• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
من دو اکانت در سایت شما دارم یکی پریموم 6 ماهه و یکی معمولی که درامد اصلی منم از همین اکانت معمولی هست و فایلی در اکانت پرمیوم ندارم ( سایت جدید خریدرای کردم و اکانت اپلود بویش رو به من داده) حالا میخوام بدونم ایا امکان داره اکانت ویژه منو انتقال بدید به این اکانت دوم؟؟ یوزر ها رو براتون پ.خ میزنم

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
من دو اکانت در سایت شما دارم یکی پریموم 6 ماهه و یکی معمولی که درامد اصلی منم از همین اکانت معمولی هست و فایلی در اکانت پرمیوم ندارم ( سایت جدید خریدرای کردم و اکانت اپلود بویش رو به من داده) حالا میخوام بدونم ایا امکان داره اکانت ویژه منو انتقال بدید به این اکانت دوم؟؟ یوزر ها رو براتون پ.خ میزنم
پاسخ ارسال شد .

hibest

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
موقع آپلود ارور زیر رو میده :

null filesize or wrong file path

چند سرور و چند لینک مختلف رو امتحان کردم ولی باز ارور میداد ، در حالی که توی آپلودسنترهای دیگه راحت آپلود میشن .
مشکل از کجاست ؟

Mr_Parham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

لطف میکنید جدول توضیح پرداختی هاتون رو لینکش رو بدید (برای هر 1000 دانلود از هر کشور چه قدر میدید؟)

با تشکر
پرهام

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
سلام
فایل های من اکثرا زیر 5 مگ هستند و این 30 ثانیه معطل شدن واقعا برا دانلود فایل زیر 5 مگ آزار دهنده اس لطفا برا فایل های زیر 5 مگ این 30 ثانیه رو بردارید
و یه مورد دیگه اینکه در صفحه آخر که صفحه دانلود نهایی هست حجم تبلیغات بشدت بالاست لطفا این لینک دانلود رو بالا قرار بدین و زیرش تبلیغات باشه چون خیلی ها کاربران تازه کار بلد نیستن مثلا اون پیغام که به انگلیسی زدین این لینک مستقیم تا 240 ساعت برای آی پی شما فراهمه یه کاربرا پیام داده بود من اصلا دانلود نکردم زده تا 240 ساعت نمی تونی دانلود کنی!!!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام لطفا یک ابزار ایجاد کنید که بتونیم بوسیله اون ابزار باکس اپلود سنتر ایجاد کنیم بزاریم توی سایتمون هر چی کاربرا اپلود میکنن بیاد توی حساب ما و از دانلود اونا درامد داشته باشیم
و بشه سقف اپلود و فرمت های مجازش رو هم تعیین کرد

awed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
من یه اکانت میخوام با حجم حداقل 3 ترابیت و دسترسی ftp چون انتقال این حجم فایل با ریموت آپلود سخته . چقدر میشه قیمتش ؟ و دسترسی به ftp رو میدید ؟

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام برای من قسمت اطلاعات پرداخت خاموشه چه جوری باید روشنش کنم و اطلاعات رو بزنم و درخواست واریز رو بزنم ؟

Mr_Parham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام برای من قسمت اطلاعات پرداخت خاموشه چه جوری باید روشنش کنم و اطلاعات رو بزنم و درخواست واریز رو بزنم ؟
Security Lock رو خاموش کنید از توی My Account که بتونید اضافه کنید :)

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اخه اکانتمو خیلی وقته درست کرده بودم و ایمیل رو [email protected] زده بودم الان میخوای خاموش کنی مینویسه
Link to disable Security Lock sent to your email

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
لطفا مشکل خودتون رو به همراه نام کاربری و رمز عبور از بخش تماس ایمیل بزنید

