• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
کلیه درخواست های واریز ریالی و دلاری رسیدگی و پرداخت شد .
شنبه 23 آذر

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
سلام این آپلود از آدرستون خیلی مشکل داره هی وسط کاری ارور میده بعضی وقتا هم آپلود نمی کنه

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام این آپلود از آدرستون خیلی مشکل داره هی وسط کاری ارور میده بعضی وقتا هم آپلود نمی کنه

لطفا لینک فایلی رو که میخواهید دانلود کنید رو به ایمیل سایت ارسال کنید تا بررسی بشه .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام
من درخواست واریز دادم ولی مثل اینکه فرم تماس با ما گیر کرد

اگه ممکنه با ما هم تسویه کنید

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
ممنون از شما آقا احسان برای معرفی این روش کسب درآمد
ولی بهتره واسه اونایی که نمی دونن اینم بگیم که به فایل های زیر 50 مگ پولی نمی ده و به ازای هر 1000 بار دانلود شدن کامل فایل های 50 -100 مگ 2 دلار میده
اگه اکانتت رایگان باشه فایلی که آپلود کردی 60 روز بعد از آخرین دانلود حذف میشه و دیگه نمی شه ازش کسب درآمد کرد
آپلود از آدرسشم از هر سایتی آپلود نمی کنه و وسط آپلود کردن ارور میده .سرعتش خوب نیست

Last edited:

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام
ممنون از شما آقا احسان برای معرفی این روش کسب درآمد
ولی بهتره واسه اونایی که نمی دونن اینم بگیم که به فایل های زیر 50 مگ پولی نمی ده و به ازای هر 1000 بار دانلود شدن کامل فایل های 50 -100 مگ 2 دلار میده
اگه اکانتت رایگان باشه فایلی که آپلود کردی 60 روز بعد از آخرین دانلود حذف میشه و دیگه نمی شه ازش کسب درآمد کرد
آپلود از آدرسشم از هر سایتی آپلود نمی کنه و وسط آپلود کردن ارور میده .سرعتش خوب نیست

دوستان اگه خواستید از لینک هاتون کسب درآمد کنید می تونید از سیستم کسب درآمد از کوتاهکردن لینک ما استفاده کنید به ازای هر بازدید 12 ریال میدیم

دوست من اولا نباید در تاپیک دیگران تبلیغ کنید !

ثانیا میشه بفرمایید چه کسی گفته که ما برای فایل زیر 50 مگ پول پرداخت نمی کنیم ؟؟!! فایلهای 100 کیلوبایت به بالا برای درآمد محاسبه میشه .

ثالثا کی گفته که اگر فایل شما دانلود بشه بعد از 60 روز حذف میشه ؟! وقتی فایل دانلود داشته باشه هیچوقت حذف نمیشه

و در آخر هم سرعت آپلود بستگی به سرور مبدا داره و اینکه شما روی چه سروری آپلود نمایید معلومه اگر یک فایل رو که روی سرور خارج از کشور هست بخواهید روی سرور ایران ریموت کنید سرعت کندتری خواهد داشت یا برعکس

بهتره قبل از ارسال پست کمی در مورد پستتون فکر کنید

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
لطفا امکانی فراهم کنید تا بتوان از طریق ادرس فایلهایی که فرمتشون به این صورت هست دانلود کرد : rtmp://64.878.934.986/8/mp4:1.mp4 برای مثال این فایلها ابتدای ادرسشون به جای http اولش rtmp که اگر بخواهیم از ادرس اپلود کنیم ارور میدهد و امکانش نیست اگر این امکان رو فراهم کنید خیلی خوب میشه همینطور فکری برای اپلود از سایتهای دیگر بکنید. متاسفانه بیشتر وقتها یا همان اول که ادرسو میدیم تا اپلود کنه یا درصد میندازه و روی همون میمونه و گیر میکنه یا شروع به اپلود میکنه و وسطش یا حین اپلود در اخرش ارور میده و باید دوباره از اول اپلود کنیم!! یعنی من باید یک فایل رو بارها تست کنم یا حتی دوباره ای پیمو عوض کنم تا اون فایل اپلود بشه از ادرس فقط هم با یه سایت به این مشکل برنخوردم با همه سایتها اینطوری بود از همه سایتا میخوام اپلود کنیم این مشکل هست. برای مثال توی سیستمای اپلودسنتره دیگه تست کردم این مشکل نبود. فقط توی اپلودسنتره شما این مشکل بود.

