سایت 5 روزه تاسیس شده. چجوری 1 ساله با این سایت کار میکنین؟سلام
بچه ها این سایت خیلی سایت عالی هستش واریزش زیر 6 ساعت الان یک سال ما با این سایت کار میکنیم با دوستامون هیچ مشکلی نداشته واقعا سایت خوبیه .
بسکتبال و فوتبال و والیبال و تنیس رو هم داره بازیهای لایو هم ساپورت میکنه پیشنهاد میدم امتحان کنید .
Baranbet.net
سلام دوستان یه سایت خوب معرفی کنید که از لحاظ برداشت مشکلی نداشته باشه (ایرانی نباشه و به غیر از سایت پلنت ماراتون و 1xbet که محدود هستم ) تازگی ها رفتم تو سایت bizon bet که پول منو نمیده مدارکم هم براشون فرستادم
اما متاسفانه هیچی نشد
خودت از این سایت برداشت داشتی منظور من مبالغ بالاهست یعنی 1000 usd به بالا
اگه با بیت کوین میتونی کار کنی این سایت عالیه. دریافت و برداشت هم لحظه ای انجام میشه:خودت از این سایت برداشت داشتی منظور من مبالغ بالاهست یعنی 1000 usd به بالا
خودت از این سایت برداشت داشتی منظور من مبالغ بالاهست یعنی 1000 usd به بالا
شما اون سایتهایی که مشکل ندارن رو فاکتور گرفتی گفتی سایت معرفی کنیدهمه اینجا دوس دارین یه سایتهایی بگین که بشن زیر مجموعه خواهشن سایت معتبر مورد اعتماد بگین
فک کنم خودت این کاره ای که میگی ریگی به کفشت باشه اگه محدود نباشم چرا باید بگم محدودم چه سودی به حال من داره خودت داری سایت معرفی میکنی دنبال همین زیر مجموعه گیری هستی بعید نیست از این چیزا مینویسیشما اون سایتهایی که مشکل ندارن رو فاکتور گرفتی گفتی سایت معرفی کنید
خب هرکسی هم سایت خودشو معرفی میکنه و لینک رفرال میده طبیعیه
ولی بهترین سایت برای کاربرای ایرانی و مبالغ بالا پلنت هستش و ماراتن
مگر اینکه ریگی به کفشت باشه که در اون صورت سایت باهات برخورد میکنه
رودبت رو برای مبالغ بالا پیشنهاد نمیدم
یه سایت دیگم هست اگه با این دوتا کارت راه نیفتاد پ خ بده تا بگم
من سایتی معرفی نکردم که بخوام دنبال زیر گیری باشمفک کنم خودت این کاره ای که میگی ریگی به کفشت باشه اگه محدود نباشم چرا باید بگم محدودم چه سودی به حال من داره خودت داری سایت معرفی میکنی دنبال همین زیر مجموعه گیری هستی بعید نیست از این چیزا مینویسی
دوست عزیز من نیازی به زیر مجموعه شدنه شما ندارم.اگه به لینک زیرمجموعه نگا کنی میبینی من خودم سایت بیت کوین دارم.روزانه با 12000 بازدید کننده خازجی]greenbitco&aquabitcoin]همه اینجا دوس دارین یه سایتهایی بگین که بشن زیر مجموعه خواهشن سایت معتبر مورد اعتماد بگین
اینم چند تا بت با مبلغ بالا مال 2ماه پیش :
محدود کردن این سایتها به خاطر برداشت زیاد نسبت به واریز بود اینم ضعف این سایتها که سه چهار هزار برد داشته باشی محدودت میکنن این سه سایت بالا پول منو نخوردن فقط محدود کردن
1- پلنت نمیزاره برد بازی بیش از 100 دلار بردارم
2- ماراتون بیش از 5الی 7 دلار بیشتر نمیزاره بردارم بازیهای تیمهای لیگ معتبر بیشتر میده
3- 1xbet نسبت به ضریبهای سایت خودش منو کمتر میده یعنی بدون یوزر ضریبش بیشتره تا با یوزر میرم داخل
4- bizonbet هم که ......