• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
متاسفانه برای من هم همین اتفاق افتاده
به اضافه اینکه شما سقف واریز رو 10 دلار کردید ممکنه با این وضعیت هیچ موقع به 10 دلار نرسم,قوانین رو خواهشا یا از اول ثابت نگه دارید یا اینکه برای کسایی مثل من که با اون دید شروع کردند برای پرداخت اول با همون قانون اولتون که 5 دلار بود پرداخت کنید

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز 10$ که خیلی خوبه من با توجه به اینکه زود زود به 10 میرسیدم گفتم به 20$ افزایش بدهند اما این روزها به طرز عجیبی کسب درآمد افت کرده و انگار محاسبه نمیشه.
نمیدونم شاید مشکل فنی باشه.

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
دوست عزیز شما نسبت به سایت خودت میسنجی من هم نسبت به سایت خودم نظر میدم

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
برای حدود 2 هفته سیستم ضد تقلب رو غیرفعال کرده بودیم که مجددا به علت سوء استفاده تعدادی از کاربران (غیر ایرانی) مجددا از دیروز فعال کردیم
در این سیستم صرفا با زدن دکمه دانلود پول به حساب شما اضافه نمیشه بلکه فایل باید دانلود بشه تا درآمد محاسبه و به حساب شما اضافه بشه البته سرعت فضایی اینترنت در ایران هم باعث کم شدن درآمد کاربران و همینطور ما هم شده که باید این رو هم مد نظر داشته باشید .

Last edited:

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
دوست عزیز شما نسبت به سایت خودت میسنجی من هم نسبت به سایت خودم نظر میدم

دوست من الان خیلی وقته که سقف درآمد 10 دلاره و علت اینکه سقف درآمد رو بردیم روی این مبلغ هم به دلایل زیر بود :

تعداد واریزی ها زیاد بود و واقعا فرصت پرداخت به موقع رو نداشتیم
و دلیل دیگه اینکه پرداخت های خارجی ما شامل کارمزدی هست که روی پرداخت 5 دلاری به صرفه نبود و البته این مورد رو هم مد نظر داشته باشید بیش از 90% سایتهای آپلود سقف درآمدشون بیش از 10 دلاره اما ما سعی می کنیم مبلغ رو روی 10 دلار ثابت نگه داریم
در صورتیکه با دلایل بالا راضی نشدید می تونید درخواست پرداختتون رو برای ما ارسال کنید تا اینبار پرداخت شما روی 5 دلار انجام بشه و بعد از اون می تونید تصمیم بگیرید که روی 10 دلار فعالیت کنید یا خیر .

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
مطلب بسیار مهم:
من امروز دیدم به طرز عجیبی یکی از پر دانلودترین فایل هایی که آپلود کردم حتی 1 بار هم دانلود نشد!!!
حتما مدیریت محترم آپلودبوی میدونه که چقدر تلاش انجام میشه که فایل ها دانلود بشن.

امروز با IP های مختلف اومدم تست کردم و دانلود کردم دیدم اصلا آمار دانلود نشون نمیده و هیچ درآمدی بدست نمیاد.
یا سیستم ضد تقلب درست کار نمیکنه یا مشکل چیز دیگریست.
لطفا علت این مشکل رو بفرمائید چون هیچ درآمدی بدست نمیاد.

با تشکر

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
این نکته رو هم اضافه کنم که کلا هیچ فایلی از فایل های من آمار نمیندازه و انگار کلا سیستم کسب درآمد قفل شده.

