• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد خیلی ساده و راحت بدون نشستن پشت سیستم

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دوستان گلی که عضو و فعالیت مستمر داشته باشند علاوه بر درآمدی که کسب میکنند از من نیز بعد از اولین برداشت خودشون شارژ 2000 تومنی بعنوان هدیه دریافت نمایند فقط کافی هست نام کاربری با شماره موبایل خودشون رو برام ارسال کنند.

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
سرعت لود شدن صفحه بازدیدساز در این سایت خیلی کمه هربار چند دقیقه طول میکشه

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سرعت لود شدن صفحه بازدیدساز در این سایت خیلی کمه هربار چند دقیقه طول میکشه

من الان چند وقته فعالیت میکنم با همچین مشکلی که شما عنوان میکنی برخورد نداشتم و هر بازدید 20ثانیه برام تایم داره نه بیشتر اگر الان به صفحه اول سایت مراجعه و تعداد کاربران آنلاین روببینی متوجه میشی که تعداد کمی نیستند و در صورت وجود همچین مشکلی برای همه کاربران نظر شما درست بود
بیشتر احتمال از سرعت اینترنت و یا تنظیمات خود مرورگر و ... هست

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
درآمد روزانه 10 ساعت برای کاربر برنزی :
20 ثانیه * 3 =1 دقیقه => 2 ریال * 3 = 6 ریال
1 دقیقه * 60 = 60 دقیقه = 1 ساعت =>6 ریال * 60 = 160 ریال
1 ساعت * 10 = 10 ساعت =160 ریال * 10 => 1600 ریال برابر با 160 تومان !!!

نتیجه گیری : 10 ساعت اینترنت و کامپیوتر و برق => 160 تومان !!!
حداقل برداشت : 10000 تومان تقسیم بر 160 تومان => 62 روز = دو ماه !!!

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
درآمد روزانه 10 ساعت برای کاربر برنزی :
20 ثانیه * 3 =1 دقیقه => 2 ریال * 3 = 6 ریال
1 دقیقه * 60 = 60 دقیقه = 1 ساعت =>6 ریال * 60 = 160 ریال
1 ساعت * 10 = 10 ساعت =160 ریال * 10 => 1600 ریال برابر با 160 تومان !!!

نتیجه گیری : 10 ساعت اینترنت و کامپیوتر و برق => 160 تومان !!!
حداقل برداشت : 10000 تومان تقسیم بر 160 تومان => 62 روز = دو ماه !!!

دوست عزیز این حسابی که کردی از نظر من کلا اشتباه هست

بزار برات درست حسابش کنم
عضویت شما برنزی یعنی هیچ پولی به سایت نمیدی و نمیخوای سرمایه گذاری کنی با این حساب شما این درآمد رو خواهید داشت
یک ساعت 3600 ثانیه تقسیم بر
یک بازدید 20 ثانیه میشه 180 بازدید در ساعت و اگه در 10 ساعتی که شما عنوان کردی ضرب کنی میشه 1800 بازدید که در پورسانت برنزی 2 ریال ضرب کنی میشه 360 تومن حالا شما چطوری حساب کردی که شده 160؟

دوست عزیز اگه دنبال سود و درآمد هستی پس باید طلایی کنی نه برنزی با ارتقاء به طلایی و با فعالیت 24 ساعته مثلا حداقل ( 3000 بازدید در روز 8 ریال پورسانت میشه روزی 2400 تومن ) در عرض 5 روز مبلغ سرمایه گذاری 12000 تومن رو بدست خواهی آورد و 25 روز دیگر رو فقط داری سود میکنی

من روزانه بین 3500 تا 4000 بازید خودکار فقط ازین سایت دارم انجام میدم که میانگینش میشه 3750 بازدید در روز و 8 ریال پورسانت هر بازدید میشه بعبارتی 3000 تومن در روز و حداقل برداشت هم 10 هزار تومن هست و سقف برداشت ندارد.

