• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از بت (پیش بینی فوتبال )بتر ها بیان و حرف بزنیم

yasin013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه کسی در شرطبندی یه استراتژی بلده لطفا بگه تا بقیه هم استفاده کنن؟

latari

Registered User
لایک‌ها
86
پیناکل و ماراتن فقط کافیه به آی پی شما مشکوک بشن تا مدارک ترجمه شده بهشون نفرستی پولتو نمیدن.....
من ماراتون رو نمیدونم ولی پیناکل اینطوری نیست شما وقتی با آیپی غیر مجاز وارد بشید فقط اجازه ورود به اکانت رو نمیده خیلی راحت میتونید باا آیپی ایران وارد حساب بشید پیناکل تنها بدی که داره تعداد کم تنوع لاین هست که البته از نظر من خیلی هم خوبه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
نمیدونم چرا اینجا همه فقط دارن از سایت حرف میزنن و بوکی معرفی میکنن
بابا ول کنید دیگه بسه
هرکی میاد سایتی که خودش کار کرده معرفی میکنه
من توی ویلیام هیل
کورال
بت365
لدبروکز
بت فیر
بت ویکتور
پیناکل
رودبت
لئون بت
پلنت
ماراتن
پدی پاور
888اسپورت
اسپورتینگ
بت وی
بی وین
و استن جیمز اکانت داشتم و بت زدم
هر کدومشونم خواستین بگین تا اسکرین شات اکانتمو بذارم براتون
بجای این حرفا از بت زدن بگید
معرفی بوکی رو ول کنید
از استراتژی هاتون سبک کار از تجزیه تحلیل و روشهای انتخاب لاین
تجربه ای دارید بگید بچه ها استفاده کنن

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
:general705::general705::general705:
شما با همون سایت های ایرانی کار کنی بهتره .... پسر خوب پلنت بهترین سایت برای ایرانی هاست ..... 8 ساله رو پاست بدون کوچکترین بی نظمی .... کی مطالب بالا رو نوشته ؟ مطلب بالا سایت هایی که به نفع خودشونه رو خوب معرفی کردن .

اولا به شما هیچ ریطی نداره من با چه سایتی کار می کنم ! روی هیچ سایتی هم غیرت ندارم چه اسکم باشه چه کارش رو حساب کتاب باشه !

پسر خوب ؟ ! فکر کنم چشماتو باید به یکی نشون بدی بد نیستا شاید جای پدری عمویی چیزی باشم ولی پسرم ؟! ادب هم خوب چیزیه و الا بی ادبی پشت سیستم که صلواته ! در ضمن ناراحت میشی چرا این مطلب رو من در سرچی که کردم دیدم و گذاشتم بقیه هم مطلع بشن احتمالا شما با این سایت رابطه ای داری که اینقدر بهت برخورده؟ برو بگرد ببین کی این مطلب رو گذاشته پسر خوبم !

دیگه هم به پستت جواب نمیدم راجب بت چیزی میدونی اینجا قرار بده بقیه استفاده کنن

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
نمیدونم چرا اینجا همه فقط دارن از سایت حرف میزنن و بوکی معرفی میکنن
بابا ول کنید دیگه بسه
هرکی میاد سایتی که خودش کار کرده معرفی میکنه
من توی ویلیام هیل
کورال
بت365
لدبروکز
بت فیر
بت ویکتور
پیناکل
رودبت
لئون بت
پلنت
ماراتن
پدی پاور
888اسپورت
اسپورتینگ
بت وی
بی وین
و استن جیمز اکانت داشتم و بت زدم
هر کدومشونم خواستین بگین تا اسکرین شات اکانتمو بذارم براتون
بجای این حرفا از بت زدن بگید
معرفی بوکی رو ول کنید
از استراتژی هاتون سبک کار از تجزیه تحلیل و روشهای انتخاب لاین
تجربه ای دارید بگید بچه ها استفاده کنن

عزیز چطوری در بت365 اکانت داشتی من الان یک مدت دنبالش بودم نشد کاربر ایرانی قبول نمیکنه تحریم هستیم !
این نمایندگیشم در ایران ( راست و دروغش که واقعا نمایندگیش هست یا نه رو نمیدونم ) که اطلاعیه در سایتش زده و فعلا کاربرا رو هوا هستن ! خیلی دوست دارم با این سایت کار کنم چون کاملا مطمئنه ولی نمیشه !
آدرس و کد پستی و شماره خارج از کشور می خواد