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
دوست من الان خیلی وقته که سقف درآمد 10 دلاره و علت اینکه سقف درآمد رو بردیم روی این مبلغ هم به دلایل زیر بود :

تعداد واریزی ها زیاد بود و واقعا فرصت پرداخت به موقع رو نداشتیم
و دلیل دیگه اینکه پرداخت های خارجی ما شامل کارمزدی هست که روی پرداخت 5 دلاری به صرفه نبود و البته این مورد رو هم مد نظر داشته باشید بیش از 90% سایتهای آپلود سقف درآمدشون بیش از 10 دلاره اما ما سعی می کنیم مبلغ رو روی 10 دلار ثابت نگه داریم
در صورتیکه با دلایل بالا راضی نشدید می تونید درخواست پرداختتون رو برای ما ارسال کنید تا اینبار پرداخت شما روی 5 دلار انجام بشه و بعد از اون می تونید تصمیم بگیرید که روی 10 دلار فعالیت کنید یا خیر .

یه راه حل مفید به ذهنم رسید سیستم ضد تقلب رو برای کاربرای موجهی میتونن تعداد واقعی دانلودها رو اثبات کنن بردارید دانلود های من بعد از عید 80 درصد کمتر شد هیچ تقلبی هم درکار نیست میتونم اثبات کنم، با سایت های جدیدم دارم با سیستمهای دیگه کار میکنم تعداد دانلود به حالت قبل برگشته و خیلی بیشتر شده اگر مشکل از سیستم ضد تقلب نباشه یعنی از 1000 نفری که در حال دانلود فایل هستند 800 نفرشون وسط دانلود دی سی میکنن یا اینترنتشون خودبخود قطع میشه

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
یه راه حل مفید به ذهنم رسید سیستم ضد تقلب رو برای کاربرای موجهی میتونن تعداد واقعی دانلودها رو اثبات کنن بردارید دانلود های من بعد از عید 80 درصد کمتر شد هیچ تقلبی هم درکار نیست میتونم اثبات کنم، با سایت های جدیدم دارم با سیستمهای دیگه کار میکنم تعداد دانلود به حالت قبل برگشته و خیلی بیشتر شده اگر مشکل از سیستم ضد تقلب نباشه یعنی از 1000 نفری که در حال دانلود فایل هستند 800 نفرشون وسط دانلود دی سی میکنن یا اینترنتشون خودبخود قطع میشه

این خوبه. منم پیشنهاد میکنم به وب مستر هایی که معروف هستند و خودتون شناخت کافی ازشون دارید و سایت پر بازدیدی هم دارند، این سیستم رو بردارید چون به شدت روی آمار دانلود من اثر گذاشته و این اولین بار هست که با همچین مشکلی مواجه میشم که هیچ آمار دانلودی ندارم و کسب درآمد خیلی کم شده.

من الان خیلی از این مشکل دارم ضرر میکنم و روی مبلغش حساب باز کرده بودم.
متاسفانه این مشکل اگه ادامه دار باشه دیگه قابل تحمل نیست.

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
مطلب بسیار مهم:
من امروز دیدم به طرز عجیبی یکی از پر دانلودترین فایل هایی که آپلود کردم حتی 1 بار هم دانلود نشد!!!
حتما مدیریت محترم آپلودبوی میدونه که چقدر تلاش انجام میشه که فایل ها دانلود بشن.

امروز با IP های مختلف اومدم تست کردم و دانلود کردم دیدم اصلا آمار دانلود نشون نمیده و هیچ درآمدی بدست نمیاد.
یا سیستم ضد تقلب درست کار نمیکنه یا مشکل چیز دیگریست.
لطفا علت این مشکل رو بفرمائید چون هیچ درآمدی بدست نمیاد.

با تشکر

بنده تست کردم از نظر محاسبه مشکلی وجود نداره اما یکی از سرورها با مشکل سرعت روبرو هست که در حال بررسیش هستیم
در ضمن اگر فایل خودتون رو دانلود کنید درآمدی محاسبه نمیشه و فایل هم باید کامل دانلود بشه تا درآمد ثبت بشه
این هم درآمد شما طی روز گذشته هست :
f858_1.gif
اگر سیستم استاپ بشه درآمدی رو اصلا نباید محاسبه کنه

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
این خوبه. منم پیشنهاد میکنم به وب مستر هایی که معروف هستند و خودتون شناخت کافی ازشون دارید و سایت پر بازدیدی هم دارند، این سیستم رو بردارید چون به شدت روی آمار دانلود من اثر گذاشته و این اولین بار هست که با همچین مشکلی مواجه میشم که هیچ آمار دانلودی ندارم و کسب درآمد خیلی کم شده.

