• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
نمی دونم چرا هر جای دیگه ای اپلود می کردم خوب دانلود میشد اما در سرور شما اپلود می کردم اصلا شمارش نمی شد یا خیلی کم شمارش می شد

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
چطور باید درحواست داد زیر مجموعه را؟من زیاد دارم که هر ماه هم وی ای پی هستن و تمدید میکنن و فایل اپلود میکنن
بعد به وب مانی هم میریزید؟

نه دوست من درآمد زیرمجوعه ها اتوماتیک براتون محاسبه میشه
بله به وبمانی هم میریزیم اما 2 بار در ماه هست واریزهای وبمانی اما واریزهای ریالی هر هفنه 1 باره

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

بعد از انتقال به سرورهای ایران فایلهای با حجم بالا یا آپلود نمیشن یا اینکه اینقدر سرعت پایینه که 4 الی 5 ساعت طول میکشه تا آپلود بشن.

اگر شما یک فایل رو بخواهید از یک سرور خارجی بیارید روی سرور ایران بله سرعت کند هست و دلیلش هم اینترنت ملیه و دست مانیست
اما اگر یک فایل رو از سرور ایران دیگری بخواهید منتقل کنید روی سرور ایران ما سرعت مناسبه
البته شما می تونید با ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک---ن وارد سایت ما بشید و اونوقت هر فایلی که آپلود کنید روی سرورهای خارجی ما و با سرعت بالا آپلود میشه که در اینصورت کاربران ایرانی سرعت دانلود کمتری خواهند داشت و این انتخاب با شماست که یا راحتی دانلود توسط کاربران ایرانی رو مد نظر داشته باشید یا راحتی و سرعت آپلود رو

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
نمی دونم چرا هر جای دیگه ای اپلود می کردم خوب دانلود میشد اما در سرور شما اپلود می کردم اصلا شمارش نمی شد یا خیلی کم شمارش می شد

چنین چیزی اصلا امکان نداره

لطفا آدرس فایلی رو که می فرمایید با پیام خصوصی ارسال کنید این رو هم مد نظر داشته باشید دانلود فایل توسط خود آپلودر یا با آی پی آپلودر یا بصورت ناقص محاسبه نمیشه و باید توسط شخص دیگری و بصورت کامل باشه .

samhillt

Registered User
لایک‌ها
65
اگر شما یک فایل رو بخواهید از یک سرور خارجی بیارید روی سرور ایران بله سرعت کند هست و دلیلش هم اینترنت ملیه و دست مانیست
اما اگر یک فایل رو از سرور ایران دیگری بخواهید منتقل کنید روی سرور ایران ما سرعت مناسبه
البته شما می تونید با ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک---ن وارد سایت ما بشید و اونوقت هر فایلی که آپلود کنید روی سرورهای خارجی ما و با سرعت بالا آپلود میشه که در اینصورت کاربران ایرانی سرعت دانلود کمتری خواهند داشت و این انتخاب با شماست که یا راحتی دانلود توسط کاربران ایرانی رو مد نظر داشته باشید یا راحتی و سرعت آپلود رو

خب من هم از طریق یک vps با آیپی آمریکا آپلود میکنم ولی همچنان همین مشکل هست

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
میشه از درامد کسب شده اکانتمون رو پریمیوم کنیم؟ چطور؟

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
خب من هم از طریق یک vps با آیپی آمریکا آپلود میکنم ولی همچنان همین مشکل هست

پس شاید مشکل از فایل مبدا هست یا احیانا روی سرور ایران هست
آدرس فایلی رو که میخواهید منتقل کنید رو از طریق پیام خصوصی ارسال کنید تا من هم بررسی کنم

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
میشه از درامد کسب شده اکانتمون رو پریمیوم کنیم؟ چطور؟

بله در صفحه اکانت روی دکمه درخواست واریز request payout کلیک کنید و بعد در صفحه بعدی با استفاده از دکمه Extend my account for 30 days for 5$ اکانتتون رو فعال کنید

