• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
اگر قابلیت بک آپ گیری رو فعال کنید من 100 درصد استفاده می کنم چون اگرم فایل هام دانلود نشه می دونم یکجای دیگه بک اپش رو دارم یا هر مشکلی پیش بیاد می دونم بک اپ دارم لطفا این امکان رو اضافه کنید خیلی عالی می شه و کاربرای بیشتری جذب خواهید کرد

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
سلام
این سرویس فقط مخصوص سایتهای دانلوده ؟
یا اینکه فرقی نمی کنه لینک دانلود کجا باشه ؟ مثلا تو یه وبلاگ یا یه سایت تفریحی و یا خبری و ... ؟
تضمین پرداختش چیه ؟

فرقی نداره فقط کافیه فایل اپلود کنید و لینکش رو هرجایی دوست دارید بزارید همین بعدش تمومه

تضمینش پرداخت هایه که شده و سایت دیگری که مال این شرکت هست مثل uplod.ir

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان عزیز لطفا بفرمایند آپلود بوی الان پرداحتی داره و اگر داره حداقل حدنصاب چقدره ؟

اگر پرداختی ندارند دوستان بفرمایند که کار نکنیم

باعث نگرانی شد !

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
اینطور که دوستان می کند پرداخت دارند ولی یک مقداری میزان در امد کم شده و حداقل در امدم 10 دلاره فعلا

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
بعد یک سئوال اپلود بوی شما با رتبه 122 در ایران چجوری هنوز تبلیغ نگرفتید با سایت های بزرگ تبلیغاتی صحبت کردید سایت های زیادی هستند که حاضرند حتی جای تبلیغات سایت های پربازدیدی مثل شما رو اجاره یا بخرند

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
یک سوال از مسئول Uploadboy دارم.
اگر کاربری فایل حجیمی رو تا نصفه دانلود کنه و فردا از ادامه دانلود کنه، شمارش میشه یا نه.
و دوم اینکه اگر فردا که خواست دانلود کنه و ارور داد و مجبور شد دوباره Create کنه چطور میشه؟ محاسبه میشه یا خیر؟

x11416

Registered User
لایک‌ها
41
1 - اگر فایلی رو تو اکانت X آپلود کنم و بعد اون فایل رو Add to my account کنم تو اکانت Y و فایل هم از همین اکانت Y دانلود بشه درامد دانلود برای کدوم یک از اکانت ها حساب میشه ؟ اکانت X یا Y ؟

2 - اگر فرض بگیریم جواب شما اکانت Y است آیا اگر بیشتر از حجم اکانت یعنی بیش از 20 گیگ تو اکانت ( از طریق Add to my account ) بریزم آیا باز دانلود ها از این اکانت حساب میشه و درامد حساب میشه یا نه ؟

ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید

pezhmankhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم به مشکل پایین آمدن سرعت دانلود و هم کاهش درآمد برخورد کردم.
سرعت دانلود حتی برای کاربرهای کانادا و امریکا هم خیلی پایین آمده و خیلی از این کاربران دیگر اقدام به دانلود فایل های از آپلودبوی نمیکنند.
چه اتفاقی برای سایت افتاده اویلش خیلی خوب بود.
یک نکته دیگر اینکه معمولاً پورسانت خرید اکانتهای پریمیوم را اتوماتیک به حساب کاربری واریز نمیکنه و باید به ادمین ایمیل بزنی تا واریز کنه (البته این آخری رو با وجود ایمیل زدن واریز نکردن).

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
یک سوال از مسئول Uploadboy دارم.
اگر کاربری فایل حجیمی رو تا نصفه دانلود کنه و فردا از ادامه دانلود کنه، شمارش میشه یا نه.
و دوم اینکه اگر فردا که خواست دانلود کنه و ارور داد و مجبور شد دوباره Create کنه چطور میشه؟ محاسبه میشه یا خیر؟

هر زمان که فایل رو تا انتها دانلود کنه تا قبل از 200 ساعتی که برای انقضای لینک در نظر گرفته شده دانلود محاسبه میشه .
اما اگر لینک رو دوباره جنریت کنه مثل قبل باید تا انتها دانلود بشه .

1 - اگر فایلی رو تو اکانت X آپلود کنم و بعد اون فایل رو Add to my account کنم تو اکانت Y و فایل هم از همین اکانت Y دانلود بشه درامد دانلود برای کدوم یک از اکانت ها حساب میشه ؟ اکانت X یا Y ؟

2 - اگر فرض بگیریم جواب شما اکانت Y است آیا اگر بیشتر از حجم اکانت یعنی بیش از 20 گیگ تو اکانت ( از طریق Add to my account ) بریزم آیا باز دانلود ها از این اکانت حساب میشه و درامد حساب میشه یا نه ؟

ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید

اگر فایل به اکانت شما منتقل بشه و لینک دانلود از اکانت شما جنریت شده باشه و در سایت شما قرار گرفته مسلما درآمدش هم برای شما منظور میشه
اگر شما بتونید با وجود پر شدن اکانت فایل بیشتری رو به اکانت خود اد کنید باز هم درآمد لینک ایجاد شده از اون برای شما محاسبه میشه .

سلام
من هم به مشکل پایین آمدن سرعت دانلود و هم کاهش درآمد برخورد کردم.
سرعت دانلود حتی برای کاربرهای کانادا و امریکا هم خیلی پایین آمده و خیلی از این کاربران دیگر اقدام به دانلود فایل های از آپلودبوی نمیکنند.
چه اتفاقی برای سایت افتاده اویلش خیلی خوب بود.
یک نکته دیگر اینکه معمولاً پورسانت خرید اکانتهای پریمیوم را اتوماتیک به حساب کاربری واریز نمیکنه و باید به ادمین ایمیل بزنی تا واریز کنه (البته این آخری رو با وجود ایمیل زدن واریز نکردن).

