نه نفری یک دلار بهش میدیم![]()
بعضی وقتا بد از ۱۰ ویدئو باید یه کپچا رو وارد کنی فک نکنم این بات از پسش بر بیاد
نه نفری یک دلار بهش میدیم![]()
1.من از دیروز بالای 300 تا ویدیو دیدم و فقط دفعه اول درخواست درج کپچا رو داد.بعضی وقتا بد از ۱۰ ویدئو باید یه کپچا رو وارد کنی فک نکنم این بات از پسش بر بیاد
1.من از دیروز بالای 300 تا ویدیو دیدم و فقط دفعه اول درخواست درج کپچا رو داد.
2.توی سایت باتش نوشته کپچا هارو خودش حل می کنه.تشخیصش هم کار سختی نیست،3 تا کاراکتر با فونت بزرگه دیگه!![]()
آره دیگه،اگه استارتر زحمتشو بکشه هم می تونی سرچ کنی هم تسک بزنی هم Survey های سرکاری رو کامل کنی و هم ویدئو ببینی!اصلا در مقابل پول survey ها پولِ ویدئوها به چش نمیاد . یه survey میزنی تو ۱۰ مین 60 SB میده , حالا برای این مقدار باید ۲۰۰ تا ویدئو نگاه کنی
اما در کل اگه این بات کار کنه هم خیلی عالی میشه
بچه ها اکتیویتی چجوریه ؟
وای خدا دیوانه شدم اینقدر ویدئو دیدم،آدم بیزار میشه!
تازه 60 SB توی SwagTakes خرج کردم،کوفت هم نداد
راستی جناب استارتر،شما که اینقدر به فکر کاربرا هستین و گیفت کارد هم دارین،لطفا این Bot رو که به صورت خودکار ویدئو هارو میبینه رو با گیفت کاردتون بخرید و به بچه ها بدید تا به راحتی SB به دست بیارن:www.ptcbots.com
یه نکته دیگه،توی سایتتون نوشتید All rights received اما درستش هست All rights reserved
))))))))))
1.من از دیروز بالای 300 تا ویدیو دیدم و فقط دفعه اول درخواست درج کپچا رو داد.
2.توی سایت باتش نوشته کپچا هارو خودش حل می کنه.تشخیصش هم کار سختی نیست،3 تا کاراکتر با فونت بزرگه دیگه!![]()
دوستان فک کنم یه روش جدید برای کسب SB پیدا کردم.
به این لینک برید و ویدئو ببینید .
http://www.swagbucks.com/?cmd=gn-jun-frame
نسبت زمانی که باید صرف کنیم از ویدئوهای خود سایت خیلی کمتر.
خیلی بیشتر میصرفه
Fu**ing awesome![]()
دوستان فک کنم یه روش جدید برای کسب SB پیدا کردم.
به این لینک برید و ویدئو ببینید .
http://www.swagbucks.com/?cmd=gn-jun-frame
نسبت زمانی که باید صرف کنیم از ویدئوهای خود سایت خیلی کمتر.
خیلی بیشتر میصرفه
Fu**ing awesome![]()
کسی تو این سایت با SURVEYS ها کار کرده؟
همش این ارور میده
We're Sorry.
Unfortunately, the requested survey is now closed.
آره من کار کردم .
همیشه Survey موجود نیست .
باید هر ساعت یه بار چک کنی تا گیرت بیاد
من خودم دیروز ۵تا سوروری ۶۰ سنتی زدم
کسی تو این سایت با SURVEYS ها کار کرده؟
همش این ارور میده
We're Sorry.
Unfortunately, the requested survey is now closed.
https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=enاستارتر برنامه ادبلاکر رو میتونی لینکشو بزاری ؟؟
بچه ها سوروی ها کی هستن معمولا ؟
بهترین سایتی که من تا به الان دیدم سواگ باکس بوده که واسه ایرانیا تقریبا ناشناخته است !
اطلاعات کاملشو میتونی تو سایتم ببینی ولی اینطوری بگم که نه تنها حساب اینترنتی نمیخواد بلکه شما به راحتی میتونید باهاش کار کنید و پول در بیارید از 90 درصد سایتایی که پولتونم نمیدن فعال تر بوده 5 ساله که کار میکنه و رتبش فوق العاده بالاست . با سایتایی مثل گروپون و آمازون هم کار میکنه
نمیخوام اینجا خیلی توضیح بدم چون تو سایت کاملا توضیح دادم . تضمین میکنم که سایت به خوبی پرداختی داره و اگه طبق مطالبی که در سایت قرار میدم پیش برید خیلی راحت میتونید با یک ساعت کار در روز به عنوان حقوق جانبی در ماه روش حساب کنید . خیلی راحت ! تاکید میکنم
حتما اول سایت فارسی رو بخونید و بعد عضو بشید . چیزی به عنوان اجاره زیر مجموعه و این چیزا که فقط پولتونو به باد میده هم نداره . کاملا قانونی و در امریکا فعالیت میکنه
معروف ترین سایت تو این زمینه در دنیاست کافیه برید رتبشو ببینید .
اینم لینک سایت فارسی که مال خودمه :Swagbucks | کسب درآمد واقعی از اینترنت
اینم آدرس سایت اصلی :Earn Reward Points and Redeem Them For Free Stuff at Swagbucks.com
هر سوالی دارین میتونین اینجا و یا تو سایت مطرح کنین کاملا در جریان میزارمتون
درآمد بالای 80 هزارتومن در ماه رو برای کسایی که با روش بنده جلو برن تضمین میکنم ! و تمام زیر مجموعه ها اطلاعات تماس بنده رو خواهند داشت !
ضمنا اطلاعاتم تو دامین ثبت شده هست
هر 1 امتیاز در سایت معادل 1.1 سنت میباشد
اینم 10 دلار برداشت من تو 6 روز ! 33 هزارتا تو 6 روز
دوستان توجه کنین که بنده پشتیبانی کامل و تضمین 100 درصدی رو فقط برای کسانی میکنم که از طریق لینک بنده عضو بشن . اجباری واسه کسی نیست ولی پشتیبانی و ارائه استراتژی ها و همچنین استفاده رایگان از امکانات سایت فارسی فقط برای زیر مجموعه ها امکان پذیره . مطمئن باشید اگه مطمئن نبودم تضمین نمیدادم .
××××قبل از عضویت حتما پ خ بدید که بنده شماره هایی که با هزار زحمت جور میکنم الکی هدر ندم ××××