ehsandalir
Registered User
- نوشتهها
- 1,954
- لایکها
- 175
از صبح هیچی به موجودی من اضافه نمیشه ! تقریبا 6 ساعته که همین جوری مونده !
ضمن عرض پوزش بله دچار مشکل هستیم روی یکی از سرورها
لطفا کمی صبور باشید تا مشکل برطرف بشه
از صبح هیچی به موجودی من اضافه نمیشه ! تقریبا 6 ساعته که همین جوری مونده !
هنوز مشکل پابرجاست,از صبح کلی از بازدیدکننده ها اومدن اعتراض کردن که لینک های دانلود مشکل داره,خواهشا زودتر رسیدگی کنید,ممنون
سلام
مشکل رو کی برطرف میکنید ، کاربرا کچلم کردند :دی
من همون اول به ایشون گفتم آپلود از آدرس مشکل داره گفت لینکو بفرست رسیدگی کنیم فرستادم جواب ندادندوست عزیز ما به این آپلودسنتر اعتماد کردیم, هر چی فایل توی سایت از پارسال تا برج 12 2013 آپلود کردم پاک شده,من چه جوری بیام 25 گیگابایت و این همه فایل رو آپلود کنم!!خیلیهاشون رو دیگه نمیتونم پیدا کنم,کدوم آپلودسنتری این کار رو با کاربراش میکنه؟؟! مگه میشه آپلودسنتر بک آپ نداشته باشه!!! من اصلا متوجه نمیشم؟ میدونید چه خسارتی به کسایی مثل من که تمام فایلهای سایتشون رو رو سایت شما آپلود میکردن میزنید؟ از طرفی اعتبار کل سایتمون زیر سوال میره از طرفی کلی باید وقت صرف کنیم تا همه چیز مثل اول بشه!! برای اعتبار خودتون هم شده بکاپ رو برگردونید!
(در ضمن با تاریخ last download این مشکل رو نمیتونید متوجه بشید,چون به محض اینکه روی create download link کلیک میکنید تاریخ last download به روز میشه ولی فایل دانلود نمیشه!!)
.............)[/quote
دوست من کاملا حق با شماست انتقاد شما کاملا منطقی هست ما واقعا متاسفیم از این مشکلی که برای برخی از لینکها پیش اومده و برای حلش تا این لحظه سعی زیادی کردیم لازم به ذکره چند مورد رو خدمت شما بگم تا بیشتر در جریان مشکل ما باشید
ببینید ما با پرداخت هزینه های گزافی برای هر سرور با استفاده از سیستم رید از تمامی هارددیسکها بصورت همزمان یک میرور داریم که اگر مشکلی پیش بیاد هارد میرور سریعا جایگزین بشه لذا مشکل بکاپ وجود نداره اما با بررسی ها ما ، مشکل فعلی که برای تعدادی از لینکها ایجاد شده متاسفانه اصلا سخت افزاری نیست ، بر خلاف اینکه تصور ما در ابتدا بر این بود که مربوط به یک هارد دیسک خاص هست اما متوجه شدیم مشکل سخت افزاری و مربوط به هارد مربوطه نیست و از اسکریپت سایت بوده است ، از طرفی به دلیل اینکه متاسفانه این اتفاق در بدترین زمان ممکن افتاده شرکت طراح اسکریپت سایت که یک شرکت خارجی هست در تعطیلات سال نو بوده و اصلا پاسخگوی تیکتهای ما نیست تا بعد از تعطیلات سال نو میلادی
لذا با توجه به اینکه شاید 1 هفته دیگر طول بکشه که مشکل حل بشه یا نشه ما به همه دوستان توصیه کردیم برای رضایت کاربرانشون فایلهاشون رو چک کنند و اگر فایلی درست دانلود نمیده جایگزین کنند . امیدوارم شما هم مثل همه سایتهای دیگری که از خدمات ما استفاده می کنند از فایلهای خود یک میرور در آپلودسنتر دیگر داشته باشید . ما بازهم بخاطر این مشکل متاسفیم و به هر طریق ممکن در صدد جبران آن هستیم .بخش ارتباط با ما هم فعال هست و ماروزانه بالای 500 ایمیل دریافت می کنیم و سعی می کنیم به همه این ایمیلها پاسخ بدیم مگراینکه ایمیل فوق رو قبلا در سایت یا صفحات سایت یا بخش faq پاسخ داده باشیم باز هم اگر سوالی هست لطفا از طریق پیام خصوصی ارسال نمایید . تنها سرمایه ما کاربران ما هستند و ما هم نمی خواهیم به این راحتی کاربران خود را از دست بدهیم .امیدوارم شما هم پوزش ما رو ببپذیرید و سعی مارو در جبران این اتفاق ببینید .