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
اقا من سایت اپلود بوی تائید می کنم چند دلیل دارم برای خوب کار کردن این سایت ها :
سایت میکرو ام کی وی از این سایت استفاده می کنه
داخل سایت وارز بی بی استفاده می کند.
چندین سایت دیگه هم دیدم که استفاده می کنند خوب این خودش مورد تائید و اعتبار قرار میگیره

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
لطفا امکانی فراهم کنید تا بتوان از طریق ادرس فایلهایی که فرمتشون به این صورت هست دانلود کرد : rtmp://64.878.934.986/8/mp4:1.mp4 برای مثال این فایلها ابتدای ادرسشون به جای http اولش rtmp که اگر بخواهیم از ادرس اپلود کنیم ارور میدهد و امکانش نیست اگر این امکان رو فراهم کنید خیلی خوب میشه همینطور فکری برای اپلود از سایتهای دیگر بکنید. متاسفانه بیشتر وقتها یا همان اول که ادرسو میدیم تا اپلود کنه یا درصد میندازه و روی همون میمونه و گیر میکنه یا شروع به اپلود میکنه و وسطش یا حین اپلود در اخرش ارور میده و باید دوباره از اول اپلود کنیم!! یعنی من باید یک فایل رو بارها تست کنم یا حتی دوباره ای پیمو عوض کنم تا اون فایل اپلود بشه از ادرس فقط هم با یه سایت به این مشکل برنخوردم با همه سایتها اینطوری بود از همه سایتا میخوام اپلود کنیم این مشکل هست. برای مثال توی سیستمای اپلودسنتره دیگه تست کردم این مشکل نبود. فقط توی اپلودسنتره شما این مشکل بود.

آپلودسنتر ما برعکس اکثر آپلودسنترها از سیستم پیشرفته Geo Server استفاده می کنه یعنی اگر شما از ایران وارد بخش آپلود بشی و فایلی رو آپ کنی مستقیم روی سرور ایران آپلودش می کنه و اگر خارج از ایران باشی یا با پروووکسی وارد شی فایل رو روی سرور خارجی
حالا شما اگر ایران باشی و فایلی که می خواهید ریموت کنید روی سرور خارجی باشه ( با توجه به کند کردن سرعت دانلود و آپلود از سرورهای خارجی توسط مخابرات ) اونوقت سرعت آپلود شما هم میاد پایین و اینو کاریش نمیشه کرد مگر اینکه با قابلیت سرور لوکیشن در فرم آپلود فایلتون رو روی سرور خارجی ما با علامت World آپلود کنید که اگر بازدیدکننده ایرانی داشته باشید این رو خیلی توصیه نمی کنیم چون اونوقت کاربراتون برای دانلود سرعتشون کمتر خواهد شد
اون مورد دیگر رو هم به بخش فنی ارجاع دادم

اقا من سایت اپلود بوی تائید می کنم چند دلیل دارم برای خوب کار کردن این سایت ها :
سایت میکرو ام کی وی از این سایت استفاده می کنه
داخل سایت وارز بی بی استفاده می کند.
چندین سایت دیگه هم دیدم که استفاده می کنند خوب این خودش مورد تائید و اعتبار قرار میگیره
ممنون دوست عزیز از لطف شما در حال حاضر ما بیش از 50 هزار کاربر فعال داریم و این خود گویای کیفیت سرویس هست البته ما هنوز راه طولانی پیش رو داریم و امیدواریم بتونیم در آینده خدمات بهتری ارائه کنیم

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
آپلودسنتر ما برعکس اکثر آپلودسنترها از سیستم پیشرفته Geo Server استفاده می کنه یعنی اگر شما از ایران وارد بخش آپلود بشی و فایلی رو آپ کنی مستقیم روی سرور ایران آپلودش می کنه و اگر خارج از ایران باشی یا با پروووکسی وارد شی فایل رو روی سرور خارجی
حالا شما اگر ایران باشی و فایلی که می خواهید ریموت کنید روی سرور خارجی باشه ( با توجه به کند کردن سرعت دانلود و آپلود از سرورهای خارجی توسط مخابرات ) اونوقت سرعت آپلود شما هم میاد پایین و اینو کاریش نمیشه کرد مگر اینکه با قابلیت سرور لوکیشن در فرم آپلود فایلتون رو روی سرور خارجی ما با علامت World آپلود کنید که اگر بازدیدکننده ایرانی داشته باشید این رو خیلی توصیه نمی کنیم چون اونوقت کاربراتون برای دانلود سرعتشون کمتر خواهد شد
اون مورد دیگر رو هم به بخش فنی ارجاع دادم

