uploadboy
Registered User
- نوشتهها
- 254
- لایکها
- 80
نام کاربریتون رو میشه PM کنید ؟وای خدا بدبخت شدیم رفت الان 90% فایل های من نابود شده.امیدوارم دیگه این اتفاق نیوفته واقعا ضربه ی بدی بود.
نام کاربریتون رو میشه PM کنید ؟وای خدا بدبخت شدیم رفت الان 90% فایل های من نابود شده.امیدوارم دیگه این اتفاق نیوفته واقعا ضربه ی بدی بود.
دوست عزیز متاسفانه باید لینکهای معیوب رو جایگزین کنید دوستمون پرسید از کجا معلوم که دیگه این اتفاق نیوفته من هم گفتم باگش رو رفع کردیم که دیگه این اتفاق نیوفته و پیرو توضیحاتی هم که دادیم در حال آماده سازی اسکریپت جدید هستیم .
چرا کلمه Patch سانسور میشه!؟
مشکل از کش مرورگرهاست یک ctrl+f5 بزنید حل میشهریموت لیچ از دیشب از کار افتاده ، نمیتونم ازش استفاده کنم ...
این مشکلات تا کی قرار همینجوری بمونه ؟
به دلایل امنیتی متاسفانه امکان پذیر نیستاقا این کاتالوگ رو برای اعضا بزارید روش هم کپچا بزارید که روبات ها نتونن سرچ کن
درامد اپلودر ها رو بالا میبره
مشکل از کش مرورگرهاست یک ctrl+f5 بزنید حل میشه
به دلایل امنیتی متاسفانه امکان پذیر نیست
میتونین تنظیم کنید که اعداد فارسی رو به اعداد انگلیسی تبدیل کنه
مثلا این فایل http://uploadboy.com/0g25xnwj3jpv.html
توی ادرسش اعدادی هستش که مثلا 0 25 3 که این ادرس رو وقتی توی آپارات کپی میکنید اعداد رو به فارسی تبدیل میکنه
میشه کاری کرد که با اعداد فارسی هم فایل باز بشه ؟
داریم روش کار می کنیم .سلام
یه ایده خوب دارم برای سایت شما
امکان لیچ از سایر سرور های دانلود مثل آپلود باز و ... رو برای کاربران بگذارید.
یا حداقل این امکان رو برای کاربران ویژه بگذارید
از کجا آپلود می کنید ؟ و روی کدام سرور ما ؟ لطفا جزیئات رو ایمیل کنید تا بررسی بشه .سرعت آپلود خیلی کم شده قبلا خیلی خوب بود تا چند مگابایت در ثانیه هم می رفت . الان یک فایل 80 مگابایتی 2 ساعت طول می کشه دانلود شه![]()
چون سرورهای خارجی ما در انگلیس هست احتمالا این مشکل پیش اومده وگرنه سرعت شما روی سرور خارجی باید خوب باشهبا وی پی اس از آمریکا آپلود می کنم . روی سرور جهانی و سرور ایران هر دو سرعتش خیلی کم بود .البته سرعت سرور جهانی را گفتم که بهتر بود .
سرعت دانلود اکانت دانلود با اکانت آپلود و دانلود یکی هست شاید در اون لحظه سرور کند بوده یا مشکلی داشتهیک سوال من اول سرویس دانلود با سرعت باالا را خریدم سرعت دانلود خیلی خوب شد
ولی بعد که سرویس هاست ویژه را هم خریدم سرعت دانلود مثل کاربر رایگان شد .
چطور باید هم سرعت دانلود بالا داشته باشم و هاست ویژه ؟
متاسفانه فعلا امکان پشتیبانی از این پروتکل رو نداریم متقاضی زیادی هم نداشته البتهلطفا امکانی فراهم کنید تا بتوانیم از طریق ریموت آپلود فیالهایی را که به این شکل هستند یعنی به جای اینکه با HTTP:// شروع بشوند با RTMP:// شروع میشوند را دانلود کنی. در حال حاضر امکانش نیست
نمونه یک فایل که میخواهیم ریموت آپلود کنیم
rtmp://56.765.87.23/vod/91/mp4