علی جان برای شما 7 صبح تسک های کازینو میاد؟ اگه میاد از فردا صبح بلند شم بزنم.
خوب شما که کلا خراب کردی! چون اینجوری اکانت شما رو که چک کنن میبینن شما تور دور دنیای آی پی راه انداختی! :دی و نگاه می کنن ببینن شما زیرمجموعه کی هستی و آخرش سر از اینجا درمیارن و میبینن که بله!بحث چیز پی ان و هک اینجا داغه و نتیجش میشه Ban کردن همه یوزرهایی که از اینجا عضو شدن!من این موضوع رو بیان کردم در فروم پروباکس http://www.probux.com/forum/t11422-no-task-for-3-days
خوب شما که کلا خراب کردی! چون اینجوری اکانت شما رو که چک کنن میبینن شما تور دور دنیای آی پی راه انداختی! :دی و نگاه می کنن ببینن شما زیرمجموعه کی هستی و آخرش سر از اینجا درمیارن و میبینن که بله!بحث چیز پی ان و هک اینجا داغه و نتیجش میشه Ban کردن همه یوزرهایی که از اینجا عضو شدن!
خوب حرف شما قبول. 1.خیلی ها با همون آی پی فیک لاگین و لاگ اوت می کنن. 2.سایت میتونه 2 سوته آمار یوزر رو از کرودفلاور بگیره. 3.اینا به کنار،ادمین خر که نیست،وقتی یکی با آی پی ایران 40 تا تسکو تو یه روز زده،شک می کنه دیگه!راستی،دوما چی بود؟ :دیداداش این جور که می فرمائید نیست اولا برا آی پی شما آی پی لاگین و آی پی خروجت ظبط میشه و نشون میده که شما چی کار کردی
خوب حرف شما قبول. 1.خیلی ها با همون آی پی فیک لاگین و لاگ اوت می کنن. 2.سایت میتونه 2 سوته آمار یوزر رو از کرودفلاور بگیره. 3.اینا به کنار،ادمین خر که نیست،وقتی یکی با آی پی ایران 40 تا تسکو تو یه روز زده،شک می کنه دیگه!راستی،دوما چی بود؟ :دی
من فقط اینو می خوام بگم که ممکنه گندش دراد!همین! :دی یه چیز دیگه،ادمین این سایت،همون ادمین آنباکس خدا نیامرزه که پول همه رو خورد و رفت... یعنی شما داری سرکلاه بردار کلاه میذاری که کاری بس قابل تقدیر است!آخه عزیز من نمی دونم شما رو من بیش از 10-11 بار با آی پی هند رفتم تو تسک نهایتا یه تسک بود حالا برو پائین صفحه تسک رو ببین پوکوندن تسک ها رو
uke:
uke:
uke:
uke:
uke:
uke:
uke:
uke:
uke:
uke:
uke:
uke:
uke:
uke:
مشاهده پیوست 318554
hno:
hno:
hno:
hno:
hno:
hno:
hno:
hno:
hno:
hno:
hno:
hno:
hno:
hno:
کسی ممیدونه یوزر headbang کیه یه ندایی بده
No S**t Sherlock! :دیيوزر PTCboy يوزر Navid.sky در همين سايته ايشون ياهو هم جواب نميده نميدونم چرا