دوست عزیز من دو مورد رو تست کردم یعنی هم انتخاب کردم در سرور ایران آپلود بشه و هم انتخاب کردم world باشه ولی بازهم بعضی وقتها این مشکل پیش میاد. میگم همیشگی نیست ولی بارها موقع آپلود این گیر پیش میاد. مثل الان. الانم میخوام آپلود کنم ولی انجام نمیشه و گیر میکنه هی!
اون فرمایش شما هم درست ولی توی آپلودسنتر شما به این مشکل برمیخورم. تو چندتا آپلودسنتر دیگه هم فایل آپلود میکنم ولی اونجا این مشکلات نیست
شاید به خاطر حجم زیاد دانلود و آپلود روی سایت هست که بعضی وقتها سرورها کم میارن

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
دوست عزیز من دو مورد رو تست کردم یعنی هم انتخاب کردم در سرور ایران آپلود بشه و هم انتخاب کردم world باشه ولی بازهم بعضی وقتها این مشکل پیش میاد. میگم همیشگی نیست ولی بارها موقع آپلود این گیر پیش میاد. مثل الان. الانم میخوام آپلود کنم ولی انجام نمیشه و گیر میکنه هی!
اون فرمایش شما هم درست ولی توی آپلودسنتر شما به این مشکل برمیخورم. تو چندتا آپلودسنتر دیگه هم فایل آپلود میکنم ولی اونجا این مشکلات نیست
شاید به خاطر حجم زیاد دانلود و آپلود روی سایت هست که بعضی وقتها سرورها کم میارن
بعضی اوقات مشکل از سرور مبدا هم هست این رو مد نظر داشته باشید
لطفا آدرس فایلتون رو pm کنید تا بررسی کنم

starv

Registered User
لایک‌ها
35
الان یه چندوقتی هست که وقتی ریموت آپلود میکنم در وسط کار گیر میکنه و قطع میشه هم ایران رو انتخاب کردم هم world رو .
مختص لینک خاصی هم نیست و برای همه ی لینک ها همینطور هست .
البته این مشکل توی ساعاتی برطرف میشه .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
الان یه چندوقتی هست که وقتی ریموت آپلود میکنم در وسط کار گیر میکنه و قطع میشه هم ایران رو انتخاب کردم هم world رو .
مختص لینک خاصی هم نیست و برای همه ی لینک ها همینطور هست .
البته این مشکل توی ساعاتی برطرف میشه .

لطفا آدرس لینک مد نظر رو pm بفرمایید تا بررسی کنیم

saeedfotoohi

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
به نظر من یه چیز الکی هست کسب درامد رو بهونه کردن کاربران رو جذب کنند چون من حدود 3 ماه استفاده کردم فایل هام که دانلود میشد توی قسمت کسب درامد زد 0.1 دلار
بعد همینجور ادامه پیدا کرد شد 0.10 بعد 0.99 بعد 0.100 هرچی منتظر بودم بشه 1 دلار نمیشد بعد شد 0.999 الن هم که دارم این متن رو مینویسم شده $0.26275 میترسم بشه 0.9999999999999999 ولی یک دلار نشه :D

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام
به نظر من یه چیز الکی هست کسب درامد رو بهونه کردن کاربران رو جذب کنند چون من حدود 3 ماه استفاده کردم فایل هام که دانلود میشد توی قسمت کسب درامد زد 0.1 دلار
بعد همینجور ادامه پیدا کرد شد 0.10 بعد 0.99 بعد 0.100 هرچی منتظر بودم بشه 1 دلار نمیشد بعد شد 0.999 الن هم که دارم این متن رو مینویسم شده $0.26275 میترسم بشه 0.9999999999999999 ولی یک دلار نشه :D

ولی من دو روز پیش 10 دلار دریافت کردم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
خوش به حالت برای من که عجیب هست اصلا نمیشه 1 دلار

مشکل از شماست دوست من که تعداد دانلودهاتون اینقدر کمه وگرنه در همین فروم کاربر داریم روزی تا 20 دلار هم درآمد داشته

بالا