• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
ببخشید یه سوال داشتم:اگر یک سایت روی ادسنز یک کاربر ثبت شده باشد گوگل اجازه می دهد تغییر می دهد و به ادسنز دیگه متصل بشود؟

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
ببخشید یه سوال داشتم:اگر یک سایت روی ادسنز یک کاربر ثبت شده باشد گوگل اجازه می دهد تغییر می دهد و به ادسنز دیگه متصل بشود؟
بله کد ادسنس جدید رو بزارین و جایگزین اون قبلی بکنید مشکلی نداره.

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
سلام.
در حال حاضر یوتیوب دیگه هیچ کانالی رو تایید نمیکنه . یه دوسالی میشه. فقط کانالهای قدیمی تبلیغشون فعاله
منظورتون کانال‌های با محتوای فارسی هست؟
اگر بله، مطمئن هستید؟ چون فکر میکنم کانال‌های جدیدی هم دیده باشم که با محتوای فارسی تبلیغاتشون فعال هست.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام.

اگر بله، مطمئن هستید؟ چون فکر میکنم کانال‌های جدیدی هم دیده باشم که با محتوای فارسی تبلیغاتشون فعال هست.
بله فارسی رو گفتم.
خود بنده و دوستان نزدیکم کانال داریم با سابقه دو ساله وبازدید بالا و تعداد اعضای خیلی بالا . اما یوتیوب برای تبلیغ تایید نمیکنه.
اگه کانال جدد فارسی زبان دیدید که تبلیغاتش فعاله بدین من چک کنم.
کانال باید حتما محتواش صد در صد اختصاصی باشه . کانالهایی که فیلم و سریال و موزیک یا موزیک ویدئو میزارن و میبنید که روش داره تبلیغ نشون میده . اونا تبلیغات خود یوتیوب هست به خاطر کپی رایت.
اگه محتوا صد در صد اختصاصی باشه و کانال هم تازه تاسیس باشه من ندیدم تبلیغشو تایید کرده باشند.

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
بله فارسی رو گفتم.
خود بنده و دوستان نزدیکم کانال داریم با سابقه دو ساله وبازدید بالا و تعداد اعضای خیلی بالا . اما یوتیوب برای تبلیغ تایید نمیکنه.
کانال باید حتما محتواش صد در صد اختصاصی باشه . کانالهایی که فیلم و سریال و موزیک یا موزیک ویدئو میزارن و میبنید که روش داره تبلیغ نشون میده . اونا تبلیغات خود یوتیوب هست به خاطر کپی رایت.
اگه محتوا صد در صد اختصاصی باشه و کانال هم تازه تاسیس باشه من ندیدم تبلیغشو تایید کرده باشند.
https://www.youtube.com/channel/UCf1E_FBHre17PhjF43GN2QA/featured
کانال هست بازم پیدا کردم میدم . ولی اگه قیست رو نشون بدی و محتوات با کیفیت باشه حتما قبول می کنن چون یکی از دوستای منم میخواد این کارو شروع کرده از ساپورت یوتیوب هم پرسید اوکی داد

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
https://www.youtube.com/channel/UCf1E_FBHre17PhjF43GN2QA/featured
کانال هست بازم پیدا کردم میدم . ولی اگه قیست رو نشون بدی و محتوات با کیفیت باشه حتما قبول می کنن چون یکی از دوستای منم میخواد این کارو شروع کرده از ساپورت یوتیوب هم پرسید اوکی داد
بله درسته.
ایشون محتواش صد در صد اختصاصی هست.
اگه محتوا حتما اختصاصی بشه شانس خیلی بیشتری دارین که تایید بشه تا محتوای کپی.
البته ما خودمون الان چندتا کانال داریم با بازدید میلیونی اما هنوز بعد از دو سه سال تبلیغشو یوتیوب فعال نکرده.

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
سلام.
بله درسته.
ایشون محتواش صد در صد اختصاصی هست.
اگه محتوا حتما اختصاصی بشه شانس خیلی بیشتری دارین که تایید بشه تا محتوای کپی.
البته ما خودمون الان چندتا کانال داریم با بازدید میلیونی اما هنوز بعد از دو سه سال تبلیغشو یوتیوب فعال نکرده.
بعنوان مثال کانال FarshadSilent هم هست که یک سال از ایجادش میگذره و تبلیغات داره. البته همونطور که فرمودید محتواش اختصاصی هست.

شما برای "سایت با محتوای کاملا اختصاصی" هم اقدام کردید برای ادسنس که رد شده باشه؟
درسته که توی توضیحات گوگل برای زبان‌های پشتیبانی شده، زبان فارسی رو نیاورده اما خواستم ببینم که در عمل اقدامی کردید؟ یا اینکه شاید مثلا سایت‌ها چون محتوای اختصاصی نداشته تایید نشده...

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام.

بعنوان مثال کانال FarshadSilent هم هست که یک سال از ایجادش میگذره و تبلیغات داره. البته همونطور که فرمودید محتواش اختصاصی هست.

