• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
دیگه چه پیشنهادی برای بهتر شدن سایت دارید ؟

جدی پرسیدین یا ... :) به هر حال ! چرا سایتتون قسمت ریپورت نداره یا من نمی بینم !؟ قسمت Remote sites premiums سایت های اصلی رو نداره مثل آپلودد !!!

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
فایل های زیر 1 مگابایت هم شامل درآمد میشن؟
بله فایلهای بالای 100 کیلوبایت محاسبه میشه
جدی پرسیدین یا ... :) به هر حال ! چرا سایتتون قسمت ریپورت نداره یا من نمی بینم !؟ قسمت Remote sites premiums سایت های اصلی رو نداره مثل آپلودد !!!
نه دوست من جدی گفتم ما از هر نظر سازنده ای استقبال می کنیم
در مورد سوالاتتون
کنار هر فایل یک لینک report هست و اگر منظورتون لیچ هست فعلا سیستم لیچ رو در برنامه کار نداریم
پیشنهاد دیگری هم هست بفرمایید خوشحال میشم

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
کلیه پرداخت ها ریالی و دلاری انجام شد .

شنبه 25 آبان

shittel66

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
من دو تا سایت موزیک دارم که میخوام واسه لینک کمکی از سایت شما استفاده کنم بر اساس بازدید صفحات هم روزی حدود 50 هزار دانلود داریم (که البته ممکنه بیشتر باشه چون بر اساس صفحات گفتم)
چندتا سوال داشتم:
یکی اینکه کاربر ویژه چه امتیازی داره و میشه از الان منو جزء اون دسته حساب کنین؟!
دوم اینکه فایلها تا چه مدت حذف نمیشن چون باید زیر لینک بزارم که تا چه مدت فعال هستن
و سوم اینکه لینک مستقیم اگه بدین که عالی میشه

منتظر پاسختون هستم تا بعد عضو بشم

ممنون

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام
من دو تا سایت موزیک دارم که میخوام واسه لینک کمکی از سایت شما استفاده کنم بر اساس بازدید صفحات هم روزی حدود 50 هزار دانلود داریم (که البته ممکنه بیشتر باشه چون بر اساس صفحات گفتم)
چندتا سوال داشتم:
یکی اینکه کاربر ویژه چه امتیازی داره و میشه از الان منو جزء اون دسته حساب کنین؟!
دوم اینکه فایلها تا چه مدت حذف نمیشن چون باید زیر لینک بزارم که تا چه مدت فعال هستن
و سوم اینکه لینک مستقیم اگه بدین که عالی میشه

منتظر پاسختون هستم تا بعد عضو بشم

ممنون

کاربر پرمیوم از ابتدا 500 گیگ هاست می گیره و اگر بازدید بالایی داشته باشه هاستش بصورت نامحدود خواهد بود .
کاربر پرمیوم سرعت بالاتری برای دانلود و آپلود داره و فایلهاش بصورت نامحدود و مادامی که دانلود داره نگهداری میشه تنها اگر فایلی دیگر برای 3 ماه هیچ دانلودی نداشت بصورت اتوماتیک حذف میشه .
پهنای باند روزانه کاربر پرمیوم نامحدود هست و شما می توانید هر میزان که سایت شما کشش داشته باشه درآمد کسب کنید .
کاربر پرمیوم امکانات دیگری هم داره که می تونید بطور کامل در سایت مطالعه نمایید .
UploadBoy file sharing

برای سوال دیگرتون رو هم براتون یک پیام خصوصی ارسال گردید .

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
اگر قسمت سرچ فایل رو هم اضافه کنید عالی میشه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یک ستون اگه اضافه بشه در صفحه مای فایلز که نشون بده آخرین دانلود اون فایل در چه تاریخی بوده و اگر تا چه قدر دیگه دانلود نشه فایل حذف میشه،خیلی کاربردیه.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

منم چند بار برای این بخش درخواست فرستادم
مثلا فایل های من که اصلا موشکولی با کپی رایت ندارن باید پابلیک کنم
اینطوری هم تعداد دانلود ها و هم بازدید خود سایت و فروش اکانت های ویژه دانلود بیشتر میشه

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
اینطوری هم تعداد دانلود ها و هم بازدید خود سایت و فروش اکانت های ویژه دانلود بیشتر میشه

فکر نکنم اضافه کردنش هم واسشون سخت باشه
ولی اضاف نمی کنن :eek:

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
یک ستون اگه اضافه بشه در صفحه مای فایلز که نشون بده آخرین دانلود اون فایل در چه تاریخی بوده و اگر تا چه قدر دیگه دانلود نشه فایل حذف میشه،خیلی کاربردیه.

