• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

behi021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت تیم آپلود بوی...

کلا کاربری نیستم توی همچین انجمن هایی پست بزنم...ولی چندین سال هست در کار آپلود و دانلود هستم...گفتم با شما یه صحبتی داشته باشم...

اولین گزینه ای که بنده با آپلود بوی کار نمیکنم درآمد بسیار پایین اون هست که در مقایسه با اکسپرس لیچ بسیار پایین هست از همین رو بنده با این تیم کار میکنم.

گزینه دیگه ای که هست حذف سریع فایل هست در اپلود سنترتون که الان چک کردم زدید به شکل معمولی 30 روز که فکر نکنم 30 روز باشه...
اکانت پریمیوم شما در مقایسه با آپلود باز یا آپتوباکس اصلا مقایسه نمیشه کرد.بنده اکانت آپلود باز رو 2 ساله دارم و هیچ فایل بنده رو حذف نکرده...آپلود سنتر آپتوباکس هم کاربر معمولیش 2 ماه هست نگهداری فایلش و پریمیومش ابدی...

بنده در این انجمن قبلا مطرح کردم برای پرداخت یورو برای اپتوباکس...که اکانت این آپلودسنتر رو خریداری کنم برای سایت...

مقایسه ای که میکنم شمارو با اکسپرس الان اکانت اکسپرس بنده 11 دلار هست در 1 ماه .اکانت شما 1 دلار در ماه...این رو هم ذکر کنم سرور اکسپرس قابلیت لیچ هم داره که برای شما نداره.هزینه اکانت هم اروزنتر از شما هست...

امیدوارم انتقاد های بنده باعث پیشرفت شما بشه تا من هم به جمع آپلود بوی بپیوندم.

با احترام : beni

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
ضمن تشکر از شما ، درآمد شما بستگی به تعداد دانلود شما ، حجم فایلهای و کشور دانلود کننده شما داره قبل از انتقاد باید بفرمایید این موارد رو تا راهنمایی لازم به شما بشه شاید اصلا شما دارید روند اشتباهی رو طی می کنید .

در مورد زمان حذف فایل ، اگر شما آپلودر حرفه ای باشید که به گفته خودتون هستید پس باید بدونید که هر کاربر حرفه ای اکانت ویژه تهیه می کنه و زمان حذف فایل در صورتیکه اصلا هیچ دانلودی نداشته باشه در آپلود سنتر ما 90 روزه ، طی تجربه ای که ما داشتیم اگر شما نخواهید از آپلودسنتری به عنوان بکاپ استفاده کنید امکان نداره هیچ فایلی 90 روز هم یک دانلود نداشته باشه ، لازم به ذکره زمان انقضای فایل همونطور که ذکر شده عمل میشه نه کمتر و نه بیشتر بهتره با حدس و گمان صحبت نفرمایید .

در مورد سوالتون در مورد آپتوباکس هم بنده تجربه کار با این سایت رو ندارم اما حداقل ضعفش نسبت به سایت ما این هست که ما با ریال و با بانکهای ایران کار می کنیم و شما در این مورد هیچ مشکلی ندارید چه برای دریافت درآمدتون و یا برای خرید اشتراک ویژه .

در مورد مقایسه قیمت اکانت ما با اکسپرس هم باز در اشتباه هستید کافیه با دقت بیشتری قیمت ها و میزان هاست هارو بررسی کنید از اینجا :
http://uploadboy.com/?op=payments

و اما در انتها دوست عزیز :
یک آپلودر حرفه ای و با تجربه با توجه به نیازهای خودش آپلودسنترش رو انتخاب می کنه ممکنه برای کسی ماندگاری مطرح باشه و برای شخص دیگر درآمد سعی ما تامین هر دو مورد در حد نسبتا معقول بوده و میزان محبوبیت ما گویای این حقیقت هست .
مفتخریم که ذکر کنیم در حال حاضر آپلودبوی سایت 3000 جهان و 60 ایران هست و این رو مقرون همکاری خوبی که با وبمسترها و آپلودرهای عزیز ایرانی و خارجی داشتیم هستیم همینکه در فروم های معروف خارجی لینکهای ما شیر میشه نشان دهنده خدمات ماست :
http://www.alexa.com/siteinfo/uploadboy.com
Firefox_Screenshot_2014-02-19T19-42-52.868Z.png

behi021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ممنون از شما برای پاسخگویی...

