مگه میشه کسی صدای آدامو بشنوه , قیافشو ببینه ....... عاشقش نشه :general406:شما فقط حرف بزن من عکس پروفایلتو نگاه کنم ، هرموقع این عکسو میبینم غـــــــــــش میکنم وای
گلمبرت ها همه جا هستن
آی ام گلمبرت
ببینید کار همه ما همینه .برای شما این شاید قدرشناسی باشه توهین نباشه اما من اینو توهین میدونم. وقتی درامد هنگفتی از این اپارات درمیاره چند قرون بمن بده نه تنها خوشحال نمیشم بلکه ناراحتم میشم. یجور توهین میدونم این مبلغو . شما میتونی کلا از اپارات استفاده بکنید از یوتیوب هم اصلا استفاده نکنید! در ضمن کاربر با کیفیت کارنکنه طرفدار و دنباله کننده با کیفیت پیدا نمیکنه. یوتیوب پولیه اما همه چیزاش بیکیفیت نیستند!
در مورد اینکه گفتید لطفه. خیر لطف نیست اگر اینطور بود باید تو مجموعه سایتهاشون اینکارو میکردند همگی کاربر محور هستند. این مبلغ به کاانال پربازدید تعلق میگیره تا تشویق بشن برای فعالیت بیشتر در نتیجه درامد هنگفت بیشتر برای اپارات
مجموعه صبا کارشون دلالی هست تو تمام سایتهاشون فقط کاربر فعالیت میکنه. فعالیت رایگان و مفت کاربران = درامد زیاد برای مجموعه صبا
اگر خود مدیران صبا میخواستن زحمت بکشن مطلب تولید کنند الان اینجا نبودند و ژست و ادای گوگل و کمپانیهای مطرح را درنمیاوردند.
مطمنا با ورود رقیبان جدید و با کیفیت اپاراتم مجبور میشه درامد بیشتری را با کاربرانش تقسیم کنه!
از بقیه پول در میاریم . بخشی از پولمون رو خرج چیزایی که دوست داریم میکنیم و اونا در ازای چیزی که ما میخوایم و بهمون میدن پول در میارن و این چرخه ادامه داره .
یوتیوب رو اصلا نمیشه با آپارات مقایسه کرد . آپارات وطنیه و صرفا مخاطب فارسی زبون داره ولی یوتیوب جهانیه .
واقع بین باید باشیم . کاری که مجموعه صبا میکنه نه تنها اشکال نداره بلکه درست هم داره جلو میره . هزاران سایت مشابه این مجموعه اومده و رفته ولی فقط صبا مونده .
بقیه محتوا تولید میکنن و چون توانایی جذب تبلیغ دهنده ندارن مجبورا با صبا کار بکنن . وگر نه دستشون بازه و میتونن تبلیغات رو مستقیم و بدون واسط دریافت بکنن و بزارن تو سایتاشون .
درآمد هنگفت آپارات به خاطر تلاش و سیستم و مدیریت و سرمایه بالاشونه . همینطوری که نبوده ! اگه همینطوری موفق میشدن که این همه سایت مشابه ( فقط اشتراک گذاری ویدئو ) هستن , چرا اونا درآمدی ندارن ؟
اون کسی که توی آپارات ویدئو آپ میکنه واسه پولش که نیست . واسه اینه که واقعا به این خدمت نیاز داره . حالا چه پول بدن و چه ندن