قرار نیست که فقط تو همین سایت فعالیت داشته باشید هستند افرادی که با چند سایت از این نمونه فعالیت 24 ساعته دارند مثل خود من باور نداری یه سر به سایت های بازدید کسب درآمد در قسمت کاربران آنلان بزن ببین چندنفر آنلاین هستند ( همه که به روش شما فعالیت نمیکنند )

دوست عزیز اگه اینترنت نامحدود داری بسم ا... در غیر اینصورت بیخیال این کسب درآمد راحت باش. ( البته برای برای این مشکل هم راهش هست که نیازی به اینترنت نامحدود و روشن بودن رایانه برای 24 ساعت نیست و اونم استفاده از vps مجازی با آی پی ایران هست بیشتر دوستان از این روش استفاده میکنند )

به هر حال دوست عزیز امیدوارم در هر کسب درآمدی که دوست داری موفق باشی.

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
با تمام احترامی که برای اسارتر قایلم ولی باید بگم من تو این سایت از بدو شروع به کارش عضوم و یادمه وقتی اولین درامدمو خواستم بگیرم اینقدر طولش داد تا اخر تبدیلش کردم به بازدید و حیفو میل شد رفت.البته حالا شاید خوب شده باشه که من خبر ندارم.ولی ۳ ریال برای طلایی خیلی کمه.
در ضمن بهترین بازدیدساز فورال هستش که اگه یه سری به فرومش بزنید میبینید که همه برای گرفتن درامدشون تو نوبت یکی دو ماهن.از جمله خودم.اینم عاقبت کار تو بازدیدسازها.

همچین تازه هم نیست.حدود ۱ هفته بعد از فورال شروع کرده.همین سایتای بیدردسری که شما میگی هیچ وقت بدون سرکشی و ری استارت کردن محال ممکنه کار کنن.و این یعنی صرف وقت.

از سایتی که اونو باور نداشتی و بد بین بودی دریافتی داشتی مبارکت باشه دوست عزیز البته بیشتر از اینم برات آرزو دارم

ولی خدا وکیلی خودمونیم همین نظرات اسپم شما باعث میشه افرادی دلسر بشن از فعالیت با اینکه خودتون با شور و شعف فعال هستی.

حالا فعالیتی که ا نجام دادی اتلاف وقت بود طبق نظر خودتون؟

km6hhe6hnqrmm53lsbn.png

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
مگه حداقل برداشت 10000 تومن نیست؟ پس چطور اون کاربر yavar2010 هزارو دویست تومن برداشت کرده!؟

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
از سایتی که اونو باور نداشتی و بد بین بودی دریافتی داشتی مبارکت باشه دوست عزیز البته بیشتر از اینم برات آرزو دارم

ولی خدا وکیلی خودمونیم همین نظرات اسپم شما باعث میشه افرادی دلسر بشن از فعالیت با اینکه خودتون با شور و شعف فعال هستی.

حالا فعالیتی که ا نجام دادی اتلاف وقت بود طبق نظر خودتون؟

مشاهده پیوست 484654
زمانی که من نظر دادم پورسانت کاربر برنزی ۱ریال بود و طلایی ۳ ریال. پس من اسپم ندادم یا شاید تعریف شما از اسپم چیز دیگه ای هستش.اینو یادت باشه.بعد برنزی شد ۳ ریال الانم که دوباره شده ۲ ریال.پس اگه میخای پستای قبلو بیاری بالا شرایط اون زمانو هم در نظر بگیر و بگو.الان هم نه میخام کسی رو دلسرد کنم نه الکی کسیو امیدوار کنم.به سایت ایرانی نمیشه اعتماد کرد.نمونش باکس ۲۴-فور ال بازدید-...حتی خود تک رنک هم کم کم داره شرایط رو تغییر میده.

