سلام دوستان ! این روشی که من میخوام بهتون بگم 100% عملیه و خیلی راحت فقط تو 5 دقیقه میتونید 1.05 دلار کسب درآمد کنید !!
این روش رو خودم اختراع کردم و هیچ کس دیگه بلد نیست و فقط هم به زیر مجموعه ها یاد میدم !
توجه توجه !! فقط به 44 زیر مجموعه احتیاج دارم فعلا ! پس زودتر اقدام کنید !
اگر از اینجا 10 زیر مجموعه جذب کنم یه ویدیو آموزشی دیگه واسه انجام این کار میزارم که حتی از 5 دقیقه هم کمتر کار کنید !
خواهش میکنم فقط در صورتی زیر مجموعه من بشید که واقعا قصد فعالیت داشته باشید ! من به تعداد محدودی میتونم زیر مجموعه بگیرم و اگه کسی فعالیت نکنه واسه حذف کردنش 0.5 دلار خرجم میشه ! خواهشا در صورت فعالیت عضو بشید.
اول این ویدیو رو با حجم 8 مگابایت دانلود کنید و ببینید که روش من چیه :
دانلود ویدیو
خوشتون اومد ؟ پس زیر مجموعه من بشید تا بهتون کد مورد نیاز این ترفند رو بدم!
برای برداشت پول از این سایت به یک حساب پرفکت مانی احتیاج دارید ! اگه ندارید میتونید اینجا یه حساب باز کنید :
اینم سایتی که باید توش فعالیت کنید :
ترفند ها فقط به زیر مجموعه ها یاد داده میشه ! پس بهتره زیر مجموعه من بشید! اگرم زیرمجموعه نمیخواید بشید باید وقت خیلی بیشتری واسه کار با این سایت بزارید !!
توضیح درباره سایت :
شما وقتی توی سایت عضو میشید میتونید روزانه 15 کلیک انجام بدید و قیمت هر کلیک هم 0.03 دلار هست ! یعنی روزانه 0.45 دلار از کلیک خودتون درآمد کسب میکنید !
اما اگه آکانتتون رو فقط با 6 دلار ارتقا بدید میتونید روزانه 15 تبلیغ ببینید که هر کدوم 0.07 دلار میده ! یعنی روزانه 1.05 دلار!!
برای پرداخت 6 دلار چند راه دارید ! یا اینکه از صرافی ها 6 دلار پرفکت مانی بخرید و به سایت ptcirlce بدید !
یا اینکه توی
این سایت فعالیت کنید و با انجام مینی جاب هر یک روز یا دو روز 1 دلار کسب درآمد کنید .
من خودم 3 دلار از سایت بالا گرفتم و 3 دلار هم خریدم.
اینم عکس از پول من تو سایت ptcircle :
یه نکته مهم :
فکر کنم برای برداشت از سایت 6 دلار به سایت پرداخت کنید! البته فقط یه بار برای تایید حساب بانکیتون!
این کار رو میتونید با آپگرید آکانت هم انجام بدید ! با یه تیر دو نشون .
من خودم 6 دلار رو پرداخت کردم و 2 روز دیگه هم میتونم اولین برداشتم رو انجام بدم !
چون واسه اولین برداشت باید 15 روز از تاریخ عضویتت گذشته باشه
بعد از اینکه زیر مجموعه من شدید ایمیل + نام کاربری تون رو به من ایمیل کنید :
[email protected]
و من کد رو برای شما میفرستم !
سوالی داشتید بپرسید در خدمتم :general105: