• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
ما یه اکانت یه ماهه آپلود دانلود خریدیم.
درقسمت تنظیمات حساب زده:دانلود مستقیم (Premium only)
اگه اونو تیک بزنیم دیگه درآمدی بابت دانلود لینکها حساب نمیشه؟

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
زدن این تیک لینک رو برای بازدیدکنندگان فایلهای شما مستقیم نمیکنه بلکه هر فایلی که خودتون بخواهید دانلود کنید فقط مستقیم میکنه و بدون ورود به سایت ما دانلود میشه

• Like
Reactions: ap3

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من یه حساب پریمیوم خریدم که سریع تر دانلود کنم،اما نه تنها سرعت هیچ تغییری نکرده، (از سایت های دیگه با سرعت 900 دانلود می کنم اما سایت شما از 80 الی 200 بالاتر نمیره) بلکه می خواستم یه فایل رو ریموت آپلود کنم گفت فضای کافی در حساب شما موجود نیست و فایل رو دریافت نکرد...میشه یه توضیحی بدید!؟

shirin shirin

Registered User
لایک‌ها
37
واقعا خسته نباشید. کاربسیار دشواری هست ! ارزوی موفقیت

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
من یه حساب پریمیوم خریدم که سریع تر دانلود کنم،اما نه تنها سرعت هیچ تغییری نکرده، (از سایت های دیگه با سرعت 900 دانلود می کنم اما سایت شما از 80 الی 200 بالاتر نمیره) بلکه می خواستم یه فایل رو ریموت آپلود کنم گفت فضای کافی در حساب شما موجود نیست و فایل رو دریافت نکرد...میشه یه توضیحی بدید!؟

کاربر گرامی

شما اکانت دانلود خریداری کرده اید و اکانت دانلود بدون هاست می باشد

اگر مایلید از هاست ویژه استفاده کنید باید اکانت آپلود و دانلود بگیرید یا ارتقا بدید

در مورد مشکل سرعتتون هم باید با بخش پشتیبانی تماس بگیرید و بگید که از ایران دانلود می کنید یا خارج از ایران با v.p.n یا بدون آن و همچنین باید لینکی رو که می خواهید دانلود کنید ارسال کنید تا ببینیم در کدام سرور هست .

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
کاربر گرامی

شما اکانت دانلود خریداری کرده اید و اکانت دانلود بدون هاست می باشد

اگر مایلید از هاست ویژه استفاده کنید باید اکانت آپلود و دانلود بگیرید یا ارتقا بدید

در مورد مشکل سرعتتون هم باید با بخش پشتیبانی تماس بگیرید و بگید که از ایران دانلود می کنید یا خارج از ایران با v.p.n یا بدون آن و همچنین باید لینکی رو که می خواهید دانلود کنید ارسال کنید تا ببینیم در کدام سرور هست .
پس چطوریه که در حالت رایگان میشه ریموت آپلود کرد؟ یعنی وقتی اکانت ویژه دانلود خریداری میشه ریموت آپلود از کار می افته!؟ :/

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
پس چطوریه که در حالت رایگان میشه ریموت آپلود کرد؟ یعنی وقتی اکانت ویژه دانلود خریداری میشه ریموت آپلود از کار می افته!؟ :/
بله دوست عزیز اکانت دانلود همونطور که در توضیحاتش در بخش پرداخت نوشته شده هاست نداره اگر قراربود هاست هم داشته باشه هزینش بیشتر از این میشد .

safori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام چرا هر چی دان میکنم لینک نمیده

safori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه سوال دیگه اینکه نمیتونیم توی پوشه دانلود کنیم بعدش ادرس پوشه بدیم واسه دانلود

safori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
صبح امروز هر چی اپلود میکردم لینک دانلود نمیاومد
ولی الان درس شده

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام

تعرفه های ایران به صورت زیر تغییر یافت :

• 1000 بار دانلود فایلهای زیر 50 مگابایت : 1 دلار

• 1000 بار دانلود فایلهای 50 تا 1010 مگابایت : 2 دلار

• 1000 بار دانلود فایلهای بالای 1010 مگابایت : معادل 4 دلار

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
الان تعرفه رو کم کردید یا زیاد؟
یه سوال دیگه اینکه اگه ما فایلی رو روی سرور ایران آپلود کنیم اما بازدیدکنندگان خارجی اون را دانلود کنند تکلیف چیه و یا برعکسش ما توی سرور خارجی آپلود کنیم اما بازدیدکنندگان داخلی اون را دانلود کنند؟

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
تعرفه فایلهای کم حجم کم شده و در واقع برگشته به 1.5 ماه پیش
تعرفه فایل های پرحجم فرقی نکرده اما در واقع نسبت به 1.5 ماه پیش بیشتر شده
بازدیدکننده از هر سروری دانلود کنه فرقی نداره برای شما و درآمد شما محاسبه میشه اما کلا چون سرعت دانلود از ایران از سرور ایران بهتره پس مسلما تعداد دانلود و درآمد شما هم بیشتر میشه
به عکس اگر بازدیدکنندگان شما خارج از ایران باشند اگر از سرور خارجی دانلود کنند چون سرعت دانلودشون خیلی بیشتر خواهد بود تعداد دانلودتون از اون سرور بیشتر میشه و درآمدتون هم بیشتر خواهد شد
کلا شما باید ببینید بازدیدکنندتون در کجا بیشتر فایلتون رو روی اون سرور آپلود کنید

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
اگه موقع آپلود اون تیک IR یا World را نزنیم فایل کجا آپلود میشه؟

meysam-j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فایل مانی هم متعلق به سایت شما هست یا فقط تبلیغ است؟

safori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فایل هایی که اپلود کردیم اگه داخل پوشه باشند فقط فایل حذف میشود یا پوشه هم حذف میشود در صورت دانلود نشدن؟
ایا راهی هست که فایل هامون حذف نشه یعنی نامحدود باشه مدتشون یا اینکه مثلا تا یک الا دو سال بمونه؟

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
فایل مانی هم متعلق به سایت شما هست یا فقط تبلیغ است؟
متعلق به تیم ما هست .
فایل هایی که اپلود کردیم اگه داخل پوشه باشند فقط فایل حذف میشود یا پوشه هم حذف میشود در صورت دانلود نشدن؟
ایا راهی هست که فایل هامون حذف نشه یعنی نامحدود باشه مدتشون یا اینکه مثلا تا یک الا دو سال بمونه؟
نه فایل حذف میشه
خیر راهی نیست باید دانلود داشته باشه حتما چون مبنای کار ما کسب درآمد هست و نه صرفا هاست

بالا