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
عزیز چطوری در بت365 اکانت داشتی من الان یک مدت دنبالش بودم نشد کاربر ایرانی قبول نمیکنه تحریم هستیم !
این نمایندگیشم در ایران ( راست و دروغش که واقعا نمایندگیش هست یا نه رو نمیدونم ) که اطلاعیه در سایتش زده و فعلا کاربرا رو هوا هستن ! خیلی دوست دارم با این سایت کار کنم چون کاملا مطمئنه ولی نمیشه !
آدرس و کد پستی و شماره خارج از کشور می خواد
خودت توی خط آخر جواب سوالتو دادی
کسی اونطرف دارم زحمتشو برام کشیده

• Like
Reactions: OVH

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
هر بازی که مساوی نداشته باشه خوبه من بیشترین ضربه رو از فوتبال خوردم تیم میبینی تو کل تاریخچش با تیم مقابل باخت نداشته فقط برد بود کل فصل هم فقط برده میاد و به راحتی مساوی میکنه مثل عدد صفر توی رولت روسی میمونه من خودم بسکتبال رو بیشتر دوست دارم

اتفاقا فوتبال هم عالیه شما کل پول رو نزار روی یک بازی سعی کن یک روش خوب داشته باشی تا بتونی کمتر ضرر کنی ! و بیشتر برنده باشی و از این بوکای ک ث ی ف حسابی بکشی ولی به مرور زمان ! اگر طمع کنی باختی !
مثلا این هفته می خوای روی لالیگا اسپانیا 30 تا بزاری !
خوب تیم هایی که بیشترین شانس رو برای برد دارند مثل آتلتیکو مادرید و بارسا و رئال و سلتاویگو و ...
اول ببین میهمانند یا میزبان چون ضریبشون اگر میهمان باشن بالا میره ولی اگر میزبان باشند به شدت پایینه البته به نسبت قدرت تیم مقابل هم این ضرایب متغییره
در فوتبال 15 دقیقه اول بازی نشون میده که تیم ها در اون روز چه ریتمی دارند و بعد بت بزار و در چند دقیقه اول تصمیم بگیر
حتما به اسامی بازیکنان باید دقت کنی و باید از ترکیب مطمئن باشید که آیا با ترکیب اصلی میاد ! مصدوم داره نداره ! بازیکنای کلیدی حضور دارند یا نه ! مثلا سلتاویگو = نولیتو آرژانتینی که بارسلونا 2 فصل داره پافشاری میکنه که به دستش بیاره

30 تا رو بین چند بازی تقسیم کن مثلا 6 بازی 5 تایی با ضرایب مختلف
نظر من برای شنبه لالیگا :

ممکنه ضرایب در سایت هایی که شما بت میزارید وضعیت بهتری داشته باشند !

laliga.png

بارسلونا - گراندا = ضریبش روی 1.05 تا نزدیک به 1 ساعت قبل از بازی احتمالا روی 1.08 هم میره بارسا هم میزبانه = 5 * 1.05 ==== 5.25 ( ارزش بت گذاشتن با مقدار پایین رو واقعا نداره ولی 85% بارسلونا پیروز میشه ) با توجه به این که گراندا هفته پیش سه ویا که تیم خیلی خوبی هم هست رو در خونه 2 بر 1 برده زیاد خطر نکنید رو این بازی بت زیاد نزارید.

رئال مادرید - دپرتیوولاکرونیا = یادمون نرفته که چطوری در نیوکمپ دپروتیوو سرعتی بازی 2 بر 0 باخته رو در مقابل بارسلونا 2-2 مساوی کرد پس روی این بازی دقت کنید حتی اصلا بت نزدید هم نزدید ! ولی حتما اگر شده 0.50 دلار ( 50 سنت ) روی مساوی این بازی بزارید بزارید چون تیمی نیست که اگر گل بخوره بازم بهش فشار بیاد کاملا حالت هجومی و سرعتی به خودش می گیره. روی برد رئال هم بیشتر از 5 تا نزارید ( اولین بازی رئال با مربیگری زیدان )

روی ختافه شناختی ندارم ولی بتیس کلا در مقابل تیم های مطرح لالیگا دست و پا بستس ! در چند بازی که ازش دیدم بهم ثابت شده.