در پیشرفت شما شکی نیست...آپلود سنترهای زیادی بودند که به زودی کنسل شدند.از زمان شروع کار آپلود بوی زیر نظر داشتم این آپلود سنتر رو...
ولی با چندین ماه کار کردن باهاش به خاطر ضعف هایی که داشت کنار گذاشتم این آپلود سنتر رو...البته در 2 ماه اخیر به شکل قابل توجه ای پیشرفت داشته که بنده باز هم لینک های این اپلود سنتر رو قرار دادم در سایت...

یک مشکلی که هست فضای شماست...آیا شما فضای بالای 500 گیگ برای کاربراتون دارید؟
بنده با اکسپرس کار میکنم چون تا 5 ترا هم دارند...
این هم عکس ثابت کردن اکانت بنده : http://oi59.tinypic.com/15ml1zc.jpg
11 دلار فقط در 20 روز بوده ...

اگر بخوام یک طرفه به قاضی نرم مشکل بزرگ اکسپرس نگهداری 60 روز فایل هست که فکر کنم چه دانلود بشه یا نشه حذف میشه لینک...چون بنده مطمئن هستم لینکم دانلود میشه...کلمه ( بعد از آخرین دانلود رو باید بردارند )

بنده در 4 سرور آپلود میکنم در حال حاضر...وقتی چک میکنم اولین آپلود سنتری که فایلش حذف شده سرور شماست.با اینکه سرعت دانلود خوبی هم داره و کاربر به سمت شما بیشتر تمایل داره...

نکته ای که شما به اون دقت نمی کنید برای اکسپرس قابلیت لیچر اون هست که مخصوص آپلودری مثل بنده هست...من حاضرم برای این لیچر هزینه 3 برابر هم بدم.به شما هم قول میدم اگر آپلود بوی همچین سیستمی رو روی آپلود سنترش قرار بده بی سوال جواب باهاش همکاری میکنم.

بنده هزینه ای به اکسپرس پرداخت نمیکنم.چون آپلودر هستم...

حالا شما بگید اگر شما جای من باشید با آپلود بوی که 500 گیگ فضا داره که بنده فقط 1 فایلم 1 گیگ هست همکاری می کنید؟؟؟
آیا مثل اکسپرس برای آپلودر ها مزایا در نظر می گیرید؟که در صورتی که اکانت بنده 500 گیگش پر بشه ارتقاء بدید؟

ممنون از شما

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
شما چطور با سایت ما کار می کنید و نمی دونید که هاست کاربران پرمیوم خیلی وقته که 1 ترابایت هست و نه 500 گیگ ! این کاملا نشون میده که شما دارید با اکانت رایگان کار می کنید اما با توجه به تصویری که از اکسپرس گذاشتید در اون حساب اکانت پرمیوم دارید
یعنی در حساب آپلودبوی نهایتا 100 گیگ فایل دارید و در حساب اکسپرس بیش از 600 گیگ
خب این خودش نشون میده که چرا درآمد شما کمتر هست و مسلما شما لینکهای سایتی رو هم در اولیت اول در سایتتون قرار میدید که ازش اکانت پرمیوم دارید و لینکهای مارو در آخر قرار میدهید و این خود باز باعث دانلودهای کمتر و کمتر میشه
بهتره به جای انتقاد اول توضیحات کامل ارسال کنید
در مورد سوال دیگرتون ما هم برای آپلودرهای خوب مزایای زیادی قائل هستیم و فضای نامحدودی در صورت داشتن بازدید بالا در اختیارشون قرار میدیم و مزایای دیگر که می تونید از طریق ایمیل بپرسید .
در مورد حذف فایل هم توضیحات لازم داده شد اگر فایل شما براش ابیوز و اخطار نیاد یا مشکلی اخلاقی نداشته باشه روندش همون 90 روز هست که اعلام کردیم و اگر دانلود داشته باشه هیچوقت حذف نمیشه باز هم همونطور که قبلا هم گفتم بهتره نام کاربریتون رو برای ما ارسال کنید تا اکانت یا اکانتهای شما بصورت کامل بررسی بشه