در مورد سرعت کاملا حق با شماست افت سرعت داریم و تا آخر همین هفته مشکل رو حل می کنیم
البته افت سرعت در حدی نیست که مشکل ایجاد کنه و کسی رو راضی نگه نداره
این دانلود مربوط به همین چند دقیقه قبل هست که همین الان با دانلود معمولی فایرفاکس گرفتم البته با دانلود منیجر سرعت مسلما از این بیشتر خواهد بود
05338589774185768920.jpg

مطمئنا هم می دونید که این ساعت از شب ترافیک فوق العاده بالا هست

در مورد پورسانت ها هم متاسفانه ریفرر های شما از طریق ریسلر از ما خرید می کنند و نه از طریق خود سایت به همین دلیل پورسانت بصورت مستفیم واریز نمیشه و باید درخواست بدید تا دستی اد کنیم اگر هم موردی بوده لطفا مجددا ایمیل کنید تا برای شما اضافه بشه . باور کنید تعداد ایمیل ها اونقدر زیاده که ممکن هست ایمیل شما در بین ایمیل های دیگه گم بشه بزودی یک بخش ساپورت بصورت تیکت فعال می کنیم که این مشکل نیز حل بشه .

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
این افرادی که در بخش افراد معرفی شده ستاره دار هستن،
پورسانتشون به صورت خودکار محاسبه میشه یا...؟

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
بعد یک سئوال اپلود بوی شما با رتبه 122 در ایران چجوری هنوز تبلیغ نگرفتید با سایت های بزرگ تبلیغاتی صحبت کردید سایت های زیادی هستند که حاضرند حتی جای تبلیغات سایت های پربازدیدی مثل شما رو اجاره یا بخرند

تبلیغاتش با آی پی ایرانی دیده نمیشه :f34r:

pezhmankhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یک پیشنهاد دارم
ما قبول داریم که فایل باید به صورت کامل دانلود بشه تا درآمدش به حساب کاربری واریز بشه، ولی با این مقدار کم دیگه برای آپلودرها شاید صرف نداشته باشه که از سایتتون استفاده کنند، و وقتی که آنها از سایت استفاده نکنند خود سایت هم متضرر میشه.
حالا اگر مقدار پرداختی را به دانلودهای صحیح افزایش دهید، آن وقت آپلودرها هم راضی می شوند. مثلاً اگر تا قبل X$ به ازای هر دانلود می دادید الان 3X$ بدهید.

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام
یک پیشنهاد دارم
ما قبول داریم که فایل باید به صورت کامل دانلود بشه تا درآمدش به حساب کاربری واریز بشه، ولی با این مقدار کم دیگه برای آپلودرها شاید صرف نداشته باشه که از سایتتون استفاده کنند، و وقتی که آنها از سایت استفاده نکنند خود سایت هم متضرر میشه.
حالا اگر مقدار پرداختی را به دانلودهای صحیح افزایش دهید، آن وقت آپلودرها هم راضی می شوند. مثلاً اگر تا قبل X$ به ازای هر دانلود می دادید الان 3X$ بدهید.

بزودی یک افزایش تعرفه روی کشورهایی که فروش اکانت بالاتری داریم خواهیم داشت .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
این افرادی که در بخش افراد معرفی شده ستاره دار هستن،
پورسانتشون به صورت خودکار محاسبه میشه یا...؟

اگر مستقیم از سایت و با درگاه وبمانی خرید کنند بله اما اگر از طریق ریسلرهای ما خرید کنند خیر باید درخواست بدید تا براتون اضافه بشه

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
خوب دوست عزیز برای ی پی ایران که نباید تبلیغ خارجی بزارند تاثیر نداره بید تبلیغ ایرای برایای ی ایرای بگیرند

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
من اکانتم را پرمیوم 500 گیگ کردم
یک قسمت به حساب اضافه شده
Apply Premium Key:
کلید فعال سازی پرمیوم از کجا باید گرفت ؟

من دیگه نمی تونم هیچ فایلی آپلود کنم:hmm:
Used space 2528.6 Mb of 0 GB Mb
چرا اینجوری شده :blink:

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
من اکانتم را پرمیوم 500 گیگ کردم
یک قسمت به حساب اضافه شده
Apply Premium Key:
کلید فعال سازی پرمیوم از کجا باید گرفت ؟

من دیگه نمی تونم هیچ فایلی آپلود کنم:hmm:
Used space 2528.6 Mb of 0 GB Mb
چرا اینجوری شده :blink:

مدیر سایت نیست ؟ دوستانی که اکانت پرمیوم دارند راهنمایی کنند چطور اکانت فعال می شه ؟ برای من ایمیل اومده فعال شده ولی دیگه حتی به اندازه رایگان هم
نمی شه آپلود کرد !

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
مدیر سایت نیست ؟ دوستانی که اکانت پرمیوم دارند راهنمایی کنند چطور اکانت فعال می شه ؟ برای من ایمیل اومده فعال شده ولی دیگه حتی به اندازه رایگان هم
نمی شه آپلود کرد !

نام کاربریتون رو pm کنید تا بررسی بشه لازم به ذکره مشکلات کاربربتون رو باید از طریق ایمیل سایت حل کنید نه اینجا

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
برای رفاه حال کاربران و به درخواست شما :

حداقل میزان درآمد درخواستی به 5 دلار کاهش یافت .

رنج درآمد دانلود مربوط به آمریکا و انگلستان افزایش یافت .

سقف درآمد دانلود برای کاربران ایرانی نیز تا 90 ریال به ازای هر دانلود افزایش یافت .

Last edited:
بالا