meysam4406
Registered User
- نوشتهها
- 465
- لایکها
- 152
نمی دونم چرا هر جای دیگه ای اپلود می کردم خوب دانلود میشد اما در سرور شما اپلود می کردم اصلا شمارش نمی شد یا خیلی کم شمارش می شد
چطور باید درحواست داد زیر مجموعه را؟من زیاد دارم که هر ماه هم وی ای پی هستن و تمدید میکنن و فایل اپلود میکنن
بعد به وب مانی هم میریزید؟
سلام
بعد از انتقال به سرورهای ایران فایلهای با حجم بالا یا آپلود نمیشن یا اینکه اینقدر سرعت پایینه که 4 الی 5 ساعت طول میکشه تا آپلود بشن.
نمی دونم چرا هر جای دیگه ای اپلود می کردم خوب دانلود میشد اما در سرور شما اپلود می کردم اصلا شمارش نمی شد یا خیلی کم شمارش می شد
اگر شما یک فایل رو بخواهید از یک سرور خارجی بیارید روی سرور ایران بله سرعت کند هست و دلیلش هم اینترنت ملیه و دست مانیست
اما اگر یک فایل رو از سرور ایران دیگری بخواهید منتقل کنید روی سرور ایران ما سرعت مناسبه
البته شما می تونید با ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک---ن وارد سایت ما بشید و اونوقت هر فایلی که آپلود کنید روی سرورهای خارجی ما و با سرعت بالا آپلود میشه که در اینصورت کاربران ایرانی سرعت دانلود کمتری خواهند داشت و این انتخاب با شماست که یا راحتی دانلود توسط کاربران ایرانی رو مد نظر داشته باشید یا راحتی و سرعت آپلود رو
خب من هم از طریق یک vps با آیپی آمریکا آپلود میکنم ولی همچنان همین مشکل هست
میشه از درامد کسب شده اکانتمون رو پریمیوم کنیم؟ چطور؟
pps غیر فعال شد
یعنی اگه کسی حساب VIP دانلود یا حرفه ای بخره برای ما پولی حساب نمیشه ؟
بله میشه فقط چند روزی زمان میبره الان فقط آپلود کاملا فعال هست اما داریم روش کار می کنیم که بشه هر 2 مدل اکانت رو براحتی بفروشیدمیشه هر دو نوع اکانت دانلود ویژه و کاربر حرفه ای رو فروخت ؟
الان درامد جز اپلود دیگه چه راهی هست؟
الان یعنی یکی اکانت ویژه دانلود هم بخره پس هیچ چی برا ما حساب نمیشه ؟
داریم روی فروش اکانتهای دانلود برای ریسلرها کار می کنیم و انشالا اون رو هم خودتون از طریق بخش ریسلر میتونید بفروش برسونید .
این قضیه رو پیچیده میکنه
مثلا من الان توی سایتم یه سریال برای دانلود گذاشتم
دیگه طرف میره دانلود کنه فوقش یه اکانت 5 هزار تومنی دانلود میخره
دیگه هیچ وقت دنبال پیغام و تماس نمیگرده که از من اکانت حرفه ای بخره
متاسفانه به دلیل اینکه نتونستیم هنوز فروش ریسلر رو برای اکانت دانلود فعال کنیم برای رضایت کاربران بخش PPS مجدد فعال شد .
سلام
حجم 20 گیگ خیلی کمه ! حداقل 50 گیگش می کردین.