Congratulations!
You've won 33 Swag Bucks
nba.com رو سرچ زدم 33 امتیاز داد .
اکتیویتی منظورتونه ؟ چرا باید امتیاز بده . لطف کنید خارج شید از اکانتتون دوباره وارد شید بعد دوباره برید اگه با موزیلا میرید با کروم امتحان کنید . پیش میاد ولی کم دلیلشم اینه که شما تا بیاید تموم کنیدش اون پیشنهاد کلا تموم میشه ! ولی شاید 1 بار در 50 باراینایی که تیک داره (که البته فورا بعد از باز شدن میبندیم) وقتی این خط سبز به آخرش میرسه چرا امتیاز نمیده؟
برای شما هم همین طوریه؟
من تبلیغ نمیکنم
اقا از بچه ها بپرسی بت میگن
فقط اگه میخوای بیای زیر مجموعه بنده با کانادا بزن
هرمی کجا بود داداش ، اولا که زیر مجموعه ها فقط سطح اوله ینی من اگه کسی و معرفی کنم فقط از همون شخص اونم خیلی ناچیز به من میدن در صورتی که تو هرمی ها شما از چندین سطح پورسانت میگیری . بعد اینجا پورسانت ها خیلی کمه دوما که منظورم از تبلیغ اینه که بازار گرمی نمیکنم کافیه از همین بچه های این تاپیک بپرسییعنی چی تبلیغ نمیکنم؟ مگه مطمئن نیستی؟
اینی که میگی زیر مجموعه چیزی مثل شرکت های حرمی نیست؟
چک کردم حق با شماست کشور رو اتوماتیک انتخاب میکنه . واسه کاندا زدن باید وی پی اس کانادا داشت .منم ثبت نام کردم
ولی ازم کشور نخواستا
آیپی امریکا داشتم
کجا باید کشور رو کانادا انتخاب کنم ؟
معین چجوری هر روز یک جیفت کارت میگیری ؟
روزی چند تا سرچ میشه زد؟
روزی چند تا سرچ میشه زد؟
سرچ زیاد میشه زد اما در روز فقط یه بار میتونی از طریق سرچ جایزه بگیری
تا هر چندبار بار با فاصله زمانی !!!
نه اشتباه میکردم بیشتره !
فاصله زمانیش چقدر مثلا ؟
اره از سایت رو عضویت کلیک کن . ما در خدمتیمسلام اقا پیمان از صفحه 1 تا اینجا خوندم یعنی مغزم داغون شدااا من الان میخوام زیر مجموعه شما بشم باید از طریق سایتت عضو شم ؟؟؟؟ بعد راه کار ها و چیزای دیگه رو هم همه رو خوندم فقط ساپورت کن دیگه خدایی دمت گرم![]()
ظاهرا توی این سایت تسکهای crowdflower هم وجود دارد میشه دوستانی که عضو هستند یه آماری بدهند که درسته یا نه؟؟؟
ارزش تسکهای کازینو توی این سایت چقدره؟؟؟؟