• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
این مسئولین رولند گاروس دست از سر ما بر نمیدارن ! :D
بابا رولند گاروس تموم شد دیگه ! هر چی اپلود کرده بودیم بازم پر !
حداقل اون لینکایی که به رولندگاروس ربطی نداشتُ پاک نمی کردید !
تورنمنت گری وبر چه ربطی به اونا داره !
اون لینکهای مربوط به ویمبلدونُ چرا پاک کردید دیگه ! :eek:

من واقعا شرمنده ام اما خودتون ایمیل ابیوز رو که مشاهده کردید تقریبا همه فایل های شمارو شامل میشه

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
من واقعا شرمنده ام اما خودتون ایمیل ابیوز رو که مشاهده کردید تقریبا همه فایل های شمارو شامل میشه

این دفعه سوم بود که فایلهام پاک میشه ! فک کنم سیصد گیگی ازم پاک شده باشه در کل !
اگه فایلهام پاک نمی شد امار دانلودم رو به افزایش بود.
اما با این وضع با اپلود مجدد دیگه کسی به فایلهام اعتماد نمیکنه چون مطمئنا دوباره پاک میشن ! اینم از شانس ماست !
تا حالا از شما برداشتی نداشتم و فک نمیکنم هیچوقت هم داشته باشم !
راستی چند گیگ از فایلهامُ پاک نکردید ! یعنی یادتون رفته که پاک کنید.
خودم درخواست DMCA بدم پاکشون میکنید ؟ ;)

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
این دفعه سوم بود که فایلهام پاک میشه ! فک کنم سیصد گیگی ازم پاک شده باشه در کل !
اگه فایلهام پاک نمی شد امار دانلودم رو به افزایش بود.
اما با این وضع با اپلود مجدد دیگه کسی به فایلهام اعتماد نمیکنه چون مطمئنا دوباره پاک میشن ! اینم از شانس ماست !
تا حالا از شما برداشتی نداشتم و فک نمیکنم هیچوقت هم داشته باشم !
راستی چند گیگ از فایلهامُ پاک نکردید ! یعنی یادتون رفته که پاک کنید.
خودم درخواست DMCA بدم پاکشون میکنید ؟ ;)

شما باید لینکهاتون رو کوتاه می کردید با adfly چند بار هم بهتون راهنمایی کردم اما گوش ندادید و 3باره همون لینکهارو در همون فروم قبلی قرار دادید
تکرار اشتباه دیگه از خود اشتباه بزرگتره :D
فکر می کنم همه فایلهاتون رو چک نکردن احتمالا امروز چک میشه و اگر در اون لیست باشه حذف میشه

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
من خواستم اکانتم رو مجددا پرمیوم کنم اما ظاهرا امکان شارژ از طریق حساب ایران برداشته شده از سایت

به چه طریق به چه حسابی داخل ایران و به چه مبلغی میشود اکانت رو پرمیوم کرد ؟؟

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
دانلود فایل ها شمارش نمیشه !
از لیست آپلودسنتر هام خارجش کردم تمام لینک هارو هم امشب پاک می کنم با این وضع

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان آپلود سنتر درست درمون با کار درست و ثابت میشناسند که جایگزین آپلود بوی کنیم ؟

نمیشه هر دقیقه هاست های سایت رو عوض کرد به حاطر بد کار کردن یا بد شدن آپلود سنتر ها بعد از گذشت یه مدت

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
دوستان آپلود سنتر درست درمون با کار درست و ثابت میشناسند که جایگزین آپلود بوی کنیم ؟

نمیشه هر دقیقه هاست های سایت رو عوض کرد به حاطر بد کار کردن یا بد شدن آپلود سنتر ها بعد از گذشت یه مدت

همیشه یه مدت کوتاه تست کنید .

