• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
با سلام

کلیه واریزهای ریالی و دلاری انجام شد .

شنبه 4 آبان

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
توصیه مهم

با توجه به اینکه از حدود 7 روز پیش از قابلیت Geo Server داریم استفاده می کنیم لذا در صورتیکه

سایت شما خارجی هست و بازدید کننده خارجی دارید

یا

برای آپلود از ریموت Url استفاده می کنید و لینک مورد نظر در ایران فیلتر هست یا روی سرور خارجی قرار داره و سرعت ریموت کمه

بهتره

با استفاده از آی پی خارجی یا با پ-ر--و-ک-س---ی فایل خودتون رو آپلود کنید تا فایل شما روی نزدیکترین سرور خارج از کشور آپلود بشه

=======================

سیستم Geo Server : با استفاده از این قابلیت فایل کاربران ایرانی (که با آی پی ایران هستند) روی سرورهای ایران و فایل کاربران خارجی روی نزدیکترین سرور خارجی آپلود می شود .

لازم به ذکره در حال حاضر تنها آپلودبوی چنین قابلیتی را داشته لذا سرعت دانلود کاربران ایرانی از سرورهای ایران آپلودبوی در ساعتهای پیک بسیار بالاتر از سایتهای آپلودسنتر دیگر می باشد .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
طی 2 روز گذشته ظاهرا مشکلی روی سرور شماره 70 که مختص کاربران خارجی هست داشتیم که خوشبختانه مرتفع شد .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
کلیه پردخت های ریالی انجام شد .

شنبه 11 آبان

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوست محترم

بنا هست تعداد زیادی فایل pdf به مرور آپلود کنم و در سایتی ایرانی برای کاربران ایرانی قرار بدم. طبیعتا این ایبوک ها حجمی بین 3 مگ تا 200 مگ دارند و باز هم بالطبع آیپی های دانلودی فقط ایرانی هستند. حال :

1- برای هر 1000 دانلود فایل بین 3 تا 200 مگ و برای آی پی ایران چقدر پرداخت میشه ؟

2- من به شدت نیاز به فضای زیاد حدود گیگ700 تا 1 ترا دارم تا سایتم فقط بشه با سایت شما کار کنه. و بسیار نیاره که این فایل ها همیشه اکتیو بمونند و لینک ها همیشه زنده باشند و تغییر هم نکنن. عملا سایت من میشه نماینده و معرف سایت شما. آیا این همکاری رو میتونید داشته باشید ؟

لطفا اگر نیازه در پخ توضیح و پاسخ دهید

مرسی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
منم فعالیتم رو شروع کردم،حالا که دیدم اینجا یه تاپیک در این مورد هم هست دلگرم تر شدم. :)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
راستی یه سوال،اگه مثلا یه فایل 10 بار دانلود شده باشه و 0.010$ به حساب اضافه شده باشه و بعد فایل رو پاک کنم درآمدش هم حذف میشه یا باقی می مونه؟

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
لطفا مشکلات شخصی را از طریق پیام خصوص ارسال نمایید + نام کاربری

چطور باید درحواست داد زیر مجموعه را؟من زیاد دارم که هر ماه هم وی ای پی هستن و تمدید میکنن و فایل اپلود میکنن
بعد به وب مانی هم میریزید؟

samhillt

Registered User
لایک‌ها
65
سلام

بعد از انتقال به سرورهای ایران فایلهای با حجم بالا یا آپلود نمیشن یا اینکه اینقدر سرعت پایینه که 4 الی 5 ساعت طول میکشه تا آپلود بشن.

بالا