• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد روزانه 1.05 دلار خیلی راحت ( ترفندی که خودم کشف کردم )

آیا از این روش خوشتون اومد ؟

• Total voters
    20

Who Is It

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
من با نام IiraniangameI ثبت نام کردم.
ایمیل هم فرستادم.
لطف کن سریع پاسخ بده تا سریع تو btccircle.com فعالیت کنم.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
بعضی از فروم های خارجی وhttp://www.scamadviser.com/check-website/www.ptcircle.com. میگه پرداختی ها رو به بعضی ها انچام میده و به بعضی ها انجام نمیده

توی فروم خودشون قسمت فارسی هم تعدادی از ایرانی ها بیش از 1 ماه هست که منتظر پرداختشون هستن . به نظر من سایتی که بعد از 1 ماه بخواد واریزی رو انجام بده ارزش فعالیت نداره .

mobin-hi

Registered User
لایک‌ها
7
الان داره قوانین سایت رو عوض میکنه ! تا 1 سپتامبر نمیشه درخواست برداشت زد ! دارن همه درخواست ها رو پرداخت میکنن ! بعدش میخوان مثل btccircle پرداخت آنی رو فعال کنن. فعلا موقتی فاصله هر درخواست رو هم 30 روز کردن .

یه قانون دیگه هم هست اونم اینه که مکسیمو برداشت گذاشتن ! یعنی شما هر چقدر پول به سایت داده باشی 410% میتونی برداشت کنی !
مثلا من تا الان 3 بار آپگرید کردم که میشه جمعا 18 دلار ! پس من کلا میتونم 73دلار برداشت کنم ! یه جوری مثل سایت های هایپ

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
سلام داداش
من با یوزر navabjon زیرمجموعت هستم اپگرد هم کردم الان تموم شده من نمیتونم 24 دلار بالانس رو برداشت کنم

mobin-hi

Registered User
لایک‌ها
7
سلام ! میدونم ! پست تو رو تو انجمن ptc هم دیدم ! راستش الان دارن یه تغییراتی توی سایت میدن . باید یه چند روز صبر کنیم ببینیم چی میشه ! منم باید یه 50 دلار بگیرم . اما فعلا معلوم نیست چی به چیه

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
آیا پرفکت مانی را برداشته؟چون توی قسمت ثبت شماره حساب که دیگه نیست و فقط Skrill است چه جوریه کسی میدونه؟

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
داشتم شروع به فعالیت میکردم که ...
30 روز !!!
بیخیال :confused:

mobin-hi

Registered User
لایک‌ها
7
موقتا پرفکت مانی رو برداشته ! میخواد پرداخت رو آنی کنه.

در ضمن فاصله برداشت ها دوباره 15 روز شد . اما حالت مولتی پندینگ خاموشه

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان سرمایه گذاری در این سایت را توصیه میکنید یا خیر؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوستان سرمایه گذاری در این سایت را توصیه میکنید یا خیر؟
الان خیر چون فقط اسکریل مونده که برای ما غیر قایل استفاده هست من خودم کلی وقتم تو این سایت بدون بهره وری از بین رفت
بجاش از سایت btccircle میتونید استفاده کنید که به بیت کوین پرداخت داره سرمایه گذاری فعلا نمیخواد و پرداختاش همون روز درخواست انجام میشه
http://forum.persiantools.com/threads/سایتی-معتبر-با-درآمد-بیت-کوین-بالا.595026/

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
الان خیر چون فقط اسکریل مونده که برای ما غیر قایل استفاده هست من خودم کلی وقتم تو این سایت بدون بهره وری از بین رفت
بجاش از سایت btccircle میتونید استفاده کنید که به بیت کوین پرداخت داره سرمایه گذاری فعلا نمیخواد و پرداختاش همون روز درخواست انجام میشه
http://forum.persiantools.com/threads/سایتی-معتبر-با-درآمد-بیت-کوین-بالا.595026/
البته فکر میکنم دوباره پرفکت مانی برگشته فقط اسکریل پرداخت آنی داره این سایت دومم فکر میکنم باید مبلغ حدود0.012 بیت کوین سرمایه گذاری کنی درسته؟

Last edited:

mobin-hi

Registered User
لایک‌ها
7
6 دلار باید بدی به BTCcircle هم ! من الان آپگرید کردم ! روزی 30 تا کلیک داره ! روزی 1.3 دلار درمیاد از کلیک ها

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
داداش چرا من تو ptccircle نمیتونم بیشتر از ده ذلار برداشت بزنم 26 دلار بالانس دارم الانم اپگریدم تموم شده

mobin-hi

Registered User
لایک‌ها
7
داداش چرا من تو ptccircle نمیتونم بیشتر از ده ذلار برداشت بزنم 26 دلار بالانس دارم الانم اپگریدم تموم شده

خب داداش خودت داری میگی آپگریدت تموم شده

واسه بدون آپگرید ها مکسیموم برداشت 10 دلاره فک کنم

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
واسه تبلیغاتش راهی هست که حتما صفحه اش باز نباشه تا تایمرش کار کنه چون باید 60 ثانیه واسه هر تبلیغش صبر کنی اگر هست لطفا کمک کنید؟!!!

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان ! این روشی که من میخوام بهتون بگم 100% عملیه و خیلی راحت فقط تو 5 دقیقه میتونید 1.05 دلار کسب درآمد کنید !!

این روش رو خودم اختراع کردم و هیچ کس دیگه بلد نیست و فقط هم به زیر مجموعه ها یاد میدم !
توجه توجه !! فقط به 44 زیر مجموعه احتیاج دارم فعلا ! پس زودتر اقدام کنید !
اگر از اینجا 10 زیر مجموعه جذب کنم یه ویدیو آموزشی دیگه واسه انجام این کار میزارم که حتی از 5 دقیقه هم کمتر کار کنید !

خواهش میکنم فقط در صورتی زیر مجموعه من بشید که واقعا قصد فعالیت داشته باشید ! من به تعداد محدودی میتونم زیر مجموعه بگیرم و اگه کسی فعالیت نکنه واسه حذف کردنش 0.5 دلار خرجم میشه ! خواهشا در صورت فعالیت عضو بشید.

اول این ویدیو رو با حجم 8 مگابایت دانلود کنید و ببینید که روش من چیه :

دانلود ویدیو

خوشتون اومد ؟ پس زیر مجموعه من بشید تا بهتون کد مورد نیاز این ترفند رو بدم!

برای برداشت پول از این سایت به یک حساب پرفکت مانی احتیاج دارید ! اگه ندارید میتونید اینجا یه حساب باز کنید :

اینم سایتی که باید توش فعالیت کنید :

ترفند ها فقط به زیر مجموعه ها یاد داده میشه ! پس بهتره زیر مجموعه من بشید! اگرم زیرمجموعه نمیخواید بشید باید وقت خیلی بیشتری واسه کار با این سایت بزارید !!

توضیح درباره سایت :

شما وقتی توی سایت عضو میشید میتونید روزانه 15 کلیک انجام بدید و قیمت هر کلیک هم 0.03 دلار هست ! یعنی روزانه 0.45 دلار از کلیک خودتون درآمد کسب میکنید !
اما اگه آکانتتون رو فقط با 6 دلار ارتقا بدید میتونید روزانه 15 تبلیغ ببینید که هر کدوم 0.07 دلار میده ! یعنی روزانه 1.05 دلار!!

برای پرداخت 6 دلار چند راه دارید ! یا اینکه از صرافی ها 6 دلار پرفکت مانی بخرید و به سایت ptcirlce بدید !

یا اینکه توی این سایت فعالیت کنید و با انجام مینی جاب هر یک روز یا دو روز 1 دلار کسب درآمد کنید .

من خودم 3 دلار از سایت بالا گرفتم و 3 دلار هم خریدم.
اینم عکس از پول من تو سایت ptcircle :
dollarproof.jpg

یه نکته مهم :

فکر کنم برای برداشت از سایت 6 دلار به سایت پرداخت کنید! البته فقط یه بار برای تایید حساب بانکیتون!

این کار رو میتونید با آپگرید آکانت هم انجام بدید ! با یه تیر دو نشون .

