اگر قابلیت بک آپ گیری رو فعال کنید من 100 درصد استفاده می کنم چون اگرم فایل هام دانلود نشه می دونم یکجای دیگه بک اپش رو دارم یا هر مشکلی پیش بیاد می دونم بک اپ دارم لطفا این امکان رو اضافه کنید خیلی عالی می شه و کاربرای بیشتری جذب خواهید کرد
سلام
این سرویس فقط مخصوص سایتهای دانلوده ؟
یا اینکه فرقی نمی کنه لینک دانلود کجا باشه ؟ مثلا تو یه وبلاگ یا یه سایت تفریحی و یا خبری و ... ؟
تضمین پرداختش چیه ؟
یک سوال از مسئول Uploadboy دارم.
اگر کاربری فایل حجیمی رو تا نصفه دانلود کنه و فردا از ادامه دانلود کنه، شمارش میشه یا نه.
و دوم اینکه اگر فردا که خواست دانلود کنه و ارور داد و مجبور شد دوباره Create کنه چطور میشه؟ محاسبه میشه یا خیر؟
1 - اگر فایلی رو تو اکانت X آپلود کنم و بعد اون فایل رو Add to my account کنم تو اکانت Y و فایل هم از همین اکانت Y دانلود بشه درامد دانلود برای کدوم یک از اکانت ها حساب میشه ؟ اکانت X یا Y ؟
2 - اگر فرض بگیریم جواب شما اکانت Y است آیا اگر بیشتر از حجم اکانت یعنی بیش از 20 گیگ تو اکانت ( از طریق Add to my account ) بریزم آیا باز دانلود ها از این اکانت حساب میشه و درامد حساب میشه یا نه ؟
ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید
سلام
من هم به مشکل پایین آمدن سرعت دانلود و هم کاهش درآمد برخورد کردم.
سرعت دانلود حتی برای کاربرهای کانادا و امریکا هم خیلی پایین آمده و خیلی از این کاربران دیگر اقدام به دانلود فایل های از آپلودبوی نمیکنند.
چه اتفاقی برای سایت افتاده اویلش خیلی خوب بود.
یک نکته دیگر اینکه معمولاً پورسانت خرید اکانتهای پریمیوم را اتوماتیک به حساب کاربری واریز نمیکنه و باید به ادمین ایمیل بزنی تا واریز کنه (البته این آخری رو با وجود ایمیل زدن واریز نکردن).
بعد یک سئوال اپلود بوی شما با رتبه 122 در ایران چجوری هنوز تبلیغ نگرفتید با سایت های بزرگ تبلیغاتی صحبت کردید سایت های زیادی هستند که حاضرند حتی جای تبلیغات سایت های پربازدیدی مثل شما رو اجاره یا بخرند
سلام
یک پیشنهاد دارم
ما قبول داریم که فایل باید به صورت کامل دانلود بشه تا درآمدش به حساب کاربری واریز بشه، ولی با این مقدار کم دیگه برای آپلودرها شاید صرف نداشته باشه که از سایتتون استفاده کنند، و وقتی که آنها از سایت استفاده نکنند خود سایت هم متضرر میشه.
حالا اگر مقدار پرداختی را به دانلودهای صحیح افزایش دهید، آن وقت آپلودرها هم راضی می شوند. مثلاً اگر تا قبل X$ به ازای هر دانلود می دادید الان 3X$ بدهید.
این افرادی که در بخش افراد معرفی شده ستاره دار هستن،
پورسانتشون به صورت خودکار محاسبه میشه یا...؟
تبلیغاتش با آی پی ایرانی دیده نمیشه :f34r:
من اکانتم را پرمیوم 500 گیگ کردم
یک قسمت به حساب اضافه شده
Apply Premium Key:
کلید فعال سازی پرمیوم از کجا باید گرفت ؟
من دیگه نمی تونم هیچ فایلی آپلود کنم:hmm:
Used space 2528.6 Mb of 0 GB Mb
چرا اینجوری شده :blink:
مدیر سایت نیست ؟ دوستانی که اکانت پرمیوم دارند راهنمایی کنند چطور اکانت فعال می شه ؟ برای من ایمیل اومده فعال شده ولی دیگه حتی به اندازه رایگان هم
نمی شه آپلود کرد !