• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از بت (پیش بینی فوتبال )بتر ها بیان و حرف بزنیم

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
منظورم دقیقا اینه که. شما فرض کن این بازیه هفته هشتمو ندیدی.حالا برو به این سایتhttp://iranleague.ir/MatchDetails/8638
اونجا زده نفت دقیقه 46 گل زده. درسته؟این دقیقه 46 نیمه دومه یا اول؟

حاجی اگه توی وقت تلف شده گل رو بزنن نیم اول حساب میشه که باید اینجوری باشه:1+45
اگه 46 باشه یعنی از نیمه دومه دیگه.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

elyas.baran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اینو برا شما که گفتی سند بذار
این ماراتون هست دیروز 80 دلار گذاشتم تا این لحظه 401 دلار کار کردم و 161 دلار برداشت کردم که 240 دلارش توی حسابم مونده
سمت راست بالای صفحه رو ببین مبلغ موجودی رو
p11.jpg

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من پارس گل بت میزارم تا الان که پرداخت کرده بدون مشکل
یک عکس از برداشت ها هم گذاشتم مثل شما عزیزان بالا نمیزارم ولی 80 الی 90 درصد برنده میشم رو بت بازی های فوتبال
دیروز خیلی بازی بود فراموش کردم متاسفانه و الا رو لیگ ایتالیا خوب میشه از بوک کشید

planet سایت خوبیه ؟ ضرایبش چطوره ؟! نهایتا چند ساعت بعد از درخواست برداشت پرداخت می کنه ؟! چند وقته باهاش کار می کنید ؟

البته به هیچ عنوان توصیه نمی کنم به چشم یک شغل بهش نگاه کنید فقط جهت سرگرمی و بالارفتن هیجان دیدن بازی اونم به میزان بسیار کم !

parsgoal.png

parsgoal1.png

Last edited:

elyas.baran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بنده پلنت رو پیشنهاد نمیدم هم چون ضرایبش پایینتر از ماراتون هست هم برای برداشت کارمزد داره
ولی ماراتون کارمزد نداره و برداشتتون به صورت فوری هست

sepehr7192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بنده پلنت رو پیشنهاد نمیدم هم چون ضرایبش پایینتر از ماراتون هست هم برای برداشت کارمزد داره
ولی ماراتون کارمزد نداره و برداشتتون به صورت فوری هست
ماراتون به پروکسی گیر نمیده؟؟

yasin013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اقایون داداشام منم یه سالی میشه بت میزنم و با roadbet کار میکنم که 2 تا مزیت داره یکی اینه که به صورته انی میتونی پولو بکشی بیرون و دیگری این که بر خلاف بعضی از سایت ها کارمزد نداره

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سایت Roadbet o PlanetOfBets که هر دو غیر معتبر و تقریبا کلاه بردار هستند
رجوع به این لینک و توضیحات مفصلی که راجب سایت های غیر معتبر بت داده شده
http://oddschain.com/bookmakers-review/scam-bookmakers/

latari

Registered User
لایک‌ها
86
از قدیم هم فقط فقط با پیناکل کار کردم تو سایتها تو این زمینه معتبر ترین هست من خیلی پول باخت دادم تا فهمیدم که شرط بندی چطوری اصولی هست باور کنید تو یه روز صد دلار رو کردم هزار دلار ولی تو یه ساعت همش رو باختم بهترین پیشنهادی هم که میتونم بکنم رو فوتبال به هیچ عنوان شرط نزارید حتی اگر تیم بارسلونا باشه سعی کنید رو مسابقاتی بزارید که مساوی نداشته باشه مثل بسکتبال تو زمینه بسکتبال هم از همه بدتر NBA هست اصلا قابل پیش بینی نیست

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
از قدیم هم فقط فقط با پیناکل کار کردم تو سایتها تو این زمینه معتبر ترین هست من خیلی پول باخت دادم تا فهمیدم که شرط بندی چطوری اصولی هست باور کنید تو یه روز صد دلار رو کردم هزار دلار ولی تو یه ساعت همش رو باختم بهترین پیشنهادی هم که میتونم بکنم رو فوتبال به هیچ عنوان شرط نزارید حتی اگر تیم بارسلونا باشه سعی کنید رو مسابقاتی بزارید که مساوی نداشته باشه مثل بسکتبال تو زمینه بسکتبال هم از همه بدتر NBA هست اصلا قابل پیش بینی نیست

اسنوکر هم خوبه 2 بار روی Sulivan بستم بردم البته ضرایب پایین بود 1.25 یا 1.38 فردا هم فکر کنم بازی داشته باشه Sulivan

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
سایت Roadbet o PlanetOfBets که هر دو غیر معتبر و تقریبا کلاه بردار هستند
رجوع به این لینک و توضیحات مفصلی که راجب سایت های غیر معتبر بت داده شده
http://oddschain.com/bookmakers-review/scam-bookmakers/
:general705::general705::general705:
شما با همون سایت های ایرانی کار کنی بهتره .... پسر خوب پلنت بهترین سایت برای ایرانی هاست ..... 8 ساله رو پاست بدون کوچکترین بی نظمی .... کی مطالب بالا رو نوشته ؟ مطلب بالا سایت هایی که به نفع خودشونه رو خوب معرفی کردن .

elyas.baran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

دقیقا با این نظرت کاملا موافقم. منم پیناکل و ماراتون بقیه همه دزدن

behnam1408

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اسنوکر هم خوبه 2 بار روی Sulivan بستم بردم البته ضرایب پایین بود 1.25 یا 1.38 فردا هم فکر کنم بازی داشته باشه Sulivan
سلام دوستان چجوری میشه درسایت پیناکل شرطبندی کرد.نحوه ی شارژوبرداشت پول رومیشه اموزش بدین.خودتون چطوری اکانتتون روشارژمیکنید.اگه راهنمایی کنیدممنونتون میشم.

latari

Registered User
لایک‌ها
86
هر بازی که مساوی نداشته باشه خوبه من بیشترین ضربه رو از فوتبال خوردم تیم میبینی تو کل تاریخچش با تیم مقابل باخت نداشته فقط برد بود کل فصل هم فقط برده میاد و به راحتی مساوی میکنه مثل عدد صفر توی رولت روسی میمونه من خودم بسکتبال رو بیشتر دوست دارم

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
دقیقا با این نظرت کاملا موافقم. منم پیناکل و ماراتون بقیه همه دزدن

پیناکل و ماراتن فقط کافیه به آی پی شما مشکوک بشن تا مدارک ترجمه شده بهشون نفرستی پولتو نمیدن.....

بالا