الان داغون ترین آپلودسنتر های خارچی بیشتر از آپلودبوی پرداخت دارن !!! من قبلا به خاطر اینکه فقط شمارش دانلود رو درست حساب میکرد کار میکردم که اونم ...

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
من خواستم اکانتم رو مجددا پرمیوم کنم اما ظاهرا امکان شارژ از طریق حساب ایران برداشته شده از سایت

به چه طریق به چه حسابی داخل ایران و به چه مبلغی میشود اکانت رو پرمیوم کرد ؟؟

از آدرس زیر می تونید استفاده کنید
fa.uploadboy.com

دانلود فایل ها شمارش نمیشه !
از لیست آپلودسنتر هام خارجش کردم تمام لینک هارو هم امشب پاک می کنم با این وضع

هیچ مشکلی در شمارش وجود نداره فقط پلاگین ضد تقلب فعال شده و دیگه تنها با کلیک روی دکمه دانلود ، برای شما کانتر نمی اندازه

همیشه یه مدت کوتاه تست کنید .

الان داغون ترین آپلودسنتر های خارچی بیشتر از آپلودبوی پرداخت دارن !!! من قبلا به خاطر اینکه فقط شمارش دانلود رو درست حساب میکرد کار میکردم که اونم ...

دوست عزیز شما در انتخابتون مختار هستید
اما ما همچنان و مثل ماه های قبل پرداخت های به موقع و به حساب شتاب داریم که آپلودسنترهای دیگه خارجی ندارن .
باز هم هر طور مایلید .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
در پاسخ به یکی از دوستان هم گفتم ما نمی تونیم سیستم ضد تقلب رو غیرفعال کنیم این سیستم در تمام آپلودسنترهایی که پرداخت به ازای دانلود دارند فعال هست و فقط مختص ما نیست .

یکی از دوستان تعداد دانلود سایتش رو با سایت دانلود همکاری دیگری که اصلا سیستم پرداخت نداره و اگر شما 1000 بار هم روی دکمه دانلود کلیک کنید ، کانتر می اندازه مقایسه کرده بودن که در جوابشون باید بگم وقتی سایتی قرار نباشه به شما پولی پرداخت کنه خب مسلمه که براش مهم هم نیست که شما 1000 دانلود دارید یا 10000 هزار و نمیاد کلی هزینه کنه که روی سرورهاش امکانی رو قرار بده که تعداد دانلود رو دقیق محاسبه کنه خودتون می تونید این مورد رو تست کنید .

مورد دیگه ای هم که باید ذکر کنم این هست که ما نه می خواهیم کیفیت سرویس رو کاهش بدیم و نه می خواهیم درآمد کاربران رو کم کنیم اما برای ماندگار بودن سایت مجبوریم جلوی بعضی از کاربران رو بگیریم و اگر هم از اول نگرفتیم اشتباه کردیم اگر از ابتدا این سیستم فعال بود آقای x و y تصور نمی کرد اگر کانتر دانلودش بطور مثال 1000 عدد هست پس 1000 نفر واقعا فایلش رو دانلود کردند این اشتباه ما بوده و بخاطر اینکه از ابتدا این سیستم رو فعال نکردیم از همه عذرخواهی می کنیم .
در زیر یک نمونه از روش های تقلبی رو که یک شخص فقط با تغییر آی پی مبلغ بالایی از ما پول دریافت کرده رو می تونید ببینید :
85254675630438396867.gif

این فقط یک مورد از هزاران هست
بنده نمی خوام به خاطر توهین عده ای از دوستان این تاپیک رو غیر فعال کنم پس لطفا فقط یک طرفه فکر نکنید بالاخره ما هم مثل شما نمی خواهیم متضرر بشیم همین حالا هم ما 90% بازدیدمون از ایران هست اما شما می تونید ببینید یک تبلیغ ایرانی مناسب هنوز در سایت نتونستیم قرار بدیم که درآمد پرداختهای ایرانی رو از طرفش جبران کنیم .

