• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خوبه که مثلا فایلی که یه هفته دیگه اگه دانلود نشه رنگش قرمز بشه

به شما هم توصیه میکنم که فایل ها رو 10 تا 10 تا داخل فولدر بریزید تا بررسیشون اسونتر بشه
راستش من این لینک ها رو توی فروم مخصوص این بازی هم می ذارم که اولا برای آی پی ایران بلاک هست و ورود بهش سخته،و دوما فرومش phpBB هست و لینک گذاشتن درش فوق العاده وقت بره...مثلا اگه 100 تا فایل با هم اکسپایر بشن پدر آدم در میاد تا تمام لینک ها رو جایگزین کنه،آپلود دوباره بماند...برای همین اگه بشه که بعد از اکسپایر شدن فایل بشه اونو دوباره آپلود کرد تا با همون لینک امکان دانلود دوبارش وجود داشته باشه خیلی خوبه.
این هم لینک تاپیکم توی اون فروم: Frets On Fire Fan Forum • Login

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
یک مسئله ای که الان وجود داره اینه که مثلا من الان دارم یه کالکشن از چارت های بازی FoFiX درست می کنم،(لینکش توی امضام هست)که ممکنه در آینده تا 2500 فایل هم برسه،حالا اگر این وسط چارتی به خاطر دانلود نشدن پاک بشه و من متوجه نشم،زیاد جالب نیست،اگر امکانش باشه که وقتی فایلی مثلا 30 روز دانلود نشد و پاک شد،به جای اینکه از لیست مای فایلز پاک بشه،رنگش قرمز بشه و یک گزینه برای آپلود مجدد فایل اضافه بشه تا مثلا من اون فایل رو دوباره آپلود کنم که دیگه احتیاج به تغییر لینک در لیست چارت ها نباشه و بقیه بتونن با همون لینک دانلود کنن خیلی عالیه.

پیشنهاد خوبیه به بخش فنی ارجاع میدم اگر براحتی قابلیت پیاده سازی داشته باشه انجام خواهد شد اما اینگونه تغییرات زمان بر خواهد بود .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
کلیه درخواست های واریز ، رسیدگی و پرداخت شد .

شنبه 2 اذر

meysam-j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگر کسی با اکانت پرمییوم فایل خودش را دانلود کنه جزو تعداد دفعات دانلود محاسبه خواهد شد, برای لوگیری از حذف شدن فایل - (باید کامل دانلود بشه و یا تنها استارت فایل کافی هست برای شمارش شدن) ؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اگر کسی با اکانت پرمییوم فایل خودش را دانلود کنه جزو تعداد دفعات دانلود محاسبه خواهد شد, برای لوگیری از حذف شدن فایل - (باید کامل دانلود بشه و یا تنها استارت فایل کافی هست برای شمارش شدن) ؟
در این مورد که نمی دونم،ولی یک قابلیت دیگه اگه بشه اضافه کرد که مثلا شما یه فایل حجیم داری که آپلودش سخته و دوست نداری پاک بشه،فایل رو انتخاب کنی و با پرداخت مبلغ کمی از درآمدت به قولی Extend کنی زمان حذف شدن فایل رو،خیلی خوب میشه و هم برای کاربر و هم برای سایت مفید خواهد بود. (چه قدر من ایده دارم :D)

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
در این مورد که نمی دونم،ولی یک قابلیت دیگه اگه بشه اضافه کرد که مثلا شما یه فایل حجیم داری که آپلودش سخته و دوست نداری پاک بشه،فایل رو انتخاب کنی و با پرداخت مبلغ کمی از درآمدت به قولی Extend کنی زمان حذف شدن فایل رو،خیلی خوب میشه و هم برای کاربر و هم برای سایت مفید خواهد بود. (چه قدر من ایده دارم :D)
ایده هاتون خوبه اما پیچیدگیش برای کاربرا زیاده :D
با اکانت خودتون دانلود بشه محاسبه نمیشه
لینک مستقیم برای کاربران عضو چقدر دوام داره ؟
200 ساعت

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ایده هاتون خوبه اما پیچیدگیش برای کاربرا زیاده :D

با اکانت خودتون دانلود بشه محاسبه نمیشه

200 ساعت

:|

الان که لنیک دانلود رو میزنی و مستقیم میشه مینویسه 240 ساعت

ولی کلا 10 ساعت هم نمیشه من یه فایلی رو دیروز گذاشتم واسه دانلود و بعد دو ساعت پاوزش کردم امروز اومدم ادامه بدم خطای 404 داد برای فیلم

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
:|

الان که لنیک دانلود رو میزنی و مستقیم میشه مینویسه 240 ساعت

ولی کلا 10 ساعت هم نمیشه من یه فایلی رو دیروز گذاشتم واسه دانلود و بعد دو ساعت پاوزش کردم امروز اومدم ادامه بدم خطای 404 داد برای فیلم

آی پیتون تغییر کرده

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
آپلودبوی با موفقیت به سروری جدید و قدرتمند منتقل شد لازم به ذکره بزودی شاهد اخبار خوبی خواهید بود .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
کلیه درخواست های واریز رسیدگی و پرداخت شد .
شنبه 8 آذر

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
امکان انتخاب سرور آپلود بصورت دستی فعال شد .
از این پس شما براحتی می توانید به دلخواه خود فایلهای خود را روی سرورهای ایران یا سرورهای خارج از ایران آپلود نمایید .

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
از صبح لینکهای دانلود(که به تازگی آپلود کردم) باز نمیشه
لینکهای قدیمی باز میشه

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
فضای کاربران رایگان به 100 گیگابایت ارتقا یافت .

LightSpeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

از خدمات خوبی که ارائه می دین ممنونم

ببخشید لینک دانلود برای کاربران پریمیوم هم وابسته به آی پی هست یا محدودیتی از این نظر وجود نداره؟
خیلی ممنون

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
با سلام

از خدمات خوبی که ارائه می دین ممنونم

ببخشید لینک دانلود برای کاربران پریمیوم هم وابسته به آی پی هست یا محدودیتی از این نظر وجود نداره؟
خیلی ممنون

لینک دانلود همه کاربران به آی پی وابسته هست البته به رنج آی پی نه به یک آی پی یکتا یعنی اگر آی پی شما توی رنج خودش تغییر بکنه مشکلی نیست اما اگر کاملا عوض بشه لینک منقضی میشه

shittel66

Registered User
لایک‌ها
36
بعضی سایتها نمیزارن با آی پی غیر از ایران ازشون دانلود کنیم
اگه میشه که سرور شما رو بعنوان آی پی ایرانی بشناسه خیلی خوب میشد

ضمنا اینایی که از عضو شدن از طریق ما واسه م سودی هم داره؟
منظوریم اینه:
My referrals: 11

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
بعضی سایتها نمیزارن با آی پی غیر از ایران ازشون دانلود کنیم
اگه میشه که سرور شما رو بعنوان آی پی ایرانی بشناسه خیلی خوب میشد

ضمنا اینایی که از عضو شدن از طریق ما واسه م سودی هم داره؟
منظوریم اینه:
My referrals: 11

اگر لینکشون مستقیم باشه می تونید با سرور ایران ما ریموت کنید ازشون
بله هر کسی که با لینک شما عضو بشه و خرید کنه 20% از خریدش به حساب شما واریز میشه

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
کلیه درخواست های واریز ریالی ، رسیدگی و پرداخت شد .
شنبه 16 آذر

بالا