شما برای "سایت با محتوای کاملا اختصاصی" هم اقدام کردید برای ادسنس که رد شده باشه؟
درسته که توی توضیحات گوگل برای زبان‌های پشتیبانی شده، زبان فارسی رو نیاورده اما خواستم ببینم که در عمل اقدامی کردید؟ یا اینکه شاید مثلا سایت‌ها چون محتوای اختصاصی نداشته تایید نشده...
بله. ما سایت با با زبان فارسی معرفی کردیم. یه سایت مقاله بود. اما سایت رو رد کرد. و علتش رو هم استفاده از زبان فارسی ذکر کردن. و اون لینک قوانینشو که نوشته زبان فارسی تحریم هست رو برامون ارسال کردن.

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
@ap3
اگه ما روزی 20 دلار درامد داشته باشیم دستمزد شما چقدر میشه؟

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
@ap3
اگه ما روزی 20 دلار درامد داشته باشیم دستمزد شما چقدر میشه؟
روزی 20 دلار درامد پایینی حساب میشه و اون رو ما 50 - 50 حساب میکنیم.
اگه روزی 100 دلار به بالا باشه 80 درصد شما و 20 درصد ما هستیم.

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
روزی 20 دلار درامد پایینی حساب میشه و اون رو ما 50 - 50 حساب میکنیم.
اگه روزی 100 دلار به بالا باشه 80 درصد شما و 20 درصد ما هستیم.
روزانه چه تعداد آی پی یا پیج ویو باید داشته باشیم تا به 100 دلار برسیم؟

S.RezaManesh10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام آقا یه سوالی داشتم.
اگر مثلا از همین نت افراز، هاست خارج و دامین com رو تهیه کنیم و سایت رو بالا بیاریم گوگل برای ادسنس تاییدش میکنه؟
نیازی هست که با کلادفلر اطلاعات هاست و اینها رو مخفی کنیم؟ یا همون هم لازم نیست؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
سلام آقا یه سوالی داشتم.
اگر مثلا از همین نت افراز، هاست خارج و دامین com رو تهیه کنیم و سایت رو بالا بیاریم گوگل برای ادسنس تاییدش میکنه؟
نیازی هست که با کلادفلر اطلاعات هاست و اینها رو مخفی کنیم؟ یا همون هم لازم نیست؟
خیر..کاملا اوکیه...
نت افراز فقط نمایندگی فروشه..
هاست شما روی اون سرور خارجیه ست..
برای اطمینان هم میتونید از خود نت افراز هم سوال کنید که دلتون قرض بشه.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام آقا یه سوالی داشتم.
بهتره که دی انس هاستتون از هاستهای ایرانی نباشه. یا دی ان اس اختصاصی کنید یا کلودفالر

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
خیر..کاملا اوکیه...
نت افراز فقط نمایندگی فروشه..
هاست شما روی اون سرور خارجیه ست..
برای اطمینان هم میتونید از خود نت افراز هم سوال کنید که دلتون قرض بشه.
ادسنس به کوچکترین چیزی ممکنه گیر بده. و برای اینکه خیالشون راحت باشه بهتره که دی ان اسها هم از یک شرکت هاست ایرانی نباشه.

NET KING

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من کانال یوتیوب دارم !
با کانال هم کار میکنید ؟
شرایط درآمدزاییش کامل شده فقط مونده متصل کردن به ادسنس
اگر همکاری میکنید شماره برای واتس آپ رو پ.خ کنید برام

NET KING

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.

بله فارسی رو گفتم.

عزیز هنوز هم تایید میکنه اما راه و روش هایی داره
من که خودم حدود یک سالی میشه سرور مجازی دارم و با یک آی پی به یوتیوبم متصل شدم و خیلی از دوستان من هم به همین صورت دارن فعالیت میکنن
شما میتونید ایمیلی با سرور مجازی درست کنید و اون رو ادمین کنید و بعد از آپلود چند ویدیو توسط همون ایمیل ادسنس رو متصل کنید

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
من کانال یوتیوب دارم !
با کانال هم کار میکنید ؟
شرایط درآمدزاییش کامل شده فقط مونده متصل کردن به ادسنس
اگر همکاری میکنید شماره برای واتس آپ رو پ.خ کنید برام
دوست عزیز به ادسنس متصل کردن مهم نیست. مهم اینه که کانال برای کسب درامد توسط ادسنس تایید بشه.
نکته ای که حتی برای کانالهای انگلیسی هم خیلی دشواره. و متاسفانه هر روز سختگیریش بیشتر میشه . مگه اینکه یه کانال کاملا تخصصی و حرفه ای داشته باشید . کوچکترین مطلب کپی داخل کانال نباشه

NET KING

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز به ادسنس متصل کردن مهم نیست. مهم اینه که کانال برای کسب درامد توسط ادسنس تایید بشه.
نکته ای که حتی برای کانالهای انگلیسی هم خیلی دشواره. و متاسفانه هر روز سختگیریش بیشتر میشه . مگه اینکه یه کانال کاملا تخصصی و حرفه ای داشته باشید . کوچکترین مطلب کپی داخل کانال نباشه
ویدیوهای من کلا اختصاصی هستن و کپی ندارم
میمونه فقط اتصال
شما همکاری میکنید در این بابت ؟
شرایطش چیه
چند درصد کار میکنید ؟

بالا