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
به نکته جالبی اشاره کردید سیستمی که پرداختی نداره چرا باید امکانی بذاره که تعداد دانلود رو دقیق محاسبه کنه؟!
و چرا بازدید کننده و کاربر باید بیاد الکی فایلی رو در سیستمی که پرداخت نداره الکی روش کلیک کنه؟!

در هر صورت حق مدیریت آپلودبوی است که هر روشی رو برای جلوگیری از تقلب امتحان و اعمال کنه

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
ولی اگر کیفیت سرورتون خوب بود کسی دانلودش رو کنسل نمیکرد و انقدر درامدها پایین نمیومد,متاسفانه سرعت دانلود در بعضی از ساعات روز واقعا آزار دهنده هست.اگر شما با سیستم ضد تقلب پول بیشتری درمیارید لااقل خرج سرورهاتون کنید که وبمسترها ضرر نکنن

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
ببخشید من یک سئوال داشتم اونم اینه که ما می تونیم از فایل هایی که اپلود کردیم روی هاستمون یا روی گوگل درایور بک آپ بگریم اگر اینجوری باشه من از سیستمتون استفاده می کنم چون خودم هاست دانلود دارم می خواهم اگر مشکلی پیش اومد بتونم انتقال بدم فایل هامو به هاست خودم و بک اپ ازش داشته باشم

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
بعد ببخشید اینطور که معلومه و دوستان هم می گند انگاری هم درامد کسب شده از سایتتون خیلی پایینه و هم سرعت دانلود ها بشدت اومده پایین این وضع ت کی اینطوری هست

بعدشم در مورد سیستم ضد تقلب الان خیلی ها هستند که اینترنت پرسرعت ندارند و خیلی طول می کشه کل فایل رو دانلود کنند یا هم ترافیکشون کمه مجبورند چند شب بزارند(برای اونایی که ترافیک رایگان سبانه دارند) و طی چند شب یا چند روز دانلود کنند اگر کسی دانلود بزنند و بعد مثلا هر یک سومشو توی یک روز دانلود کنند وقتی دانلودشون به پایان برسه حساب می شه دانلودشون یا نه باید همون موقعی که دانلود زدند تا اخر بره به نظر من باید روی سیستم ضد تقلبتون بیشتر کار کنید و این جور مشکلات و مشکلات بسیار دیگر رو هم داخلش دخیل کنید

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
یکی از دوستان تعداد دانلود سایتش رو با سایت دانلود همکاری دیگری که اصلا سیستم پرداخت نداره و اگر شما 1000 بار هم روی دکمه دانلود کلیک کنید ، کانتر می اندازه مقایسه کرده بودن که در جوابشون باید بگم وقتی سایتی قرار نباشه به شما پولی پرداخت کنه خب مسلمه که براش مهم هم نیست که شما 1000 دانلود دارید یا 10000 هزار و نمیاد کلی هزینه کنه که روی سرورهاش امکانی رو قرار بده که تعداد دانلود رو دقیق محاسبه کنه خودتون می تونید این مورد رو تست کنید .

اگه منظورتون از دوستان من هستم که با رودفایل هم کار میکنم، باید خدمتت عرض کنم که من دو ساله به رودفایل کار میکنم. با مدیرش هم دوستم و انسان بسیار محترمی هست و حتی یه بار باهاش دعوام شد اما انقدر خوب برخورد کرد که بعدا من شرمنده شدم.
در مورد اون بخشی که درشت کردم هم باید بگم که من سه اکانت در رودفایل دارم. از هر سه اکانت هم درآمد دارم!! باور ندارید برید از مدیر رودفایل بپرسید که به کاربر DeluxePC با همه اکانت هاش چقدر پرداختی داشتید!!

مدیر رودفایل پیش بینی این روزهای سایت شما رو به من توضیح داده بود اما من گفتم شاید از حسادتش هست اما الان به حرفش پی بردم.
سایت رودفایل درسته کمتر حساب میکنه اما کانترها رو واقعی و درست مینویسه.

