه روش بود که گفتین با سرور مجازی دیگه نیازی نیست سیستم 24 ساعته روشن باشه؟
استفاده از سرور مجازی یا VPS با IP ایرانی هست که در صورت نیاز میتونی اجاره کنی حداقل اجاره در ماه از 20000 تومن شروع میشه و طرز استفادش هم خیلی راحت و آسان هست
بعدش دیگه نیاز نیست سیستم 24 ساعته روشن باشه ؟یکم واضح تر توضیح میدین دوست عزیز