هر بازی که مساوی نداشته باشه خوبه من بیشترین ضربه رو از فوتبال خوردم تیم میبینی تو کل تاریخچش با تیم مقابل باخت نداشته فقط برد بود کل فصل هم فقط برده میاد و به راحتی مساوی میکنه مثل عدد صفر توی رولت روسی میمونه من خودم بسکتبال رو بیشتر دوست دارم
اتفاقا فوتبال هم عالیه شما کل پول رو نزار روی یک بازی سعی کن یک روش خوب داشته باشی تا بتونی کمتر ضرر کنی ! و بیشتر برنده باشی و از این بوکای ک ث ی ف حسابی بکشی ولی به مرور زمان ! اگر طمع کنی باختی !
مثلا این هفته می خوای روی لالیگا اسپانیا 30 تا بزاری !
خوب تیم هایی که بیشترین شانس رو برای برد دارند مثل آتلتیکو مادرید و بارسا و رئال و سلتاویگو و ...
اول ببین میهمانند یا میزبان چون ضریبشون اگر میهمان باشن بالا میره ولی اگر میزبان باشند به شدت پایینه البته به نسبت قدرت تیم مقابل هم این ضرایب متغییره
در فوتبال 15 دقیقه اول بازی نشون میده که تیم ها در اون روز چه ریتمی دارند و بعد بت بزار و در چند دقیقه اول تصمیم بگیر
حتما به اسامی بازیکنان باید دقت کنی و باید از ترکیب مطمئن باشید که آیا با ترکیب اصلی میاد ! مصدوم داره نداره ! بازیکنای کلیدی حضور دارند یا نه ! مثلا سلتاویگو = نولیتو آرژانتینی که بارسلونا 2 فصل داره پافشاری میکنه که به دستش بیاره
30 تا رو بین چند بازی تقسیم کن مثلا 6 بازی 5 تایی با ضرایب مختلف
نظر من برای شنبه لالیگا :
ممکنه ضرایب در سایت هایی که شما بت میزارید وضعیت بهتری داشته باشند !
بارسلونا - گراندا = ضریبش روی 1.05 تا نزدیک به 1 ساعت قبل از بازی احتمالا روی 1.08 هم میره بارسا هم میزبانه = 5 * 1.05 ==== 5.25 ( ارزش بت گذاشتن با مقدار پایین رو واقعا نداره ولی 85% بارسلونا پیروز میشه ) با توجه به این که گراندا هفته پیش سه ویا که تیم خیلی خوبی هم هست رو در خونه 2 بر 1 برده زیاد خطر نکنید رو این بازی بت زیاد نزارید.
رئال مادرید - دپرتیوولاکرونیا = یادمون نرفته که چطوری در نیوکمپ دپروتیوو سرعتی بازی 2 بر 0 باخته رو در مقابل بارسلونا 2-2 مساوی کرد پس روی این بازی دقت کنید حتی اصلا بت نزدید هم نزدید ! ولی حتما اگر شده 0.50 دلار ( 50 سنت ) روی مساوی این بازی بزارید بزارید چون تیمی نیست که اگر گل بخوره بازم بهش فشار بیاد کاملا حالت هجومی و سرعتی به خودش می گیره. روی برد رئال هم بیشتر از 5 تا نزارید ( اولین بازی رئال با مربیگری زیدان )
روی ختافه شناختی ندارم ولی بتیس کلا در مقابل تیم های مطرح لالیگا دست و پا بستس ! در چند بازی که ازش دیدم بهم ثابت شده.
اما میرسیم به سه ویا و اتلتیک بیلبائو ! کاملا بازی هجومیه یعنی هر بازی که سه ویا یک طرفش باشه مطمئن باشید این تیم دست و پا میزنه برا گل زنی خصوصا اگر در زمین خودش باشه که دیگه نمیشه جلوش رو گرفت ( به همین دلیل روی ضد حمله ها کاملا وا میدن مثل بازی با گراندا )البته گراندا هم با شانس بازی رو برد با توجه به اینکه تیر دروازه چندین بار به کمک گراندا اومد. اتلتیک بیلبائو هم تیم دست و پا بسته ای نیست و شناخت هم ماشاالله همه دارید توصیه ام برای این بازی
2 توصیه برای این بازی : 1 ) 3 تا روی سه ویا با ضریب 2 = 6 2 ) 2 تا روی تساوی ( یکی رو انتخاب کنید )
در مورد سری آ ایتالیا :
کاپری و ادوینزه اطلاعات خاصی ندارم
ولی در مورد فیورنتینا که کلا در این فصل نسبت به فصل های گذشته خیلی خوب ظاهر شده فکر می کنم فیورنتینا وضعیت مساعد تری برای این بازی داشته باشه توصیه 3 الی 4 تا روی فیورنتینا
در مورد بازی رم و آث میلان هم توصیه می کنم 2 تا روی آث میلان و یا 2 تا روی مساوی ببندید
این سایت هم برای اینکه بتونید بعضی از بازی ها که TV ایران نشون نمیده آنلاین ببینید.