من الان خیلی از این مشکل دارم ضرر میکنم و روی مبلغش حساب باز کرده بودم.
متاسفانه این مشکل اگه ادامه دار باشه دیگه قابل تحمل نیست.

فعلا چنین امکانی از نظر فنی نداریم و قاعده هم این هست که سیستم برای همه فعال باشه یا برای همه غیرفعال
نمیشه بین کاربران تفاوتی قائل شد از اون گذشته درآمد ما هم طی 7 روز گذشته کاهش قابل توجهی داشته و اگر به همین منوال پیش بره و ما نتونیم از تبلیغات ایران درآمد داشته باشیم با اجبار درآمدهای کاربران رو از ایران کم می کنیم و درآمد های کشورهای دیگری رو که برای ما مفید هستند افزایش می دهیم .

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
بنده تست کردم از نظر محاسبه مشکلی وجود نداره اما یکی از سرورها با مشکل سرعت روبرو هست که در حال بررسیش هستیم
در ضمن اگر فایل خودتون رو دانلود کنید درآمدی محاسبه نمیشه و فایل هم باید کامل دانلود بشه تا درآمد ثبت بشه
این هم درآمد شما طی روز گذشته هست :
f858_1.gif
اگر سیستم استاپ بشه درآمدی رو اصلا نباید محاسبه کنه

نه ببینید منظور منو متوجه نشدید.
من بدون لاگین کردن و با یک مرورگر دیگه با یک IP دیگه یکی از فایل هایی که خودم در سایت دارم رو دانلود کردم و بعد از گذراندن 40 ثانیه دکمه Create رو زدم و روی لینک کلیک کردم و مشغول دانلود شد.
بعد با مرورگر دیگه وارد سایت شدم و لاگین کردم و رفتم دیدم اصلا کانتر نمی اندازه. قبلا حتی اگر خودمم دانلود میکردم مینوشت مثلا 1 بار دانلود شده با این فرض که اصلا کسب درآمدی هم محاسبه نشه. اما بالاخره این آمار رو نشون میداد. الان نه تنها آمار دانلود قفل شده، بلکه درآمد هم به کندی کسب میشه.

نمیدونم منظورم رو خوب فهموندم یا نه.

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
من یه فایلی به شما نشون میدم که در لینک کمکی بیش از 137 نفر دانلودش کردند با اینک لینک کمکی هست.
اما همون فایل از لینک اصلی که با آپلودبوی هست حتی 1 بار هم دانلود نشده!!

PM ارسال شد.

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
نه ببینید منظور منو متوجه نشدید.
من بدون لاگین کردن و با یک مرورگر دیگه با یک IP دیگه یکی از فایل هایی که خودم در سایت دارم رو دانلود کردم و بعد از گذراندن 40 ثانیه دکمه Create رو زدم و روی لینک کلیک کردم و مشغول دانلود شد.
بعد با مرورگر دیگه وارد سایت شدم و لاگین کردم و رفتم دیدم اصلا کانتر نمی اندازه. قبلا حتی اگر خودمم دانلود میکردم مینوشت مثلا 1 بار دانلود شده با این فرض که اصلا کسب درآمدی هم محاسبه نشه. اما بالاخره این آمار رو نشون میداد. الان نه تنها آمار دانلود قفل شده، بلکه درآمد هم به کندی کسب میشه.

نمیدونم منظورم رو خوب فهموندم یا نه.
متاسفانه براساس سیستم جدید فقط در صورتی دانلود حساب میشه که کل فایل دانلود بشه
که این به شدت به وبمستر ضربه میزنه
به طور مثال در سایت خودم هر قسمت هوش سیاه 2 حدود 1200 بار دانلود میشد
که با این تغییر الان خیلی کم شده....

