بله الان نسبت به هفته پیش کم شده اما 0.5 دلار هم جایزه میدهسلام
من اکانتم رو ارتقا دادم ولی روزی 1.05 دلار نمیشه دراورد روزی 0.65 سنت هست
این تبلیغ واسه شما هم میاد واسه من خیلی زیاد میاد یک کلیک بکنم از حسابم کم میشهبله الان نسبت به هفته پیش کم شده اما 0.5 دلار هم جایزه میده
عزیز داره میگه کلیک نکن دیگه....این تبلیغ واسه شما هم میاد واسه من خیلی زیاد میاد یک کلیک بکنم از حسابم کم میشه
![]()
نه نمیشه. باید 6 دلار واریز کنی تا حساب بانکی ات تایید بشه. الان دیگه درآمدش 1.05 نیست همون 0.65 هست. روزی 0.5 دلار هم جایزه میده که قابل برداشت نیست و میتونی باهاش زیرمجموعه بخری. حداقل برداشت نزدیک 11 دلاره که باید 15 روز از عضویتت گذشته باشه تا بتونی درخواست بدی. تا 25 روز هم ممکنه طول بکشه تا واریز بشه اما واریز میشه و فعلا اسکم نیستسلام
برای اون 6 دلار اولیه هم میشه ابتدا 6 دلار در همین سایت فعالیت کرد بعد با همین 6 دلار فعالیت اکانت را ارتقا داد...؟؟؟
منتظر راهنمایی دوستان هستم تا زیر مجموعه بشم و از اون روش شما استفاده کنم...فقط یه چیز دیگه اینکه الان درامد روزانش چقدره همون 1.05 دلاری که در پست اول گفتین یا 0.65 دلاری که یکی از دوستان گفته و اینکه حداقل برداشتی چقدره ؟؟؟
اگه با دقت میخوندی گفته بود. یه بار دیگه بخون. جدا از این مطلب یعنی شما هم 6 دلار تو حسابت نداری؟ :general405:یعنی ما بصورت فری فعالیت کنیم و 6 دلار بدست بیاریم نمیتونیم بریزیم تو حساب ؟ نمیتونیم باهاش حساب رو تایید کنیم ؟ 6 دلار از کجا بیاریم
استارتر چرا اینو نگفت ؟بیخود وقتمونو گذاشتیم :general306:
چرا خوندم ولی گفته بودن با 6 دلار هم میشه ارتقا داد هم حسابو تایید کرداگه با دقت میخوندی گفته بود. یه بار دیگه بخون. جدا از این مطلب یعنی شما هم 6 دلار تو حسابت نداری؟ :general405:
@mobin-hi
عزیز ایمیلت نیومداااااا
چرا خوندم ولی گفته بودن با 6 دلار هم میشه ارتقا داد هم حسابو تایید کرد
حساب پرفکت مانی با آیپی ایران واردش شیم مشکلی پیش نمیاد ؟
اون سایته که معرفی کردن میشه 6دلار بدست آورد ریخت تو پرفکت مانی به این داد ؟