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تیکت زدم و ارسال کردم

afshar44

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
فایل های من اکثرا زیر 5 مگ هستند و این 30 ثانیه معطل شدن واقعا برا دانلود فایل زیر 5 مگ آزار دهنده اس لطفا برا فایل های زیر 5 مگ این 30 ثانیه رو بردارید
و یه مورد دیگه اینکه در صفحه آخر که صفحه دانلود نهایی هست حجم تبلیغات بشدت بالاست لطفا این لینک دانلود رو بالا قرار بدین و زیرش تبلیغات باشه چون خیلی ها کاربران تازه کار بلد نیستن مثلا اون پیغام که به انگلیسی زدین این لینک مستقیم تا 240 ساعت برای آی پی شما فراهمه یه کاربرا پیام داده بود من اصلا دانلود نکردم زده تا 240 ساعت نمی تونی دانلود کنی!!!
آره فایلهای من که 20 کیلوبایت تا 50 کیلوبایته واقعا این مدت زمان برای انتظار ظلمه

behi021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...

به ازای هر دلار چقد پرداخت می کنید؟
و اینکه لینکی دارید از هزینه ای که برای حجم فایل ها پرداخت می کنید؟
همون که 1 مگ تا 50 مگ و 50 تا 500

ممنون...

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام دو سوال
1- درخواست واریز زدیم چقدر طول میکشه که واریز بشه و ایا الان که نزدیک عید هست واریز میکنید یا نه ؟
2- ثبت نام معمولی کرده باشیم 100 گیگ میگیریم حالا بخوایم یک ماه اکانت بگیرم وقتی یک ماه تمام بشه و تمدید نکنم اکانتم مثل سابق معمولی میشه یا کلا اکانتم بسته میشه ؟
اگر سی روز تمام بشه چه اتفاقی میافته اگر تمدید نکنم ؟

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
آره فایلهای من که 20 کیلوبایت تا 50 کیلوبایته واقعا این مدت زمان برای انتظار ظلمه
در سایت ما شما چه یک فایل 10 گیگی رو دانلود کنید چه یک فایل 1 مگی چه یک فایل رو دانلود کنید چه 100 تا فایل رو همیشه فقط 30 ثانیه انتظار میکشید اما در برخی از سایتهای برای هر فایل یک زمان انتظار قرار میدن اگر شما 2 تا فایل بخواهید دانلود کنید این زمان 2 برابر میشه و همینطور به ازای هر فایل جدید زمان بیشتری رو باید انتظار بکشید ...
سلام...

به ازای هر دلار چقد پرداخت می کنید؟
و اینکه لینکی دارید از هزینه ای که برای حجم فایل ها پرداخت می کنید؟
همون که 1 مگ تا 50 مگ و 50 تا 500

ممنون...

2800 تومن
اگر بازدیدکنندگان شما ایرانی هستند درآمدها به این صورت هست :
فایلهای تا 50 مگ 1 دلار
50 تا 1010 مگ 2 دلار
بالای 1010 مگ 4 دلار

سلام دو سوال
1- درخواست واریز زدیم چقدر طول میکشه که واریز بشه و ایا الان که نزدیک عید هست واریز میکنید یا نه ؟
2- ثبت نام معمولی کرده باشیم 100 گیگ میگیریم حالا بخوایم یک ماه اکانت بگیرم وقتی یک ماه تمام بشه و تمدید نکنم اکانتم مثل سابق معمولی میشه یا کلا اکانتم بسته میشه ؟
اگر سی روز تمام بشه چه اتفاقی میافته اگر تمدید نکنم ؟

1- کلیه واریزها بعد از تعطیلات نوروزی در 5 و 6 فروردین انجام میشه
2- بله مثل سابق میشه و اگر بیشتر از 100 گیگ مصرف کرده باشید دیگه نمی تونید فایلی جدید آپلود کنید اما فایلهای قبلی بدون مشکل باقی خواهند ماند .

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
عیدی نمیدید ؟
حداقل به کاربرایی که اکانت اپلود دارند یه عیدی بدید :دی

LightSpeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ببخشید سرور های world رو کی دوباره اضافه می کنین