لطفا اگه امکانش هست سیستم رو به خالت قبل برگردونین...

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
متاسفانه براساس سیستم جدید فقط در صورتی دانلود حساب میشه که کل فایل دانلود بشه
که این به شدت به وبمستر ضربه میزنه
به طور مثال در سایت خودم هر قسمت هوش سیاه 2 حدود 1200 بار دانلود میشد
که با این تغییر الان خیلی کم شده....

لطفا اگه امکانش هست سیستم رو به خالت قبل برگردونین...

نمی تونیم اینکارو بکنیم چون بعضی از کاربران دارن از ما سوء استفاده می کنن آیا شما می خواهید سایت ما 2-3 روز دیگه تعطیل بشه ؟
دلیل و جزئیات رو هم براتون پیام خصوصی می کنم .

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
نمی تونیم اینکارو بکنیم چون بعضی از کاربران دارن از ما سوء استفاده می کنن آیا شما می خواهید سایت ما 2-3 روز دیگه تعطیل بشه ؟

راستی سرعت دانلود هم رو 80 هست با اکانت پرمیوم بدون اکانت هم همین سرعت هست لطفا رسیدگی کنید بعضی اوقات هم که اصلا دانلود نمی کنه رسیدگی کنید ممنون

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7

خب من 3 سوال دارم:
1. چرا ما باید قربانی تقلب اونا بشیم؟
2. از کجا میفهمید که کی تقلب میکنه؟
3. چرا فرد متقلب رو تنبیه نمیکنید؟

من پیشنهاد میکنم به هر کسی شک دارید اکانتش رو بن کنید و حسابش رو ببندید.
اینطوری دیگران قربانی نمیشوند.
من که اصلا وقت تقلب بازی ندارم و نمیدونم چطور میشه تقلب کرد!

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
حداقل یه فرقی بین من و امثال من که روزانه 25 هزار بازدید با IP یکتا و 60 هزار بازدید کلی دارم و صدها کاربر رو به شما معرفی میکنم که اکانت پریمیوم میخرند با بقیه بذارید. من قبلا با رودفایل کار میکردم و میکنم که به درخواست خودتون عضو سیستم شما شدم و نمیدونستم عاقبتش اینطوری میشه که به خاطر یه مشت متقلب من ضرر بکنم.

ماهانه پول هنگفتی برای هاست میدم که این مبلغی که از آپلودبوی بدست میومد کمی جبران میکرد که الان دیگه هیچ تاثیری نداره و چه برم از آپلودباز و هیپ فایل و اینا لینک بذارم و چه از سایت شما فرقی نداره.

لطف کنید افراد متقلب رو رسوا کنید و اکانتشون رو ببندید این وضعیت اصلا به نفع کسانیکه سالم کار میکنند نیست.

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
این مسئولین رولند گاروس دست از سر ما بر نمیدارن ! :D
بابا رولند گاروس تموم شد دیگه ! هر چی اپلود کرده بودیم بازم پر !
حداقل اون لینکایی که به رولندگاروس ربطی نداشتُ پاک نمی کردید !
تورنمنت گری وبر چه ربطی به اونا داره !
اون لینکهای مربوط به ویمبلدونُ چرا پاک کردید دیگه ! :eek:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
این مسئولین رولند گاروس دست از سر ما بر نمیدارن ! :D
بابا رولند گاروس تموم شد دیگه ! هر چی اپلود کرده بودیم بازم پر !
حداقل اون لینکایی که به رولندگاروس ربطی نداشتُ پاک نمی کردید !
تورنمنت گری وبر چه ربطی به اونا داره !
اون لینکهای مربوط به ویمبلدونُ چرا پاک کردید دیگه ! :eek:

بهتر بود از اسم مخفف برای فایل ها استفاده میکردید

بالا