daramadnet
Registered User
- نوشتهها
- 217
- لایکها
- 58
به غیر زبان انگلیسی معمولا کدوم زبان ها درامد بیشتری دارند
هر زبانی که مخاطب بیشتری داشته باشه درامد بیشتری هم دارهبه غیر زبان انگلیسی معمولا کدوم زبان ها درامد بیشتری دارند
500 آی پی نهسلام
من چندتا سوال دارم ممنون ميشم جواب بديد
با توجه به تجربتون اگر سايت محتوايي بزنيم بهتره يا اينكه سايت هايي كه خدماتى رو ارائه ميدن يا اسكريپتي مثلا بازى انلاين و .... اصلا اين سايت ها تاييد ميشن توسط گوگل ؟
و يه سوال ديگه اينكه درسته توي وب انگليسي رقابت زياده ولى خب ٥٠٠ يا ١٠٠٠ آي پي هم تعداد زيادى نيست ولى مبلغ خوبي به پول ايران ميشه ، واقعا ميشه با اين تعداد آي پى روي ١٠ دلار روزانه حساب كرد ؟
و سوال ديگه اينكه بخوايم استارت يه سايت خارجى زبان رو بزنيم احتمالش هست تا ٦ ماه يا ١ سال ديگه به بازديدى برسه كه ازش درامد داشته باشيم الان توى اين سايتايي كه مديريت ميكنيين سايتى هست كه قدمت زيادي نداشته باشه ؟ يا همشون قديمى هستن؟
سلامادوردز هم انجام می دید؟
سلامبا سلام
دوستانی که داخل ایران هستند و به خاطر تحریم نمیتونند از بزرگترین سایت کسب درآمد دنیا یعنی گوگل ادسنس کسب درامد داشته باشند میتونند با داشتن شرایط زیر درامد عالی از گوگل ادسنس داشته باشند:
1 - سایتتون به هیچ عنوان نباید به زبان فارسی باشه. ( هر زبانی میتونه باشه به جز فارسی)
2 - دامنه سایتتون به هیچ عنوان نباید آی آر IR باشه
3 - سرور و هاست سایتتون به هیچ عنوان نباید داخل ایران باشه
4 - سایتتون نباید سایت اسپم و یا ناقض کپی رایت باشه
5 - سایتتون حداقل روزی 500 تا به بالا پیج ویو داشته باشه.
6 - قوانین اولیه تبلیغات گوگل ادسنس را رعایت بکنید
دوستانی این شرایط رو دارن حتما به ما خبر بدن و میتونند یک درامد عالی و دلاری داشته باشند که اصلا و به هیچ عنوان قبال مقایسه با درامد ریالی و داخل ایران نیستش.
نحوه کار هم بدین صورت هست که ما سایت شما رو در پنل گوگل ادسنس خودمون ثبت میکنیم هر روز از آمار و تعداد کلیکها و ویوها و درامد سایتتون براتون عکس میگیریم و ارسال میکنیم تا در جریان درآمد سایت خود باشید. و بعد از اتمام ماه که گوگل با ما تسویه کرد ما درآمد شمارو با نرخ روز ارز به ریال تبدیل میکنیم و به حساب شما واریز میکنیم.
نحوه کارمزد ما هم به صورت درصدی و توافقی میباشد.
میتونید از طریق پیام خصوصی و یا آی دی تلگرام زیر در ارتباط باشید:
@ap1363
دی ان اس هاستتون آی آر نباید باشهسلام
گرامی در صورتی که هاست و دامین (com.) توسط هاستینگ ایرانی ارائه شده باشه اما سرویس هاست آلمان باشه و dns اختصاصی باشه، امکان کار با گوگل وجود داره؟
ممنون از راهنماییتون ولی همونطور که عرض کردم منظورم دی ان اس اختصاصی بود. یعنی آدرس دی ان اس به نام دامین خودم (که com. هست) باشه.دی ان اس هاستتون آی آر نباید باشه
خیر این مواردو رعایت کنید مشکلی نیست.ممنون از راهنماییتون ولی همونطور که عرض کردم منظورم دی ان اس اختصاصی بود. یعنی آدرس دی ان اس به نام دامین خودم (که com. هست) باشه.
به عبارت دیگه سوالم اینه که به غیر از محتوای سایت، آدرس دامنه و آی پی هاست (و به کلام ساده تر تمام چیزایی که تو who is مشخص می شه به علاوه محتوای سایت) مساله دیگه ای هست که باعث شه بفهمن مالک سایت ایرانیه و باش همکاری نکنن؟
چون می خوام از هاستینگ ایرانی سرویس آلمان بگیرم. می خوام بدونم غیر از مسائلی که ذکر کردم، مساله دیگه ای هست که بهش توجه کنم؟
خیر امکان استفاده از وبلاگدهی وجود نداره.ببخشید یه سوال
من به دلایلی نمیتونم دامنه غیر آی آر بگیرم و حتی هاست غیر ایرانی میتونم یکی از وبلاگ دهی های خارجی رو انتخاب کنم و تو اون وبلاگ ها فعالیت کنم؟
در حال حاضر یوتیوب دیگه هیچ کانالی رو تایید نمیکنه . یه دوسالی میشه. فقط کانالهای قدیمی تبلیغشون فعالهسلام وقت بخیر
امکانش هست از طریق کانال یوتیوب هم درآمد زایی کرد ؟
اطلاعات و پیشنیاز های لازم رو برای من ارسال کنید
ممنون
خیر تغییر نکرده.ایدی تلگرامتون تغییر کرده؟
الان تبلیغات اپ موبایل کسی باهاتون همکاری میکنه ؟ اون درامدش حدودن چطوریه ؟ یعنی به ازای هر هزاربازدید حدود 10دلار درمیاد ؟؟خیر امکان استفاده از وبلاگدهی وجود نداره.
در حال حاضر یوتیوب دیگه هیچ کانالی رو تایید نمیکنه . یه دوسالی میشه. فقط کانالهای قدیمی تبلیغشون فعاله
خیر تغییر نکرده.
بله کار میکنند. بله حدودا همونقدر هست.الان تبلیغات اپ موبایل کسی باهاتون همکاری میکنه ؟ اون درامدش حدودن چطوریه ؟ یعنی به ازای هر هزاربازدید حدود 10دلار درمیاد ؟؟
و اینکه شما تو گوگل پلی هم اپ منتشر میکنید ؟
@ap3داداش درصد خود حدودا چقدر میشه؟ برای مثال 10 هزار بازدید میشه روزی 100 دلار؟ ( اپ )