لطفا دقیقا بگین کدوم قسمت چون من جستجو کردم ندیدم .سرور ایران فعال شد .
ابزاری برای شناسایی لینکهای معیوب به سایت اضافه شد در بخش فایلهای من
اره معلوم نیست چجوری حساب میشه تاریخ آخرین دانلودش عوض میشه ولی DL تغییری نمی کنهنمایش تعداد دانلود فایل ها چطوری کار میکنه ؟
یکی از لینک ها رو من به بیشتر از 10 نفر دادم دانلود کردن ولی تعداد دانلود هنوز 0 هست !
لطفا آدرس لینکتون رو pm کنید تا بررسی کنیماره معلوم نیست چجوری حساب میشه تاریخ آخرین دانلودش عوض میشه ولی DL تغییری نمی کنه
شرمنده دوست من واقعا امیدوارم بتونیم جبران کنیمالان تست کردم یه فایلی که آیکون نداشت هم دانلود نمیشد!
حتما هرکی توی یوتیوب اومده دیده دانلود نمیشه یه دیسلایک زده رفته![]()
این باگ از اسکریپت XFS هست و ما برطرفش کردیماز کجا معلوم دیگه این مشکل بوجود نیاد
چطور به شما اطمینان کنیم ؟
کجاشو بر طرف کردین فایل های من هنوز همونجوریه دانلودم نمیشهاین باگ از اسکریپت XFS هست و ما برطرفش کردیم
دوست عزیز متاسفانه باید لینکهای معیوب رو جایگزین کنید دوستمون پرسید از کجا معلوم که دیگه این اتفاق نیوفته من هم گفتم باگش رو رفع کردیم که دیگه این اتفاق نیوفته و پیرو توضیحاتی هم که دادیم در حال آماده سازی اسکریپت جدید هستیم .کجاشو بر طرف کردین فایل های من هنوز همونجوریه دانلودم نمیشه
وای خدا بدبخت شدیم رفت الان 90% فایل های من نابود شده.امیدوارم دیگه این اتفاق نیوفته واقعا ضربه ی بدی بود.دوست عزیز متاسفانه باید لینکهای معیوب رو جایگزین کنید دوستمون پرسید از کجا معلوم که دیگه این اتفاق نیوفته من هم گفتم باگش رو رفع کردیم که دیگه این اتفاق نیوفته و پیرو توضیحاتی هم که دادیم در حال آماده سازی اسکریپت جدید هستیم .