بله حتما این مورد رو اضافه خواهیم کرد

فکر نکنم اضافه کردنش هم واسشون سخت باشه
ولی اضاف نمی کنن :eek:

نه اضافه کردن این امکانات برای ما سخت نیست و درسته که خیلی هم مفید هستند اما اینکار زمان نگهداری فایلهارو برای اکثر کاربران کم می کنه و در کل به ضرر کل کاربران میشه

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175

اضافه شد

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
سرعت دانلود کاربر مهمان تقریبا چقدر هست؟
چون لینکهارو میخواییم داخل سایت فیلم به اشتراک بزاریم

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
در حال بروزرسانی سخت افزاری سرور ایران هستیم لذا الان اگر فایلی آپلود کنید روی سرورهای خارجی آپلود میشه
دوستانی که می خوان فایلهاشون حتما روی سرور ایران باشه کمی تامل کنند تا آپلود سرور ایران مجددا فعال بشه

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
بخش آپلود سرور ایران مجددا فعال گردید .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سرور شماره 10 در حال انتقال به ایران هست و ممکنه تا آخر وقت امروز با اختلالاتی همراه باشه لطفا منتظر باشید تا انتقال بصورت کامل انجام بشه .

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
به نظرم این جمله:
Here you can download file 2da3803ef617cb438d3f43d4d47211a7609852.mp4. for download 2da3803ef617cb438d3f43d4d47211a7609852.mp4 first choose your download option (free or premiume download) then just click on button for drive to next step page to get direct download link .
اینطوری باشه بهتره:
To download the file X,First choose the download method (Free or Premium),Then click create download link button and use the Direct link provided to download with High speed.

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
به نظرم این جمله:
Here you can download file 2da3803ef617cb438d3f43d4d47211a7609852.mp4. for download 2da3803ef617cb438d3f43d4d47211a7609852.mp4 first choose your download option (free or premiume download) then just click on button for drive to next step page to get direct download link .
اینطوری باشه بهتره:
To download the file X,First choose the download method (Free or Premium),Then click create download link button and use the Direct link provided to download with High speed.

ممنون از تذکر شما

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یک مسئله ای که الان وجود داره اینه که مثلا من الان دارم یه کالکشن از چارت های بازی FoFiX درست می کنم،(لینکش توی امضام هست)که ممکنه در آینده تا 2500 فایل هم برسه،حالا اگر این وسط چارتی به خاطر دانلود نشدن پاک بشه و من متوجه نشم،زیاد جالب نیست،اگر امکانش باشه که وقتی فایلی مثلا 30 روز دانلود نشد و پاک شد،به جای اینکه از لیست مای فایلز پاک بشه،رنگش قرمز بشه و یک گزینه برای آپلود مجدد فایل اضافه بشه تا مثلا من اون فایل رو دوباره آپلود کنم که دیگه احتیاج به تغییر لینک در لیست چارت ها نباشه و بقیه بتونن با همون لینک دانلود کنن خیلی عالیه.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یک مسئله ای که الان وجود داره اینه که مثلا من الان دارم یه کالکشن از چارت های بازی FoFix درست می کنم،که ممکنه در آینده تا 2500 فایل هم برسه،حالا اگر این وسط چارتی به خاطر دانلود نشدن پاک بشه و من متوجه نشم،زیاد جالب نیست،اگر امکانش باشه که وقتی فایلی مثلا 30 روز دانلود نشد و پاک شد،به جای اینکه از لیست مای فایلز پاک بشه،رنگش قرمز بشه و یک گزینه برای آپلود مجدد فایل اضافه بشه تا مثلا من اون فایل رو دوباره آپلود کنم که دیگه احتیاج به تغییر لینک در لیست چارت ها نباشه و بقیه بتونن با همون لینک دانلود کنن خیلی عالیه.

خوبه که مثلا فایلی که یه هفته دیگه اگه دانلود نشه رنگش قرمز بشه

به شما هم توصیه میکنم که فایل ها رو 10 تا 10 تا داخل فولدر بریزید تا بررسیشون اسونتر بشه

بالا