اما میرسیم به سه ویا و اتلتیک بیلبائو ! کاملا بازی هجومیه یعنی هر بازی که سه ویا یک طرفش باشه مطمئن باشید این تیم دست و پا میزنه برا گل زنی خصوصا اگر در زمین خودش باشه که دیگه نمیشه جلوش رو گرفت ( به همین دلیل روی ضد حمله ها کاملا وا میدن مثل بازی با گراندا )البته گراندا هم با شانس بازی رو برد با توجه به اینکه تیر دروازه چندین بار به کمک گراندا اومد. اتلتیک بیلبائو هم تیم دست و پا بسته ای نیست و شناخت هم ماشاالله همه دارید توصیه ام برای این بازی
2 توصیه برای این بازی : 1 ) 3 تا روی سه ویا با ضریب 2 = 6 2 ) 2 تا روی تساوی ( یکی رو انتخاب کنید )

در مورد سری آ ایتالیا :

کاپری و ادوینزه اطلاعات خاصی ندارم
ولی در مورد فیورنتینا که کلا در این فصل نسبت به فصل های گذشته خیلی خوب ظاهر شده فکر می کنم فیورنتینا وضعیت مساعد تری برای این بازی داشته باشه توصیه 3 الی 4 تا روی فیورنتینا

در مورد بازی رم و آث میلان هم توصیه می کنم 2 تا روی آث میلان و یا 2 تا روی مساوی ببندید

این سایت هم برای اینکه بتونید بعضی از بازی ها که TV ایران نشون نمیده آنلاین ببینید.

Last edited:

nader1095

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
من قوانین کلی رو فهمیدم چی به چی هست اما یه نفر برام توضیح بده به چه صورت باید شروع کرد باید پول بریزیم تو حسابمون تا بتونیم شروع کنیم؟
کسی که وارد هست و حوصله راهنمایی کردن داره تلگرام یا واتساپش رو بده مزاحمش بشم
کلی سوال دارم الان

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
تنیس لایو روی عدم دیوس کار کنید چیز خوبیه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بازی های امشبم تموم شد تونستم 11 تا از بوک بکشم

بارسلونا 4 بر 0 گرانادا رو زد
سه ویا 2 بر 0 اتلتیک بیلبائو رو زد
رئال مادرید 5 بر 0 دپرتیوولاکرونیا رو پوکوند

بازی آخری که از سری A ایتالیا بود و خیلی بهم حال داد بازی رم و آث میلان بود که مساوی شد ( ضریب مساوی 3.3 بود که 3 تا گذاشته بودم شد 9.90 )

yasin013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یک استراتژی که واسه من سود اور بوده این هست که در قسمت لایو دنبال تیمی بگردی که با این که از تیمه حریف سر تره و قوی تره ولی مثلا 1 بر 0 بازی رو عقبه....ولی شما باید رو برد اون تیم که در حال باخت هست شرط ببندید.
در مثال توضیح میدم تا بهتر متوجه بشید
مثلا چند شب پیش ارسنال بازی داشت با ساندرلند ضریبه برد برای ارسنال قبل از شروع بازی 1.30 بود.....ولی ارسنال دقیقه 17 (1 بر 0) عقب افتاد و ضریب بردش تا نزدیکای 2 اومد این زمانیه که باید روی برد ارسنال شرط ببندید.(ارسنال در نهایت بازی رو 3 بر 1 از ساندرلند برد)
(دوستان اگر استراتژی میدانید در میان بگزارید تا بقیه افراد در انجمن هم استفاده کنند)

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
اینم برد خوب دیشب بازم اور
رو اور یه کم کار کنید نتیجه میده

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    12.3 KB · نمایش ها: 24

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
یک استراتژی که واسه من سود اور بوده این هست که در قسمت لایو دنبال تیمی بگردی که با این که از تیمه حریف سر تره و قوی تره ولی مثلا 1 بر 0 بازی رو عقبه....ولی شما باید رو برد اون تیم که در حال باخت هست شرط ببندید.
مثلا چند شب پیش ارسنال بازی داشت با ساندرلند ضریبه برد برای ارسنال قبل از شروع بازی 1.30 بود.....ولی ارسنال دقیقه 17 (1 بر 0) عقب افتاد و ضریب بردش تا نزدیکای 2 اومد این زمانیه که باید روی برد ارسنال شرط ببندید.(ارسنال در نهایت بازی رو 3 بر 1 از ساندرلند برد)
(دوستان اگر استراتژی میدانید در میان بگزارید تا بقیه افراد در انجمن هم استفاده کنند)
ممنون دوست عزیز
بله سایر دوستان هم اگه روش خاصی برای انتخاب لاین دارن خوشحال میشیم توضیح بدن در موردش تا همه با هم سود کنیم
با اشتراک گذاری این مطالب سود کسی کم نمیشه
پس دریغ نکنید تا با هم بتونیم دهن بوکی رو آسفالت کنیم!
موفق باشید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