Last edited:

behi021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما چطور با سایت ما کار می کنید و نمی دونید که هاست کاربران پرمیوم خیلی وقته که 1 ترابایت هست و نه 500 گیگ !
ما هم برای آپلودرهای خوب مزایای زیادی قائل هستیم و فضای نامحدودی در صورت داشتن بازدید بالا در اختیارشون قرار میدیم و مزایای دیگر که می تونید از طریق ایمیل بپرسید .
در مورد حذف فایل هم توضیحات لازم داده شد اگر فایل شما براش ابیوز و اخطار نیاد یا مشکلی اخلاقی نداشته باشه روندش همون 90 روز هست که اعلام کردیم و اگر دانلود داشته باشه هیچوقت حذف نمیشه باز هم همونطور که قبلا هم گفتم بهتره نام کاربریتون رو برای ما ارسال کنید

همونطور که گفتم قبلا کار کردم و الان هم حدودا 1 ماهی میشه شروع کردم برای آپلود در داخل آپلود بوی...اما چون به شکل عضویت معمولی آپلود میکنم با محیط پریمیوم اون آشنایی ندارم...
بنده کمو بیش در انجمن های خارجی هم فعالیت دارم که لینک سرور شمارو هم داخلش دیدم...
برای معرفی خودم هم این پیام که از سمت مدیر سایت خارجی اومده فکر کنم جوابگو باشه
sde96r68kihj0zo4f.jpg

ممنون میشم ایمیل پشتیبانی تون رو قرار بدید تا اگر سوال و مشکلی بود ذکر کنم.امیدوارم بتونیم با تیم آپلود بوی همکاری کنیم

