• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
مشکل خاصی وجود نداره فعلا بدلایل فنی آپلود سرور خارجی غیرفعال هست تا چند روز آینده اما شما اگر کاربر ایرانی دارید باید الزاما روی سرور ایران آپلود انجام دهید .
سرورهای خارجی مربوط به کاربران خارج از کشور هست ما با پرداخت هزینه گزافی سرور ایران رو تهیه کردیم تا دانلود کنندگان ایرانی با سرعت و کیفیت بالاتری دانلودهاشون رو انجام دهند شاید سرعت آپلود روی سرور ایران کمتر از سرورهای خارجی ما باشه اما در عوض راحتی دانلود کاربران شما رو راضی تر و تعداد دانلود و بطبع درآمد شمارا بیشتر خواهد کرد .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
واریز با شبا ممکن هست چند ساعت طول بکشه تا به حساب شما بیاد .

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
بله نویسنده سایت من هم گفت که مشکل داره و اپلود نمیشه و لیچ هم نمیشه
راستی اقا احسان پیام خصوصی من را هم چک کن کار فوق واجب دارم

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
نمیدونم چرا امروز همش پیام
We're sorry, there are no servers available for upload at the moment.
Refresh this page in some minutes.
رو میده

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
آقا این مسئولان کجا هستن .

از دیشب خراب شده آپلود نمیشه . شاید در حال انتقال سرور هستن .

اما بخدا بدبخت شدیم . الان من توی این هفته حدود 70 تا فایل آپلود کردم ولی حدود 20 یا 30تاش دانلود نمیشه.

و با اینکه لینک سالمه دانلود نمیشه .

زودتر درست کنید حداقل آپلود کنیم یکم.

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
هارد سرور پر شده بود و هارد جدید جایگزین شد
اگر مشکل دیگری هم هست بفرمایید تا بررسی کنیم

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
یه سوال فنی . من الان فایلی دارم که مثلا 150 تا دانلود داره یا بیشتر .

آیا اگه مثلا اون فایل پاک بشه قبل از درخواست واریز ، از درامد دانلود اون 150 تا کم میشه ؟

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
یعنی دوباره فایلا خراب شدن؟ مطمعنید؟

imnot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من دوشنبه هفته پیش درخواست واریز دادم گفتید که شنبه و یک شنبه واریز میشه امروز واریز نشده ایا فردا واریز میشه یا مشکلی پیش اومده؟

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
من دوشنبه هفته پیش درخواست واریز دادم گفتید که شنبه و یک شنبه واریز میشه امروز واریز نشده ایا فردا واریز میشه یا مشکلی پیش اومده؟
کلیه پرداخت های ریالی فردا انجام خواهد شد .

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
کاربر محترم فایلی خراب نشده فایل شما از ابتدا درست آپ نشده است
همونطور که در ایمیل هم خدمت شما گفته شد بعضی اوقات ممکن هست فایل خراب آپ بشه به دلایل مختلف که شما براحتی می تونید با گزارش کاربرتون این مشکل رو بفهمید و حلش کنید
جواب شما واقعا توهین هست به کاربر
80 درصد فایلهای که تو عید آپلود کرده بودم خراب دراومدن. کاش می دیدید که کاربران چه توهینها و فحشهای رکیکی که نمی گفتند به کل خانواده و ... ما اونوقت شما راحت میگید مشکلی نیست گزارش بدید حلش کنیم!!
اولا مگه قراره برای هر فایل گزارش داده بشه حلش کنیم؟ اصلا چرا باید فایل خراب دانلود بشه؟
نه کاربر وقت زیادی داره که فایلی را اپلود کنه بعد گزارش بده . نه اینکه کاربران سایت هزینه و وقت زیادی دارند که فایل را ببینند یا دانلود کنند بعد گزارش بدن به ما و ما هم گزارش بدیم به شما تا درست کنید!
دوما بعضی کاربران بعد از دانلود کلا دیگه به سایت نمیان تا گزارش خرابی لینک را بدند یا فکر میکنن بقیه لینکها هم خرابه فکر میکنن سرکاری هست و میرن. بعضیا هم میان توهین و فحش میدهن میرن. شما میفرمایید برای هر فایل بعد از همه اینها گزارش بدیم تا درستش کنیم؟!!! (که خوده این هم برای فایلهایی که باید سریع و لحظه ای قرار بگیره و اگر دیر قرار بگیره مشتریش را از دست میده ضرر بزرگیه )
سوما فایل درست آپلود شده اما به خاطر تنظیماتی که شما که کردید و سیستمی که نصب کردید باعث شد این مشکلات به وجود بیاد و باعث ضرر و زحمت بیشتر ما شدید
مجبور شدم فایلها را در اپلود سنتر دیگه بذارم و بقیه فایلهای جدید را ببرم انجا
قبلا فقط در سیستم شما اپلود میکردم اما الان در سیستم دیگری اپلود میکنم و به تدریج کلیه فایلها را میبرم در سیستم دیگر
شما هیچجوری نمیتوانید ضرری که وارد شد را جبران کنید. برعکس تازه افتخار هم میکنید که آن سیستم را نصب کرده اید!!

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
کاربر محترم اگر نصف فایلهاتون خراب آپلود شده پس حتما مشکل از مسیر سرور مبدا شما تا سرور ما بوده که داشتید ازش آپلود می کرده اید
چون اگر مشکل از سمت ما باشه پس باید نصف فایلهای کل سایت خراب باشه و ما هم حداقل روزانه بالای 3000 گزارش خرابی دریافت کنیم که نکرده ایم و حتی 3 گزارش خرابی فایل هم در روز نداشته ایم
شما در انتخاب آپلودسنترتون مختار هستید و ما هم همیشه سعی در ارائه خدمات مناسب داشته ایم حال اگر مایلید نام کاربریتون رو در همینجا ارسال کنید تا اکانت شما رو بررسی کنیم اگر هم خیر هیچ مشکلی نیست .

