شما چطور با سایت ما کار می کنید و نمی دونید که هاست کاربران پرمیوم خیلی وقته که 1 ترابایت هست و نه 500 گیگ ! این کاملا نشون میده که شما دارید با اکانت رایگان کار می کنید اما با توجه به تصویری که از اکسپرس گذاشتید در اون حساب اکانت پرمیوم دارید
یعنی در حساب آپلودبوی نهایتا 100 گیگ فایل دارید و در حساب اکسپرس بیش از 600 گیگ
خب این خودش نشون میده که چرا درآمد شما کمتر هست و مسلما شما لینکهای سایتی رو هم در اولیت اول در سایتتون قرار میدید که ازش اکانت پرمیوم دارید و لینکهای مارو در آخر قرار میدهید و این خود باز باعث دانلودهای کمتر و کمتر میشه
بهتره به جای انتقاد اول توضیحات کامل ارسال کنید
در مورد سوال دیگرتون ما هم برای آپلودرهای خوب مزایای زیادی قائل هستیم و فضای نامحدودی در صورت داشتن بازدید بالا در اختیارشون قرار میدیم و مزایای دیگر که می تونید از طریق ایمیل بپرسید .
در مورد حذف فایل هم توضیحات لازم داده شد اگر فایل شما براش ابیوز و اخطار نیاد یا مشکلی اخلاقی نداشته باشه روندش همون 90 روز هست که اعلام کردیم و اگر دانلود داشته باشه هیچوقت حذف نمیشه باز هم همونطور که قبلا هم گفتم بهتره نام کاربریتون رو برای ما ارسال کنید تا اکانت یا اکانتهای شما بصورت کامل بررسی بشه
درباره قسمت بلد شده باید بگم که اینطور نیست .
به طور کل درامد از وبسایت شما بسیار کمتر هست و شمارشتون به هیچ وجه قابل قبول نیست .
بنده برای مدتی لینک های شما رو به عنوان لینک اول استفاده کردم .
سرعت دانلود از وبسایت شما چندین برابر سایر وبسایت هایی بود که استفاده می کردم اما متاسفانه تنها 1/4 لینک دوم و 1/2 لینک سوم از شما دانلود شد .
نکته جالب این هست که برای ساعت ها وبسایت شما دانلودی را شمارش نکرده بود در صورتی که در آپلودسنتر های دوم و سوم که اصلا سرعتش قابل مقایسه با شما نبود چندین و چندین دانلود شمارش شده و هزینش به حساب اضافه شد .
این مسئله باعث شده بسیاری از کاربران سیستم شما رو کنار بزارن و دیگه به سمتش نرن . شما اگر به آپلودر ها اهمیت می دادید توضیحی برای این کم شماری به کاربرا می دادید .
اگر باز هم مسئله قبلی که گفتید به خاطر تقلب کاربر ها سیستم غیر تقلب اضافه کردید باید بگم :
چطور سایر وبسایت ها تعداد شمارششون بالاست ولی هیچوقت ادعای تقلب توسط کاربر ها مطرح نشده ؟
بسیاری از این وبسایت ها مبلغ بالاتری هم پرداخت می کنند و تعداد کاربر های بسیار بالاتری هم دارند .
همین اکسپرس لیچی که دوست عزیز عنوان کردن بدون هیچ مشکلی میشمره و در مقطعی از شما بسیار محبوبتر هم بود ولی هیچوقت بحث تقلب مطرح نشد .
وبسایت شما از وبسایتی که بیشترین سختگیری رو در شمارش داره هم کمتر میشماره در صورتی که سرعت و دانلود بسیار راحت تری نسبت به اون داره و همچنین لینک شما به عنوان لینک اول و لینک اون ها به عنوان لینک سوم استفاده میشه .
نمیخوام توهینی کنم و یا شما رو ناراحت کنم ولی این نوع شمارش شما و این که بگید به خاطر سیستم تقلب هست باید بگم که نه تنها به منه آپلودر توهین می کنید بلکه به نوعی دارید بنده رو دور می زنید .
چطور امکان داره وبسایتی که اصلا قابل مقایسه با شما نیست 3 برابر شما دانلود بگیره ؟
این که بگیم 1/3 دانلود های اون وبسایت تقلبی هست و اون ها پول الکی می دند خنده دار نیست ؟
لینک های اول همیشه چندین برابر دانلود میگیرند مخصوصا اگر سرعت بالاتری هم داشته باشند در صورتی که وبسایت شما کل این موضوع رو رد می کنه و به شخصه هیچ وبسایتی رو نتونستم ببینم که از شما کمتر دانلود بگیره حتی اگر به عنوان آخرین لینک استفاده بشه .