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
مگه حداقل برداشت 10000 تومن نیست؟ پس چطور اون کاربر yavar2010 هزارو دویست تومن برداشت کرده!؟

اون برای تست سیستم ثبت شده توسط خود مدیریت

زمانی که من نظر دادم پورسانت کاربر برنزی ۱ریال بود و طلایی ۳ ریال. پس من اسپم ندادم یا شاید تعریف شما از اسپم چیز دیگه ای هستش.اینو یادت باشه.بعد برنزی شد ۳ ریال الانم که دوباره شده ۲ ریال.پس اگه میخای پستای قبلو بیاری بالا شرایط اون زمانو هم در نظر بگیر و بگو.الان هم نه میخام کسی رو دلسرد کنم نه الکی کسیو امیدوار کنم.به سایت ایرانی نمیشه اعتماد کرد.نمونش باکس ۲۴-فور ال بازدید-...حتی خود تک رنک هم کم کم داره شرایط رو تغییر میده.

به هر حال دوست عزیز برات آرزوی موفقیت دارم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اون برای تست سیستم ثبت شده توسط خود مدیریت
حرف منم همینه دیگه،از این تست ها زیاد انجام خواهد شد با مبالغ بالاتر :)
پ.ن در جواب اون دوستی که گفتن تک رنک داره شرایط رو تغییر میده،اصلا هم اینطور نیست،دیروز هم 2 تا دریافتی داشتم ازش.

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
حرف منم همینه دیگه،از این تست ها زیاد انجام خواهد شد با مبالغ بالاتر :)
پ.ن در جواب اون دوستی که گفتن تک رنک داره شرایط رو تغییر میده،اصلا هم اینطور نیست،دیروز هم 2 تا دریافتی داشتم ازش.
اول از همه از استارتر عذر خواهی میکنم چون میدونم اینجا جای این صحبتها نیست.ولی این اخرین پست من راجع به تک رنکه و از طرفی تاپیکهای مربوطه بسته شده.
۱-سایت تک رنک قبلا از ساعت ۱۲ شب غیر فعال میشد تا حدودای ۲:۳۰ بامداد ولی الان تا حدودای ۴ یا حتی ۵ صبح غیر فعاله و عملا امکان کار باهاش وجود نداره.
2-قبلا بعد از درخواست واریز بین یک تا دو روز بیشتر طول نمیکشید تا واریز کنن .الان ممکنه دو روزه واریز کنن و یا حتی یک هفته.
۳-حداقل درخواست قبلا ۱۰ هزار تومن بود الان شده ۲۰ هزار تومن.
۴-ارتقا هم قبلا ۲۰ هزار تومن بود حالا ۲۵ هزار تومن.البته ۵۰ تومن شده بود که همه یادشونه با پیگیری زیاد به اینجا رسید.
خوب اینا اگه تغییر نیست پس چیه؟
من الان گرید A هستم و زمانی که مهلت این گرید برام تموم بشه دیگه منو تو لیست برترینها نمیبینید .چون دیگه به این شکل فعلی فعالیت نمیکنم.
به خاطر استارتر اگه جوابی هم به این پست داده بشه من ادامه نمیدم.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اول از همه از استارتر عذر خواهی میکنم چون میدونم اینجا جای این صحبتها نیست.ولی این اخرین پست من راجع به تک رنکه و از طرفی تاپیکهای مربوطه بسته شده.
۱-سایت تک رنک قبلا از ساعت ۱۲ شب غیر فعال میشد تا حدودای ۲:۳۰ بامداد ولی الان تا حدودای ۴ یا حتی ۵ صبح غیر فعاله و عملا امکان کار باهاش وجود نداره.
2-قبلا بعد از درخواست واریز بین یک تا دو روز بیشتر طول نمیکشید تا واریز کنن .الان ممکنه دو روزه واریز کنن و یا حتی یک هفته.
۳-حداقل درخواست قبلا ۱۰ هزار تومن بود الان شده ۲۰ هزار تومن.
۴-ارتقا هم قبلا ۲۰ هزار تومن بود حالا ۲۵ هزار تومن.البته ۵۰ تومن شده بود که همه یادشونه با پیگیری زیاد به اینجا رسید.
خوب اینا اگه تغییر نیست پس چیه؟
من الان گرید A هستم و زمانی که مهلت این گرید برام تموم بشه دیگه منو تو لیست برترینها نمیبینید .چون دیگه به این شکل فعلی فعالیت نمیکنم.
به خاطر استارتر اگه جوابی هم به این پست داده بشه من ادامه نمیدم.
این تغییرات بسیار جزئی هست و "شرایط"ی رو عوض نمی کنه.عوض شدن شرایط یعنی تغییرات کلی مثل محدود کردن درآمد کاربران در روز مثل میترا رنک
پ.ن دلیل تاخیر در پرداختی ها اینه که قبلا کاربرای سایت فعال بودن و هر هفته درخواست برداشت می دادن و مدیر سایت هم صبر می کرد تا تعداد درخواست ها به حداقل 5 تا برسه و بعد پرداخت کنه،الان هم شرایط سایت به همین منوال هست با این فرق که چون تعداد کاربرای فعال سایت پایین اومده،رسیدن به این حداقل درخواست ها بیشتر طول می کشه.
پ.ن2 جوابی نمی مونه که شما بخوای ادامه بدی یا نه