به قول یکی از دوستان بهتره کم کم از آپلودبوی خدافظی کنیم چون میزان کسب درآمدش بسیار افت کرده.
حالا باز من کلی فایل آپلود و پخش کردم این وضع درآمدم شده دیگه اونا که سایتشون نصف من بازدید داره یا کمتر حتما هر 6 ماه پرداختی دارند.

من یه پیشنهاد میکنم. اگر خواستید عمل کنید اگر هم نخواستید که هیچ.
هر $ رو به 2000 تومان کاهش بدید اما این سیستم به اصطلاح ضد تقلبتون که کارش چیز دیگه ای هست رو بر دارید چون اینطوری اصلا فایده ای نداره.

ضمنا من شما رو دوست خودم میدونستم و یادتون که به خاطر اون اشتباه در پرداخت، حسن نیستم رو بهتون نشون دادم. اما شما با این سیستمی که وضع کردید، کسب و کار رو از خیلی ها گرفتید.
به هر حال صلاح مملکت خویش خوسروان دادند.

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
ولی اگر کیفیت سرورتون خوب بود کسی دانلودش رو کنسل نمیکرد و انقدر درامدها پایین نمیومد,متاسفانه سرعت دانلود در بعضی از ساعات روز واقعا آزار دهنده هست.اگر شما با سیستم ضد تقلب پول بیشتری درمیارید لااقل خرج سرورهاتون کنید که وبمسترها ضرر نکنن

شما اگر نظرات سایت من رو مرور کنید روزی 10 نفر از سرعت آپلودبوی به من فحاشی میکنند انگار من مدیر آپلودبوی هستم. اونایی که محترمانه انتقاد میکنند رو به بخش تماس با ما آپلودبوی راهنمایی میکنم که مشکلشون رو مطرح کنند.
سرعت واقعا پایین اومده و خود من هم با Mul لینک ها رو دانلود میکنم چون برای منم که پریمیوم هستم سرعت کم شده.

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
شاید دانلود پرمیوم ما سرعت دانلود در حد چند ده مگابایت در ثانیه نداشته باشه اما
در عوض سرعت ثابت و بدون قطعی داریم و مثل سایتهای همکاری نیستیم که در ساعات انتهایی شب باید با اکانت پرمیوم فقط 20 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنید !!
در مورد کیفیت سرور هم مسلما اینکارو خواهیم کرد و سرورهای بیشتری رو اضافه می کنیم تا کیفیت و سرعت دانلود بالاتر باشه و در این شکی نیست .

ببخشید من یک سئوال داشتم اونم اینه که ما می تونیم از فایل هایی که اپلود کردیم روی هاستمون یا روی گوگل درایور بک آپ بگریم اگر اینجوری باشه من از سیستمتون استفاده می کنم چون خودم هاست دانلود دارم می خواهم اگر مشکلی پیش اومد بتونم انتقال بدم فایل هامو به هاست خودم و بک اپ ازش داشته باشم
خیر فکر نمی کنم این امکان باشه

بعد ببخشید اینطور که معلومه و دوستان هم می گند انگاری هم درامد کسب شده از سایتتون خیلی پایینه و هم سرعت دانلود ها بشدت اومده پایین این وضع ت کی اینطوری هست
بعدشم در مورد سیستم ضد تقلب الان خیلی ها هستند که اینترنت پرسرعت ندارند و خیلی طول می کشه کل فایل رو دانلود کنند یا هم ترافیکشون کمه مجبورند چند شب بزارند(برای اونایی که ترافیک رایگان سبانه دارند) و طی چند شب یا چند روز دانلود کنند اگر کسی دانلود بزنند و بعد مثلا هر یک سومشو توی یک روز دانلود کنند وقتی دانلودشون به پایان برسه حساب می شه دانلودشون یا نه باید همون موقعی که دانلود زدند تا اخر بره به نظر من باید روی سیستم ضد تقلبتون بیشتر کار کنید و این جور مشکلات و مشکلات بسیار دیگر رو هم داخلش دخیل کنید