من همون اول به ایشون گفتم آپلود از آدرس مشکل داره گفت لینکو بفرست رسیدگی کنیم فرستادم جواب ندادن
بعد همین مشکل شمارش دانلودم گفتم بدون توجه به پستم بی جواب موند
منم مثل شما همه ی فایل هام تو این آپلود سنتر آپلود شده
با توجه به این که کاربرای زیادی در آپلود سنتر شما ثبت نام کردن باید بیشتر به نظرات توجه کنید چون این انتقادها و پیشنهاداته که به دو طرف سود میرسونه
اصلا بخش ارتباط با ما شما فعال نیست نه جوابی نه سلامی اصلا باید یک کاری کنید که هرگونه مشکلی پیش بیاد یا هرگونه ارتقایی باید به کاربران خبر داده بشه
من به شما حق میدم و درکتون می کنم چنین اتفاقی متاسفانه برای برخی از کاربران جبران ناپذیره و همینطور برای اعتبار ما ، امیدوارم مشکل حل بشه و ما بتونیم شرمنده شما نباشیمتو این 2 هفته ضربه ی بزرگی به سایتم خورده
1) از پرشین گیگ
2) از اپلود سنتر شما با این که اکنتم ویژست
این همه هزینه پهنای باند و آپلود کردن هدر رفت کاش یک هاست دانلود میگرفتم که این مشکلات به وجود نمیومد البته هنوز دیر نشده کم کم فایلارو دوباره آپلود میکنم تو هاست دانلود
فقط فایل های 1 ماه پیش به بعد شما قابل دانلود کردن هستند و یعنی اینکه نتیجه زحمت 1 سال به هدر رفت(البته اگه این مشکل برطرف نشه) و این ضربه ی بزرگی برای وبمسترها و اپلود سنتر شما خواهد بود.
درک می کنم در چه موقعیتی هستید و اینم درک کنید که وبمسترهای ما در چه موقعیتی هستند مطمئن باشید اگه این مشکل دانلود حل نشه و کاربران رو به ترقیب آپلود کردن مجدد فایل ها ی 1 سال پیش بکنید مطمئن باشید اینکارو نمی کنن امیدوارم مشکل حل بشه...
ممنون از لطف شما و شرمنده بابت این مورد ، کمی صبور باشید تا sibsoft یک پاسخ درست و حسابی به ما بدهنه دوست عزیز همه miror link روی بقیه آپلودسنترها ندارن.با اینکه خیلی از آپلودسنترها از لحاظ مالی مبلغ بیشتری از آپلودبوی پرداخت میکنن اما من حساب ویژه ای روی ماندگاری و سلامت آپلودبوی باز کرده بودم و 90 درصد فایلهام رو فقط روی آپلودبوی آپلود میکردم که ظاهرا اشتباه میکردم.
به هر حال من تا پایان تعطیلات سال نو صبر میکنم اگر مشکل حل شد که خوشحال میشم.. اما اگر پابرجا بود دیگه با آپلودبوی کار نمیکنم و به بقیه هم همین پیشنهاد رو میدم.واقعا سخته زحمت 1 سال یک روزه نابود شه..
ممنون ,موفق باشین
خیر از XFSالان شما دارید از اسکریپت اکسین استفاده میکنید یا اونیکی ؟
خب پس فکر کنم بتونین انتقال بدید به اکسین چون اون هم ساختارش شبیه ولی احتمالا بهتر از این باشهخیر از XFS