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
شما چطور با سایت ما کار می کنید و نمی دونید که هاست کاربران پرمیوم خیلی وقته که 1 ترابایت هست و نه 500 گیگ ! این کاملا نشون میده که شما دارید با اکانت رایگان کار می کنید اما با توجه به تصویری که از اکسپرس گذاشتید در اون حساب اکانت پرمیوم دارید
یعنی در حساب آپلودبوی نهایتا 100 گیگ فایل دارید و در حساب اکسپرس بیش از 600 گیگ
خب این خودش نشون میده که چرا درآمد شما کمتر هست و مسلما شما لینکهای سایتی رو هم در اولیت اول در سایتتون قرار میدید که ازش اکانت پرمیوم دارید و لینکهای مارو در آخر قرار میدهید و این خود باز باعث دانلودهای کمتر و کمتر میشه
بهتره به جای انتقاد اول توضیحات کامل ارسال کنید
در مورد سوال دیگرتون ما هم برای آپلودرهای خوب مزایای زیادی قائل هستیم و فضای نامحدودی در صورت داشتن بازدید بالا در اختیارشون قرار میدیم و مزایای دیگر که می تونید از طریق ایمیل بپرسید .
در مورد حذف فایل هم توضیحات لازم داده شد اگر فایل شما براش ابیوز و اخطار نیاد یا مشکلی اخلاقی نداشته باشه روندش همون 90 روز هست که اعلام کردیم و اگر دانلود داشته باشه هیچوقت حذف نمیشه باز هم همونطور که قبلا هم گفتم بهتره نام کاربریتون رو برای ما ارسال کنید تا اکانت یا اکانتهای شما بصورت کامل بررسی بشه
درباره قسمت بلد شده باید بگم که اینطور نیست .
به طور کل درامد از وبسایت شما بسیار کمتر هست و شمارشتون به هیچ وجه قابل قبول نیست .
بنده برای مدتی لینک های شما رو به عنوان لینک اول استفاده کردم .
سرعت دانلود از وبسایت شما چندین برابر سایر وبسایت هایی بود که استفاده می کردم اما متاسفانه تنها 1/4 لینک دوم و 1/2 لینک سوم از شما دانلود شد .
نکته جالب این هست که برای ساعت ها وبسایت شما دانلودی را شمارش نکرده بود در صورتی که در آپلودسنتر های دوم و سوم که اصلا سرعتش قابل مقایسه با شما نبود چندین و چندین دانلود شمارش شده و هزینش به حساب اضافه شد .
این مسئله باعث شده بسیاری از کاربران سیستم شما رو کنار بزارن و دیگه به سمتش نرن . شما اگر به آپلودر ها اهمیت می دادید توضیحی برای این کم شماری به کاربرا می دادید .
اگر باز هم مسئله قبلی که گفتید به خاطر تقلب کاربر ها سیستم غیر تقلب اضافه کردید باید بگم :
چطور سایر وبسایت ها تعداد شمارششون بالاست ولی هیچوقت ادعای تقلب توسط کاربر ها مطرح نشده ؟
بسیاری از این وبسایت ها مبلغ بالاتری هم پرداخت می کنند و تعداد کاربر های بسیار بالاتری هم دارند .
همین اکسپرس لیچی که دوست عزیز عنوان کردن بدون هیچ مشکلی میشمره و در مقطعی از شما بسیار محبوبتر هم بود ولی هیچوقت بحث تقلب مطرح نشد .
وبسایت شما از وبسایتی که بیشترین سختگیری رو در شمارش داره هم کمتر میشماره در صورتی که سرعت و دانلود بسیار راحت تری نسبت به اون داره و همچنین لینک شما به عنوان لینک اول و لینک اون ها به عنوان لینک سوم استفاده میشه .
نمیخوام توهینی کنم و یا شما رو ناراحت کنم ولی این نوع شمارش شما و این که بگید به خاطر سیستم تقلب هست باید بگم که نه تنها به منه آپلودر توهین می کنید بلکه به نوعی دارید بنده رو دور می زنید .
چطور امکان داره وبسایتی که اصلا قابل مقایسه با شما نیست 3 برابر شما دانلود بگیره ؟
این که بگیم 1/3 دانلود های اون وبسایت تقلبی هست و اون ها پول الکی می دند خنده دار نیست ؟
لینک های اول همیشه چندین برابر دانلود میگیرند مخصوصا اگر سرعت بالاتری هم داشته باشند در صورتی که وبسایت شما کل این موضوع رو رد می کنه و به شخصه هیچ وبسایتی رو نتونستم ببینم که از شما کمتر دانلود بگیره حتی اگر به عنوان آخرین لینک استفاده بشه .

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
وقتی از چیزی اطلاع درستی ندارید به این شکل نمی تونید اظهار نظر کنید :

این دوستمون اکانتشون رو ارسال کردن و در کل اکانتشون فقط 79 گیگ فایل دارن در حالیکه در سایت اسکسپرس 670 گیگ فایل دارن اون هم با اکانت پرمیوم چطور ممکنه درآمد این 2 سایت یکی باشه و قتی ایشون یک دهم اکسپرس لینکهای مارو شیر کردن ؟؟!
ثانیا ایشون لینک ما رو به عنوان لینک سوم قرار داده و لینک اکسپرس رو هم به عنوان لینک اول معلوم هست که لینک اول حداقل 3 برابر لینک سوم دانلود خواهد داشت !
ثالثا مهمترین مطلب ایشون تمامی فایلهاشون رو روی سرور خارجی ما آپلود کردن در حالیکه سایتشون فارسیه و 99% کاربراشون از ایران هستند و باید فایلهاشون رو روی سرور ایران آپلود می کردند این بزرگترین اشتباه ایشون بوده حتی اگر دانلودر لینک دانلود رو هم جنریت کنه چون مخابرات سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو کم کرده خصوصا در ساعات پیک مصرف اینترنت یعنی شب ها ، نمی تونه فایل رو درست و با سرعت و یا تا انتها دانلود کنه و درآمدش محاسبه نمیشه

