• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 5-4 دلار از تسک های crowd flower(لطفا از زدن کلمات موجب فیلتر شدن خودداری کنید)

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
خوب بهتون نگفتن جريان چيه چون ايشون ميتونه تسك بزنه!
جواب سلام رو ميده و تا اين سوال رو ميپرسي ديگه جوابي نميده

ایشون جواب نمی ده چون نیستش والا من 4-5 صبح با ایشون صحبت کردم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
خیر گویا اطلاعی نداره گویا

من چند تا حدس میزنم مشکل از کجا باشه

1- تسک نیست
2- تسک ها رو اشتباهی پر کردیم
3- تسک برای یوزر های استاندارد محدود شد
4- سایت در حال اسکم شدنه (چون خروجی نداره در حال حاضر )
5- رو یه سری کشور ها تسک رو بسته
6- تبلیغ با آی پی پ__ر||وک+س()س دیدم قطع کرده حالا یه دو روز دیگه هم که می خوایم برداشت بزنیم میگه نمی شه :دی

که گزینه 1 و 2 احتمالش از همه بیشتره ولی بقیشم هست چه حالی میده اسکم شه :D:rolleyes::):p:lol:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خیر گویا اطلاعی نداره گویا من چند تا حدس میزنم مشکل از کجا باشه 1- تسک نیست 2- تسک ها رو اشتباهی پر کردیم 3- تسک برای یوزر های استاندارد محدود شد 4- سایت در حال اسکم شدنه (چون خروجی نداره در حال حاضر ) 5- رو یه سری کشور ها تسک رو بسته 6- تبلیغ با آی پی پ__ر||وک+س()س دیدم قطع کرده حالا یه دو روز دیگه هم که می خوایم برداشت بزنیم میگه نمی شه :دی که گزینه 1 و 2 احتمالش از همه بیشتره ولی بقیشم هست چه حالی میده اسکم شه :D:rolleyes::):p:lol:
نتیجه اخلاقی: همیشه به حرفایی که ادمین پی تی سی اینوستیگیشن میزنه توجه کنید،از روز اول گفت که به زودی اسکم میشه! ProBux (probux.com) - Is it a Scam or Legit? | Not Recommended

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
نتیجه اخلاقی: همیشه به حرفایی که ادمین پی تی سی اینوستیگیشن میزنه توجه کنید،از روز اول گفت که به زودی اسکم میشه! ProBux (probux.com) - Is it a Scam or Legit? | Not Recommended

سلام
اول از همه یه عذار خواهی از دوستان این 2 روز گرفتار بودم وکمتر یاهو انلاین بودم.
کابر

خواهش میکنم اگر تسکی رو بلد هستید وآموزش اون رو تو تایپیک مطرح کنید و از زدن حاشیه خودداری کنید.

دوستان چندین سایت هستند که croed flower رو استفاده می کنند.در صورت قصد سرمایه گذاشتن ،اگر جایی گفته شده پروباکس اسکم خواهد شد یا نه،که من هم میگم شاید اتفاق بیفته،می تونند در نوباکس با همین تسک ها کسب درآمد داشته باشند.

دوستان یه لحظه هم فکر کنید این مشکلات الانه موقتی باشه وبعد خواهید تونست دوباره اون روند قبل وبرداشتی ها روداشته باشید.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام اول از همه یه عذار خواهی از دوستان این 2 روز گرفتار بودم وکمتر یاهو انلاین بودم. کابر خواهش میکنم اگر تسکی رو بلد هستید وآموزش اون رو تو تایپیک مطرح کنید و از زدن حاشیه خودداری کنید. دوستان چندین سایت هستند که croed flower رو استفاده می کنند.در صورت قصد سرمایه گذاشتن ،اگر جایی گفته شده پروباکس اسکم خواهد شد یا نه،که من هم میگم شاید اتفاق بیفته،می تونند در نوباکس با همین تسک ها کسب درآمد داشته باشند. دوستان یه لحظه هم فکر کنید این مشکلات الانه موقتی باشه وبعد خواهید تونست دوباره اون روند قبل وبرداشتی ها روداشته باشید.
نه داداش من به حاشیه نکشوندم تاپیک رو،فقط یه سری توصیه ایمنی! کردم...راستی یه سوال،تو نثوباکس،اگه تسک ها رو انجام بدی،همون موقع پول به حساب اضافه میشه یا 2 ماه بعد؟چون یه جا خوندم می گفت تا 2 ماه طول می کشه پول به حسابت اضافه بشه!

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
نه داداش من به حاشیه نکشوندم تاپیک رو،فقط یه سری توصیه ایمنی! کردم...راستی یه سوال،تو نثوباکس،اگه تسک ها رو انجام بدی،همون موقع پول به حساب اضافه میشه یا 2 ماه بعد؟چون یه جا خوندم می گفت تا 2 ماه طول می کشه پول به حسابت اضافه بشه!

نه بابا نئوباکس برداشتهاش instant هست.

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
بچه ها اگه تسک نمیاد یه چند تا ad ببینین بعد چک کنید! :wacko:

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
آقا نوید چرا برای شما تسک میاد برای ما نمیاد؟!!!

