من یه حساب پریمیوم خریدم که سریع تر دانلود کنم،اما نه تنها سرعت هیچ تغییری نکرده، (از سایت های دیگه با سرعت 900 دانلود می کنم اما سایت شما از 80 الی 200 بالاتر نمیره) بلکه می خواستم یه فایل رو ریموت آپلود کنم گفت فضای کافی در حساب شما موجود نیست و فایل رو دریافت نکرد...میشه یه توضیحی بدید!؟
پس چطوریه که در حالت رایگان میشه ریموت آپلود کرد؟ یعنی وقتی اکانت ویژه دانلود خریداری میشه ریموت آپلود از کار می افته!؟ :/کاربر گرامی
شما اکانت دانلود خریداری کرده اید و اکانت دانلود بدون هاست می باشد
اگر مایلید از هاست ویژه استفاده کنید باید اکانت آپلود و دانلود بگیرید یا ارتقا بدید
در مورد مشکل سرعتتون هم باید با بخش پشتیبانی تماس بگیرید و بگید که از ایران دانلود می کنید یا خارج از ایران با v.p.n یا بدون آن و همچنین باید لینکی رو که می خواهید دانلود کنید ارسال کنید تا ببینیم در کدام سرور هست .
بله دوست عزیز اکانت دانلود همونطور که در توضیحاتش در بخش پرداخت نوشته شده هاست نداره اگر قراربود هاست هم داشته باشه هزینش بیشتر از این میشد .پس چطوریه که در حالت رایگان میشه ریموت آپلود کرد؟ یعنی وقتی اکانت ویژه دانلود خریداری میشه ریموت آپلود از کار می افته!؟ :/
من منظورتون رو متوجه نمیشم !سلام چرا هر چی دان میکنم لینک نمیده
اگر با آی پی ایران باشید روی سرور ایران وگرنه روی سرورهای خارجی آپلود میشهاگه موقع آپلود اون تیک IR یا World را نزنیم فایل کجا آپلود میشه؟
فایل مانی هم متعلق به سایت شما هست یا فقط تبلیغ است؟
متعلق به تیم ما هست .فایل مانی هم متعلق به سایت شما هست یا فقط تبلیغ است؟
نه فایل حذف میشهفایل هایی که اپلود کردیم اگه داخل پوشه باشند فقط فایل حذف میشود یا پوشه هم حذف میشود در صورت دانلود نشدن؟
ایا راهی هست که فایل هامون حذف نشه یعنی نامحدود باشه مدتشون یا اینکه مثلا تا یک الا دو سال بمونه؟