این استراتژی که می فرمائید رو بنده 2 ماه پیش روی دورتموند تست کردم 1 هیچ عقب بود ضریبش کشید رو 1.9 بعد 5 گذاشتم روش بعد بازی رو 4 بر 1 برد ولی در نظر داشته باشید این مدل استراتژی ریسک کامله
مگه اینکه مطمئن باشی تیم کاملا هجومی بازی می کنه ولی روی آرسنال تعجب می کنم اونم در لیگ جزیره والا خوب جرات داشتی من جای شما بودم 100 سال با بازیهایی که از این تیم ها دیدم این کار رو نمی کردم
مثلا حرف شما رو با تیم هایی که کلا دفاع بلد نیستند و فقط هجومی کار می کنند مثل بارسلونا که چند روز پیش با اسپانیول در خانه بازی داشت و 1 گل عقب افتاد ضریب تازه اومد روی 1.24 و بعد 6 تا بت بستم که 4 بر 1 برد بازی رو.
در کل این موضوعی که شما عنوان کردی به هیچ عنوان برای تازه کار ها پیشنهاد نمیشه همون آرسنالی که فرمودید تو یه شب میاد 4 تا می خوره اینا رو هم در نظر بگیرید.
ولی در کل با این استراتژی که فرمودید موافقم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
بهتره که همزمان بازی رو ببینید تا ریتم بازی تیم مورد نظر دستتون بیاد
ببینید میشه روش حساب کرد یا نه
یا لااقل آمار بازی رو ببینید که موقعیت خطرناک داشته یا نه و شوت و کرنر و... و همچنین غایب نبودن گلزن تیم مورد نظر هم لحاظ کنید
این استراتژی به نوعی همون سیستم پلنگ زخمیه!

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بهتره که همزمان بازی رو ببینید تا ریتم بازی تیم مورد نظر دستتون بیاد
ببینید میشه روش حساب کرد یا نه
یا لااقل آمار بازی رو ببینید که موقعیت خطرناک داشته یا نه و شوت و کرنر و... و همچنین غایب نبودن گلزن تیم مورد نظر هم لحاظ کنید
این استراتژی به نوعی همون سیستم پلنگ زخمیه!

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

دقیقا من روزای اول 2 تا بازی همینجوری باختم الکی تنها دلیلشم این بود که بازی رو نیگا نکردم و روی اسم تیم که معروف بود بستم.
روی بارسلونا هم بود بعد دیدم که اصلا ترکیب اصلیش نیست و بازی هم مساوی شد ! به شدت هم از لوئیز انریکه بدم اومد که چرا در این بازی که در خانه خودش هم نبود تیم دومش رو وارد زمین کرد:D

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خوب بریم سراغ بازی امروز بین امید ایران با امید سوریه
درسته ضرایب به نسبت برای ایران کمتر هست ولی گول ضرایب رو نخورید
http://www.1varzesh.com/football/iran/video/misc/50368-خلاصه-بازی-امید-ایران-2-0-امید-سوریه
این لینک خلاصه بازی امید ایران و امید سوریه است که کلا بازی یک طرفه است ولی ایران با 2 تا شانس ضد حمله 2 گل زد و بازی رو برد خودتون ببینید دیگه ! کاملا یک طرفه ولی خوب سوری ها بازیکن تموم کننده ندارند!
حالا بماند که کلا فوتبال کشورمون جز تاسف چیزی برامون نداره و در کل از استقبال تماشاچی در ورزشگاه و زمین چمن ( چراگاه یا بیابان ! چند سال پیشم بعضی جاهای زمین چاله چوله هایی بود که اگر توش میفتادی جهت خروج و نجات باید آتش نشانی یا گروه امداد میومد :D ) و سطح بازی و سطح بازیکنان و آموزش کلا 5 زار نمیرزیم ( انتقاد ها بیش از این حرفاست ) ولی خوب امیدوارم برنده شیم

بازی تا شروع نشه نمیشه نظر داد

AFC_championshipu23.png

بالا