نه ما کانال کار نمیکنیم . فقط وب سایت.ویدیوهای من کلا اختصاصی هستن و کپی ندارم
میمونه فقط اتصال
شما همکاری میکنید در این بابت ؟
شرایطش چیه
چند درصد کار میکنید ؟
نه ما کانال کار نمیکنیم . فقط وب سایت.ویدیوهای من کلا اختصاصی هستن و کپی ندارم
میمونه فقط اتصال
شما همکاری میکنید در این بابت ؟
شرایطش چیه
چند درصد کار میکنید ؟
اره فکر کنم هنوز همینقدر باشهسلام ببخشید هنوزم اینکار رو انجام میدید ؟
جدیدا نرخ گوگل فرق نکرده ؟ همون 15-20 دلار برای 1000 ای پی
به خاطر کرونا یه کم کمتر شده تا شرایط به حالت عادی برگردهسلام ببخشید هنوزم اینکار رو انجام میدید ؟
جدیدا نرخ گوگل فرق نکرده ؟ همون 15-20 دلار برای 1000 ای پی
در حال حاضر هر 1000 تا حدود 15 دلار هستسلام برای یه سایت در زمینه سئو یا زیبایی حدود درامد به ازای 1000 ای پی چقدر هست؟
الان تو این وضعیت کرونا سایت جدید قبول میکنه؟در حال حاضر هر 1000 تا حدود 15 دلار هست
تایید سایتها انجام میشه اما با کمی تاخیر. ممکنه تا یکهفته طول بکشه.الان تو این وضعیت کرونا سایت جدید قبول میکنه؟
سلامسلام امیر جان یه سری سوال هست ممنون میشم راهنمایی کنید
1 . گوگل تفاوت سایت زبان عربی و فارس رو تشخیص میده ؟
نمیتونیم بگیم سایت عربی هست و فارسی نه ؟
2 . آیا سایت چند زبانه قبول میکنه ؟ ( افزونه چند زبانه کردن ساییت ؟ )
3 . اپ فارسی قبول میکنه یا باید انگلیسی باشه ؟
یعنی سایتی با هزار ایپی در روز 15 دلار روزانه درآمدشه ؟در حال حاضر هر 1000 تا حدود 15 دلار هست
بله حدودا همین هست بعضی سایتها بستگی به موضوعشون ممکنه کمی کمتر یا بیشتر باشندیعنی سایتی با هزار ایپی در روز 15 دلار روزانه درآمدشه ؟
سلامسلام و درود؛
آیا وبسایت عربی در صورتی که بازدید ایرانی داشته باشه برای آیپی های ایرانی درآمدی لحاظ نمیشه؟
سوال دوم بنده هم این هست که آیا وبلاگ های خود گوگل هم برای درآمد مناسب هستند؟ ( با توجه به فیلتر بودن در ایران و عدم ورود آیپی ایرانی)
اگه کپی از سایت دیگه ای نباشه قبول میکنه.درود..
سایت هایی مثل این
Inspirational Quotes at BrainyQuote
Share our collection of inspirational and famous quotes by authors you know and love. Share our Quotes of the Day on the web, Facebook, Twitter, and blogs.www.brainyquote.com
آرشیو عکس نوشته و یا گلچین دیالوگ های زیبا چه به صورت شات و چه به صورت کلیپ هم پذیرفته میشن؟ (یا کلیپ هایی کوتاه از فیلم ها همراه با موسیقی اضافه شده)
پس قالب رو حداقل برای چند ماه اول میشه نال شده استفاده کرد؟ :-؟ دوستانی که با شما کار میکنن الان به همین شکل هستن؟سلام
دامنه و هاست رو از هرجا میتونید بخرید . اما دامنه آی آر نباشه و هاستتون سرورش داخل ایران نباشه.
به قالب کاری ندارن. مگه اینکه شکایت رسمی از قالبتون بشه. میتونید از قالبهای رایگان مخزن وردپرس استفاده کنید.
سایت ویدئویی موقعی میتونید راه بندازید که همه ویدئوها رو خودتون تولید کرده باشید چون اگه ویدئوهاتون کپی رایت داشته باشه اجازه نمیده.
قالب مشکلی نداره.پس قالب رو حداقل برای چند ماه اول میشه نال شده استفاده کرد؟ :-؟ دوستانی که با شما کار میکنن الان به همین شکل هستن؟
توی پیام خصوصی هم همین سوال رو کرده بودین که پاسخ دادم/سلام..
وقتتون بخیر
قربان من یه سایت انگلیسی رو استارت زدم..
عمر سایت دو هفته ست..
بنظرتون با توجه به اینکه سایت عکس هست امکان نداره قبولش نکنن؟