• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از معتبر ترین سایت درآمد زایی جهان "سواگ باکس " اگه به پول نرسیدین بیاین ازم شکایت کنین

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
از دیروز تا الان 4 بار ثبت نام کردم
حتی رفتم یه خط شکن آیپی کانادا گرفتم ولی بازم کشور رو خودش برام آمریکا انتخاب میکنه و نمیتونم تغییرش بدم ! حتی کوکی های مرورگر رو هم پاک کردم واقعا دیگه نمیدونم مشکل از کجاست !

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
ما که هنوز گیر این survey ها هستیم
کسایی که survey انجام دادن 60 سنتی ها با چه مرورگری انجام دادن؟ورژن؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
گیفت کارت چهارم هم ثبت شد .

دوستان همین الان سوروی وجود داره من همین الان یکی‌ زدم. برین چک کنید

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
راحترین راه اینه که 2 دقیقه وقت بزاری عضو بشی . بعد امتیازی که میده رو نگاه کنی . هر امتیاز 1.1 سنت ارزش داره

میخواستم بدونم ارزش تسکهای کازینو توی این سایت چقدره و اینکه اصلا کازینوها رو میاره یا نه تا تصمیم بگیرم که با ip آمریکا عضو شوم یا انگلیس

علت سوالم فقط همین بود. گفتم دوبار حساب باز نکنم تا یه وقتی وسط کار مشکل پیش نیاد.

دوستان یک سوال: برای درخواست کارت آمازون آدرس و مشخصات هم لازم است یا نه؟؟؟؟؟ چون من توی یک سایت دیگه میخوام برداشت بزنم توی اون سایت با ip ایران و آدرس ایران عضو هستم متاسفانه پیزا رو برداشته و پی پال هم ندارم بخاطر همین میخواستم موجودیم رو کارت آمازون درخواست بدم (یعنی ممنوعیتی برای داشتن کارت آمازون برای ایرانیها نیست؟؟؟)

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
میخواستم بدونم ارزش تسکهای کازینو توی این سایت چقدره و اینکه اصلا کازینوها رو میاره یا نه تا تصمیم بگیرم که با ip آمریکا عضو شوم یا انگلیس

علت سوالم فقط همین بود. گفتم دوبار حساب باز نکنم تا یه وقتی وسط کار مشکل پیش نیاد.

دوستان یک سوال: برای درخواست کارت آمازون آدرس و مشخصات هم لازم است یا نه؟؟؟؟؟ چون من توی یک سایت دیگه میخوام برداشت بزنم توی اون سایت با ip ایران و آدرس ایران عضو هستم متاسفانه پیزا رو برداشته و پی پال هم ندارم بخاطر همین میخواستم موجودیم رو کارت آمازون درخواست بدم (یعنی ممنوعیتی برای داشتن کارت آمازون برای ایرانیها نیست؟؟؟)

تنها ممنوعیتش اینه که ممکنه واسه برداشت ازت شماره تلفن اون کشوری که عضوی رو بخواد . برای اینگلیس یه شماره دارم الان ! امرکیا رو باید بری تو نوبت یا اینکه خودت شماره پیدا کنی . بعدش دیگه داستانی نداره و نه ممنوعیتی فقط دیگه پول در میاری

bene

Registered User
لایک‌ها
481
پتانسیل کسب درامد این سایت خیلی خوب هست دیروز من با 4 سری سرچ یک دقیقه ای هر 5 ساعت بیشتر از نیم دلار دراوردم
حتی برای کسانی که اطلاعاتی ندارند در مورد survey مهم نیست چون با فقط کلیک کردن میشه روزی حدود 8 دلار ازسایت کسب کرد .

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
5 دلار دیگه دیشب واریز شد .
123.jpg

بچه ها واسه سرچ امروز i got swag رو امتحان کنید

پتانسیل کسب درامد این سایت خیلی خوب هست دیروز من با 4 سری سرچ یک دقیقه ای هر 5 ساعت بیشتر از نیم دلار دراوردم
حتی برای کسانی که اطلاعاتی ندارند در مورد survey مهم نیست چون با فقط کلیک کردن میشه روزی حدود 8 دلار ازسایت کسب کرد .

من همین الان به 20 دقیقه 1 دلار درآوردم . ینی 2 ساعت 6 دلار معادل 20 هزارتومن ماهی 600 هزارتا !

Last edited:

russia.overlord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام آقا پیمان من با همون لینکی که تو سایتتون بود عضو شدم. (یوزر:a4m1n1)
ولی موقع ثبت نام جایی به نام reffer نبود که آیدی شمارو بنویسم. می خواستم ببینم الان من زیرمجموعه شمام؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام آقا پیمان من با همون لینکی که تو سایتتون بود عضو شدم. (یوزر:a4m1n1)
ولی موقع ثبت نام جایی به نام reffer نبود که آیدی شمارو بنویسم. می خواستم ببینم الان من زیرمجموعه شمام؟

اگه با اون لینک عضو شده باشی تا 12 ساعت آینده میاد تو لیستم عزیز . ممنون . سرچ امروز و بزن . بعدش برو این لینک http://www.swagbucks.com/?cmd=gn-jun-frame نا محدود پول دربیار . اکتیویتی های 4 سنتی هم امروز نا محدوده

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
دوست خوب من استارتر دو تا سوال

چجوری توی 2 ساعت 6 دلار در میاری اگه میشه کامل توضیح بده
بعشدم این لینک نامحدود ویدیو ها چرا من برای من نمیاد ؟ میاد ولی جای ویدیو تقریبا سیاه میشه و میگه افر غیر فعاله در ضمن چقدر میشه ازش دراورد هر ساعت چقدر داره ؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

بچه ها بجنبید امروز اکتیویتی4 امتیازی مث که نا محدوده ! هر بار یک دقیقه طول میکشه و 4 امتیاز . راحت میشه ازش یه دلار کشید بیرون . پیشنهاد من اینه با سرویس ویدیو همزمان بزنیدش

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
دوست خوب من استارتر دو تا سوال

چجوری توی 2 ساعت 6 دلار در میاری اگه میشه کامل توضیح بده
بعشدم این لینک نامحدود ویدیو ها چرا من برای من نمیاد ؟ میاد ولی جای ویدیو تقریبا سیاه میشه و میگه افر غیر فعاله در ضمن چقدر میشه ازش دراورد هر ساعت چقدر داره ؟

لینک رو تو کروم بزن . این آفر رو با اکتیویتی 4 امتیازی همزمان بزن . میشه هر دقیقه 6 امتیاز . یک ساعت = 360 = 3.6 دلار . ینی بنده خیلی پاییییین گفتم !

دوستان سرچ امروز از دستتون نره امتیازش

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
روز های دیگه که نامحدود نیست میشه چقدر ؟

روزای دیگه هم هر 4 ساعت 10 تا بت میده . 10*4*4 واسه اکتیویتی 4 تایی
20 تام در مجموع 3 تایی 20*3 = 220 تا . بعقیش هم سرچ و سروی و ویدیو و بازی . من همین امروز 3 دلار و راحت زدم ! شب اسکرین شاتشم میزارم

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
تو صفحه ی اصلی سایت یدونه پروموشن هست به اسم DEAL OR NO DEAL یکی از اون مربع هاست که تصویرشم قهوه ایه . روش کلیک کنید برید تو سایتش . با ایمیل الکی عضو بشید 10 سنت در کمتر از 30 ثانیه بگیرید .

...............

بچه ها کم کارید ها . سرچ امروتونو بزنید . اگه زدید الان تایم سرچ ریفرش شده دوباره میتونید امتیاز بگیرید

بالا