درصد توافقی هست
برای روزی صد دلار 70 درصد شما و 30 درصد ما
هرچی درامد شما بیشترباشه درصد ما کمتر میشه.
درصد توافقی هست
بله کد ادسنس جدید رو بزارین و جایگزین اون قبلی بکنید مشکلی نداره.ببخشید یه سوال داشتم:اگر یک سایت روی ادسنز یک کاربر ثبت شده باشد گوگل اجازه می دهد تغییر می دهد و به ادسنز دیگه متصل بشود؟
منظورتون کانالهای با محتوای فارسی هست؟در حال حاضر یوتیوب دیگه هیچ کانالی رو تایید نمیکنه . یه دوسالی میشه. فقط کانالهای قدیمی تبلیغشون فعاله
بله فارسی رو گفتم.سلام.
منظورتون کانالهای با محتوای فارسی هست؟
اگر بله، مطمئن هستید؟ چون فکر میکنم کانالهای جدیدی هم دیده باشم که با محتوای فارسی تبلیغاتشون فعال هست.
https://www.youtube.com/channel/UCf1E_FBHre17PhjF43GN2QA/featuredبله فارسی رو گفتم.
خود بنده و دوستان نزدیکم کانال داریم با سابقه دو ساله وبازدید بالا و تعداد اعضای خیلی بالا . اما یوتیوب برای تبلیغ تایید نمیکنه.
اگه کانال جدد فارسی زبان دیدید که تبلیغاتش فعاله بدین من چک کنم.
کانال باید حتما محتواش صد در صد اختصاصی باشه . کانالهایی که فیلم و سریال و موزیک یا موزیک ویدئو میزارن و میبنید که روش داره تبلیغ نشون میده . اونا تبلیغات خود یوتیوب هست به خاطر کپی رایت.
اگه محتوا صد در صد اختصاصی باشه و کانال هم تازه تاسیس باشه من ندیدم تبلیغشو تایید کرده باشند.
بله درسته.https://www.youtube.com/channel/UCf1E_FBHre17PhjF43GN2QA/featured
کانال هست بازم پیدا کردم میدم . ولی اگه قیست رو نشون بدی و محتوات با کیفیت باشه حتما قبول می کنن چون یکی از دوستای منم میخواد این کارو شروع کرده از ساپورت یوتیوب هم پرسید اوکی داد
بعنوان مثال کانال FarshadSilent هم هست که یک سال از ایجادش میگذره و تبلیغات داره. البته همونطور که فرمودید محتواش اختصاصی هست.بله درسته.
ایشون محتواش صد در صد اختصاصی هست.
اگه محتوا حتما اختصاصی بشه شانس خیلی بیشتری دارین که تایید بشه تا محتوای کپی.
البته ما خودمون الان چندتا کانال داریم با بازدید میلیونی اما هنوز بعد از دو سه سال تبلیغشو یوتیوب فعال نکرده.
بله. ما سایت با با زبان فارسی معرفی کردیم. یه سایت مقاله بود. اما سایت رو رد کرد. و علتش رو هم استفاده از زبان فارسی ذکر کردن. و اون لینک قوانینشو که نوشته زبان فارسی تحریم هست رو برامون ارسال کردن.سلام.
بعنوان مثال کانال FarshadSilent هم هست که یک سال از ایجادش میگذره و تبلیغات داره. البته همونطور که فرمودید محتواش اختصاصی هست.
شما برای "سایت با محتوای کاملا اختصاصی" هم اقدام کردید برای ادسنس که رد شده باشه؟
درسته که توی توضیحات گوگل برای زبانهای پشتیبانی شده، زبان فارسی رو نیاورده اما خواستم ببینم که در عمل اقدامی کردید؟ یا اینکه شاید مثلا سایتها چون محتوای اختصاصی نداشته تایید نشده...
روزی 20 دلار درامد پایینی حساب میشه و اون رو ما 50 - 50 حساب میکنیم.@ap3
اگه ما روزی 20 دلار درامد داشته باشیم دستمزد شما چقدر میشه؟
روزانه چه تعداد آی پی یا پیج ویو باید داشته باشیم تا به 100 دلار برسیم؟روزی 20 دلار درامد پایینی حساب میشه و اون رو ما 50 - 50 حساب میکنیم.
اگه روزی 100 دلار به بالا باشه 80 درصد شما و 20 درصد ما هستیم.
خیر..کاملا اوکیه...سلام آقا یه سوالی داشتم.
اگر مثلا از همین نت افراز، هاست خارج و دامین com رو تهیه کنیم و سایت رو بالا بیاریم گوگل برای ادسنس تاییدش میکنه؟
نیازی هست که با کلادفلر اطلاعات هاست و اینها رو مخفی کنیم؟ یا همون هم لازم نیست؟
بهتره که دی انس هاستتون از هاستهای ایرانی نباشه. یا دی ان اس اختصاصی کنید یا کلودفالرسلام آقا یه سوالی داشتم.
اگر مثلا از همین نت افراز، هاست خارج و دامین com رو تهیه کنیم و سایت رو بالا بیاریم گوگل برای ادسنس تاییدش میکنه؟
نیازی هست که با کلادفلر اطلاعات هاست و اینها رو مخفی کنیم؟ یا همون هم لازم نیست؟
ادسنس به کوچکترین چیزی ممکنه گیر بده. و برای اینکه خیالشون راحت باشه بهتره که دی ان اسها هم از یک شرکت هاست ایرانی نباشه.خیر..کاملا اوکیه...
نت افراز فقط نمایندگی فروشه..
هاست شما روی اون سرور خارجیه ست..
برای اطمینان هم میتونید از خود نت افراز هم سوال کنید که دلتون قرض بشه.
سلام.
منظورتون کانالهای با محتوای فارسی هست؟
اگر بله، مطمئن هستید؟ چون فکر میکنم کانالهای جدیدی هم دیده باشم که با محتوای فارسی تبلیغاتشون فعال هست.
بله فارسی رو گفتم.
خود بنده و دوستان نزدیکم کانال داریم با سابقه دو ساله وبازدید بالا و تعداد اعضای خیلی بالا . اما یوتیوب برای تبلیغ تایید نمیکنه.
اگه کانال جدد فارسی زبان دیدید که تبلیغاتش فعاله بدین من چک کنم.
کانال باید حتما محتواش صد در صد اختصاصی باشه . کانالهایی که فیلم و سریال و موزیک یا موزیک ویدئو میزارن و میبنید که روش داره تبلیغ نشون میده . اونا تبلیغات خود یوتیوب هست به خاطر کپی رایت.
اگه محتوا صد در صد اختصاصی باشه و کانال هم تازه تاسیس باشه من ندیدم تبلیغشو تایید کرده باشند.
دوست عزیز به ادسنس متصل کردن مهم نیست. مهم اینه که کانال برای کسب درامد توسط ادسنس تایید بشه.من کانال یوتیوب دارم !
با کانال هم کار میکنید ؟
شرایط درآمدزاییش کامل شده فقط مونده متصل کردن به ادسنس
اگر همکاری میکنید شماره برای واتس آپ رو پ.خ کنید برام
ویدیوهای من کلا اختصاصی هستن و کپی ندارمدوست عزیز به ادسنس متصل کردن مهم نیست. مهم اینه که کانال برای کسب درامد توسط ادسنس تایید بشه.
نکته ای که حتی برای کانالهای انگلیسی هم خیلی دشواره. و متاسفانه هر روز سختگیریش بیشتر میشه . مگه اینکه یه کانال کاملا تخصصی و حرفه ای داشته باشید . کوچکترین مطلب کپی داخل کانال نباشه