فقط به پی پال پرداختی داره؟
اگه آره که بدرد ما نمیخوره
وقتی که جاوا فعال هست ، هر ویدئویی که نگاه میکنی ، در قسمت sb metet ( همون بالای صفحه ویدئو) چند تا چراغ سبز روشن میشه .
ولی وقتی که جاوا غیر فعال هست ، اصولا نمیشه روی ویدئویی کلیک کرد که اون چراغ ها بخواد روشن بشه و امتیازی تعلق بگیره به آدم !!!!
وقتی که جاوا غیر فعال هست مثل این میمونه که روی یک صفحه خالی کلیک کرده باشی !!! یعنی هیچی به هیچی ! :hmm:
این محاسبه هم خیلی جالب هست :
"بعدش هر 10 ویدیو میشه 3SB -
در روز میشه 150SB درامد کسب کرد از ویدیو ها"
یعنی :
10*3 = 150 :blink:
اقا من میخوامsurvey برم میگه باید تکمیل کنی پروفایلتو ولی وقتی کامل میکنم سوالارو جواب میدم disqualified میده و میگه طبق سوالایی که جواب دادی رد شدی چرااا؟
معین معوملا کی سوروی های زیادی داره /
معمولاً ساعتهای ۴ِ بد از ظهر از اون طرف هم 9 شب .
Survey ها خیلی بد شده . خیلی kick میکنه جدیدا.
مثلا از هر ۱۰تا Survey که میری توش یک دونشو شاید بتونی کامل کنی و جایزه بگیری
سلام بچهها . ۲تا از گیفت کارت هامو گرفتم . بد از دقیقا ۵ روزه
دمشون گرم :دی
سلام دوستان . من کلی تلاش کردم عضو شدم و به 450 سواگ باکس رسیدم و کارت آمازون 5 دلاری رفتم سفارش بدم ولی یه چیزی آورد برای VERIFY و اینجور چیزا که یا باید آدرس خونه تو امریکا میدادی یا شماره تلفن که پین کد بفرستن و بعد کد رو بزنم تا تایید بشه اکانتم و بتونم بگیرم منم نمیدونستم چیکار کنم ادرس الکی زدم و دیدم هیچ راهی هم ندارم کلا اکانتمو پاک کردم . شما ها چجوری میگیرید ؟ به مشکل من برخوردید ؟ ممنون .
دوست عزیز چرا اخه اکانت و 5 دلار نازنین رو پاک کردی ؟ :| مگه نمیخونی تاپیک رو ؟ شما باید با یه شماره از امریکا وریفای میکردی . یا خودت پیدا میکردی یا بهتون کمک میکردیم پیدا کنید . اخه بدترین نوع تصمیم رو گرفتی :|
همین الان درخواست ۵ دلار آمازون دادم که ازم آدرس و کد پستی خواست
منم بوسیله سایتی که دوستان معرفی کرده بودند آدرس و کدپستی فیک درست کردمو فرستادم
بعد ازم وریفای بوسیله ایمیل خواست منم وریفای کردم
امتیاز از حسابم کم شده و منتظرم ۵ دلار آمازون برام بفرستن
منم بوسیله سایتی که دوستان معرفی کرده بودند آدرس و کدپستی فیک درست کردمو فرستادم
این صفحه وریفایه؟
http://uploadtak.com/images/i2718_Untitled.jpg
نه این صفحه ایه که باید آدرس فیک وارد کنی
مرحله بعدیش وریفای میخواد