دوست من مشکلی وجود نداره
تنها مشکلی که هست اینه که 1 نفر به علت مشکلی که در یک روز در یکی از سرورها وجود داشته ارسالهای منفی برای ما ارسال کرده و دیگران هم که اطلاعات کافی ندارند مثل همه فروم ها به تخریب صاحب تاپیک می پردازند .
بله حساب میشه برای اینکه مطمئن تر پاسختون رو بدم این مسئله رو طی روزهای آتی تست میکنم و به اطلاعات شما میرسونم .
اگه منظورتون از دوستان من هستم که با رودفایل هم کار میکنم، باید خدمتت عرض کنم که من دو ساله به رودفایل کار میکنم. با مدیرش هم دوستم و انسان بسیار محترمی هست و حتی یه بار باهاش دعوام شد اما انقدر خوب برخورد کرد که بعدا من شرمنده شدم.
در مورد اون بخشی که درشت کردم هم باید بگم که من سه اکانت در رودفایل دارم. از هر سه اکانت هم درآمد دارم!! باور ندارید برید از مدیر رودفایل بپرسید که به کاربر DeluxePC با همه اکانت هاش چقدر پرداختی داشتید!!
من یه پیشنهاد میکنم. اگر خواستید عمل کنید اگر هم نخواستید که هیچ.
هر $ رو به 2000 تومان کاهش بدید اما این سیستم به اصطلاح ضد تقلبتون که کارش چیز دیگه ای هست رو بر دارید چون اینطوری اصلا فایده ای نداره.
ضمنا من شما رو دوست خودم میدونستم و یادتون که به خاطر اون اشتباه در پرداخت، حسن نیستم رو بهتون نشون دادم. اما شما با این سیستمی که وضع کردید، کسب و کار رو از خیلی ها گرفتید.
به هر حال صلاح مملکت خویش خوسروان دادند.
سیستم ضد تقلب غیر فعال نمیشه
شما هم اگر از سایت ما ناراضی هستید دیگه ادامه همکاری ندید و بجای تشویش اذهان دیگران ، بهتر از این پس از همون سایت استفاده کنید و دیگه هم درخواست واریز ندید
بنده نمی دونم چه چیزی عاید شما میشه اما شما که ادعای عدم شمارش دارید طی 6 ماه گذشته روزانه حداقل 4 دلار درآمدتون بوده از سایت ما و درآمد روز گذشته شما هم بصورت زیر بوده :

16297405124218994103.jpg

در مورد مقایسه 2 سرویس هم

سایت ما برای کاربر رایگان و عضو 10 گیگ پهنای باند روزانه میده اما سایت مورد نظر شما 750 مگابایت یعنی اگر کاربری رایگان باشید نه تنها کانتری برای دانلود نمی اندازه بلکه اصلا هیچ کاربر رایگانی حق دانلود نخواهد داشت و عملا یعنی هیچ کاربر رایگانی نمی تونه کسب درآمد کنه از سایت مورد نظر شما در حالیکه شاید بیش از 40% کاربران ما که پول دریافت کردند کاربر رایگان هستند .

شما اگر نظرات سایت من رو مرور کنید روزی 10 نفر از سرعت آپلودبوی به من فحاشی میکنند انگار من مدیر آپلودبوی هستم. اونایی که محترمانه انتقاد میکنند رو به بخش تماس با ما آپلودبوی راهنمایی میکنم که مشکلشون رو مطرح کنند.
سرعت واقعا پایین اومده و خود من هم با Mul لینک ها رو دانلود میکنم چون برای منم که پریمیوم هستم سرعت کم شده.

