• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از اپارات !!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
شما فقط حرف بزن من عکس پروفایلتو نگاه کنم ، هرموقع این عکسو میبینم غـــــــــــش میکنم وای
گلمبرت ها همه جا هستن :p
آی ام گلمبرت
مگه میشه کسی صدای آدامو بشنوه , قیافشو ببینه ....... عاشقش نشه :general406:

برای شما این شاید قدرشناسی باشه توهین نباشه اما من اینو توهین میدونم. وقتی درامد هنگفتی از این اپارات درمیاره چند قرون بمن بده نه تنها خوشحال نمیشم بلکه ناراحتم میشم. یجور توهین میدونم این مبلغو . شما میتونی کلا از اپارات استفاده بکنید از یوتیوب هم اصلا استفاده نکنید! در ضمن کاربر با کیفیت کارنکنه طرفدار و دنباله کننده با کیفیت پیدا نمیکنه. یوتیوب پولیه اما همه چیزاش بیکیفیت نیستند!
در مورد اینکه گفتید لطفه. خیر لطف نیست اگر اینطور بود باید تو مجموعه سایتهاشون اینکارو میکردند همگی کاربر محور هستند. این مبلغ به کاانال پربازدید تعلق میگیره تا تشویق بشن برای فعالیت بیشتر در نتیجه درامد هنگفت بیشتر برای اپارات
مجموعه صبا کارشون دلالی هست تو تمام سایتهاشون فقط کاربر فعالیت میکنه. فعالیت رایگان و مفت کاربران = درامد زیاد برای مجموعه صبا
اگر خود مدیران صبا میخواستن زحمت بکشن مطلب تولید کنند الان اینجا نبودند و ژست و ادای گوگل و کمپانیهای مطرح را درنمیاوردند.
مطمنا با ورود رقیبان جدید و با کیفیت اپاراتم مجبور میشه درامد بیشتری را با کاربرانش تقسیم کنه!
ببینید کار همه ما همینه .
از بقیه پول در میاریم . بخشی از پولمون رو خرج چیزایی که دوست داریم میکنیم و اونا در ازای چیزی که ما میخوایم و بهمون میدن پول در میارن و این چرخه ادامه داره .
یوتیوب رو اصلا نمیشه با آپارات مقایسه کرد . آپارات وطنیه و صرفا مخاطب فارسی زبون داره ولی یوتیوب جهانیه .
واقع بین باید باشیم . کاری که مجموعه صبا میکنه نه تنها اشکال نداره بلکه درست هم داره جلو میره . هزاران سایت مشابه این مجموعه اومده و رفته ولی فقط صبا مونده .
بقیه محتوا تولید میکنن و چون توانایی جذب تبلیغ دهنده ندارن مجبورا با صبا کار بکنن . وگر نه دستشون بازه و میتونن تبلیغات رو مستقیم و بدون واسط دریافت بکنن و بزارن تو سایتاشون .
درآمد هنگفت آپارات به خاطر تلاش و سیستم و مدیریت و سرمایه بالاشونه . همینطوری که نبوده ! اگه همینطوری موفق میشدن که این همه سایت مشابه ( فقط اشتراک گذاری ویدئو ) هستن , چرا اونا درآمدی ندارن ؟
اون کسی که توی آپارات ویدئو آپ میکنه واسه پولش که نیست . واسه اینه که واقعا به این خدمت نیاز داره . حالا چه پول بدن و چه ندن ;) . اگه پول بدن , آپارات لطف کرده و اگه ندن آپارات حق خوری نکرده .

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
صحبت فایده ای نداره
ضمن اینکه فقط پول دراوردن مهم نیست. ضمن اینکه همون پول دراوردن هم باید درست و با زحمت باشه. خیلیا خیلی کارا میتونن بکنن اما نمیکند نه بخاطر هوش و توانایی بلکه بخاطر عقاید و ...
ختم صحبت و بحث

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
صحبت فایده ای نداره
ضمن اینکه فقط پول دراوردن مهم نیست. ضمن اینکه همون پول دراوردن هم باید درست و با زحمت باشه. خیلیا خیلی کارا میتونن بکنن اما نمیکند نه بخاطر هوش و توانایی بلکه بخاطر عقاید و ...
ختم صحبت و بحث
:D
نفهمیدم چی گفتی
ولی خوب ختم صحبت;)

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
اپارات فعلا رقیب جدی نداره و میتازونه
به محض اینکه یک رقیب درست حسابی واسش پیدا بشه اون وقت خواهید دید چطور به کاربرا برای اپلود فیلم التماس میکنه ...

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
اپارات فعلا رقیب جدی نداره و میتازونه
به محض اینکه یک رقیب درست حسابی واسش پیدا بشه اون وقت خواهید دید چطور به کاربرا برای اپلود فیلم التماس میکنه ...
میهن ویدیو داره زورش رو میزنه به آبارات برسه ولی حالا حالاها کار داره

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دوستان من یک سوال دارم این آپارات بندوایدش رو از کجا تامین میکنه؟
قیمت بندواید که تو سرورهای ایرانی سر به فلک میزنه اینجور سایتها هم که فیلم نشون میدند حجم خیلی بالایی بندواید مصرف می کنن

سایت دان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یا خدا بازم چه کیسه ای دوختن :|

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان من یک سوال دارم این آپارات بندوایدش رو از کجا تامین میکنه؟
قیمت بندواید که تو سرورهای ایرانی سر به فلک میزنه اینجور سایتها هم که فیلم نشون میدند حجم خیلی بالایی بندواید مصرف می کنن
تا جاییکه سواد من اجازه میده کلمه bandwidth به این صورت تلفظ میشه : بند ویدس دو دقیقه هنگ بودم رو بندواید :دی

اینا ترافیکشون 95 درصد داخلی هست و اینترانت محسوب میشه برای همین هزینه خاصی نداره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا