• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
به غیر زبان انگلیسی معمولا کدوم زبان ها درامد بیشتری دارند

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
به غیر زبان انگلیسی معمولا کدوم زبان ها درامد بیشتری دارند
هر زبانی که مخاطب بیشتری داشته باشه درامد بیشتری هم داره
انگلیسی حرف اولو میزنه و بعد زبانهای مهم دنیا مثل المانی و فرانسوی و ....

mili71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام
من چندتا سوال دارم ممنون ميشم جواب بديد
با توجه به تجربتون اگر سايت محتوايي بزنيم بهتره يا اينكه سايت هايي كه خدماتى رو ارائه ميدن يا اسكريپتي مثلا بازى انلاين و .... اصلا اين سايت ها تاييد ميشن توسط گوگل ؟
و يه سوال ديگه اينكه درسته توي وب انگليسي رقابت زياده ولى خب ٥٠٠ يا ١٠٠٠ آي پي هم تعداد زيادى نيست ولى مبلغ خوبي به پول ايران ميشه ، واقعا ميشه با اين تعداد آي پى روي ١٠ دلار روزانه حساب كرد ؟
و سوال ديگه اينكه بخوايم استارت يه سايت خارجى زبان رو بزنيم احتمالش هست تا ٦ ماه يا ١ سال ديگه به بازديدى برسه كه ازش درامد داشته باشيم الان توى اين سايتايي كه مديريت ميكنيين سايتى هست كه قدمت زيادي نداشته باشه ؟ يا همشون قديمى هستن؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
سلام
من چندتا سوال دارم ممنون ميشم جواب بديد
با توجه به تجربتون اگر سايت محتوايي بزنيم بهتره يا اينكه سايت هايي كه خدماتى رو ارائه ميدن يا اسكريپتي مثلا بازى انلاين و .... اصلا اين سايت ها تاييد ميشن توسط گوگل ؟
و يه سوال ديگه اينكه درسته توي وب انگليسي رقابت زياده ولى خب ٥٠٠ يا ١٠٠٠ آي پي هم تعداد زيادى نيست ولى مبلغ خوبي به پول ايران ميشه ، واقعا ميشه با اين تعداد آي پى روي ١٠ دلار روزانه حساب كرد ؟
و سوال ديگه اينكه بخوايم استارت يه سايت خارجى زبان رو بزنيم احتمالش هست تا ٦ ماه يا ١ سال ديگه به بازديدى برسه كه ازش درامد داشته باشيم الان توى اين سايتايي كه مديريت ميكنيين سايتى هست كه قدمت زيادي نداشته باشه ؟ يا همشون قديمى هستن؟
500 آی پی نه
500 بازدید..
500 آی پی که بیاد خودکار حدود 700 بازدید میشه

Mihanprozhe.ir

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
اپ موبایل اگه زبان فارسی باشه موردی نداره ؟
و مورد بعدی اپ حتما باید تنضیمات ادد موب داشته باشه ؟ برای قرار دادن تبلیغات گوگل

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
ادوردز هم انجام می دید؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561

x460

Registered User
لایک‌ها
703
با سلام
دوستانی که داخل ایران هستند و به خاطر تحریم نمیتونند از بزرگترین سایت کسب درآمد دنیا یعنی گوگل ادسنس کسب درامد داشته باشند میتونند با داشتن شرایط زیر درامد عالی از گوگل ادسنس داشته باشند:

1 - سایتتون به هیچ عنوان نباید به زبان فارسی باشه. ( هر زبانی میتونه باشه به جز فارسی)
2 - دامنه سایتتون به هیچ عنوان نباید آی آر IR باشه
3 - سرور و هاست سایتتون به هیچ عنوان نباید داخل ایران باشه
4 - سایتتون نباید سایت اسپم و یا ناقض کپی رایت باشه
5 - سایتتون حداقل روزی 500 تا به بالا پیج ویو داشته باشه.
6 - قوانین اولیه تبلیغات گوگل ادسنس را رعایت بکنید

دوستانی این شرایط رو دارن حتما به ما خبر بدن و میتونند یک درامد عالی و دلاری داشته باشند که اصلا و به هیچ عنوان قبال مقایسه با درامد ریالی و داخل ایران نیستش.
نحوه کار هم بدین صورت هست که ما سایت شما رو در پنل گوگل ادسنس خودمون ثبت میکنیم هر روز از آمار و تعداد کلیکها و ویوها و درامد سایتتون براتون عکس میگیریم و ارسال میکنیم تا در جریان درآمد سایت خود باشید. و بعد از اتمام ماه که گوگل با ما تسویه کرد ما درآمد شمارو با نرخ روز ارز به ریال تبدیل میکنیم و به حساب شما واریز میکنیم.
نحوه کارمزد ما هم به صورت درصدی و توافقی میباشد.

