yaghihaghi
Registered User
دیگه چه پیشنهادی برای بهتر شدن سایت دارید ؟
جدی پرسیدین یا ...
دیگه چه پیشنهادی برای بهتر شدن سایت دارید ؟
بله فایلهای بالای 100 کیلوبایت محاسبه میشهفایل های زیر 1 مگابایت هم شامل درآمد میشن؟
نه دوست من جدی گفتم ما از هر نظر سازنده ای استقبال می کنیمجدی پرسیدین یا ...به هر حال ! چرا سایتتون قسمت ریپورت نداره یا من نمی بینم !؟ قسمت Remote sites premiums سایت های اصلی رو نداره مثل آپلودد !!!
سلام
من دو تا سایت موزیک دارم که میخوام واسه لینک کمکی از سایت شما استفاده کنم بر اساس بازدید صفحات هم روزی حدود 50 هزار دانلود داریم (که البته ممکنه بیشتر باشه چون بر اساس صفحات گفتم)
چندتا سوال داشتم:
یکی اینکه کاربر ویژه چه امتیازی داره و میشه از الان منو جزء اون دسته حساب کنین؟!
دوم اینکه فایلها تا چه مدت حذف نمیشن چون باید زیر لینک بزارم که تا چه مدت فعال هستن
و سوم اینکه لینک مستقیم اگه بدین که عالی میشه
منتظر پاسختون هستم تا بعد عضو بشم
ممنون
اگر قسمت سرچ فایل رو هم اضافه کنید عالی میشه
منم چند بار برای این بخش درخواست فرستادم
مثلا فایل های من که اصلا موشکولی با کپی رایت ندارن باید پابلیک کنم
اینطوری هم تعداد دانلود ها و هم بازدید خود سایت و فروش اکانت های ویژه دانلود بیشتر میشه
یک ستون اگه اضافه بشه در صفحه مای فایلز که نشون بده آخرین دانلود اون فایل در چه تاریخی بوده و اگر تا چه قدر دیگه دانلود نشه فایل حذف میشه،خیلی کاربردیه.
اگر قسمت سرچ فایل رو هم اضافه کنید عالی میشه
منم چند بار برای این بخش درخواست فرستادم
مثلا فایل های من که اصلا موشکولی با کپی رایت ندارن باید پابلیک کنم
اینطوری هم تعداد دانلود ها و هم بازدید خود سایت و فروش اکانت های ویژه دانلود بیشتر میشه
فکر نکنم اضافه کردنش هم واسشون سخت باشه
ولی اضاف نمی کنن![]()
یک ستون اگه اضافه بشه در صفحه مای فایلز که نشون بده آخرین دانلود اون فایل در چه تاریخی بوده و اگر تا چه قدر دیگه دانلود نشه فایل حذف میشه،خیلی کاربردیه.
سرعت دانلود کاربر مهمان تقریبا چقدر هست؟
چون لینکهارو میخواییم داخل سایت فیلم به اشتراک بزاریم
به نظرم این جمله:
Here you can download file 2da3803ef617cb438d3f43d4d47211a7609852.mp4. for download 2da3803ef617cb438d3f43d4d47211a7609852.mp4 first choose your download option (free or premiume download) then just click on button for drive to next step page to get direct download link .
اینطوری باشه بهتره:
To download the file X,First choose the download method (Free or Premium),Then click create download link button and use the Direct link provided to download with High speed.
یک مسئله ای که الان وجود داره اینه که مثلا من الان دارم یه کالکشن از چارت های بازی FoFix درست می کنم،که ممکنه در آینده تا 2500 فایل هم برسه،حالا اگر این وسط چارتی به خاطر دانلود نشدن پاک بشه و من متوجه نشم،زیاد جالب نیست،اگر امکانش باشه که وقتی فایلی مثلا 30 روز دانلود نشد و پاک شد،به جای اینکه از لیست مای فایلز پاک بشه،رنگش قرمز بشه و یک گزینه برای آپلود مجدد فایل اضافه بشه تا مثلا من اون فایل رو دوباره آپلود کنم که دیگه احتیاج به تغییر لینک در لیست چارت ها نباشه و بقیه بتونن با همون لینک دانلود کنن خیلی عالیه.