قبل از اظهار نظر بهتره از کلیه جوانب امر آگاه باشید و بعد پست بزنید !

شما هم می تونید نام کاربری + آدرس سایتتون رو ارسال کنید تا اگر اشتباهی در کارتون دارید براتون توضیح بدیم تا به این شکل دچار سوء تفاهم نشید .

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
وقتی از چیزی اطلاع درستی ندارید به این شکل نمی تونید اظهار نظر کنید :

این دوستمون اکانتشون رو ارسال کردن و در کل اکانتشون فقط 79 گیگ فایل دارن در حالیکه در سایت اسکسپرس 670 گیگ فایل دارن اون هم با اکانت پرمیوم چطور ممکنه درآمد این 2 سایت یکی باشه و قتی ایشون یک دهم اکسپرس لینکهای مارو شیر کردن ؟؟!
ثانیا ایشون لینک ما رو به عنوان لینک سوم قرار داده و لینک اکسپرس رو هم به عنوان لینک اول معلوم هست که لینک اول حداقل 3 برابر لینک سوم دانلود خواهد داشت !
ثالثا مهمترین مطلب ایشون تمامی فایلهاشون رو روی سرور خارجی ما آپلود کردن در حالیکه سایتشون فارسیه و 99% کاربراشون از ایران هستند و باید فایلهاشون رو روی سرور ایران آپلود می کردند این بزرگترین اشتباه ایشون بوده حتی اگر دانلودر لینک دانلود رو هم جنریت کنه چون مخابرات سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو کم کرده خصوصا در ساعات پیک مصرف اینترنت یعنی شب ها ، نمی تونه فایل رو درست و با سرعت و یا تا انتها دانلود کنه و درآمدش محاسبه نمیشه

قبل از اظهار نظر بهتره از کلیه جوانب امر آگاه باشید و بعد پست بزنید !

شما هم می تونید نام کاربری + آدرس سایتتون رو ارسال کنید تا اگر اشتباهی در کارتون دارید براتون توضیح بدیم تا به این شکل دچار سوء تفاهم نشید .
دوست عزیز بنده دارم درباره خودم صحبت می کنم چیکار به ایشون دارم ؟
شما شرایطی رو برای این که چرا دانلود کمتر هست اعلام کردید و گفتید به این دلیل دانلود ها به این صورت هست .
بنده هم گفتم در صورتی که لینک شما به عنوان لینک اول قرار بگیره و با شرایطی که گفتم این مشکل وجود داره .
اون پست رو به عنوان یک سر آغاز برای مشکلی که میخواستم عنوان کنم نقل قول کردم و فقط یک قسمتش مورد نظر بنده بود .
شما به جای این که به بنده بگید از جوانب کار آگاه باشید ، بهتره خودتون پست رو با دقت بخونید و پاسخ بدید .
نه این که اولش رو بخونید ببینید خوشتون نمیاد و در نتیجه کاربر رو یک کاربر نا آگاه خطاب کنید .
اگر یک مقدار هم دقت می کردید متوجه می شدید که فقط یک قسمت از صحبت های شما رو مشخص کردم در نتیجه به راحتی میتونستید نتیجه بگیرید که منظور بنده به پست ایشون نیست بلکه با قسمتی از گفته های شما مشکل داشتم .

