• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
بنده هیچ صحبتی با شما نداشته ام توجه داشته باشید که پشتیبانی در این فروم با بخش تیکتهای سایت متفاوته و همکاران دیگر بنده تیکتهای سایت رو پاسخ می دهند اگر با اون دوستان صحبت کرده اید این بخش از اون بخش مجزا هست و اگر می خواهید بنده هم مشکل شمارو بررسی کنم کافیه اطلاعات کاملتری برای من ارسال کنید اوکی ؟

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
شما میگید قبلا با بنده هیچ صحبتی نداشته اید و پشتیبانی در فروم با پشتیبانی سایت متفاوته اونوقت پس چطور گفتید این جواب را به من ؟؟!!!! :|
کاربر محترم فایلی خراب نشده فایل شما از ابتدا درست آپ نشده است
همونطور که در ایمیل هم خدمت شما گفته شد بعضی اوقات ممکن هست فایل خراب آپ بشه به دلایل مختلف که شما براحتی می تونید با گزارش کاربرتون این مشکل رو بفهمید و حلش کنید
این حرف را شما نگفتید ؟؟!!!

اما مثل اینکه شما به حرفهای بنده عنایت ندارید و کامل نمیخونید. جواباتون اصلا جواب حرفهای بنده نیست . بنده گفتم که براتون تیکت فرستادم و جواب اپلود بوی که به ما گفتن را هم براتون نوشتم
در جواب پشتیبانی سایت به ما گفت هر فایلی مشکل داشت پیام بدید تا درستش کنیم
پس مشکل به صورت کلی حل نمیشه. چون سیستمی نصب کردید که براتون مزایاش بیشتره. پس کاری نمیشه کرد جز اینکه فقط باید هر فایلی خراب بود براتون پیام بفرستیم تا درستش کنید، که ما هم گفتیم هم دردسر داره اینجوری هم زمانبر هست اینکار

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
آقایون دعوا نکنید .
توی عید کلا آپلودبوی داغون بود .
من خودم درباره یه سایتم بگم : توی 35 تا مطلب که واسه یکی از سایت هام آپلود کردم توی عید . 13تاش خراب بود .
مشکل از طرف سرور و سایت آپلودبوی بود . و با اینکه دوباره اون فایل ها رو آپلود میکردم باز هم خراب بود و دانلود نمیشد.
تا امروز که دوباره اپلود کردم و درست شد .

حالا پیش میاد بالاخره چکار کنیم. هیچ سایتی بی عیب نیست . بگذریم . بنظرم بهتره تا آپلود میکنیم اول چک کنیم لینک رو

ولی مشکل اینه که مثلا من 10تا 12 تا با هم آپلود میکنم و سخته هر دفعه لینک رو چک کرد .
حالا که خداراشکر درست شده انگار فعلا.

یه مشکل دیگه اینکه شمارش دانلودها متاسفانه دقیق نیست .من چندین نفر از کسایی که از لینک هامو دانلود میکنن رو میشناسم
و یه فیلم مثلا اپلود میکنم . میگن دانلود کردن و نظرشون رو میگن و ... اما حتی یک دانلود هم صورت نگرفته
درحالی که مطمئنم دانلود شده
البته باید بگم فایل های حجم پایین رو تقریبا نسبتا خوب شمارش میکنه و تقریبا میشه گفت بی عیبه حدودا
اما فایل های حجم بالا رو میشه گفت خیلی بد شمارش میکنه . شاید از بد هم بدتر .

حالا اول واسه ما کیفیت سرور و سایت مهمه بعد درآمد . و بابت سایتتون هم ممنون و همش هم انتقاد نمیکنیم.

فقط خواهشا ریموت رو گسترش بدید تا بشه از مدیافایر و آپلودد و دیگر سرورهای خارجی و ... هم ریموت کرد .

ممنون از سایتتون ...

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
کلیه پرداخت های ریالی و پیپال انجام شد .
سرور جهانی نیز دوباره فعال گردید .

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
توی world آپلود کنیم و کاربرای ایرانی هم دانلود کنند شمارش میشه دانلود ها ؟

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
توی world آپلود کنیم و کاربرای ایرانی هم دانلود کنند شمارش میشه دانلود ها ؟
بله میشه اما تعداد دانلودتون کمتر میشه و درآمدتون هم کمتر
چون سرعت دانلود از خارج کمتر از سرعت دانلود از داخله و کاربران ایرانی کمتری موفق به دانلود خواهند شد

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام سرعت چرا انقدر پایین اومده
من یک لینک آپ تو باکس رو توی رودفایل میزنم تقریبا 1000 هست سرعت در آپلودباز هم همینطور
در آپلودبوی 400 هست و هی کمتر میشه به 200 میرسه جدیدا اینجوری شده قبلا سرعت آپلودبوی بالای 1000 بود

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
سلام سرعت چرا انقدر پایین اومده
من یک لینک آپ تو باکس رو توی رودفایل میزنم تقریبا 1000 هست سرعت در آپلودباز هم همینطور
در آپلودبوی 400 هست و هی کمتر میشه به 200 میرسه جدیدا اینجوری شده قبلا سرعت آپلودبوی بالای 1000 بود

داش چاکرم . اگه منظورت ریموت هست .
مال من سرعت ریموت از ir تا 7000 هم میره . فکر کنم مشکل از اینترنتت باشه .