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
این تغییرات بسیار جزئی هست و "شرایط"ی رو عوض نمی کنه.عوض شدن شرایط یعنی تغییرات کلی مثل محدود کردن درآمد کاربران در روز مثل میترا رنک
پ.ن دلیل تاخیر در پرداختی ها اینه که قبلا کاربرای سایت فعال بودن و هر هفته درخواست برداشت می دادن و مدیر سایت هم صبر می کرد تا تعداد درخواست ها به حداقل 5 تا برسه و بعد پرداخت کنه،الان هم شرایط سایت به همین منوال هست با این فرق که چون تعداد کاربرای فعال سایت پایین اومده،رسیدن به این حداقل درخواست ها بیشتر طول می کشه.
پ.ن2 جوابی نمی مونه که شما بخوای ادامه بدی یا نه

دوست عزیز شما هر روز جلوی PC هستی و مرتب داری تایپ میکنی البته به خودتون مربوطه که سلامتی برات ارزش داره یانه ( طبق نظر پزشکان متخصص نشستن زیاد جلوی pc عوارض و بیماری دارد برای اطلاع تو گوگل یه سرچ بزن ) خیلی از دوستان مثل شما نیستند خودم به شخصه یه ماه فعالیت تایپی داشتم چون هزینه ارتقا رو به سایت ریختم ( 40هزار تومن ) ولی بعدش نگاه کردم نمیشه از بازدید خودکار زیاد سود کرد برای همین به تایپ کردن روی آوردم که حداقل 40 تومنم رو بکشم بیرون و از این یه ماهش فقط 60 تومن سود کردم ( مرتب جلو pc بودم تمام روز ) ولی بجاش به سلامتیم لطمه خورد که اصلا ارزشش رو نداشت بشینم تایپ کنم خداییش کارگر میره سرکار بعد از 8 ساعت حقوقش رو میگیره و میاد خونه استراحت میکنه حداقل دستمزد کارگر هم ما کمترین مقدار رو میگیریم یعنی 10 هزار تومن حالا این سایت تک رنک از کاربراش بدترین استفاده رو برای خودش انجام میده و شما اینو قبول نمیکنید الان شما هی تایپ کن کل زورتو بزنی نهایت میرسی 40000 امتیاز ( البته از دستشویی و غذا و خوابت باید بزنی تا نهایت به این امتیاز برسی که میشه 4000 تومن )
هر جا هم حرف این سایت پیش بیاد گفتم و میگم برای ارتقا هزینه نکنید اگه خواستین تایپ کنین بیشتر از دو ساعت انجام ندین و از قسمت بازدید خودکار استفاده کنید.
اما سایتی که معرفی کردم نیازی نیست که جلوی pc باشی فقط صفحه رو بارگذاری میکنی و راحت پی کار و زندگیت میری و به وقتش که لازم بود درآمدت رو میکشی بیرون ( درآمدش برام روزی تقریبا 3000 تومن )

حالا به این نتیجه میرسیم که شما تو تک رنک موفق هستی لطفا اجازه بده ما هم و دیگر دوستان درسایت هایی که به نظرمون خوب هست فعالیت کنیم

