مشکل از مخابرات عزیزه !!!چرا بعضی موقعها سایت مشکل داره و نمیشه چیزی رو آپلود کرد؟
ویرایشامکانش هست درامد رو برای هر کاربر دو یه سه بار کنید ؟
2 تا 3 برابر ؟!!
برای اینکار درآمد سایت هم باید 2-3 برابر بشه همین الان هم ما درآمد کاربران ایرانی رو از فروش اکانتهای کاربران خارجی داریم پرداخت می کنیم .
آهاعزیز انگار این نمره عینکت رفته بالا
برابر نه بار ، الان به ازای هر IP یک بار درامد میندازه بشه دوبار یا یه بار
خیر دوست من برای این سایت حداقل تا 3 سال آینده برنامه ریزی شدهمیگم خداییش این سایت از نظر مالی کم نمیاره؟مثلا ورشکسته بشه؟چون همه فایلامو روش اپلود کردم روزی 3 گیگ دارم آپلود می کنم توش یدفه باز باگ ماگی بوی سوختن هاردی چیزی میزی نشه؟؟؟مطمئن باشم؟دخلتون خوبه؟
سلام
سرعت آپلود فایل چرا اینقدر پایینه من تو آپلود باز و هیپ فایل آپ میکنم سرعت آپ +4-5 مگه ولی تو سایت شما 200-300 کی میده
با سلام
جناب آپلود بوی سرعت آپلود نسبت به سایر اپلود سنترا خیلی اومده پایین بخصوص از دو روز پیش تا الان با وی پی اس بالاتر از 200کیلو نمیره.
اگه فایل مانی هم مال شماست چند تا مشکل داره.
فعلا خیرسلام.
جناب قصد استفاده از کاتالوگ داخل سایتتون ندارید؟ اکثر سایت ها دارن.
اگر اکانت رایگان باشه بله اگر پرمیوم باشه تا 3 ماه نگهداری میشه و اگر باز دانلود نشد حذف میشهاگه فایلی یکماه از آخرین دانلودش گذشته باشه حذف میشه؟
اگه بعد از حذف فایل کسی بر روی لینک دانلود کلیک کنه و وارد سایت شما بشه آیا پول اون هم حساب میشه یا نه؟
در بقیه هاست ها باعث میشه فایل در لیست کاتالوگ بیاد و بقیه بتونن جستجو کنن و اینطوری دانلود فایل و درامد کاربرا بیشتر بشهاین قضیه عمومی چی هست؟ لینکی که عمومی باشه چه فرقی داره با لینکی که عمومی نیست؟
اینکار باعث میشه فایل شما در آدرس زیر نمایش داده بشه :این قضیه عمومی چی هست؟ لینکی که عمومی باشه چه فرقی داره با لینکی که عمومی نیست؟