مسئولین عزیز آپلودبوی لطفا کلمه ی فارسی رو که توی انتخاب زبان سایت هست به پارسی تغییر بدید.
ما اهل پارس هستیم . نه فارس.عرب نیستیم که پ نداشته باشیم و بخاطر اونا بگیم فارس.

Last edited:

behtoop

Registered User
لایک‌ها
29
یه سوال :

الان یعنی این سایت هایی که فیلم آپلود میکنن توی آپلود بوی به ازای هر دانلود در آمد کسب میکنن؟

سایت هایی مثل پلان ها و یا دوستیها و ...

ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بگه

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
یه سوال :

الان یعنی این سایت هایی که فیلم آپلود میکنن توی آپلود بوی به ازای هر دانلود در آمد کسب میکنن؟

سایت هایی مثل پلان ها و یا دوستیها و ...

ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بگه

بله و درآمد خوبی هم دارند وگرنه با ما ادامه نمی دادند .

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
داش چاکرم . اگه منظورت ریموت هست .
مال من سرعت ریموت از ir تا 7000 هم میره . فکر کنم مشکل از اینترنتت باشه .

مسئولین عزیز آپلودبوی لطفا کلمه ی فارسی رو که توی انتخاب زبان سایت هست به پارسی تغییر بدید.
ما اهل پارس هستیم . نه فارس.عرب نیستیم که پ نداشته باشیم و بخاطر اونا بگیم فارس.

دوست من صحبت شما صحیح هست اما برخی از کلمات اونقدر عمومی و بومی ما شده اند که تغییرشون جالب به نظر نمیرسه به هر حال من پیشنهاد شمارو مطرح خواهم کرد .

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
تبریک به همه دوستان و کاربران عزیز

تعداد کاربران آپلودبوی از مرز 100 هزار نفر گذشت با امید اینکه بتونیم هر روز خدمات بهتری ارائه کنیم .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
برای تسویه حساب از طریق بانک های داخل دقیقا باید چه اطلاعاتی رو ثبت کنیم ؟

behtoop

Registered User
لایک‌ها
29
دوست عزیز منم اگه بشه میخوام توی سایتتون ثبت نام کنم

ولی وقت کافی برای آپلود کردن فیلم های خودم(منظور فیلم های با حجم بالا) رو ندارم و بعضی اوقات از لینک های سایت های دیگه استفاده میکنم

اگه راهی وجود داره که بشه از سروری به سرور شما آپلود انجام داد راهنماییم کنید منظورم اینه که از یک لینک مستقیم بیاد به سرور شما بدون دانلود کردن من

چون واقعا وقت گیره دانلود و آپلود کردن فایل های با حجم بالا

اگه این امکان وجود داره یکم در این باره برای من توضیح بدین

ممنون میشم

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
سلام اپلود از آدرستون مشکل جدی داره
دیشب یک فایل آپلود کردم 171 مگابایت شد یکم شک کردم دیدم حجم اصلیش 761 مگابایته الانم هر چی سعی می کنم آپلود نمی کنه یعنی اگه یک فایل 1 گیگی رو آپلود از آدرس کنم پیغام آپلود شد میده یک دفه 200 مگابایت یه دفعه 60 مگابایت منظورمو گرفتین؟
امیدوارم دیگر فایلام ناقص آپلود نشده باشه

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
سلام اپلود از آدرستون مشکل جدی داره
دیشب یک فایل آپلود کردم 171 مگابایت شد یکم شک کردم دیدم حجم اصلیش 761 مگابایته الانم هر چی سعی می کنم آپلود نمی کنه یعنی اگه یک فایل 1 گیگی رو آپلود از آدرس کنم پیغام آپلود شد میده یک دفه 200 مگابایت یه دفعه 60 مگابایت منظورمو گرفتین؟
امیدوارم دیگر فایلام ناقص آپلود نشده باشه

روی کدام سرور آپ می کنید ؟
آدرس فایلی رو که ریموت کردید بفرستید
آدرس فایل اصلی رو که آپ می کنید بفرستید
اطلاعات بالا رو به ایمیل سایت یا از طریق پیام خصوصی ارسال کنید

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
داش مرتضی فکر نکنم خراب باشه . عیب از لینکهاست شاید
چون من تاحالا همچین مشکلی نداشتم .

آقا لچ از مدیافایر باید حتما اکانت داشته باشی از سایتش ؟؟؟
وجدانا نمیشه کاری کرد ؟ خیلی لچ از مدیافایر لازمه .
جون من یکاریش کنید . راهی نیست ؟؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
جلوی اکانت بالانس یه قسمت Riyal اضافه شده

این کاربردش چیه ؟

بالا