یعنی شما می فرمایید هیچ انتقادی از هیچ آپلودسنتری دیگه ای در نت نیست و فقط به سایت ما هست ؟!! می خواهید چندتا از انتقادات سیستم مد نظرتون رو براتون ارسال کنم ؟
غیر از این سرعت نت همه کم شده دوست من مگر سرعت اینترنت در ایران الان مثل 1 ماهه قبله ؟
در ضمن ما هم بدون نقص نیستیم و بزودی سرورهای جدیدی اضافه می کنیم . حالا اگر هر سایتی به هر دلیل فنی یا سیاسی یا هر چیزی 1 روز مشکل داشت باید بهش حمله کرد ؟

چطور شما از کاهش درآمدتون ناراحت می شید اما ما از پرداخت به کاربران دزد ناراحت نشیم ؟

از سایر دوستان هم خواهش می کنم منطقی باشند و قبل از هر گونه انتقادی اول خودشون سیستم رو تست کنند و بعد تصمیم گیری نمایند .

Last edited:

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
سلام
این سرویس فقط مخصوص سایتهای دانلوده ؟
یا اینکه فرقی نمی کنه لینک دانلود کجا باشه ؟ مثلا تو یه وبلاگ یا یه سایت تفریحی و یا خبری و ... ؟
تضمین پرداختش چیه ؟

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
من از اول هم داشتم با رودفایل کار میکردم، شما اومدید درخواست همکاری دادید. متن درخواستتون هم توی آرشیو ایمیلم هست.
الان که کلی فایل آپلود کردم و این همه زحمت کشیدم میگی برو یک سایت دیگه؟

مطمئن باشید اگر زیر 50 آپلود کرده بودم، نیازی به همکاری با شما نداشتم.
تشویش اذهان عموم؟؟!

بنده گفتنی زیاد دارم اما با توجه به نوع پاسخ شما که طلبکارانه هم هست ترجیح میدم دیگران قضاوت کنند.

بهتون گفتم کاربران خاطی و دزد رو معرفی و بن کنید اما نمیدونم چرا این کارو نمیکنید.
سیستم ضد تقلب شما معلوم نیست کارش چطوریه

دوستان گرامی قضاوت رو به عهده شما میذارم.
روز خوش

Last edited:

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
من از اول هم داشتم با رودفایل کار میکردم، شما اومدید درخواست همکاری دادید. متن درخواستتون هم توی آرشیو ایمیلم هست.
الان که کلی فایل آپلود کردم و این همه زحمت کشیدم میگی برو یک سایت دیگه؟
...

کاملا مشخصه که من از شما طلبکار هستم یا شما از بنده .
به هر حال سایت ما 1 کاربره نیست و ما هم 1 روز نیست که در این زمینه فعالیت می کنیم .
امیدوارم موفق باشید .

این هم توضیحات سازنده مد ضد تقلب هست که توسط سازنده ارسال شده است :

With this mod you will count downloads / add money only when user download full file, not on link generation by default.
Multi-threaded downloads supported!
This will keep you from cheaters and save your payouts money.

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
کاملا مشخصه که من از شما طلبکار هستم یا شما از بنده .
به هر حال سایت ما 1 کاربره نیست و ما هم 1 روز نیست که در این زمینه فعالیت می کنیم .
امیدوارم موفق باشید .

این هم توضیحات سازنده مد ضد تقلب هست که توسط سازنده ارسال شده است :

With this mod you will count downloads / add money only when user download full file, not on link generation by default.
Multi-threaded downloads supported!
This will keep you from cheaters and save your payouts money.

بله میدونم 1 کاربره نیست چون خودم بیش از 750 نفر رو در سایت شما عضو کردم.
ما که هر پیشنهادی دادیم مقاومت کردید. پس حداقل واریزها رو به 5$ برگردانید. اینطوری فکر میکنم خیلی ها شاید زودتر به درآمدشون برسند.

بالا