میتونید از طریق پیام خصوصی و یا آی دی تلگرام زیر در ارتباط باشید:
@ap1363
سلام
گرامی در صورتی که هاست و دامین (com.) توسط هاستینگ ایرانی ارائه شده باشه اما سرویس هاست آلمان باشه و dns اختصاصی باشه، امکان کار با گوگل وجود داره؟

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام
گرامی در صورتی که هاست و دامین (com.) توسط هاستینگ ایرانی ارائه شده باشه اما سرویس هاست آلمان باشه و dns اختصاصی باشه، امکان کار با گوگل وجود داره؟
دی ان اس هاستتون آی آر نباید باشه

x460

Registered User
لایک‌ها
703
دی ان اس هاستتون آی آر نباید باشه
ممنون از راهنماییتون ولی همونطور که عرض کردم منظورم دی ان اس اختصاصی بود. یعنی آدرس دی ان اس به نام دامین خودم (که com. هست) باشه.
به عبارت دیگه سوالم اینه که به غیر از محتوای سایت، آدرس دامنه و آی پی هاست (و به کلام ساده تر تمام چیزایی که تو who is مشخص می شه به علاوه محتوای سایت) مساله دیگه ای هست که باعث شه بفهمن مالک سایت ایرانیه و باش همکاری نکنن؟
چون می خوام از هاستینگ ایرانی سرویس آلمان بگیرم. می خوام بدونم غیر از مسائلی که ذکر کردم، مساله دیگه ای هست که بهش توجه کنم؟

Last edited:

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
ممنون از راهنماییتون ولی همونطور که عرض کردم منظورم دی ان اس اختصاصی بود. یعنی آدرس دی ان اس به نام دامین خودم (که com. هست) باشه.
به عبارت دیگه سوالم اینه که به غیر از محتوای سایت، آدرس دامنه و آی پی هاست (و به کلام ساده تر تمام چیزایی که تو who is مشخص می شه به علاوه محتوای سایت) مساله دیگه ای هست که باعث شه بفهمن مالک سایت ایرانیه و باش همکاری نکنن؟
چون می خوام از هاستینگ ایرانی سرویس آلمان بگیرم. می خوام بدونم غیر از مسائلی که ذکر کردم، مساله دیگه ای هست که بهش توجه کنم؟
خیر این مواردو رعایت کنید مشکلی نیست.

amirabs

Registered User
لایک‌ها
14
ببخشید یه سوال
من به دلایلی نمیتونم دامنه غیر آی آر بگیرم و حتی هاست غیر ایرانی میتونم یکی از وبلاگ دهی های خارجی رو انتخاب کنم و تو اون وبلاگ ها فعالیت کنم؟

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66
سلام وقت بخیر
امکانش هست از طریق کانال یوتیوب هم درآمد زایی کرد ؟
اطلاعات و پیشنیاز های لازم رو برای من ارسال کنید
ممنون

zbaziedit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ایدی تلگرامتون تغییر کرده؟

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
ببخشید یه سوال
من به دلایلی نمیتونم دامنه غیر آی آر بگیرم و حتی هاست غیر ایرانی میتونم یکی از وبلاگ دهی های خارجی رو انتخاب کنم و تو اون وبلاگ ها فعالیت کنم؟
خیر امکان استفاده از وبلاگدهی وجود نداره.
سلام وقت بخیر
امکانش هست از طریق کانال یوتیوب هم درآمد زایی کرد ؟
اطلاعات و پیشنیاز های لازم رو برای من ارسال کنید
ممنون
در حال حاضر یوتیوب دیگه هیچ کانالی رو تایید نمیکنه . یه دوسالی میشه. فقط کانالهای قدیمی تبلیغشون فعاله
ایدی تلگرامتون تغییر کرده؟
خیر تغییر نکرده.

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
خیر امکان استفاده از وبلاگدهی وجود نداره.

در حال حاضر یوتیوب دیگه هیچ کانالی رو تایید نمیکنه . یه دوسالی میشه. فقط کانالهای قدیمی تبلیغشون فعاله

خیر تغییر نکرده.
الان تبلیغات اپ موبایل کسی باهاتون همکاری میکنه ؟ اون درامدش حدودن چطوریه ؟ یعنی به ازای هر هزاربازدید حدود 10دلار درمیاد ؟؟
و اینکه شما تو گوگل پلی هم اپ منتشر میکنید ؟

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
الان تبلیغات اپ موبایل کسی باهاتون همکاری میکنه ؟ اون درامدش حدودن چطوریه ؟ یعنی به ازای هر هزاربازدید حدود 10دلار درمیاد ؟؟
و اینکه شما تو گوگل پلی هم اپ منتشر میکنید ؟
بله کار میکنند. بله حدودا همونقدر هست.
خیر در گوگل پلی فعالیتی نداریم.

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
داداش درصد خود حدودا چقدر میشه؟ برای مثال 10 هزار بازدید میشه روزی 100 دلار؟ ( اپ )

بالا