• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

mtn67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام سه تا سوال داشتم:
1.اگر در سایت من 10 تا لینک فایل مختلف برای دانلود وجود داشته باشه و یک آی پی در یک روز 10تا لینک رو دانلود کنه چندتا دانلود حساب میشه؟
2.اگه من اشتراک ویژه دانلود داشته باشم لینک دانلود مربوط به فایل هایی که آپلود کردم برای تمام افراد مستقیم میشه؟
3.اگر یک آی پی یک فایل رو دانلود کنه و فردای اون روز همون آی پی باز هم همون فایل رو دانلود کنه یک دانلود محاسبه میشه یا دوتا؟

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام سه تا سوال داشتم:
1.اگر در سایت من 10 تا لینک فایل مختلف برای دانلود وجود داشته باشه و یک آی پی در یک روز 10تا لینک رو دانلود کنه چندتا دانلود حساب میشه؟
2.اگه من اشتراک ویژه دانلود داشته باشم لینک دانلود مربوط به فایل هایی که آپلود کردم برای تمام افراد مستقیم میشه؟
3.اگر یک آی پی یک فایل رو دانلود کنه و فردای اون روز همون آی پی باز هم همون فایل رو دانلود کنه یک دانلود محاسبه میشه یا دوتا؟

1- بستگی داره به حجم فایل و آی پی دانلود کننده اما برای آی پی ایرانی بطور متوسط و با توجه به افزایش تعرفه کلیکهای ایران ، بیش از 10 بازدید در روز محاسبه میشه
2- خیر اشتراک ویژه مخصوص یک نفر هست و در صورت استفاده دسته جمعی حساب شما بلاک خواهد شد .
3- بله محاسبه میشه و مشکلی نیست .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
تمامی درخواست های واریز نیز تا ساعت 12 ظهر امروز چهارشنبه واریز شد .

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
پورت سرور شما چنده دوست من ؟ ما در حال حاضر که سایتمون عمری نداره ماهیانه 6-7 ترا پهنای باند مصرف میکنه.
چقدر درآمد می تونیم داشته باشیم الانش؟
با تشکر
لینک های شما دایرکته ؟ یا بدونه Resume ؟
با تشکر

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
پورت سرور شما چنده دوست من ؟ ما در حال حاضر که سایتمون عمری نداره ماهیانه 6-7 ترا پهنای باند مصرف میکنه.
چقدر درآمد می تونیم داشته باشیم الانش؟
با تشکر
لینک های شما دایرکته ؟ یا بدونه Resume ؟
با تشکر

ما سقف درآمد روزانه نداریم در حال حاضر کاربر داریم که روزانه 20 دلار درآمد داره
لینکها هم نیمه مستقیم هست یعنی یوزر وارد سایت میشه و لینک مستقیم رو که قابلیت resume داره رو دریافت می کنه .
طی 3 روز آینده هم سرور جدید اضافه می کنیم و سرعت دانلود برای کاربران پرمیوم بهتر خواهدشد .

x11416

Registered User
لایک‌ها
41
اگر چندین نفر با ip های مختلف ولی با یک اکانت یکسان , یک فایل یکسان رو دانلود کنن باز هم جزو دانلود حساب میشه و درامد داره یا نه ؟

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
اگر چندین نفر با ip های مختلف ولی با یک اکانت یکسان , یک فایل یکسان رو دانلود کنن باز هم جزو دانلود حساب میشه و درامد داره یا نه ؟

توصیه می کنیم اینکارو نکنید استفاده همزمان چندین نفر از یک اکانت یکسان غیرمجازه و در صورتیکه اینکار برای افزایش درآمد باشه باعث بن شدن اکانت شما میشه .

x11416

Registered User
لایک‌ها
41
توصیه می کنیم اینکارو نکنید استفاده همزمان چندین نفر از یک اکانت یکسان غیرمجازه و در صورتیکه اینکار برای افزایش درآمد باشه باعث بن شدن اکانت شما میشه .

نه بابا من که اکانت مکانت پریمیوم ندارم که بخوام از اینکار ها بکنم فقط خواستم یک هشداری برای بقیه باشه تا از این کار ها نکنن :D

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
$0.1015 این یعنی چقدر مونده تا به یک دلار برسه ؟
:confused:

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
اخبار جدید

برای رفاه حال کاربران گرامی و بعد از قولی که داده بودیم

4 سرور جدید به لیست سرورها اضافه شد و از امروز فایلهای جدید شما روی سرورهای جدید قرار خواهد گرفت .

بزودی سامانه جدید پشتیبانی نیز در سایت فعال می گردد و شما می توانید براحتی با استفاده از سیستم تیکت پیامها و مشکلات خود را مطرح نمایید .

موفق باشید .

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
آقای احسان دلیر بهتر نیست در کنار این کار هاست و سرور هم بفروشید برای کسب درآمد خوبه ها خیلی ها هم هستند که حاظرند پول بدهند امکانات بیشتر بگیرند

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
ای پی تمام کشور های جهان برای دانلود مورد قبوله ؟

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
آقای احسان دلیر بهتر نیست در کنار این کار هاست و سرور هم بفروشید برای کسب درآمد خوبه ها خیلی ها هم هستند که حاظرند پول بدهند امکانات بیشتر بگیرند
خیلی ممنون از پیشنهادتون
ای پی تمام کشور های جهان برای دانلود مورد قبوله ؟
بله

mohammad174

Registered User
لایک‌ها
73
سلام من مدیر چند تا سایت هستم -بنظرم پشتیبانی حرف اول رو میرنه -شما اگر یک سیستم تیکتی داشته باشید که به کاربر در کمترین زمان ممکن (کمتر از 12 ساعت) پاسخ داده بشه خود من در سیستم شما ‍ حضور خواهم داشت

موفق باشید

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
اخبار جدید

برای رفاه حال کاربران گرامی و بعد از قولی که داده بودیم

4 سرور جدید به لیست سرورها اضافه شد و از امروز فایلهای جدید شما روی سرورهای جدید قرار خواهد گرفت .

بزودی سامانه جدید پشتیبانی نیز در سایت فعال می گردد و شما می توانید براحتی با استفاده از سیستم تیکت پیامها و مشکلات خود را مطرح نمایید .

موفق باشید .
ببخشید کلا چند سرور هست؟

SHAYANJUVE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان شما چه بازدیدکنندگان خوبی دارین که حاضر هستند از لینک غیر مستقیم دانلود کنند.واسه ما که اصلا طرف لینک غیر مستقیم نمیرن.

بالا