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
شما صحبتهای ایشون رو معیار خودتون قرار دادید و بهش استناد کردید بنده دلیل مشکل ایشون رو توضیح دادم
حالا اگر شما هم مایلید تا راهنمایی بشید بهتره به انتهای پست من توجه کنید
" شما هم می تونید نام کاربری + آدرس سایتتون رو ارسال کنید تا اگر اشتباهی در کارتون دارید براتون توضیح بدیم تا به این شکل دچار سوء تفاهم نشید ."
در مورد این پستتون هم
"سرعت دانلود از وبسایت شما چندین برابر سایر وبسایت هایی بود که استفاده می کردم اما متاسفانه تنها 1/4 لینک دوم و 1/2 لینک سوم از شما دانلود شد ."

لطفا آدرس صفحه دانلود اون لینک رو ارسال کنید

Last edited:

behi021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
http://uploadboy.com/contact.html
در ضمن دوست من سعی کنید همیشه در هر سایت فقط با یک اکانت کار کنید تا درآمدهاتون متمرکز باشه .

با سلام...

در مورد چند جمله ای که گفتید خواستم ذکر کنم که...

یک آپلودر هیچ وقت این کاری که شما می گید رو انجام نمیده اگر کارش حرفه ای باشه...شما می گید ما تنها در یک اپلود سنتر (حالا هر آپلود سنتری ) آپلود کنیم . این کار باعث چندین خطر برای ما میشه...در ادامه کار چندین بار با این مشکل مواجه شدم که آپلود سنتر محدود میکنه خودش رو در بعضی مواقع!خود همین آپلود بوی که حجم فایل هاش رو زیر 500 مگ یا 200 مگ کرد که برای ما غیر قابل قبول بود...

در رابطه با اینکه گفتید ما به شکل کاربر معمولی آپلود می کنیم باید خدمتتون عرض کنم که قبلا هم گفتم ما آپلود سنتر شمارو کنار گذاشتیم قبلا.دلیل؟
مهمترین دلیل اون که دوستمون هم اشاره کردند شمارش بسیار پایین اون نسبت به اکسپرس لیچ هست این حرف برای دقیقا 6 ماه پیش هست...شمایی که می بینید ما اکانت آپلود سنتر اکسپرسمون پریمیوم هست لازمه بدونید برای ارائه خدمت خوبشون بوده که بعد از درخواستمون برای 1 ترابایت یک روز هم نکشید و اوکی کردن برامون.
ما نسبت به آپلود سنتری ادعا یا چیز دیگه ای نداریم .فقط ملاکمون خدمت بوده و هست.چه شما چه آپلود سنتر دیگه ای...آخرین گزینه ما کسب درآمد از آپلود سنتر هست.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
شمارشتون انگار یه چند روزی هست خیلی کم شده قبلا خیلی خوب بود اما چند روزه خیلی افت کرده در حالی که سایت من تازه بازدیدشم بیشتر شده.

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام...

در مورد چند جمله ای که گفتید خواستم ذکر کنم که...

یک آپلودر هیچ وقت این کاری که شما می گید رو انجام نمیده اگر کارش حرفه ای باشه...شما می گید ما تنها در یک اپلود سنتر (حالا هر آپلود سنتری ) آپلود کنیم . این کار باعث چندین خطر برای ما میشه...در ادامه کار چندین بار با این مشکل مواجه شدم که آپلود سنتر محدود میکنه خودش رو در بعضی مواقع!خود همین آپلود بوی که حجم فایل هاش رو زیر 500 مگ یا 200 مگ کرد که برای ما غیر قابل قبول بود...
.........
منظور من رو اشتباه فهمیدید من گفتم در یک آپلودسنتر 10 تا یوزر نسازید و فایلهاتون رو فقط در یک اکانت آپلود کنید که تا درآمدش بصورت یکجا زیاد بشه نه مثل شما که در حال حاضر 12 تا آی در سایت ما ایجاد کرده اید و در داخلش 2 تاش هم موجودی دارید .
همونطور که گفتم ما هم برای کاربری که آمار مناسبی داشته باشه امتیازات زیادی قائل هستیم و در ضمن الان هم هاست پرمیوم ما از ابتدا 1 ترابایت هست .