31890621525968129441.png

:weird::weird::weird::weird::weird::weird::weird::weird::weird::weird::weird::weird::weird:

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
این عکس هم برای چهارشنبه هست:

65048831827988587571.png

ظاهرا برای کشورهای دیگه هم همینطوره، چون چند روز پیش تسک های زیادی انجام میدادن.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان
من میدونم ماجرا چی بوده.
ببینید دیروز که اتفاقا پروباکس لوگوش رو هم تغییر داد ، یه سیستمی پیاده شد رو Crowd Flower که اگه شما با آی پی یه کشور بری تسک بزنی و بعد با آی پی یه کشور دیگه بری تو تسک ها کلا تسک هات رو میبنده و دیگه نمیذاره بزنی و همین Not Available رو بهت نشون میده. دلیل این هم که اکانت آقا نوید اینطور نشده اینه که دیروز تسک نزده. امروزم دیگه این ماجرا درست شد و تو یه اکانت بنده خدا تست کردم با عوض کردن آی پی اینطوری نمیشد.
یه چیزی که واسم جالب بود این بود که دیروز به مرور از تعداد تسک های نوید داشت کم می شد! اینش واقعا خیلی عجیب بود! :eek:

مینی جاب های نئوباکس هم تقریبا همیشه همون لحظه بهت پول رو میدن ، اون قضیه 2 ماه مال قدیم بود و مربوط به نئوکوین هاست که مدتیه شده 1 ماه..

موفق باشید:D

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام به همه دوستان
من میدونم ماجرا چی بوده.
ببینید دیروز که اتفاقا پروباکس لوگوش رو هم تغییر داد ، یه سیستمی پیاده شد رو Crowd Flower که اگه شما با آی پی یه کشور بری تسک بزنی و بعد با آی پی یه کشور دیگه بری تو تسک ها کلا تسک هات رو میبنده و دیگه نمیذاره بزنی و همین Not Available رو بهت نشون میده. دلیل این هم که اکانت آقا نوید اینطور نشده اینه که دیروز تسک نزده. امروزم دیگه این ماجرا درست شد و تو یه اکانت بنده خدا تست کردم با عوض کردن آی پی اینطوری نمیشد.
یه چیزی که واسم جالب بود این بود که دیروز به مرور از تعداد تسک های نوید داشت کم می شد! اینش واقعا خیلی عجیب بود! :eek:

مینی جاب های نئوباکس هم تقریبا همیشه همون لحظه بهت پول رو میدن ، اون قضیه 2 ماه مال قدیم بود و مربوط به نئوکوین هاست که مدتیه شده 1 ماه..

دیروز اقا نوید صبح تسک میزد هستاز همه کشور ها هم تسک میزد تو انجمن صبح دیدم جریان ماله دیروزه یا 2 روز پیش نمی دونم چرا بسته تسک ها رو اما دلیلش این نیست کلا اگر اون پائین رو نگاه کنید میبینید تعداد تسک هایی که همه انجام میدن خیلی کم شده

کسی برداشت نداشته این دو روزه ببینیم سایت اسکم نشده باشه

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
سلام به همه دوستان
من میدونم ماجرا چی بوده.

چطور میگید "امروزم دیگه این ماجرا درست شد"
هنوزم تسکی نمیاد.

rasoul60

Registered User
لایک‌ها
32
آقا حساب من در پروباکس یا هک شده یا بن شدم نمیدونم.دیروز هر کار کردم وارد بشم .پیام خطا میداد که پسورد شما اشتباهه. اومدم پسورد رو ریست کنم. گفت اصلا همچین کاربری با این نام کاربری و با این مشخصات و ایمیل وجود نداره!!!!!:blink:

خلاصه قید 5دلاری که توی اکانتم بود رو زدم و دوباره ویندوز عوض کردم و یه اکانت دیگه ساختم و ولرد شدم دیدم برخلاف یک ساعت پیش کلی تسک توی این اکانت جدید اومده.نمیدونم......... هرچی بود حالمو گرفت اون 5 دلار حرومشون باشه

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
دوستانی که براشون تسک نمیاد این اکانت فعلی تون که براش تسک نمیاد رو کلا بیخیال شید. برید یه اکانت جدید بسازید . برای اکانت جدید تسک میاد و دیگه هم Task not available نمیده . این اکانتتونم 100 سال صبر کنید

دیگه فیکس نمیشه .

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
دوستانی که براشون تسک نمیاد این اکانت فعلی تون که براش تسک نمیاد رو کلا بیخیال شید. برید یه اکانت جدید بسازید . برای اکانت جدید تسک میاد و دیگه هم Task not available نمیده . این اکانتتونم 100 سال صبر کنید

دیگه فیکس نمیشه .
دوبارهایدی جدید بسازیم تا 5 دلار رفت همین اتفاق میوفته

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91

دیگه فیکس نمیشه .

اکانت جدید بسازیم که میفهمه دوتا اکانت داریم جفتش رو مسدود میکنه!

بالا