بله قابل اطمینانه (فعلا) با ایران مشکلی ندارهحساب پرفکت مانی آی پی ایران را بلوک نمیکنه ؟ ( مثل پی پال )
لیمیت یا مسدود نمیشه ؟ قابل اطمینانه ؟
شما همون ایران رو انتخاب کنی بهتره.یعنی میشه موقع باز کردن حساب پرفکت مانی کشور را ایران انتخاب کرد ؟ شما چی انتخاب میکنید که بعدا به مشکل برخورد نکنه ؟
دوست عزیز هیچ ترسی نداشته اش
پرفکت مانی رو ایران بذار قابل اطمینانه
وقتی زبان فارسی گذاشته یعنی قابل اطمینانه !
من ویدئو رو دانلود کردم و دیدم ولی یه فایل بود که shotcut manager کنار ویدئو بود !
اون پلاگینه؟اگه میشه لینک پلاگین رو بدید
رو لینک Forum کلیک کنید ، ریدایرکت میشه به http://www.ptcircle.com/pages/login ، حالا من عضو نیستم نمیدونم شاید اصلا واسه اعضا هم انجمنشون کار نکنه ، اما طبیعتا سایت هایی که درست حسابی باشن انجمنشون بازه ، که افراد غیر عضو برن انجمن رو چک کنند و بعد اعتماد کنند ، حالا چرا این سایت بسته خدا میدونه.. اسکریپتشم که بدرد خودش میخوره.. مفت گرفته..
اگر پول مفت میده بگیرید ، اما اگر واسه برداشت درآمد ازتون خواست و میخواد که آپگرید کنید ، به نظر من پول یا مفت به اینا ندید..
حتما باید 6 دلار بریزیم به جساب واسه یک بار و همیشه بعدش راحت میشیم !
اون purches هم هر 12 روز میتونیم 6 دلار بدست بیاریم که واسه ماه بعد اکانت hdrogen رو تمدید میکنیم و روزی 0.8 دلار کاسبیم
دیدم کسانی رو که برداشت داشتن از این سایت ولی اینکه واریزی هاش هر 6 روز تا 11 روز طول میکشه نگران کنندست!
سعی کن از حروف و علایم(-_@) هم استفاده کنیموقع ثبت نام ارور میده میگه رمزت خیلی کوچیکه هر چه قدر طولانی ترش میکنم باز میگه رمزت کوچیکه