shahriar_q
Registered User
- نوشتهها
- 179
- لایکها
- 40
اقا من ثبت نام کردم یوزر : [email protected]
کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟؟؟؟
کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟؟؟؟
راحترین راه اینه که 2 دقیقه وقت بزاری عضو بشی . بعد امتیازی که میده رو نگاه کنی . هر امتیاز 1.1 سنت ارزش داره
میخواستم بدونم ارزش تسکهای کازینو توی این سایت چقدره و اینکه اصلا کازینوها رو میاره یا نه تا تصمیم بگیرم که با ip آمریکا عضو شوم یا انگلیس
علت سوالم فقط همین بود. گفتم دوبار حساب باز نکنم تا یه وقتی وسط کار مشکل پیش نیاد.
دوستان یک سوال: برای درخواست کارت آمازون آدرس و مشخصات هم لازم است یا نه؟؟؟؟؟ چون من توی یک سایت دیگه میخوام برداشت بزنم توی اون سایت با ip ایران و آدرس ایران عضو هستم متاسفانه پیزا رو برداشته و پی پال هم ندارم بخاطر همین میخواستم موجودیم رو کارت آمازون درخواست بدم (یعنی ممنوعیتی برای داشتن کارت آمازون برای ایرانیها نیست؟؟؟)
پتانسیل کسب درامد این سایت خیلی خوب هست دیروز من با 4 سری سرچ یک دقیقه ای هر 5 ساعت بیشتر از نیم دلار دراوردمحتی برای کسانی که اطلاعاتی ندارند در مورد survey مهم نیست چون با فقط کلیک کردن میشه روزی حدود 8 دلار ازسایت کسب کرد .
سلام آقا پیمان من با همون لینکی که تو سایتتون بود عضو شدم. (یوزر:a4m1n1)
ولی موقع ثبت نام جایی به نام reffer نبود که آیدی شمارو بنویسم. می خواستم ببینم الان من زیرمجموعه شمام؟
SWAG CODE
Phooey
دوست خوب من استارتر دو تا سوال
چجوری توی 2 ساعت 6 دلار در میاری اگه میشه کامل توضیح بده
بعشدم این لینک نامحدود ویدیو ها چرا من برای من نمیاد ؟ میاد ولی جای ویدیو تقریبا سیاه میشه و میگه افر غیر فعاله در ضمن چقدر میشه ازش دراورد هر ساعت چقدر داره ؟
روز های دیگه که نامحدود نیست میشه چقدر ؟