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
شمارشتون انگار یه چند روزی هست خیلی کم شده قبلا خیلی خوب بود اما چند روزه خیلی افت کرده در حالی که سایت من تازه بازدیدشم بیشتر شده.
نام کاربریتون رو از طریق پیام خصوصی ارسال نمایید .

behi021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور من رو اشتباه فهمیدید من گفتم در یک آپلودسنتر 10 تا یوزر نسازید و فایلهاتون رو فقط در یک اکانت آپلود کنید که تا درآمدش بصورت یکجا زیاد بشه نه مثل شما که در حال حاضر 12 تا آی در سایت ما ایجاد کرده اید و در داخلش 2 تاش هم موجودی دارید .
همونطور که گفتم ما هم برای کاربری که آمار مناسبی داشته باشه امتیازات زیادی قائل هستیم و در ضمن الان هم هاست پرمیوم ما از ابتدا 1 ترابایت هست .

شما اگر با دقت یوزرهارو چک کنید می بینید که فایلی داخلش نیست و برای 5 ماه قبل هست...که بعد از 5 ماه ما با شما دوباره داریم کار میکنیم.البته فقط یک یوزر beni5 هست که الان کار می کنیم.الان هم که دارید صحبت من رو می بینید همون ابتدا هم اعلام کردم در اینجور انجمن ها زیاد پست نمیزنم.فقط جهت همکاری با شما بوده به شکل اکانت پریمیوم نه معمولی.
چون ما به پاک شدن فایل از سرور بسیار حساس هستیم.خب مزیت شما نسبت به اکسپرس اینه که 1 ماه فایل رو زودتر نگه میداره.(البته اگه واقعی باشه)
همونطور که اعلام کردم ما با اکسپرس کار میکنیم هزینه ای پرداخت نمیکنیم و در آمد هم داریم.
در زمان شروع کار با اکسپرس خیلی خوب استقبال کردند و نتیجه رو هم میبینید با محدودیت های زیادی که داره در حال حاضر باز هم در اون اپلود میکنیم...
حالا زمان شروع فعالیت ما با شماست!استقبال شما با ما اینه که هزینه اکانت پریمیوم رو مثل کاربر معمولی پرداخت کنیم.ما هزینه اکانت اکسپرس رو نیم بها خریدیم برای شروع و هزینه ارتقاء به 1 ترا رو هم از دلار اکانت کم کردند...ما فقط هزینه اولین ماه رو به شکل نیم بها پرداخت کردیم و تمام.
حالا شما می گید ما هزینه رو مثل کاربر عادی برای اکانت پرداخت کنیم .اگر استقبال شما اینه هیچ مشکلی نداره ما هزینه رو پرداخت میکنیم و چند ماه هم کار میکنیم باهاتون.اما اگه شمارش دانلود و پاک کردن فایل هاتون اون چیزی که ذکر می کنید نباشه برای همیشه کنار گذاشته می شید و در سایت هم اطلاعیه آپلود سنترتون رو میزنیم.
همونطور که اطلاعیه آپلود سنتر رودفایل رو زدیم و برای همیشه کنسلش کردیم.

شما یه بخش کسانی که کار می کنید کاربر هست و یک بخش آپلودر هایی که با شما کار می کنند.امثالی مثل ما باید باشند که در این آپلود سنتر آپلود کنند که کاربر دانلود کنه...

در آخر امیدواریم مارو متقاعد کنید که باهاتون کار کنیم برای همیشه نه چند ماه به شکل فری...
ممنون از شما برای پشتیبانی

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
کلیه واریزهای ریالی و دلاری انجام شد .
یکشنبه 4 اسفند 92

kayvan.kh

Registered User
لایک‌ها
195
واریزی ماهم انجام شد.