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
اخبار شنبه 18 آبان

کلیه پرداخت های ریالی و دلاری انجام شد .
سیستم pps غیرفعال و سیستم ریسلری برای کلیه کاربران فعال شد ، از این پس شما می توانید از اکانت خود اقدام به فروش اکانت آپلود با 20% تخفیف نمایید .
ریت قیمت هر 1000 دانلود برای کاربران با بازدید USA افزایش یافت:
UploadBoy Business & Secure file Cloud storage
کسب درآمد تا 20 دلار به ازای هر 1000 دانلود از USA
ریت درآمد کاربران ایرانی نیز بزودی افزایش خواهد داشت .
لازم به ذکره امکان فعال شدن آنی حساب با خرید آنلاین در حال آماده سازی می باشد و پس از فعال سازی دیگر نیازی به فعال سازی حساب توسط ما نیست و شما در هر ساعت از شبانه روز می توانید حساب خود را شارژ یا تمدید نمایید .
و بزودی یک خبر ویژه خواهیم داشت ...

Last edited:

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
pps غیر فعال شد
یعنی اگه کسی حساب VIP دانلود یا حرفه ای بخره برای ما پولی حساب نمیشه ؟

با توجه به اینکه اکثر فروش اکانت ما توسط ریسلرهای ما هست و ما باید به هر ریسلر بین 20 % تا 40 % پورسانت پرداخت کنیم از طرفی وقتی کاربری اکانتی رو می فروشه براش مهم نیست که این اکانت توسط ریسلر فروخته شده و لذا ما باید باز 20% دیگه از مبلغ دریافتی رو به معرفی کننده هم پرداخت کنیم به همین دلیل پرداخت 40 تا 60 درصد پورسانت اون هم برای اکانت های ارزان قیمتی که ما داریم برای ما ضرر محض هست .
لذا از این به بعد هر کاربر معمولی هم می تونه بصورت ریسلر عمل کنه و اقدام به فروش اکانت بکنه و محدودیتی هم وجود نداره و همون 20% رو هم دریافت می کنه .

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
الان درامد جز اپلود دیگه چه راهی هست؟

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
میشه هر دو نوع اکانت دانلود ویژه و کاربر حرفه ای رو فروخت ؟
بله میشه فقط چند روزی زمان میبره الان فقط آپلود کاملا فعال هست اما داریم روش کار می کنیم که بشه هر 2 مدل اکانت رو براحتی بفروشید
الان درامد جز اپلود دیگه چه راهی هست؟

درآمد از هر دانلود
20 % از درآمد هر فروش بصورت ریسلر
10% از درآمد هر زیرمجموعه به صورت مادام العمر

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
الان یعنی یکی اکانت ویژه دانلود هم بخره پس هیچ چی برا ما حساب نمیشه ؟

داریم روی فروش اکانتهای دانلود برای ریسلرها کار می کنیم و انشالا اون رو هم خودتون از طریق بخش ریسلر میتونید بفروش برسونید .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
داریم روی فروش اکانتهای دانلود برای ریسلرها کار می کنیم و انشالا اون رو هم خودتون از طریق بخش ریسلر میتونید بفروش برسونید .

این قضیه رو پیچیده میکنه
مثلا من الان توی سایتم یه سریال برای دانلود گذاشتم

دیگه طرف میره دانلود کنه فوقش یه اکانت 5 هزار تومنی دانلود میخره
دیگه هیچ وقت دنبال پیغام و تماس نمیگرده که از من اکانت حرفه ای بخره

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
این قضیه رو پیچیده میکنه
مثلا من الان توی سایتم یه سریال برای دانلود گذاشتم

دیگه طرف میره دانلود کنه فوقش یه اکانت 5 هزار تومنی دانلود میخره
دیگه هیچ وقت دنبال پیغام و تماس نمیگرده که از من اکانت حرفه ای بخره

متاسفانه به دلیل اینکه نتونستیم هنوز فروش ریسلر رو برای اکانت دانلود فعال کنیم برای رضایت کاربران بخش PPS مجدد فعال شد .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سیستم پرداخت آنلاین و فعال سازی همزمان فعال گردید .

از این پس در لحظه می توانید حساب خود را شارژ و یا تمدید کنید .

بالا