• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 5-4 دلار از تسک های crowd flower(لطفا از زدن کلمات موجب فیلتر شدن خودداری کنید)

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
از صفحه قبل که ساعت نوشتن مطالب رو نگاه میکردم دیدم بعضی دوستان از شب تا صبح برای تسک زدن بیدارن! خوش به حالتون که کسی توی خونه بهتون گیر نمیده.:D

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
الان 48 ساعته که هیچ تسکی برام نمیاد. با تموم ای پی ها چک کردم.
جالبه که آقا نوید میگه تسک ها رو می بینه! شاید مشکل از این باشه که ما زیر مجموعه اش هستیم؟!:rolleyes:

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
من که زیر مجموعش نیستم هم نمیبینم :دی

hamid_206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام

پرو باکس هم ساعت خاصی داره واسه تسک ها؟

همون 3:30 صبحه؟

یکی بهم بگه چنده ساعتاش... ممنون میشم

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
اقا واسه من تسک هست با امریکا اما 4 سنتیه یا 8دهمه سنت
10و20 نداره
یه سوال با وی پی اس میشه تسک جواب داد و لاگین کرد توی اکانت؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من این موضوع رو بیان کردم در فروم پروباکس http://www.probux.com/forum/t11422-no-task-for-3-days
خوب شما که کلا خراب کردی! چون اینجوری اکانت شما رو که چک کنن میبینن شما تور دور دنیای آی پی راه انداختی! :دی و نگاه می کنن ببینن شما زیرمجموعه کی هستی و آخرش سر از اینجا درمیارن و میبینن که بله!بحث چیز پی ان و هک اینجا داغه و نتیجش میشه Ban کردن همه یوزرهایی که از اینجا عضو شدن!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
خوب شما که کلا خراب کردی! چون اینجوری اکانت شما رو که چک کنن میبینن شما تور دور دنیای آی پی راه انداختی! :دی و نگاه می کنن ببینن شما زیرمجموعه کی هستی و آخرش سر از اینجا درمیارن و میبینن که بله!بحث چیز پی ان و هک اینجا داغه و نتیجش میشه Ban کردن همه یوزرهایی که از اینجا عضو شدن!

داداش این جور که می فرمائید نیست اولا برا آی پی شما آی پی لاگین و آی پی خروجت ظبط میشه و نشون میده که شما چی کار کردی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
داداش این جور که می فرمائید نیست اولا برا آی پی شما آی پی لاگین و آی پی خروجت ظبط میشه و نشون میده که شما چی کار کردی
خوب حرف شما قبول. 1.خیلی ها با همون آی پی فیک لاگین و لاگ اوت می کنن. 2.سایت میتونه 2 سوته آمار یوزر رو از کرودفلاور بگیره. 3.اینا به کنار،ادمین خر که نیست،وقتی یکی با آی پی ایران 40 تا تسکو تو یه روز زده،شک می کنه دیگه!راستی،دوما چی بود؟ :دی

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
با این تفاسیر دیگه نمیشه از این سایت درامد مطلوبی کسب کرد :|

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
خوب حرف شما قبول. 1.خیلی ها با همون آی پی فیک لاگین و لاگ اوت می کنن. 2.سایت میتونه 2 سوته آمار یوزر رو از کرودفلاور بگیره. 3.اینا به کنار،ادمین خر که نیست،وقتی یکی با آی پی ایران 40 تا تسکو تو یه روز زده،شک می کنه دیگه!راستی،دوما چی بود؟ :دی

آخه عزیز من نمی دونم شما رو من بیش از 10-11 بار با آی پی هند رفتم تو تسک نهایتا یه تسک بود حالا برو پائین صفحه تسک رو ببین پوکوندن تسک ها رو

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
الان دقیقا نمی شه گفت چه اتفاقی افتاده مشخص نیست دسترسی رو کی قطع کرده احتمال زیادی هم هست که خود crowd flowr دسترسی رو قطع کرده چون تعداد انجام تسک ها خیلی اومده پائین

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
آخه عزیز من نمی دونم شما رو من بیش از 10-11 بار با آی پی هند رفتم تو تسک نهایتا یه تسک بود حالا برو پائین صفحه تسک رو ببین پوکوندن تسک ها رو
من فقط اینو می خوام بگم که ممکنه گندش دراد!همین! :دی یه چیز دیگه،ادمین این سایت،همون ادمین آنباکس خدا نیامرزه که پول همه رو خورد و رفت... یعنی شما داری سرکلاه بردار کلاه میذاری که کاری بس قابل تقدیر است! :)

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
:puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke:

49884721403342680019.png

:eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno:

بالا