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
کاربر محترم اگر نصف فایلهاتون خراب آپلود شده پس حتما مشکل از مسیر سرور مبدا شما تا سرور ما بوده که داشتید ازش آپلود می کرده اید
چون اگر مشکل از سمت ما باشه پس باید نصف فایلهای کل سایت خراب باشه و ما هم حداقل روزانه بالای 3000 گزارش خرابی دریافت کنیم که نکرده ایم و حتی 3 گزارش خرابی فایل هم در روز نداشته ایم
شما در انتخاب آپلودسنترتون مختار هستید و ما هم همیشه سعی در ارائه خدمات مناسب داشته ایم حال اگر مایلید نام کاربریتون رو در همینجا ارسال کنید تا اکانت شما رو بررسی کنیم اگر هم خیر هیچ مشکلی نیست .
شما حرفهای بنده را کامل و درست خوندید؟!!
این جواب حرفهای بنده بود؟!! حرف شما چه ربطی داره؟ مغلطه میکنید من گفتم این فایلهایی که اپلود کردم مشکل داشته چه ربطی داره به اینکه کلی فایل اپلود کردن که خراب بوده یا نه!
خود من هم بارها شده که فایلی خراب بوده ولی گزارشی ارسال نکردم دلیل نمیشه بر اینکه اون فایل خراب نبوده!
مشکل من با فایلهایی بوده که در عید اپلود کردم بیشتر و دلیلشم گفتید به خاطر اون سروسی هست که نصب کردید باعث شده اینطوری بشه اگر نصب نکرده بودید شاید همچین مشکلی هم پیش نمیمد

اگر حرفهای بنده را درست میخوندید. در حرفهایم گفتم که مجبور شدم فایلها را در اپلودسنتر دیگری اپلود کنم. یعنی اگر فایل مبدا مشکلی داشت پس در اپلودسنترهای دیگر هم به مشکل برمیخورد! که نخورده و دارند کاربران تند تند دانلود میکنند
ضمن اینکه مستقیم از سرور مبدا همان فایل را دانلود کردم مشکلی نداشت
در حرفهایم گفتم که 80 درصد فایلهایی که تو عید اپلود کردم. نگفتم 100 درصد فایلها و نگفتم فایلهای قبل از عید و گفتم که قبل از عید باهاتون کار میکردم و اپلودسنتره اولم بودید
شما میگید گزارش بدید تا بررسی بشه اونوقت میندازید گردن سرور مبدا!!
و میگید مختارید میتونید با ما کار کنید یا نکنید!!

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
آقا نام کاربریتونو ارسال کنید تا ببینیم از چی صحبت می کنید ؟
چه سرویسی منظور شما هست اصلا ؟!

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
شما اول گفتید با مشکل از فایل بوده و درست اپلود نشده
بعد گفتید مشکل از سرور مبدا بوده
الان تازه میگید کلا منظور من چیست و چه سرویسی استفاده میکنم!!
جالبه

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
شما اول گفتید با مشکل از فایل بوده و درست اپلود نشده
بعد گفتید مشکل از سرور مبدا بوده
الان تازه میگید کلا منظور من چیست و چه سرویسی استفاده میکنم!!
جالبه
کار شما هم جالبه که حاظر نیستید حتی نام کاربریتونو ارسال کنید تا اکانت شما بررسی بشه و صحت صحبتهاتون مشخص بشه

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
شما الان دارید بنده را متهم میکنید که حرفهام نادرست هست و صحت ندارد ؟؟؟!!!

پس چگونه اول جواب دادید و گفتید :
کاربر محترم فایلی خراب نشده فایل شما از ابتدا درست آپ نشده است
همونطور که در ایمیل هم خدمت شما گفته شد بعضی اوقات ممکن هست فایل خراب آپ بشه به دلایل مختلف که شما براحتی می تونید با گزارش کاربرتون این مشکل رو بفهمید و حلش کنید

و گفتید :

یعنی بدون بررسی و اینکه بفهمید مشکل چیست و کاربر کیست و چه فایلهایی مشکل داشته این جوابها را دادید ؟؟!!!!
خوب این نشون میده بدون بررسی و شناخت فقط سعی کردید مشکل را از خود مبرا کنید و اصلا نمیدونستید کاربر کی هست و کدام فایلهایش مشکل داشته !

ما نام کاربری را قبلا برای شما قبلا برای شما ارسال کردیم و مشکل را گفته بودیم و شما گفتید چارش اینه هرفایلی خراب بود پیام بدیم تا فایل را درست کنید. جواب و راه حل شما برای مشکل این بود

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
من چون میدونم شما میخواهید به چی برسید
همیشه میگویید نام کاربری ارسال کنید اما آخر....
قبلا برای شما پیام ارسال شده و در جواب فقط گفتید این مشکلات کم پیش میاد و فقط شما هستید .. هروقت فایلی خراب بود پیام بدید تا درستش کنیم
همین
گفتید اون سرویس مزایایش براتون بیشتر و برنمیداریش
پس چاره حل مشکل و راه حل فقط اینه که فایل را کاربر اپلود و دانلود کنه و اگر مشکل داشت پیام بده تا درستش کنید!!!!
پس میبینید که درستی حرفام تایید شده و مشکلمون را رسیدگی کردید و راه حل مشکل را هم قبلا به ما گفتید!!!

بالا