من خودم 6 دلار رو پرداخت کردم و 2 روز دیگه هم میتونم اولین برداشتم رو انجام بدم !
چون واسه اولین برداشت باید 15 روز از تاریخ عضویتت گذشته باشه

بعد از اینکه زیر مجموعه من شدید ایمیل + نام کاربری تون رو به من ایمیل کنید :

[email protected]

و من کد رو برای شما میفرستم !

سوالی داشتید بپرسید در خدمتم :general105:

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان ! این روشی که من میخوام بهتون بگم 100% عملیه و خیلی راحت فقط تو 5 دقیقه میتونید 1.05 دلار کسب درآمد کنید !!

این روش رو خودم اختراع کردم و هیچ کس دیگه بلد نیست و فقط هم به زیر مجموعه ها یاد میدم !
توجه توجه !! فقط به 44 زیر مجموعه احتیاج دارم فعلا ! پس زودتر اقدام کنید !
اگر از اینجا 10 زیر مجموعه جذب کنم یه ویدیو آموزشی دیگه واسه انجام این کار میزارم که حتی از 5 دقیقه هم کمتر کار کنید !

خواهش میکنم فقط در صورتی زیر مجموعه من بشید که واقعا قصد فعالیت داشته باشید ! من به تعداد محدودی میتونم زیر مجموعه بگیرم و اگه کسی فعالیت نکنه واسه حذف کردنش 0.5 دلار خرجم میشه ! خواهشا در صورت فعالیت عضو بشید.

اول این ویدیو رو با حجم 8 مگابایت دانلود کنید و ببینید که روش من چیه :

دانلود ویدیو

خوشتون اومد ؟ پس زیر مجموعه من بشید تا بهتون کد مورد نیاز این ترفند رو بدم!

برای برداشت پول از این سایت به یک حساب پرفکت مانی احتیاج دارید ! اگه ندارید میتونید اینجا یه حساب باز کنید :

اینم سایتی که باید توش فعالیت کنید :

ترفند ها فقط به زیر مجموعه ها یاد داده میشه ! پس بهتره زیر مجموعه من بشید! اگرم زیرمجموعه نمیخواید بشید باید وقت خیلی بیشتری واسه کار با این سایت بزارید !!

توضیح درباره سایت :

شما وقتی توی سایت عضو میشید میتونید روزانه 15 کلیک انجام بدید و قیمت هر کلیک هم 0.03 دلار هست ! یعنی روزانه 0.45 دلار از کلیک خودتون درآمد کسب میکنید !
اما اگه آکانتتون رو فقط با 6 دلار ارتقا بدید میتونید روزانه 15 تبلیغ ببینید که هر کدوم 0.07 دلار میده ! یعنی روزانه 1.05 دلار!!

برای پرداخت 6 دلار چند راه دارید ! یا اینکه از صرافی ها 6 دلار پرفکت مانی بخرید و به سایت ptcirlce بدید !

یا اینکه توی این سایت فعالیت کنید و با انجام مینی جاب هر یک روز یا دو روز 1 دلار کسب درآمد کنید .

من خودم 3 دلار از سایت بالا گرفتم و 3 دلار هم خریدم.
اینم عکس از پول من تو سایت ptcircle :
dollarproof.jpg

یه نکته مهم :

فکر کنم برای برداشت از سایت 6 دلار به سایت پرداخت کنید! البته فقط یه بار برای تایید حساب بانکیتون!

این کار رو میتونید با آپگرید آکانت هم انجام بدید ! با یه تیر دو نشون .

من خودم 6 دلار رو پرداخت کردم و 2 روز دیگه هم میتونم اولین برداشتم رو انجام بدم !
چون واسه اولین برداشت باید 15 روز از تاریخ عضویتت گذشته باشه

بعد از اینکه زیر مجموعه من شدید ایمیل + نام کاربری تون رو به من ایمیل کنید :

[email protected]

و من کد رو برای شما میفرستم !

سوالی داشتید بپرسید در خدمتم :general105:
با یک سیستم میشه دو تا اکانت ساخت؟

بالا