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
دوست عزیز شما هر روز جلوی PC هستی و مرتب داری تایپ میکنی البته به خودتون مربوطه که سلامتی برات ارزش داره یانه ( طبق نظر پزشکان متخصص نشستن زیاد جلوی pc عوارض و بیماری دارد برای اطلاع تو گوگل یه سرچ بزن ) خیلی از دوستان مثل شما نیستند خودم به شخصه یه ماه فعالیت تایپی داشتم چون هزینه ارتقا رو به سایت ریختم ( 40هزار تومن ) ولی بعدش نگاه کردم نمیشه از بازدید خودکار زیاد سود کرد برای همین به تایپ کردن روی آوردم که حداقل 40 تومنم رو بکشم بیرون و از این یه ماهش فقط 60 تومن سود کردم ( مرتب جلو pc بودم تمام روز ) ولی بجاش به سلامتیم لطمه خورد که اصلا ارزشش رو نداشت بشینم تایپ کنم خداییش کارگر میره سرکار بعد از 8 ساعت حقوقش رو میگیره و میاد خونه استراحت میکنه حداقل دستمزد کارگر هم ما کمترین مقدار رو میگیریم یعنی 10 هزار تومن حالا این سایت تک رنک از کاربراش بدترین استفاده رو برای خودش انجام میده و شما اینو قبول نمیکنید الان شما هی تایپ کن کل زورتو بزنی نهایت میرسی 40000 امتیاز ( البته از دستشویی و غذا و خوابت باید بزنی تا نهایت به این امتیاز برسی که میشه 4000 تومن )
هر جا هم حرف این سایت پیش بیاد گفتم و میگم برای ارتقا هزینه نکنید اگه خواستین تایپ کنین بیشتر از دو ساعت انجام ندین و از قسمت بازدید خودکار استفاده کنید.
اما سایتی که معرفی کردم نیازی نیست که جلوی pc باشی فقط صفحه رو بارگذاری میکنی و راحت پی کار و زندگیت میری و به وقتش که لازم بود درآمدت رو میکشی بیرون ( درآمدش برام روزی تقریبا 3000 تومن )

حالا به این نتیجه میرسیم که شما تو تک رنک موفق هستی لطفا اجازه بده ما هم و دیگر دوستان درسایت هایی که به نظرمون خوب هست فعالیت کنیم

چندتا سایت وطنی بازدید خودکار اینجوری داریم؟

powerIran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزيز
ممنون كه معرفي كردين منم از امروز كارمو شروع ميكنم
ولي راستي تو پستاي اول گفتين فقط با اين سايت كار نميكنمو ....
ميشه لطف كنين اون سايتايي كه پرداختي داشتنو و كارشون مثل bazdid.ir هست رو معرفي كنيد؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

من جلوی کسی رو نگرفتم هرکی میخواد توی این سایت عضو بشه و فعالیت کنه،ولی یه مدت دیگه توی همین تاپیک قرارمون باشه ببینیم کی و کدوم سایت وضعیتش چطوره ;)

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام دوست عزيز
ممنون كه معرفي كردين منم از امروز كارمو شروع ميكنم
ولي راستي تو پستاي اول گفتين فقط با اين سايت كار نميكنمو ....
ميشه لطف كنين اون سايتايي كه پرداختي داشتنو و كارشون مثل bazdid.ir هست رو معرفي كنيد؟
چشم یکی دیگه هم به زودی معرفی میکنم

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
چندتا سایت وطنی بازدید خودکار اینجوری داریم؟

از این نو انگشت شمار هستند، بودند سایت های دیگه ولی بخاطر اینکه اسپانسر خوب پیدا نکردند تبدیل به بازدید شدند

فقط به خاطر اینکه اسپانسر نداشتند ( بیشتر دوستان اینو به چشم کلاهبرداری میبینند و متاسفانه تو کشور ما اینطور باب شده که اگه یکی کلاهبرداری کنه همه ادما رو کلاهبردار می بینه )

بالا